2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Birinci aşama memeyi biraktirma ikincisi tuvalete alıştırma ne yapcaz kızlar ya ben bir hafta sonra memeyi tamamen biraktirmaya caliscam azalttim bayagi zaten meme öncelikli benim için meme durumunu tamamladıktan sonra ece duruma alıştıktan sonra tuvalet eğitimine başlayacağım Ramazan a kadar alışırsa iyi olur yok istemezse zorlanirsak bayramdan sonraya birakmayi dusunuyorum halıları falan kaldircam tuvalete alıştıktan sonra halilarimi yikatip sercem planım böyle kızlar iki aşamada zor ama sonrası guzel resmen büyümüş olacaklar meme yok altına yapmak yok kışa rahat oluruz inşallah

Canim sen hangi biberonu kullaniyosun hic biberon yok elimde alayim bide onu deneyeyim

canım bencede doktora gitmekte fayda var doğumdan sonra da gitmemissin ben doğumdan sonra gidip smear verdim bir sene geçti bir daha gitmem lazım gitcem inşallah kansız kalirsin çok kanaman olursa git mutlaka

Ece gece boyunca yanimdan ayrılmadı yatağına yatircagim zaman gözlerini açıp hep bana sarıldı eşim rüya falan mı gordu acaba dedi neden böyle yaptı anlamadım bugünde kardesimle yigenim geldi yine çok durgundu uyudu şimdi uyanınca kendine gelir inşallah

bende önce meme sonra emzik sonra tuvalet. Diye sıraladım şimdilik. Tuvaleti sonbahara bile bırakabilirim çünkü çocukta zerre istek yok. Ya da halıları kaldırıp bezi tamamen çıkarıp rahatsız olcakmı bekleyip deneyebilirim bakalım.

Kanamam da hep çok olur canım. Çok gittim bu yüzden ama hep normal çıkıyo.
Yinede gitmem lazım gerçekten. Yine ertelemezsem tabi.

Anladım canım tabi bazilarinin kanaması çok olabiliyor yapıyla da ilgili ama sen yinede senede bir kere kadın doğuma git bence smear falan verirsin benim kadın dogumcum senede bir kere smear vermek gerekiyor dedi bende önceden hiç gitmiyordum ama artık gideceğim yasımda 30 u geçti kontrol ettirmem lazım

Gökçe hiç tuvalete cis yapmadı. Bezini çıkarıp oturuyorum korkuyorum diyip kaçıyor.

Gökçeyi uyutamiyorum bugün yahu. Sıpa uyumucam die ağlıyo. 1 buçukta yatirdim ağladı uyumadi. 2 de yatirdim gene aynı. 15 dk önce gene yatirdim. Şimdi buraz ağladı sustu ama hala uyumadi. Kendi kendine konuşuyor. Banyo yaptı yoğurt yedi. Uyumayinca parka da götürdüm iyice yoruldu ama inatla uyumuyo ;/

Bugün bende zorla uyuttum.hatta ben pes ettim annem uyutabildi.ne oldu bu bebelere .uykuyu düzene sokmadan ne tuvaleti nede memeyi kesebilirim heralde.gecede uyumak istemiyo

Bogazim yaniyor burnum yaniyor ve akiyor hic halim yok ben de hasta oldum

Bugün bende zorla uyuttum.hatta ben pes ettim annem uyutabildi.ne oldu bu bebelere .uykuyu düzene sokmadan ne tuvaleti nede memeyi kesebilirim heralde.gecede uyumak istemiyo
Normalde düzenlidir uykusu gökçenin ama nedense bugün böyle yaptı. Zar zor uyudu 1 saat. Uyanınca aglamazdi ama ağlaya ağlaya uyandi zor susturdum

Yok aksam ateslendi gece ateslenmedi sut diyor memenin ustune yatiyor ama emmiyor oynuyor cevresiyle bi de sicak diyor acaba vucut sicakligim,onu rahatsiz mi ediyor
Çıkmaz inşallah bi daha. Sana da geçmiş olsun.
İlginç gerçekten. Sütü ılık mı içmek istemiyo acaba. @Apriori123 azad da mı böyle bırakmıştı sanki birden? Öyle hayırlıyorum.

Bir akrabimizin gelini hamile annemde ona yelek ormus bana geldi yeleği gösterdi ben pembe ordum ama bebek erkekmis dedi cinsiyeti yeni belli olmuş aman ne yapayım ordum artık gotururum dedi hayır yanı bildiğin pespembe yelek anne olmaz dedim sen ya mavi al ya beyaz bir daha or onu götür dedim belki bir dahakine kızı olur giydirir dedi olmaz anne dedim götürme off iyi o zaman dedi valla bu büyükler git gide çocuk gibi oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…