2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aman dikkat et canım.

bu arada acil doktoru miranın 2 yaşında 10 kilo olduğunu görünce inanılmaz zayıf dedi. biz anlattık durumunu hala bi şekilde kilo aldırın diyo eşimde yok biz o işin peşini bıraktık ii böyle dedi en son. bayadır bu konularda konuşmadığımız için rahatmışım ben eskiye dönmekten korkuyorum pazar günü elimde kaşık miranın peşindeydim iice savaşır oldu benle zaten iştahsızdı inşallah annem toparlar biraz durumu

Canım inş bi an önce iştahı düzelir.ben hala derim ki kiloya takılma boyu iyiyse.elbet inadı bırakıp başlıyacak yemeye.stresli bi dönem umarım atlatırsınız.

Selamm kizlar hira çok istahsiz ne versem yemicem diyo. Kopek dislernin dortude cikti.havalardanda acaba.
Hep istahsizdi ama artik yemicm deyip yemiyo kandirilmiyoda artik agzni bile acmiyo.
Balik yagi alsam ilerde ergenlik doneminde cok sorunlar oluyomus diye duydum vitaminler balik yaglar.
Doktra sorucm alip almamada kararsz kaldm. Ama hcbiseyde yemiyo ac geziyo cok uzuluyorm.
Dun sabah yumurta hasladm burgu peyniri labne pekmez hersey koydm tepsye yemedi sadece sut icti
Oglen bir kofte zorla arabada yedi
Bir parca ekmek ici yedi
Aksam sut icti
Butn gun bu kadar
Gece karninin guruldadgni duydm uyurken.
Balik yagi aliyimmi szce faydasi olurmu

Acil doktrlarini pek takma sen duznli gittgnz doktrn syledklerni dikkate al cnm

Acil doktrlarini pek takma sen duznli gittgnz doktrn syledklerni dikkate al cnm
kendi doktoru da zayıf diyo tabi de uğraşlarımızı biliyo acil doktoru balık yağı dedi hemen ama ben vitaminde balık yağıda içiremiyorum sen sanırım faydasını görmüştün sürekli kullanmıyosun sonuçta bi kez daha verebilirsin gibi

Balık yağları ve vitaminler uzun süreli kullanılmamalı diye biliyorum.bizim balık yağı 4 ayda bitti.geçen ay sordum doktoruna yeterli dedi.bidahaki kışa başlarsın dedi.bende doğal devam etsem vitaminlere dedim.soğuk pres keçiboynuzu özü aldık günde bi kaşık veriyorum faydasını da gördüm hem bağışıklığa hem iştaha birde öksürüğüne çok iyi geldi.birde doktor imuneks vermişti bağışıklık için onu veriyorum

Soğuk pres keçiboynuzu özünü bi araştırın kızlar.3 haftadır veriyorum gerçekten faydasını gördüm.tadı da çok güzel bizimki çok sevdi.

vitagil aldm en son hcbi ise yaramadi mynrs ise yaramisti. Snra balik yagi almak icn eczaneye gttm bana bu takviyelerin ilerde obezlige yol actgni syledi bnde almadan cikmistm yazdm doktra whatsptan bakalm hangsni onercek. Kafayi yicm yksa

Soğuk pres keçiboynuzu özünü bi araştırın kızlar.3 haftadır veriyorum gerçekten faydasını gördüm.tadı da çok güzel bizimki çok sevdi.
bn veriyorm bayadr oda ise yaramadi bak resm ykliycm bzdekni nerdeyse bitti hatta dibinde kaldi eczaneden almstm

Eklentiler

• 1460965288103.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 34
Kayit yapilmadiysa aramamislardir canim o zaman hamileykende gitmedin sen sanirim cunku hamileylen takip yaptuklarinda dogumdan sonra da birakmiyorlar ariyorlar

kaydımız var tabi..zaten kayıt olmaması suç..hamileykende 1 kez gittim,ben tetenozu bile kendi hastanemde vurdurdum..sağlık ocağını sevmiyorum ve güvenemiyorum nedense..aslında doktor ve ebemizde iyi ama..Efe doğduktan sonra topuk kanı içinde gittik 1 kez sağlık ocağına o kadar..Efe'ninde her aşı zamanı sonrası beni arayıp bilgileri alıp yazıyor kaydediyorlardı o kadar..özellkle beni arayıp aşı için çağırmazlar,kartta vermediler

Ee cevap yazdım ya sabah sana görmedin mi

Hani kız nerde? Görmedim cevap..Bildirimde gelmedi bana..Ben sana teeee hamileyken yaptığımız bişeyi sorucaktım,birürlü nerden yaptığımızı bulamamıştım ama sonra hırs yaptım buldum..

@hiraysen canım sıkıntınız iştahsızlıksa ve bu sadece bu dönemdeyse belki ileriye dönük düzelir.bizim şarküterimiz var ve eşim doğal ürünler de satıyo.şahımerdan diye bi marka kullananlar çok memnun olmuş eşim eve de getirdi.ama akif hep iştahlıydı bitek hasta oldumu iştahtan düşer oda normal.öksürüğünede iyi geldi geceleri hırıltısı kesildi.sizde böyle bi durum yoktu sanırım.çocuk doktorumuzda sürekli kullanmaya gerek yok dedi balık yağından için.bize möllers önermişti doktor kendi kızınada kullanmıştı

@hiraysen hünnapı geçen yıl bu zama
Günaydın herkese
Balık yağının ergenlikte etkisi ne oluyormuş?
Doktorumuz bize bir şey demedi
Bize bazı vitaminlerin yağların bıldırcın yumurtasının çok tüketildiğinde erken ergenliği ve obeziteyi getirdiğini söyledi.
Tabi ben araştırdım öyle sordum doktora yoksa açıklama yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…