2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok tatlı bu sıpalar :)
Benimde kanamam çok olur spiral artırdı. Birde ilaç falan kullandınmı hiç. Ben bi defasında üşütmüştüm aferin kullandım aynı dediğin gibi oldu. Birde işyerindeydim dakka başı Ped değiştirmiştim :/

Kızlar gökçeye ara ara tuvalete götürmek istiyorum ama korkuyorum diyip gitmiyor. Ne klozete ne de lazimliga oturmuyo;( nasıl olacak bu tuvalet eğitimi bilmem :/

Canim benim kiyamam ya valla cok zorlaniyorum bende beyzada meme yok diye agliyo emzirmedim ama beyza hic pes edecek gibi degil heran ben pes edebilirim
güya bende dayanıyoduma ama uykusundan kalkop içli içli ağlayınca kıyamadım yinede belirli bi seviyede tutmaya çalışcam. 3 gübi emziriyodum onu emzirmeyim diyorum bakalım. Bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim. Onlarda şaşkın yavrularım ya kıyamıyorum hiç. İyi bişey olmadığını bilmesem bıraktırmıcam hiç. Göğsümde deli gibi sızlıyo. Sürekli süt damlıyo. Göğüs pedi koyuyorum. Sanırsın yeni doğum yaptım

yok canım ya parol bile içmedim. Spiralde yok bende. gece yorgan falan batmıştı bi de onla uğraştım. Niye böyle anlamadım da.

Kızlar gökçeye ara ara tuvalete götürmek istiyorum ama korkuyorum diyip gitmiyor. Ne klozete ne de lazimliga oturmuyo;( nasıl olacak bu tuvalet eğitimi bilmem :/
gökçe de hiiiç yanaşmıyo korkuyorum diyo. Bi de tuvaletimiz var allahım ya Bu dertlerinde biri bitiyo biri başlıyo sıyırcam yakında :)

Canim en azından gunluk mesela 3 keremi emziriyosun o sayida sabit kal ben 3 gun oldu bugün sadece gece yatmadan ve gece uyaninca emziriyorum ama hergün ogle uykusu zamani bi gun oncekinden daha fazla agliyo yarin bugundende fazla aglarsa dayanamam galiba ama hemen kv annemi falan ariyorum kizim uyuyunca beni baya gazliyorlar dayan sabret falan diye destek oluyo acikcasi banada ama benimde suanki sikintim ogle uykusunda uyaninca emip geri uyurdu surekli ve suan emzirme olmadigindan ayagimda sallanip geri yatiyo artik ayaklarim agriyo ama asla kendi kendinede uyumuyo napcam hic bilmiyorum

Bende lazimlik aldim canim bazen kiyafetleri ustundeyken oturuyo ama hic yaptigi olmadi ama suan memeden kesme asamasindayimya tuvalet egitimini dusunmek bile istemiyorum

Canım bi doktora gitsen belki önemli bir durum vardır allah korusun.

Bende lazimlik aldim canim bazen kiyafetleri ustundeyken oturuyo ama hic yaptigi olmadi ama suan memeden kesme asamasindayimya tuvalet egitimini dusunmek bile istemiyorum
Kıyafetleri ile lazimliga oturup kaka yapıyor gökçe ama mannak sıpa sadece kıyafetleri ile oturuyor :)

İyice araştırmak lazım. Gerçi bakıcımız 3 çocuğa alıştırdı ama her çocuk farklı işte.
Bu linkteki yazıyı okudum ama paylaşamadım galiba.herkezden duyduğum kadarıyla ve araştırdığım kadarıyla en önemlisi çocuğun istekli olma hali

aynen öyle yapmayı denicem bakalım uyanmadı daha. Bu kadar uzunda uyumaz pek. Eşim erken gelirse dışarı falan çıkarız daha kolay oyalarım. Kurabiye kek yaptım onlarla doyursun karnını başka türlü yemek yediremicek gibiyim. Bıraktırana kadar biraz idare etmem lazım.
benimkilerde emzir boşver yazık ağlatma diyolar. İlk torun olunca hepsi bi kıyamama halinde. Eşimde aynı şeyi söylüyo hiç destek değil
Keşke bana da böyle destek olan olsa

Canım bi doktora gitsen belki önemli bir durum vardır allah korusun.
hiç gözüm kesmiyo. Ama gitmem de lazım. Doğumdan sonra hiç kontrole falanda gitmedim ben.kendime hiç özen göstermiyorum

Bugün ogle uykusuna emzirmeden yatirdigim 3. Gun ama inanilmaz zorluyo beni cok agliyo ayagimda salladigim halde uykuya dalamiyo 15 dkda bi aglayarak uyaniyo galiba dayanamayip 5 yasina kadar emzirenlerden olucam bende.

Canım ben emzirmiyorum ama mesela betül uyanıkken süt içmez hayatta ama uyku sersemiyken içiyo uyutunca sık uyanıyomuş ya ilk uyudğunda yada daha ayağında sallarken biberonls ılık süt vermiyi denesen eğer içerse karnı doyacağından uyanınca meme aramayabilir hatta daha uzun uyuyabilir

Ben bikere cikaripta otuttum canim lazimliga cis cis dedi yapmadi kalkinca ayakta yapti heryer batti bi dahada denemedim zaten ama oda kolay olmayacak belli

Tuvalet sıkıntısı bizdede aynı kıyafetle oturuyodu bi kere gel hadi çiş yapalım dedim bezi çıkartıp oturttum gerçekten çiş yaptı ama bi daha olmadı hep ağladı oturttuğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…