- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Çok geçmiş olsun canım. Yedikleri dokunmuş sanırım.Bu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
Şükür iyi şimdi ama hiçbişe yiyemiyo
geçmiş olsun canım ya. Bişey yokmuş şükür. Mide üşütmesi diyolarya öyle mi acaba.
teşekkür ederm kızlar.acilde çiğköftenin dokunduğu söylediler ama arada yiyodu dokunmuyodu.bence kursta terliterli yediği dondurmadan.Şükür şimdi iyiÇok geçmiş olsun canım. Yedikleri dokunmuş sanırım.
canim cok gecmis olsun resmen ici disina cikmis cocugun bidaha olma inşallah canimBu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
olabilir canim benim yigenimde bukadardi sanirim biraktiginda simdi 4 yasina gircekO sevinçleri apayrı cidden ya. Gökçeninde gözleri parlıyo nasıl srviniyo.
Meme dememesi de iyi gibi kabulleniyo sanırım.
Sütü ben sürekli deniyorum. Ama hiç bi şekilde içmiyo ne biberon pipet bardak. Ilık soğuk sıcak. Şekerli ballı kakaolu denemediğim çeşit kalmadı ama içmiyo hiç bi şekilde. Bi kaç kez kefir verdim içti ama onuda her zaman almıyo.
Bi ara badem sütü yapıyodum onu içiyodu. Onuda bıraktı.
Sütü bıraktırsam benimde yerine koyacak bişeyim yok. Normalde 10 da öğlen uykusuna yatan çocuk hala deli danalar gibi dolanıyo ortalıkta. Değişik bişey de yedirip içirmedim. Öğlen uykusunu mu bırakıcak acaba
Tekrar gitmen çok iyi olmuş canim antibiyotigi düzenli kullan bir kac gune kadar toparlanir insallah.
çok geçmiş olsun Can'ım Nasıl bir hastalıkmış bu geçmek bilmedi.Gece 5te emdi sevindim aradan 5 dk gecmedi kustu hepsini
Ben de kusuyorum bu uc oldu aksamdan beri
Çok geçmiş olsun midesini üşütmüş olabilir canımBu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
Çok geçmiş olsun canım. Çiğ köfte bozabilir aslında dışardan hiç yememek lazım. Bende geçen gün yedim çiğ köfte 5 dak durmadı midemde sabaha kadar lavabodsydım.Bu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
Kıyamam yaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyiymiş Allahtan, böylece geçip gitsin inşallahBu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
Bu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
ikinize de geçmiş olsun kızlar
canim cok gecmis olsun resmen ici disina cikmis cocugun bidaha olma inşallah canim
olabilir canim benim yigenimde bukadardi sanirim biraktiginda simdi 4 yasina gircek
Çok geçmiş olsun midesini üşütmüş olabilir canım
Çok geçmiş olsun canım. Çiğ köfte bozabilir aslında dışardan hiç yememek lazım. Bende geçen gün yedim çiğ köfte 5 dak durmadı midemde sabaha kadar lavabodsydım.
Kıyamam yaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyiymiş Allahtan, böylece geçip gitsin inşallah
teşekkürler kızlar.mide üşütmesi sanırım hiç keyfide yok.çiğköfte bende çok seviyorum ama evet yememek lazım içinde ne var belli deil.bu bize ders oldu çocuk hasta olmuyo diye beslenmesini kısıtlamadım ama daha dikkatli olmam lazımikinize de geçmiş olsun kızlar
İnşallah canım kolay şekilde geçer gece de bende azalttim emzirmeyi hafta içi daha da azaltcam hafta sonu da tamamen biraktirmaya caliscam korkuyorum açıkçası ama artık zamanı geldi benim sutumde yok gibi artık goguslerim bomboş sanırım Ecede alışkanlıktan emiyor hepimiz çok zorlanmadan biraktiriz inşallahBende bugün emzirmeyi azalttim gündüz 4 den sonra emzirmedim geldikçe sen büyüdün meme bitti dedim oda gitti aksam 22 gibi gelip meme diye opunce dayanamadım iki fırt cektirdim ve ilk kez emmeden uyuttum inşallah gece çok uyanmaz suyla geçiştirmeye çalışacağım başarılı olurum umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?