Ben anneme bile 3 unu bir arada hiç bırakmadı Allah kolaylık versin:)Kızlar bi arkadaşım 3 çocuğunu bıraktı bana sanırım sıyırmak üzereyim
Ay birde bugün dışarda çocuklarla istop oynadık.3lenince isim takılıyodu ya bjkli bi çocuğa minnakkartal geldi aklıma ondan sonra pufpuf,yaz yağmuru ve akaibu taktım çocukların adına.kendi kendime çok eğlendim sanki sizlerle oynuyomuş gibi
Kadın çocuktan daha inandırıcı yalnız :)@floven gulmekten oldum videoda benim evdeki halime cok benziyo beyza cok bagirip ciglik atinca bende ciglik atiyorum hemen susuyo
GeldimmmCanııım gel şöyle bir sarılayım sana
Gökçe çok sevdi canım. Eve gelir gelmez kutuyu gördü ve " Aaaaaaa pepe" dedi :). İyiki almışım uyuyana kadar oynadı.Bizim burada da bisiklet yoktu
ev buyuk parcalar halinde canim pepe şila kopek agac falan var ustune cikartmalari yapistiriyorsun yine bir suru cikartma var onlari da legolara yapistirdik guzel birsey ece de uyanmadi daha uyansa bakalim sevecekmi
Belki zamanla sever canim ece de bazı oyuncaklarını ilk aldığında ilgilenmiyor bir zaman sonra oynuyorSizden heveslenip bizde aldık pepeevi ama betülün pek ilgisini çekmedi sever diye düşünmüştüm
bugün onun sayesinde cayimi rahat içtim başta hadi kule yapalım dedim kule yaptık beraber en tepesine de pepeyi koyduk hoşuna gitti sonra yanlışlıkla eli değdi yıktı kuleyi çok hoşuna gitti ben yaptım o bozdu her defasında kahkaha attı sonra ben bıraktım o devam etti oynamayaGökçe çok sevdi canım. Eve gelir gelmez kutuyu gördü ve " Aaaaaaa pepe" dedi :). İyiki almışım uyuyana kadar oynadı.
Ben miyim acabadevreler yandı.
Aslında bunun cevabıyla bana göre şıp diye anlaşılır kurbim. Alanında tek çünküAhanda bu da ip ucu olsun.
Hayırdır önemli bi durum yoktur inşallah
Anlat dinleriZ be gülümAmaaannn dünya dertleri bi gülüm
Gökçe pepeyi atmış ağlıyo. anne pepe kalkmıyor diye ,) mannak sıpa.Belki zamanla sever canim ece de bazı oyuncaklarını ilk aldığında ilgilenmiyor bir zaman sonra oynuyor
bugün onun sayesinde cayimi rahat içtim başta hadi kule yapalım dedim kule yaptık beraber en tepesine de pepeyi koyduk hoşuna gitti sonra yanlışlıkla eli değdi yıktı kuleyi çok hoşuna gitti ben yaptım o bozdu her defasında kahkaha attı sonra ben bıraktım o devam etti oynamaya
23.00 geldi almaya.akifide yeni uyutuyorum.çok yoruldum.Ben anneme bile 3 unu bir arada hiç bırakmadı Allah kolaylık versin:)
Acil birşey mi vardı bıraktı canım değilse gerçekten çocuklu insanlara birde çocuk bırakmayı anlamıyorum her yere eceyle gidiyorum oğlanlar gelmiyor bazen ama Eceyi birakmiyorum hiç kimseye23.00 geldi almaya.akifide yeni uyutuyorum.çok yoruldum.
Ayyy benim beyin error veriyor yine sabaha kadar uyumadımoğlum uyudu valla tosunumun hiç suçu yok da ben sıkıntılıyım bu aralar uyuyamıyorum
O yüzden de böyle salak konuşmalara vurdum kendimi siz beni kaale almayın gençler
Gece de uykusuzluktan biraz da can sıkıntısı pufpufun yarışma videosunu izledim de birazcık güldüm :) çekilişte olsaydın sana bi kutu acı biber alırdımpufpuff çok tatlı bi hatunmuşsun
Almayacam canım zamani gelince alirimGökçe de seni seviyorum demiyo. zaten neye hevesleniyosam inatla demiyo çocuk. anne dedirtene kadarda canım çıkmıştı :)
bisiklet güzel ama henüz süremezler canım. kp almıştı bisikletçiden bize aynısını. plastik olanı ama. sonra kullanır dersen al derim.
Bende cok begendim tabi kizim resimleri sokmeye çalıştıaldim canim geldim eve oglumla yaptik evi uzerine resimlerini yapistirdik guzel bayagi hosuma gitti legolari da var oynarlar
Aynen format desteklemediFormat desteklemiyor
Benim eşimde 22.00den sonra gelir ve illa bişeler yer.bende kedinin ciğere baktığı gibi bakarım sofrayaAy ben bu kocamı napsam acaaba ıslatıp ıslatıp dövcem :)
Bu saate yemek mi yenirmiş
Hep diyorum ben erken yiyorum yemeğe gel diye yok illa kavga çıkarcak ondan sonra da özür diler neyleyim öyle özrü
Bu arada 5.30 da işten çıkıyo takılıyo arkadaşlarıyla
hepsi ayni model bunlarin aradim bizimkide tavla oynuyor gunduz aradim isten iki cift laf konusamadik aksamlari ariyorum tavla oynuyor ben seni sonra aryayimmi diyor bende arama keyfine bak sen dedim ucak moduna aldim telefonu hergun ayni seyi yapiyor valla patliyorum evde canim sikiliyor iki cift laf edeyim istiyorum hep mesgul
cnm aslında 3 yaşındakiyle 8 yaşındakini eltisine bırakmış.11 yaşındaki kızımın arkadaşı bi tek o gelmişti onu bile istemedi ama ben gelsin dedim.yarım saat sonra eltisi çocuklarla geldi durmuyomuşlar.arkadaşımda biraz uzağa gitmişti yakınının cenazesine.idare etmeye çalıştım.zaten beni çok sever çocukları.bide acıktılar bende bi tencere makarna yaptım afiyetle yedik.Acil birşey mi vardı bıraktı canım değilse gerçekten çocuklu insanlara birde çocuk bırakmayı anlamıyorum her yere eceyle gidiyorum oğlanlar gelmiyor bazen ama Eceyi birakmiyorum hiç kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?