2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bi arkadaşım 3 çocuğunu bıraktı bana sanırım sıyırmak üzereyim
Ben anneme bile 3 unu bir arada hiç bırakmadı Allah kolaylık versin:)

@floven gulmekten oldum videoda benim evdeki halime cok benziyo beyza cok bagirip ciglik atinca bende ciglik atiyorum hemen susuyo
Kadın çocuktan daha inandırıcı yalnız :)
Bende yapıyodum ama bu kadar değil. Bi dahakine bende bu kadar abartıcam gökçe katıla katıla güler kesin :)

Sizden heveslenip bizde aldık pepeevi ama betülün pek ilgisini çekmedi sever diye düşünmüştüm

Bizim burada da bisiklet yoktu
ev buyuk parcalar halinde canim pepe şila kopek agac falan var ustune cikartmalari yapistiriyorsun yine bir suru cikartma var onlari da legolara yapistirdik guzel birsey ece de uyanmadi daha uyansa bakalim sevecekmi
Gökçe çok sevdi canım. Eve gelir gelmez kutuyu gördü ve " Aaaaaaa pepe" dedi :). İyiki almışım uyuyana kadar oynadı.

Sizden heveslenip bizde aldık pepeevi ama betülün pek ilgisini çekmedi sever diye düşünmüştüm
Belki zamanla sever canim ece de bazı oyuncaklarını ilk aldığında ilgilenmiyor bir zaman sonra oynuyor
Gökçe çok sevdi canım. Eve gelir gelmez kutuyu gördü ve " Aaaaaaa pepe" dedi :). İyiki almışım uyuyana kadar oynadı.
bugün onun sayesinde cayimi rahat içtim başta hadi kule yapalım dedim kule yaptık beraber en tepesine de pepeyi koyduk hoşuna gitti sonra yanlışlıkla eli değdi yıktı kuleyi çok hoşuna gitti ben yaptım o bozdu her defasında kahkaha attı sonra ben bıraktım o devam etti oynamaya

Gökçe pepeyi atmış ağlıyo. anne pepe kalkmıyor diye ,) mannak sıpa.
Bugün çoğu oyuncakçida indirim vardı bisiklet alalım dedik ama gökçe korkuyorum dedi binmek istemedi. Bizde almadık bisiklet.

ahahahahha acı biber deme bana..ömrümde ilk kez o gün yedim biliyor musun?mecburen..o an bi gaza geliyorsun tabi..hemde 10 tane..şanssızlıktı biber çıkması benim için..kısmet olmadı işte..ama dediğim gibi güzel bi anı oldu çok eğlendik..
Ayrıcaaaaaaaaa çok teşekkür ederim güzel sözlerin için..

Almayacam canım zamani gelince alirim

Format desteklemiyor
Aynen format desteklemedi
Benim eşimde 22.00den sonra gelir ve illa bişeler yer.bende kedinin ciğere baktığı gibi bakarım sofraya

Acil birşey mi vardı bıraktı canım değilse gerçekten çocuklu insanlara birde çocuk bırakmayı anlamıyorum her yere eceyle gidiyorum oğlanlar gelmiyor bazen ama Eceyi birakmiyorum hiç kimseye
cnm aslında 3 yaşındakiyle 8 yaşındakini eltisine bırakmış.11 yaşındaki kızımın arkadaşı bi tek o gelmişti onu bile istemedi ama ben gelsin dedim.yarım saat sonra eltisi çocuklarla geldi durmuyomuşlar.arkadaşımda biraz uzağa gitmişti yakınının cenazesine.idare etmeye çalıştım.zaten beni çok sever çocukları.bide acıktılar bende bi tencere makarna yaptım afiyetle yedik.
Bu arada o arkadaşımın bi tanede 15 yaşında kızı var

Günaydın kızlar.
Benim eşim işi gereği geç geliyo yanında 3 çalışan var.onlar akşam 8 gibi gidiyolar evlerine mecbur eşim kalıyo.ve ssbah namazında evden çıkıyo.gündüz elemanlar var dükkanda oyüzden rahat.garibim evcilmen bi erkek ama şartlar el vermiyo.ben tam iş yapcağım saat gelip yatıyo gündüzleri beraberiz.ama bu aralar hesapta açık çıkıyo mecbur ayrılamıyo kimseyi suçlayamaz.
Benimle çalış diyo bana dünden beri başımın etini yedi kasada durursun diyo.ben hiç istemiyorum çünkü başka işler kovalıyodum.ay bide asgari ücretle çalışcakmışımElemanların birini çıkartıp beni sokacak.
Çok tartışırız biz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…