Canim sen hangi biberonu kullaniyosun hic biberon yok elimde alayim bide onu deneyeyimCanım ben emzirmiyorum ama mesela betül uyanıkken süt içmez hayatta ama uyku sersemiyken içiyo uyutunca sık uyanıyomuş ya ilk uyudğunda yada daha ayağında sallarken biberonls ılık süt vermiyi denesen eğer içerse karnı doyacağından uyanınca meme aramayabilir hatta daha uzun uyuyabilir
Tuvalet sıkıntısı bizdede aynı kıyafetle oturuyodu bi kere gel hadi çiş yapalım dedim bezi çıkartıp oturttum gerçekten çiş yaptı ama bi daha olmadı hep ağladı oturttuğumda
canım bencede doktora gitmekte fayda var doğumdan sonra da gitmemissin ben doğumdan sonra gidip smear verdim bir sene geçti bir daha gitmem lazım gitcem inşallah kansız kalirsin çok kanaman olursa git mutlakaaynen öyle yapmayı denicem bakalım uyanmadı daha. Bu kadar uzunda uyumaz pek. Eşim erken gelirse dışarı falan çıkarız daha kolay oyalarım. Kurabiye kek yaptım onlarla doyursun karnını başka türlü yemek yediremicek gibiyim. Bıraktırana kadar biraz idare etmem lazım.
benimkilerde emzir boşver yazık ağlatma diyolar. İlk torun olunca hepsi bi kıyamama halinde. Eşimde aynı şeyi söylüyo hiç destek değil
Keşke bana da böyle destek olan olsa
hiç gözüm kesmiyo. Ama gitmem de lazım. Doğumdan sonra hiç kontrole falanda gitmedim ben.kendime hiç özen göstermiyorum
bende önce meme sonra emzik sonra tuvalet. Diye sıraladım şimdilik. Tuvaleti sonbahara bile bırakabilirim çünkü çocukta zerre istek yok. Ya da halıları kaldırıp bezi tamamen çıkarıp rahatsız olcakmı bekleyip deneyebilirim bakalım.Birinci aşama memeyi biraktirma ikincisi tuvalete alıştırma ne yapcaz kızlar ya ben bir hafta sonra memeyi tamamen biraktirmaya caliscam azalttim bayagi zaten meme öncelikli benim için meme durumunu tamamladıktan sonra ece duruma alıştıktan sonra tuvalet eğitimine başlayacağım Ramazan a kadar alışırsa iyi olur yok istemezse zorlanirsak bayramdan sonraya birakmayi dusunuyorum halıları falan kaldircam tuvalete alıştıktan sonra halilarimi yikatip sercem planım böyle kızlar iki aşamada zor ama sonrası guzel resmen büyümüş olacaklar meme yok altına yapmak yok kışa rahat oluruz inşallah
Anladım canım tabi bazilarinin kanaması çok olabiliyor yapıyla da ilgili ama sen yinede senede bir kere kadın doğuma git bence smear falan verirsin benim kadın dogumcum senede bir kere smear vermek gerekiyor dedi bende önceden hiç gitmiyordum ama artık gideceğim yasımda 30 u geçti kontrol ettirmem lazımbende önce meme sonra emzik sonra tuvalet. Diye sıraladım şimdilik. Tuvaleti sonbahara bile bırakabilirim çünkü çocukta zerre istek yok. Ya da halıları kaldırıp bezi tamamen çıkarıp rahatsız olcakmı bekleyip deneyebilirim bakalım.
Kanamam da hep çok olur canım. Çok gittim bu yüzden ama hep normal çıkıyo.
Yinede gitmem lazım gerçekten. Yine ertelemezsem tabi.
Gökçe hiç tuvalete cis yapmadı. Bezini çıkarıp oturuyorum korkuyorum diyip kaçıyor.Canım ben emzirmiyorum ama mesela betül uyanıkken süt içmez hayatta ama uyku sersemiyken içiyo uyutunca sık uyanıyomuş ya ilk uyudğunda yada daha ayağında sallarken biberonls ılık süt vermiyi denesen eğer içerse karnı doyacağından uyanınca meme aramayabilir hatta daha uzun uyuyabilir
Tuvalet sıkıntısı bizdede aynı kıyafetle oturuyodu bi kere gel hadi çiş yapalım dedim bezi çıkartıp oturttum gerçekten çiş yaptı ama bi daha olmadı hep ağladı oturttuğumda
Bugün bende zorla uyuttum.hatta ben pes ettim annem uyutabildi.ne oldu bu bebelere .uykuyu düzene sokmadan ne tuvaleti nede memeyi kesebilirim heralde.gecede uyumak istemiyoGökçeyi uyutamiyorum bugün yahu. Sıpa uyumucam die ağlıyo. 1 buçukta yatirdim ağladı uyumadi. 2 de yatirdim gene aynı. 15 dk önce gene yatirdim. Şimdi buraz ağladı sustu ama hala uyumadi. Kendi kendine konuşuyor. Banyo yaptı yoğurt yedi. Uyumayinca parka da götürdüm iyice yoruldu ama inatla uyumuyo ;/
Yok aksam ateslendi gece ateslenmedi sut diyor memenin ustune yatiyor ama emmiyor oynuyor cevresiyle bi de sicak diyor acaba vucut sicakligim,onu rahatsiz mi ediyorKendiliğinden mi bırakcak acaba. Ateş devam ediyo mu
Doğduğundan beri avent kullanıyoruz en son 4 numara başlık almıştık onunla kullanıyorumCanim sen hangi biberonu kullaniyosun hic biberon yok elimde alayim bide onu deneyeyim
Normalde düzenlidir uykusu gökçenin ama nedense bugün böyle yaptı. Zar zor uyudu 1 saat. Uyanınca aglamazdi ama ağlaya ağlaya uyandi zor susturdumBugün bende zorla uyuttum.hatta ben pes ettim annem uyutabildi.ne oldu bu bebelere .uykuyu düzene sokmadan ne tuvaleti nede memeyi kesebilirim heralde.gecede uyumak istemiyo
Cam olanlarindanmi canimDoğduğundan beri avent kullanıyoruz en son 4 numara başlık almıştık onunla kullanıyorum
Geçmiş olsun canım..Bogazim yaniyor burnum yaniyor ve akiyor hic halim yok ben de hasta oldum
0 BPA bizimki Avent in. Cam değil. Camı atıp kirabilir.Cam olanlarindanmi canim
Cam olanlarindanmi canim
0 BPA bizimki Avent in. Cam değil. Camı atıp kirabilir.
Çıkmaz inşallah bi daha. Sana da geçmiş olsun.Yok aksam ateslendi gece ateslenmedi sut diyor memenin ustune yatiyor ama emmiyor oynuyor cevresiyle bi de sicak diyor acaba vucut sicakligim,onu rahatsiz mi ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?