- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Çok tatlı bu sıpalar :)Bu gün nasıl canım beyza? Ben gökçeyi yine emzirmedennuyuttum. 10 dk ya geçti ya geçmedi ağlamaya başladı gittim yanına. Oturmuş meme yok meme yok diyo içli içli ağlıyo. Uyumadan öncede bi kere sormuştu anlattım üstelememişti bi de. Rüyasında mı gördü nedir. Dayanamadım alıp emzirdim
ayni hirada oyle korktm diyo hc otrmuyo bileKızlar gökçeye ara ara tuvalete götürmek istiyorum ama korkuyorum diyip gitmiyor. Ne klozete ne de lazimliga oturmuyo;( nasıl olacak bu tuvalet eğitimi bilmem :/
güya bende dayanıyoduma ama uykusundan kalkop içli içli ağlayınca kıyamadımCanim benim kiyamam ya valla cok zorlaniyorum bende beyzada meme yok diye agliyo emzirmedim ama beyza hic pes edecek gibi degil heran ben pes edebilirim
yok canım ya parol bile içmedim. Spiralde yok bende. gece yorgan falan batmıştı bi de onla uğraştım. Niye böyle anlamadım da.Çok tatlı bu sıpalar :)
Benimde kanamam çok olur spiral artırdı. Birde ilaç falan kullandınmı hiç. Ben bi defasında üşütmüştüm aferin kullandım aynı dediğin gibi oldu. Birde işyerindeydim dakka başı Ped değiştirmiştim :/
gökçe de hiiiç yanaşmıyo korkuyorum diyo. Bi de tuvaletimiz var allahım ya Bu dertlerinde biri bitiyo biri başlıyo sıyırcam yakında :)Kızlar gökçeye ara ara tuvalete götürmek istiyorum ama korkuyorum diyip gitmiyor. Ne klozete ne de lazimliga oturmuyo;( nasıl olacak bu tuvalet eğitimi bilmem :/
Canim en azından gunluk mesela 3 keremi emziriyosun o sayida sabit kal ben 3 gun oldu bugün sadece gece yatmadan ve gece uyaninca emziriyorum ama hergün ogle uykusu zamani bi gun oncekinden daha fazla agliyo yarin bugundende fazla aglarsa dayanamam galiba ama hemen kv annemi falan ariyorum kizim uyuyunca beni baya gazliyorlar dayan sabret falan diye destek oluyo acikcasi banada ama benimde suanki sikintim ogle uykusunda uyaninca emip geri uyurdu surekli ve suan emzirme olmadigindan ayagimda sallanip geri yatiyo artik ayaklarim agriyo ama asla kendi kendinede uyumuyo napcam hic bilmiyorumgüya bende dayanıyoduma ama uykusundan kalkop içli içli ağlayınca kıyamadımyinede belirli bi seviyede tutmaya çalışcam. 3 gübi emziriyodum onu emzirmeyim diyorum bakalım. Bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim. Onlarda şaşkın yavrularım ya kıyamıyorum hiç. İyi bişey olmadığını bilmesem bıraktırmıcam hiç. Göğsümde deli gibi sızlıyo. Sürekli süt damlıyo. Göğüs pedi koyuyorum. Sanırsın yeni doğum yaptım
yok canım ya parol bile içmedim. Spiralde yok bende. gece yorgan falan batmıştı bi de onla uğraştım. Niye böyle anlamadım da.
gökçe de hiiiç yanaşmıyo korkuyorum diyo. Bi de tuvaletimiz var allahım ya Bu dertlerinde biri bitiyo biri başlıyo sıyırcam yakında :)
İnşallah geçici bir durumdur :/ayni hirada oyle korktm diyo hc otrmuyo bile
Bende lazimlik aldim canim bazen kiyafetleri ustundeyken oturuyo ama hic yaptigi olmadi ama suan memeden kesme asamasindayimya tuvalet egitimini dusunmek bile istemiyorumKızlar gökçeye ara ara tuvalete götürmek istiyorum ama korkuyorum diyip gitmiyor. Ne klozete ne de lazimliga oturmuyo;( nasıl olacak bu tuvalet eğitimi bilmem :/
Evet canım zanlın minnakkartal gözüküyor. Kurbanı, kız,minnoş bide aldığı hediyenin mağazası o şehirde var mı bilmiyormuş. Hadi gözün aydın olsun artık zanlını da biliyosunNe dedi nr zaman dedi. Benim zanlım minnakmıymış
Canım bi doktora gitsen belki önemli bir durum vardır allah korusun.Kızlar benim acaip kanamam var. Hep çok olur ama hiç böyle olmamıştım. Yarım saate bir tuvalete koşuyorum onda bile üstüm batmış oluyo. Gökçenin bezlerinden koydum en son
Hem üşüyorum hemde deli gibi terliyorum. Kasıklarımda ki sancıyı saymıyorum zaten.
Kıyafetleri ile lazimliga oturup kaka yapıyor gökçe ama mannak sıpa sadece kıyafetleri ile oturuyor :)Bende lazimlik aldim canim bazen kiyafetleri ustundeyken oturuyo ama hic yaptigi olmadi ama suan memeden kesme asamasindayimya tuvalet egitimini dusunmek bile istemiyorum
Ben bikere cikaripta otuttum canim lazimliga cis cis dedi yapmadi kalkinca ayakta yapti heryer batti bi dahada denemedim zaten ama oda kolay olmayacak belliKıyafetleri ile lazimliga oturup kaka yapıyor gökçe ama mannak sıpa sadece kıyafetleri ile oturuyor :)
Evet canım zanlın minnakkartal gözüküyor. Kurbanı, kız,minnoş bide aldığı hediyenin mağazası o şehirde var mı bilmiyormuş. Hadi gözün aydın olsun artık zanlını da biliyosun
Gökçede acıyo deyip kalktıBen bikere cikaripta otuttum canim lazimliga cis cis dedi yapmadi kalkinca ayakta yapti heryer batti bi dahada denemedim zaten ama oda kolay olmayacak belli
İyice araştırmak lazım. Gerçi bakıcımız 3 çocuğa alıştırdı ama her çocuk farklı işte.
Bu linkteki yazıyı okudum ama paylaşamadım galiba.herkezden duyduğum kadarıyla ve araştırdığım kadarıyla en önemlisi çocuğun istekli olma haliİyice araştırmak lazım. Gerçi bakıcımız 3 çocuğa alıştırdı ama her çocuk farklı işte.
aynen öyle yapmayı denicem bakalım uyanmadı daha. Bu kadar uzunda uyumaz pek. Eşim erken gelirse dışarı falan çıkarız daha kolay oyalarım. Kurabiye kek yaptım onlarla doyursun karnını başka türlü yemek yediremicek gibiyim. Bıraktırana kadar biraz idare etmem lazım.Canim en azından gunluk mesela 3 keremi emziriyosun o sayida sabit kal ben 3 gun oldu bugün sadece gece yatmadan ve gece uyaninca emziriyorum ama hergün ogle uykusu zamani bi gun oncekinden daha fazla agliyo yarin bugundende fazla aglarsa dayanamam galiba ama hemen kv annemi falan ariyorum kizim uyuyunca beni baya gazliyorlar dayan sabret falan diye destek oluyo acikcasi banada ama benimde suanki sikintim ogle uykusunda uyaninca emip geri uyurdu surekli ve suan emzirme olmadigindan ayagimda sallanip geri yatiyo artik ayaklarim agriyo ama asla kendi kendinede uyumuyo napcam hic bilmiyorum
hiç gözüm kesmiyo. Ama gitmem de lazım. Doğumdan sonra hiç kontrole falanda gitmedim ben.kendime hiç özen göstermiyorumCanım bi doktora gitsen belki önemli bir durum vardır allah korusun.
Bugün ogle uykusuna emzirmeden yatirdigim 3. Gun ama inanilmaz zorluyo beni cok agliyo ayagimda salladigim halde uykuya dalamiyo 15 dkda bi aglayarak uyaniyo galiba dayanamayip 5 yasina kadar emzirenlerden olucam bende.
Kızlar gökçeye ara ara tuvalete götürmek istiyorum ama korkuyorum diyip gitmiyor. Ne klozete ne de lazimliga oturmuyo;( nasıl olacak bu tuvalet eğitimi bilmem :/
Ben bikere cikaripta otuttum canim lazimliga cis cis dedi yapmadi kalkinca ayakta yapti heryer batti bi dahada denemedim zaten ama oda kolay olmayacak belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?