- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
dürttümNe hediye alacağına kadar verememiş beni biri dürtsün
O musait olamayan benim.Okul yogun geciyo malum teog dolayisiyla.Atlattik nihayet rahatiz artik.Mesaja geri donus konusunda yasanan aksiligi de belirttim.Inanip inanmamak sizin takdirinize kalmis.Cekilis konusunda da en hevesli olan da uygun oldugum donemlerde forumda en aktif olanlardan biri de bendim.aktif olamayacaktin madem katilmasaydin tarzi bir uslup hic hos degil.
beeeennnnnNe hediye alacağına kadar verememiş beni biri dürtsün
Geçmiş olsun canım, ay bir an önce doktora yetisirsin inşallahsagolun kizlar oluyorum resmen ya. Kafami boyle vurasim var
Aksi gibi arabayi sattik. Burdada pek taksi kulturudeyok ki cagirip gideyim. Sabaha kadar kac parol ictim gokcenin jelinden surdum. Biran once gitmem lazim
sagol cnaimGeçmiş olsun canım, ay bir an önce doktora yetisirsin inşallah
canim kizimla ayni gun dogumlu yigenim var oda azaltmayla birakamiyo kendi annesini nerde yakalarsa hemen acip emiyordu onlarda salca sürdü her bebege her yontem olmuyo ne yazikki bende gece biraktirmaya basladim ama psikolojik olarak resmen yıkım yasiyorum aramizdaki bag kopuyormus bende kizim icin herkes gibi olacakmisim gibi hissediyorum ve cok zorlaniyorum hersey soylenen her soz sanki batiyo bana surekli agliyor durumdayimKizlar bugun 4. gun gun icinde cok sormuyor dun aksam kucagima geldi memeyi acti emmeye calisti zor kapattim gogsumu birde her sabah 8 gibi emerdi uyurdu 9-10 a kadar bu sabah cok istedi agladi boyle olmayacak biraz umidini kessin diye dusundum ve salca surdum surmek istemiyordum ama mecbur kaldim
Aynen canım.apse yapmışsa antibiyotik almadan inmiyo şişlik.çok geçmiş olsun.Kizlar apse yapinca antibiyotik mi veriyolar. Sismis dis etim apse olmus sanirim. Hic boyle olmamistiheralde hatirlamiyorum. Ona gore sabah sira beklemektenseaksam direk acile gidip ilaci alsam daha iyiolcak
sagol cnaim
Yoktur canım gönlünü ferah tut.vardır başka bir sebebi.bundan sonra dualarımdasınız hepKizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
Sagol canim benim allah razi olsunYoktur canım gönlünü ferah tut.vardır başka bir sebebi.bundan sonra dualarımdasınız hep
yoktur canim insallah cok gecmis olsun. Neden simdi bakmayip hazirani beklediler ki acabaKizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
Simdi damla verdi canim bu aylarda alerji olabiliyomusta bu aylari atlatinca gozude tamamen iyilesince tekrar bakicam dedi gozune damla verdiyoktur canim insallah cok gecmis olsun. Neden simdi bakmayip hazirani beklediler ki acaba
Sagol canim inşallahGecmis olsun canim insallah ciddi bisey yoktur.
gun icinde kadar kolay birakabilmesi bile cok guzel canim. Bende guya bisey surmek istemiyorum amailk denemeden sonra nasil yaparim bilemedimKizlar bugun 4. gun gun icinde cok sormuyor dun aksam kucagima geldi memeyi acti emmeye calisti zor kapattim gogsumu birde her sabah 8 gibi emerdi uyurdu 9-10 a kadar bu sabah cok istedi agladi boyle olmayacak biraz umidini kessin diye dusundum ve salca surdum surmek istemiyordum ama mecbur kaldim
anladim canim. Bobrekte sikinti yoktur insallahSimdi damla verdi canim bu aylarda alerji olabiliyomusta bu aylari atlatinca gozude tamamen iyilesince tekrar bakicam dedi gozune damla verdi
Ayni sey dun bizimde basimiza geldi. Cocukta gokceden tas catlasa 1yas buyuktur. Annesi indirdi cocugu kardeste binsin diye. Sagolsun. Cocuguda agladi onada kiyamadim . Bi kac tur attik indirdm ama gökceyine ciglik cigliga.Elif ece sanirim emmeyi birakacak gunduz iki kez emiyor o da ben cagiriyorum geliyor. Ama istah hic yok kok dislwrini mi cikariyor acaba anlamadim.Bi de kizkar dun parka gittik kizimla orada akulu araba gordu ve takildi pesine kosmaya basladi cocuk ve babasi hic orali olmadi elif ece arabanin pesinden oyle kosarken icim sizlasi ya garibanlar gibi.Ahbu analik ne zor bisey herseye uzulup duruyoruz.
Geçmiş olsun canım bişi yoktur umurim ama hazirana kadar beklemesen allah korusun böbreklerinde bir sknti varsa o zamana kadar ilerler bi cocuk doktoruna da götür istersen kan tahliliylede anlaşılır az çok böbrekten olup olmadığıKizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
Annemin orda oturan biri var geçen yolda karşılaştık kızı 3 yaşında aynı dediğin gibi olmuş.alerjikmiş.inş geçip gider cnmSimdi damla verdi canim bu aylarda alerji olabiliyomusta bu aylari atlatinca gozude tamamen iyilesince tekrar bakicam dedi gozune damla verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?