2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun canım. Yedikleri dokunmuş sanırım.

fayika sizde kusmuşsunuz.tekrar size de geçmiş olsun cnm.inş şimdi daha iyisinizdir

canim cok gecmis olsun resmen ici disina cikmis cocugun bidaha olma inşallah canim

olabilir canim benim yigenimde bukadardi sanirim biraktiginda simdi 4 yasina gircek

Çok geçmiş olsun midesini üşütmüş olabilir canım

Çok geçmiş olsun canım. Çiğ köfte bozabilir aslında dışardan hiç yememek lazım. Bende geçen gün yedim çiğ köfte 5 dak durmadı midemde sabaha kadar lavabodsydım.

Kıyamam yaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyiymiş Allahtan, böylece geçip gitsin inşallah

S Simyada Blackkcat M mutube K kaapi acile gittim serum taktilar geniz akintisi kusturuyormus antibiyotikle dondum eve
ikinize de geçmiş olsun kızlar

Kızlar ben oğullarıma okumaları için ikinci el kitap alıyorum kiralamış gibi oluyor okudukları zaman kitabı götürüp üzerine az bir ücret verip başka bir kitap alıyoruz sürekli böyle kitap okuyorlar bugün eceye de aldım resimli hikaye kitapları tanesini bir liraya okuduktan sonra bunları vercem yerine yenilerini alcam ecede sürekli kitaplarına bakıyor hatta birisinde aydede varmış çok sevindi gorunce

Kızlar ece artık hergun uyumadan 1 su bardağı ballı süt içiyor iyi oldu içmesi kahvaltıda deneyecegim bir çay bardağı da kahvaltıda içerse iyi olur memeyi bırakmadan içmeye başladı çok şükür en azından sütle oyalarim

canim cok gecmis olsun resmen ici disina cikmis cocugun bidaha olma inşallah canim

olabilir canim benim yigenimde bukadardi sanirim biraktiginda simdi 4 yasina gircek

Çok geçmiş olsun midesini üşütmüş olabilir canım

Çok geçmiş olsun canım. Çiğ köfte bozabilir aslında dışardan hiç yememek lazım. Bende geçen gün yedim çiğ köfte 5 dak durmadı midemde sabaha kadar lavabodsydım.

Kıyamam yaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyiymiş Allahtan, böylece geçip gitsin inşallah

ikinize de geçmiş olsun kızlar
teşekkürler kızlar.mide üşütmesi sanırım hiç keyfide yok.çiğköfte bende çok seviyorum ama evet yememek lazım içinde ne var belli deil.bu bize ders oldu çocuk hasta olmuyo diye beslenmesini kısıtlamadım ama daha dikkatli olmam lazım

Y yaz yağmuru bizde başardık süt işini.ama ben sade verdim.içmezse alternatifleri denerim dedim.arada veriyorum içiyo çok şükür.tabi memeye de devam:))

Y yaz yağmuru bizde başardık süt işini.ama ben sade verdim.içmezse alternatifleri denerim dedim.arada veriyorum içiyo çok şükür.tabi memeye de devam:))
Ece sade icmedi bir ara kahveli veriyordum onu içiyordu şimdi ballı veriyorum sevdi balliyi da ecede Akif gibi abisinden görerek içmeye başladı

Bende bugün emzirmeyi azalttim gündüz 4 den sonra emzirmedim geldikçe sen büyüdün meme bitti dedim oda gitti aksam 22 gibi gelip meme diye opunce dayanamadım iki fırt cektirdim ve ilk kez emmeden uyuttum inşallah gece çok uyanmaz suyla geçiştirmeye çalışacağım başarılı olurum umarim

İnşallah canım kolay şekilde geçer gece de bende azalttim emzirmeyi hafta içi daha da azaltcam hafta sonu da tamamen biraktirmaya caliscam korkuyorum açıkçası ama artık zamanı geldi benim sutumde yok gibi artık goguslerim bomboş sanırım Ecede alışkanlıktan emiyor hepimiz çok zorlanmadan biraktiriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…