2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne kadar güzel canım:) Gönlünüzce eğlenin hasret giderin

Alalaaa bana niye kimse birşey sormuyor , gerçi bende sormadım şimdiye kadar ama..
Ahanda ip ucu

Günaydın
Havalar ne güzel ısınmıştı,güzel gitmeye başlamıştı.. Yine bozdu yaa
İstanbul soğuk ve kapalı.. Yağdı yağacak gibi.. Dün gece kaloriferi düşükte yaktık yine..

O musait olamayan benim.Okul yogun geciyo malum teog dolayisiyla.Atlattik nihayet rahatiz artik.Mesaja geri donus konusunda yasanan aksiligi de belirttim.Inanip inanmamak sizin takdirinize kalmis.Cekilis konusunda da en hevesli olan da uygun oldugum donemlerde forumda en aktif olanlardan biri de bendim.aktif olamayacaktin madem katilmasaydin tarzi bir uslup hic hos degil.

Kizlar bugun 4. gun gun icinde cok sormuyor dun aksam kucagima geldi memeyi acti emmeye calisti zor kapattim gogsumu birde her sabah 8 gibi emerdi uyurdu 9-10 a kadar bu sabah cok istedi agladi boyle olmayacak biraz umidini kessin diye dusundum ve salca surdum surmek istemiyordum ama mecbur kaldim

Geçmiş olsun canım kanalı iyi yapamadılar demekki.

Geçmiş olsun canım. Hava alıyor olabilir. Minoset işe yaramaz ama. Biran önce doktora gitmelisin

Canim gecmis olsun ihmal etmeden dr a git dis agrisi fena oluyor
sagolun kizlar oluyorum resmen ya. Kafami boyle vurasim var
Aksi gibi arabayi sattik. Burdada pek taksi kulturudeyok ki cagirip gideyim. Sabaha kadar kac parol ictim gokcenin jelinden surdum. Biran once gitmem lazim

sagolun kizlar oluyorum resmen ya. Kafami boyle vurasim var
Aksi gibi arabayi sattik. Burdada pek taksi kulturudeyok ki cagirip gideyim. Sabaha kadar kac parol ictim gokcenin jelinden surdum. Biran once gitmem lazim
Geçmiş olsun :S
Vardır taksi ya olmaz olur mu, ara eşine gelsin götürsün

Geçmiş olsun :S
Vardır taksi ya olmaz olur mu, ara eşine gelsin götürsün
Ayni tepkiyi bende vermistim :)
Yok canim belirli bolgelerde var sadece. Meramda bosnadafalan. Benim oturdugum yerde dahabi taksi gormuslugum yok cok sacma ama.
Kp i aradi esim insallah musaitolursa arabayi vercek
Ne cektim su dislerden ya

canım benim sadece bi serzeniş desek seni aramıza geri döndürmek için hem işe yaradı yaradı burlardasın sen artık hele bi olma
heyecanımız bir on güne katlanıcak eminim bunu paylaşırsak daha da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…