- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sen bize gönder olmazsa canım ,)1 haziran da elimizde olcak şekilde göndercez canım
Tabii nereye gönderceğimizi bilirsek
Ne kadar güzel canım:) Gönlünüzce eğlenin hasret giderinKızlar 1.5 yıldır türkiyeye gelmeyen ablam Türkiyeye geldi :) haftaya nigdeye gelecek. Ayın 14 gibi de birlikte antalyaya gidicez :) çok özledim ablamı. 4 kardeş annem eşim gökçe ve yigenim hep birlikte tatile gidicez ,)
diğğğmiii :) hem hazır adres var oh mis olmadı öyle yapayım beklesin dursun kurbanımdaSen bize gönder olmazsa canım ,)
Alalaaa bana niye kimse birşey sormuyor , gerçi bende sormadım şimdiye kadar ama..Ne zaman göndermeye başlıyordunuz?
Bana sorular bitti
Yalnız 1 kişi var ki biraz ayıp ediyor bu konuda,hiç ilgilendiği yok..Sürekli özelden yazıyorum geç cevap veriyor zanlısı heyecanını kaybetti ona haksızlık oluyor..Son sorduğum sorular üstüne 2 hafta oldu hâlâ cevap yok..Muhtemelen bakmıyor buraya ama olmaz ki böyle..Çekilişe giren,heyecanlı olanlara yazık..Müsait değilsen uygun değilsen girme o zaman
Aay yeni smiley'lar gelmiş çok eğlenceli
Ayy ne güzel hasret giderir eğlenirsinizKızlar 1.5 yıldır türkiyeye gelmeyen ablam Türkiyeye geldi :) haftaya nigdeye gelecek. Ayın 14 gibi de birlikte antalyaya gidicez :) çok özledim ablamı. 4 kardeş annem eşim gökçe ve yigenim hep birlikte tatile gidicez ,)
Sagol canim insallah en zoruda gece insallah kendi birakir geceyideAynen devam canım çok iyi gidiyorsun. Yakında gece de istemez inşallah
Geçmiş olsun canım kanalı iyi yapamadılar demekki.Yaptirdigim disim deli gibi agriyo ya kafayi yicem
Geçmiş olsun canım. Hava alıyor olabilir. Minoset işe yaramaz ama. Biran önce doktora gitmelisinYaptirdigim disim deli gibi agriyo ya kafayi yicem
Ne zaman göndermeye başlıyordunuz?
Bana sorular bitti
Yalnız 1 kişi var ki biraz ayıp ediyor bu konuda,hiç ilgilendiği yok..Sürekli özelden yazıyorum geç cevap veriyor zanlısı heyecanını kaybetti ona haksızlık oluyor..Son sorduğum sorular üstüne 2 hafta oldu hâlâ cevap yok..Muhtemelen bakmıyor buraya ama olmaz ki böyle..Çekilişe giren,heyecanlı olanlara yazık..Müsait değilsen uygun değilsen girme o zaman
Aay yeni smiley'lar gelmiş çok eğlenceli
Canim gecmis olsun ihmal etmeden dr a git dis agrisi fena oluyorYaptirdigim disim deli gibi agriyo ya kafayi yicem
Geçmiş olsun canım kanalı iyi yapamadılar demekki.
Geçmiş olsun canım. Hava alıyor olabilir. Minoset işe yaramaz ama. Biran önce doktora gitmelisin
sagolun kizlar oluyorum resmen ya. Kafami boyle vurasim varCanim gecmis olsun ihmal etmeden dr a git dis agrisi fena oluyor
Geçmiş olsun :Ssagolun kizlar oluyorum resmen ya. Kafami boyle vurasim var
Aksi gibi arabayi sattik. Burdada pek taksi kulturudeyok ki cagirip gideyim. Sabaha kadar kac parol ictim gokcenin jelinden surdum. Biran once gitmem lazim
Ayni tepkiyi bende vermistim :)Geçmiş olsun :S
Vardır taksi ya olmaz olur mu, ara eşine gelsin götürsün
sağ gösterip sol vurabilebilirim cinim
canım benim sadece bi serzeniş desek seni aramıza geri döndürmek içinO musait olamayan benim.Okul yogun geciyo malum teog dolayisiyla.Atlattik nihayet rahatiz artik.Mesaja geri donus konusunda yasanan aksiligi de belirttim.Inanip inanmamak sizin takdirinize kalmis.Cekilis konusunda da en hevesli olan da uygun oldugum donemlerde forumda en aktif olanlardan biri de bendim.aktif olamayacaktin madem katilmasaydin tarzi bir uslup hic hos degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?