Çalışmayı düşünüyormusun canım. Eşin ne işi yapıyor o kadar yoğun çalışarak merak ettim. Ama eşinin güvenilir birine ihtiyacı var anlaşılan bir süreliğine destek olsan sanki daha iyi olur gibi sonra istediğin işi yaparsınGünaydın kızlar.
Benim eşim işi gereği geç geliyo yanında 3 çalışan var.onlar akşam 8 gibi gidiyolar evlerine mecbur eşim kalıyo.ve ssbah namazında evden çıkıyo.gündüz elemanlar var dükkanda oyüzden rahat.garibim evcilmen bi erkek ama şartlar el vermiyo.ben tam iş yapcağım saat gelip yatıyo gündüzleri beraberiz.ama bu aralar hesapta açık çıkıyo mecbur ayrılamıyo kimseyi suçlayamaz.
Benimle çalış diyo bana dünden beri başımın etini yedi kasada durursun diyo.ben hiç istemiyorum çünkü başka işler kovalıyodum.ay bide asgari ücretle çalışcakmışımElemanların birini çıkartıp beni sokacak.
Çok tartışırız biz ya
Canım ben olsam calismazdim hem ucret az hem de evde 2 cocuk varken. Cok yipranirsin benceGünaydın kızlar.
Benim eşim işi gereği geç geliyo yanında 3 çalışan var.onlar akşam 8 gibi gidiyolar evlerine mecbur eşim kalıyo.ve ssbah namazında evden çıkıyo.gündüz elemanlar var dükkanda oyüzden rahat.garibim evcilmen bi erkek ama şartlar el vermiyo.ben tam iş yapcağım saat gelip yatıyo gündüzleri beraberiz.ama bu aralar hesapta açık çıkıyo mecbur ayrılamıyo kimseyi suçlayamaz.
Benimle çalış diyo bana dünden beri başımın etini yedi kasada durursun diyo.ben hiç istemiyorum çünkü başka işler kovalıyodum.ay bide asgari ücretle çalışcakmışımElemanların birini çıkartıp beni sokacak.
Çok tartışırız biz ya
Ne dedi nr zaman dedi. Benim zanlım minnakmıymış@minnakkartal öyle bir ipucu vermişsinki benim kurbanım isimdeyimgucumdeyim demediğin kalmış. Kız, minnoş deyince üstüme almıştım ama Allah var bana mavi boncuk dağıtmadın.
Benim eşimde 4 5 gün istanbula gitmişti Gökçe lavabonun önüne gelip baba die çağırıyordu :/ çok özlemişti babasını.Kizlar eşim gecen hafta içi kursa gitmisti dun gece geldi 5 gundur yoktu. Kizim cok özlemiş gece 12 den 1 e kadar oynadılar geç uyudular. Ordanda bi suru şey almış bana da cok guzel bi ceket almış. Anneler günü hediyeni aldim şimdiden dedi.
Sagol ama askolsun dedim 2 hafta sonta bi daha hediye alamayacam demek istiyorsun dedim.
Gercekten güzel bi hediye secmis cok mutlu oldum.
anladım canım arkadaşın eltisine bırakmış aslında eltisi sana gelmiş o zaman biraz farklı tabi durum neyse halletmissiniz bir şekildeAynen format desteklemedi
Benim eşimde 22.00den sonra gelir ve illa bişeler yer.bende kedinin ciğere baktığı gibi bakarım sofraya
cnm aslında 3 yaşındakiyle 8 yaşındakini eltisine bırakmış.11 yaşındaki kızımın arkadaşı bi tek o gelmişti onu bile istemedi ama ben gelsin dedim.yarım saat sonra eltisi çocuklarla geldi durmuyomuşlar.arkadaşımda biraz uzağa gitmişti yakınının cenazesine.idare etmeye çalıştım.zaten beni çok sever çocukları.bide acıktılar bende bi tencere makarna yaptım afiyetle yedik.
Bu arada o arkadaşımın bi tanede 15 yaşında kızı var
okulum bitince düşünüyodum cnm.aöfden kamu 4. Sınıfım.arada gidip yardım etmeliyim galiba.şarküterimiz var et,süt ürünleri bide doğal ürünler.çok işlek bi caddede işlerimiz yoğun.Çalışmayı düşünüyormusun canım. Eşin ne işi yapıyor o kadar yoğun çalışarak merak ettim. Ama eşinin güvenilir birine ihtiyacı var anlaşılan bir süreliğine destek olsan sanki daha iyi olur gibi sonra istediğin işi yaparsın
güle güle giyin cnm.ozaman şimdiden anneler günün kutlu olsunKizlar eşim gecen hafta içi kursa gitmisti dun gece geldi 5 gundur yoktu. Kizim cok özlemiş gece 12 den 1 e kadar oynadılar geç uyudular. Ordanda bi suru şey almış bana da cok guzel bi ceket almış. Anneler günü hediyeni aldim şimdiden dedi.
Sagol ama askolsun dedim 2 hafta sonta bi daha hediye alamayacam demek istiyorsun dedim.
Gercekten güzel bi hediye secmis cok mutlu oldum.
ya ücret espri biraz da kaçak çalışırım artık.maksat güvenilir eleman bulamıyo.kasada dursan yeter diyo.ama çocuklarıma şuan kıyamam.Canım ben olsam calismazdim hem ucret az hem de evde 2 cocuk varken. Cok yipranirsin bence
Benim kv bakar ama ben istemem.annem de bakar ama ayşe yine ağlıyoanladım canım arkadaşın eltisine bırakmış aslında eltisi sana gelmiş o zaman biraz farklı tabi durum neyse halletmissiniz bir şekilde
Benim esimde ece doğmadan önce bizim iş yerinde çalışmamı istemişti ben birkaç gün gittim ama çocuklarla ilgilenecek kimse yoktu iş yeri de yakın değildi çocuklarla ilgilenecek evde yemek iş yapacak birini bulalım diye dusunduk ama öyle birini bulmak 1000 lira civarı ücret vermek gerekirdi bizde zaten yanımızda çalışana o kadar veriyorduk çok artısi olmayacaktı birde zorlukları olacaktı o bakimdan vazgectik yani sen bilirsin artisini eksisini düşün ona gore karar ver canım
Teşekkür ederim canim. Ben yine de 2 hafta sonra tekrar kutlanilmasi taraftariyimokulum bitince düşünüyodum cnm.aöfden kamu 4. Sınıfım.arada gidip yardım etmeliyim galiba.şarküterimiz var et,süt ürünleri bide doğal ürünler.çok işlek bi caddede işlerimiz yoğun.
güle güle giyin cnm.ozaman şimdiden anneler günün kutlu olsun
ya ücret espri biraz da kaçak çalışırım artık.maksat güvenilir eleman bulamıyo.kasada dursan yeter diyo.ama çocuklarıma şuan kıyamam.
Arada yardıma giderim.çok iyi bi elemanı vardı ama başka işe girdi.o varken çok rahattı ona bırakıp rahatça heryere gidiyoduk.sanırım güvenilir birini bulana kadar dükkandayım
yok canım sen minnakın kurbanısınBen miyim acaba
eğlenir umarım fıstık. Eşime dedim erken gelebilir misin diye ama pek mümkün değil sanırım. En erken 5 te gelirmiş.@Akaibu biz niloyaya gideceğiz bugün
Aa bu cocuklarin hepsi bi tuhaf yahu sende sut vermeyi dene canim seni yormadan memeyi birakacak demekkiKızlar miniklerin günü kutlu olsun
Benim oğlan dün sabahtan beri emmiyor biraz once sagip döktüm sicak diyor kafasini göğsüme koyup uyumak istiyor ama memeyi almıyor
Kendiliğinden mi bırakcak acaba. Ateş devam ediyo muKızlar miniklerin günü kutlu olsun
Benim oğlan dün sabahtan beri emmiyor biraz once sagip döktüm sicak diyor kafasini göğsüme koyup uyumak istiyor ama memeyi almıyor
Bu gün nasıl canım beyza? Ben gökçeyi yine emzirmedennuyuttum. 10 dk ya geçti ya geçmedi ağlamaya başladı gittim yanına. Oturmuş meme yok meme yok diyo içli içli ağlıyo. Uyumadan öncede bi kere sormuştu anlattım üstelememişti bi de. Rüyasında mı gördü nedir. Dayanamadım alıp emzirdimAa bu cocuklarin hepsi bi tuhaf yahu sende sut vermeyi dene canim seni yormadan memeyi birakacak demekki
Canim benim kiyamam ya valla cok zorlaniyorum bende beyzada meme yok diye agliyo emzirmedim ama beyza hic pes edecek gibi degil heran ben pes edebilirimBu gün nasıl canım beyza? Ben gökçeyi yine emzirmedennuyuttum. 10 dk ya geçti ya geçmedi ağlamaya başladı gittim yanına. Oturmuş meme yok meme yok diyo içli içli ağlıyo. Uyumadan öncede bi kere sormuştu anlattım üstelememişti bi de. Rüyasında mı gördü nedir. Dayanamadım alıp emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?