2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet çok ağlıyor ama ben hemen ağlar ağlamaz kalkmıyorum bakıyor bana uyuyorum sonra yatıyor ya da ağlamaya devam kalkıyorum ayağıma alıyorum baktım yine susmuyor bu sefer dikkatini farklı yönlere çekmeye başlıyorum ayağıma alıp tekrar sallıyorum uyuyor ya da yatıyorum onun yastıgına beraber uyuyoruz.

ayy nasil sevndm anlatamam masallah gokceye. Agzinin tadini bliyolar frndada guzl oluyo ama :)

Bende hemen almiyorum canım ama uyumuyor alana kadar devam ediyor ağlamaya biraz sıkıntılı olacak gece ama hafta sonuna getircem artık çocuklar rahatsız olmasın diye en azından ilk iki geceyi hafta sonu atlatirim diye dusunuyorum
sana yapma artık derler :)
evet bazıları yapma diyor sanki ben yapmayı dusunuyorum:)) ama geçen gün KV de sordu bir daha yapcanmi diye esimde kızdı ne diyorsun anne ne çocuğu diye ben daha hiçbir şey demeden adam çocuğa doymuş sanirsam:)) kvde aaa ne var bak ben 5 tane dogurdum diyor:))

Aynen bende betül tek kalsın istemiyorum bi yandan da bakalım nasip sanki bizim elimizde gibi düşünüyoruz diyorum
Rabbim kimseye aratmasın
Bende senin gibi bi yanım çok istesede bi yanım istemiyor tüp bebek sürecini yaşamak istemiyoruz sanırım tuttu mu tutacak mi falan derken bebek oluncaya kadar enerji de psikolojide kalmıyor sanirim

@yaz yagmuru sen akşama sor 4. Ne zaman yapcaz diye adam şok olsun :)
Ha ha ha valla şok olur ya eşim hiçbir zaman ikinciyi yapalım üçüncüyü yapalım demedi tamamen benim isteğim oldu bir kere demiştim sakasina iki oğlumuz var ama kızımın kız kardeşi yok bir tane daha mı yapsak birde kız kardeşi olsun ecenin diye çocuk falan yok doğru ananın evine dedi gulerek:)))

Kizim iyice ne yapacagini sasirdi artik saat 12de engec 1de uyuyan kizim hala uyumadi ayaklarim agriyo sallamaktan meme diye geziyo bide uyanip uyanip tekrar sallanmak istemesi yokmu ne yapacagimi sasirdim

Dun bi bebek gorduk esmle dha bir haftalik yoktu sanki okdr kucktu. Hiraya baktm bde kocaman olmus. Ama dha erken ikinci icn allah nasip ederse hira kendni anliycgi kendi ihtiyaclarni birazda olsa yapcgi zman dnuyoruz
Aynen bende öyle bi tamamen kendi işlerini halletsinler tuvalet yemek ondan sonra ama arada çok olursa anlaşmazlık oluyo bakalım ne zaman kısmet olursa

ayseganlıyo post: 46210266 .!.:
Bende senin gibi bi yanım çok istesede bi yanım istemiyor tüp bebek sürecini yaşamak istemiyoruz sanırım tuttu mu tutacak mi falan derken bebek oluncaya kadar

Ben argivit kullandım bide carlson balık yağı cnm.
Arene somon veriyorum hep. Bu tarif nasıl ki deneyeyim bende. Bide pütürlü yiyemiyoruz ya biz pişince nasıl oluyor blendr yapmama gerek var mı ?
@aysenazim @feyena çok ama çok geçmiş olsun sizlere de..

Kizim iyice ne yapacagini sasirdi artik saat 12de engec 1de uyuyan kizim hala uyumadi ayaklarim agriyo sallamaktan meme diye geziyo bide uyanip uyanip tekrar sallanmak istemesi yokmu ne yapacagimi sasirdim
memeyi tamamen unuttuktan sonra tekrar düzene girer canım şu an zor bir süreç inşallah kolayca atlatiriz ecede gündüz emmeden uyumuyor

Dun bi bebek gorduk esmle dha bir haftalik yoktu sanki okdr kucktu. Hiraya baktm bde kocaman olmus. Ama dha erken ikinci icn allah nasip ederse hira kendni anliycgi kendi ihtiyaclarni birazda olsa yapcgi zman dnuyoruz
aynen bizde. aslında eşim bu yaz korunmayı bırakalım diyordu ama düşününce 1 yıl daha beklemek daha mantıklı gibi. hem borçlarımız azalır. hem gökçe biraz daha büyür.

memeyi tamamen unuttuktan sonra tekrar düzene girer canım şu an zor bir süreç inşallah kolayca atlatiriz ecede gündüz emmeden uyumuyor
inşallah dedigin gibi olur canim daha 1 kere bile kendi kendine sızıp kaldigi olmadi kendi kendine ne zaman uyuyacsk nasil yapcam offf

ayy nasil sevndm anlatamam masallah gokceye. Agzinin tadini bliyolar frndada guzl oluyo ama :)
hele ben:) tadını bilmiyorum ama gökçe sevdi cidden o bana yeter :)

sabret canım inşallah tamamen bırakınca bunlarda geçicek

hiç bilmiyorum aren yiyebilir mi. Eğer pilavın lapa halini yiyosa yiyebilir sanki. Yumuşacık oluyo. Eziliyo hemen. Levrek de yağlı ya biraz gökçe yiyo rahatça. Somonu da denedim onu yememişti.
Fırın poşetine koyuyorum balığı. Azıcık tereyağ koyuyorum üzerine. Birazda tuz serpip 180 derecede 20 dk da pişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…