Mavi de almasın bu cinsiyet işleri belli olmuyor :) yeşil beyaz ya da sarı örsün bundan sonra :))Bir akrabimizin gelini hamile annemde ona yelek ormus bana geldi yeleği gösterdi ben pembe ordum ama bebek erkekmis dedi cinsiyeti yeni belli olmuşaman ne yapayım ordum artık gotururum dedi hayır yanı bildiğin pespembe yelek anne olmaz dedim sen ya mavi al ya beyaz bir daha or onu götür dedim belki bir dahakine kızı olur giydirir dedi olmaz anne dedim götürme off iyi o zaman dedi valla bu büyükler git gide çocuk gibi oluyorlar
Bilmiyorum ki canim ben de hasta olmayim diye zencefil zerdecal bi baharatli karisim ne varsa ictim sutun tadi mi degisti acaba ama ilk kez yapmadim daha onceleri de yapmisligim var, bir gece surekli meme diyen cocuk ertesi gun yuzune bakmadi hastayim bir yandan degisik hallerdeyim nir garibimÇıkmaz inşallah bi daha. Sana da geçmiş olsun.
İlginç gerçekten. Sütü ılık mı içmek istemiyo acaba. @Apriori123 azad da mı böyle bırakmıştı sanki birden? Öyle hayırlıyorum.
Ya azad da geçen yaz soğuk normal süt içmeye başladıktan sonra anne sütünü istememişti ve bırakmıştı beni. Kışın bile sütü dolaptan çıkarıp verdim aksi halde içmiyordu. Acaba bilgehana da inek sütünü hep soğuk mı verdin sen? Belki canı soğuk süt istiyordurBilmiyorum ki canim ben de hasta olmayim diye zencefil zerdecal bi baharatli karisim ne varsa ictim sutun tadi mi degisti acaba ama ilk kez yapmadim daha onceleri de yapmisligim var, bir gece surekli meme diyen cocuk ertesi gun yuzune bakmadi hastayim bir yandan degisik hallerdeyim nir garibim
Oda sicakliginda verdim canim, dolaptan cikardigim zamanlar ilitip verdim de cocuk atesli ya ondan mi yapti anlamadimYa azad da geçen yaz soğuk normal süt içmeye başladıktan sonra anne sütünü istememişti ve bırakmıştı beni. Kışın bile sütü dolaptan çıkarıp verdim aksi halde içmiyordu. Acaba bilgehana da inek sütünü hep soğuk mı verdin sen? Belki canı soğuk süt istiyordur
ya dusun canım daha cinsiyeti belli olmayan bebeğe pembe yelek örmüs içine kız dogdu herhalde:))ben yine soyleyimde anneme mavide örmesin ortak renklerden örsun barı:))Mavi de almasın bu cinsiyet işleri belli olmuyor :) yeşil beyaz ya da sarı örsün bundan sonra :))
Sizin meme serüveni de bu kadan sürcek herhal sıcak istemiyo bu bebeler buzla masaj yap azcık soğuk gelsin süt :)2 yudum cekti sadece emmedi yine
Canım ikinizde tekrar mi gorunseniz doktora?Gece 5te emdi sevindim aradan 5 dk gecmedi kustu hepsini
Ben de kusuyorum bu uc oldu aksamdan beri
Geçmiş olsun canım ikinize de, acaba yediğin birşey mi dokundu ki sana? Sütten de oğluna geçmistir belkiGece 5te emdi sevindim aradan 5 dk gecmedi kustu hepsini
Ben de kusuyorum bu uc oldu aksamdan beri
dün akşamdan beri doping almış gibi gökçe. Akşam emzirmeden uyuttum. Tam yerine koydum birden kalkıp sanki hiç uyumamış gibi ordn oraya zıplamaya başladı. Eşim geldi bu sefer iyice kudurdular. Akşam 10 gibi benim artık pertim çıktı. Sabah 5 te kalkmıştı çünkü. uyutcam diye emzirdim. Emerken uyuy sonra yine aynı şekilde kalktı. 12 gibi sızmışız hepimiz yatakta.@Akaibu canim nasil gecti bugün ogle uykusuna emzirdinmi ben daha yeni sallamaya basladim ne olacak bakalım
bende onu soracaktım. Eşim geç geldi dün gidemedik. Bu günde en erken 3 gibi gideriz heralde. Bi bakayım çok kalabalık olursa sokmam parka götürür eğlendiririm daha iyi madem öyle. 2 saatte bir yapılınca bende uzun güzel bişey diye düşünmüştüm@Akaibu biz dun 1 seansina gittik yarım saat sürdü ortalik curcunaydi kim nerde belli degil niloya gosterisini de hic beğenmedim degisiklik oldu sadece
Canim ben bugün yine emzirmedim dun aksam hemen gittim biberon aldim ama ne yazikki ise yaramadi dun gecede 4kalkmasindan sonrasini sayamadim hepsinde emdi hatta bu ara bende hemen aksam olsada emzirsem diyorum emcekmisin diyince ayyyy diyo bi seviniyo bende uzuluyorum ozaman ama yeteri kadarda emdiler yani simdide ogle uykusunda 1 saat uyudu kalkti ayagimda salliyorum suan inmiyo sut teklif ettim biberonla tadina bile bakmadi sipa ama meme diye kalkmiyo simdi salla diye kalkiyo bizde deliksiz uyku hic olmayacak herhaldedün akşamdan beri doping almış gibi gökçe. Akşam emzirmeden uyuttum. Tam yerine koydum birden kalkıp sanki hiç uyumamış gibi ordn oraya zıplamaya başladı. Eşim geldi bu sefer iyice kudurdular. Akşam 10 gibi benim artık pertim çıktı. Sabah 5 te kalkmıştı çünkü. uyutcam diye emzirdim. Emerken uyuy sonra yine aynı şekilde kalktı. 12 gibi sızmışız hepimiz yatakta.
Gece defalarca kalktı hepsinde önce su teklif ettim ama istemedi emdi. Sabah kalkıncada kendini parçaladı yine emdi. Kahvaltıyı ettik kv lere geldik. Burda halasıyla oynuyolar aklına gelmedi hiç. Öğle uykusuna yatacak gözde yok şuan. Bi garip çocuk bu gün anlayamadım. Bu günü haybeye geçircez sanırım.
Zorlanmamıştır inşallah beyza
bende onu soracaktım. Eşim geç geldi dün gidemedik. Bu günde en erken 3 gibi gideriz heralde. Bi bakayım çok kalabalık olursa sokmam parka götürür eğlendiririm daha iyi madem öyle. 2 saatte bir yapılınca bende uzun güzel bişey diye düşünmüştüm
Bende bardakla süt veriyorum.daha doğrusu ablası içerken içiyor.sanırım alıştı 10 gündür 1çaybardağı kadar içiyo.günde 2 kez bazen.Canim ben bugün yine emzirmedim dun aksam hemen gittim biberon aldim ama ne yazikki ise yaramadi dun gecede 4kalkmasindan sonrasini sayamadim hepsinde emdi hatta bu ara bende hemen aksam olsada emzirsem diyorum emcekmisin diyince ayyyy diyo bi seviniyo bende uzuluyorum ozaman ama yeteri kadarda emdiler yani simdide ogle uykusunda 1 saat uyudu kalkti ayagimda salliyorum suan inmiyo sut teklif ettim biberonla tadina bile bakmadi sipa ama meme diye kalkmiyo simdi salla diye kalkiyo bizde deliksiz uyku hic olmayacak herhaldesizinkidebbi tuhaf olmus meme olmayinca yerini.neyle dolduracaklarini sasirdilar sanirim.sen sut veriyomusun canim
O sevinçleri apayrı cidden ya. Gökçeninde gözleri parlıyo nasıl srviniyo.Canim ben bugün yine emzirmedim dun aksam hemen gittim biberon aldim ama ne yazikki ise yaramadi dun gecede 4kalkmasindan sonrasini sayamadim hepsinde emdi hatta bu ara bende hemen aksam olsada emzirsem diyorum emcekmisin diyince ayyyy diyo bi seviniyo bende uzuluyorum ozaman ama yeteri kadarda emdiler yani simdide ogle uykusunda 1 saat uyudu kalkti ayagimda salliyorum suan inmiyo sut teklif ettim biberonla tadina bile bakmadi sipa ama meme diye kalkmiyo simdi salla diye kalkiyo bizde deliksiz uyku hic olmayacak herhaldesizinkidebbi tuhaf olmus meme olmayinca yerini.neyle dolduracaklarini sasirdilar sanirim.sen sut veriyomusun canim
geçmiş olsun canım ya. Bişey yokmuş şükür. Mide üşütmesi diyolarya öyle mi acaba.Bu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
Şükür iyi şimdi ama hiçbişe yiyemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?