can bebeyi gokce dogdugunde belediye bi hediye kutusu gondermisti. Onun icinde vardi. Kullandik ve feci pisik yapmisti hic denemeye cesaretim yok onu ama sagol canimCanım can bebenin yeni bir bezi çıkmış sizdirmalar için bi bak istersen reklamlarda gördüm bizde sızma problemi yok 4 numara kullanıyoruz hala
o zaman + deniyim hira kullaniyosa gokceye olacagini hic sanmam6 numara çok büyük olur bence hiraya kullanıyorum 6 numarayı
O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var
Bir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Kızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Apriori123 kurbanı sglbnt
Minnakın kurbanı isimdeyimgucumdeyim
Pilisenin kurbanı lilium
İsimdeyimgucumdeyim in kurbanı cann10
Kızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Apriori123 kurbanı sglbnt
Minnakın kurbanı isimdeyimgucumdeyim
Pilisenin kurbanı lilium
İsimdeyimgucumdeyim in kurbanı cann10
Amaann kafa mı kaldı :)
herkes nedense @kmltm diyo ama çok uzak anacım niğdeye geç gitti zaten bu sefer yakın olsun ilk gitsinEvet geçen sefer Adana dedin ben Mardine gidecek sandım nigdeye geldiama bencede şimdi gerçekten Mardin gibi
antalyadan bize gelin gidek yiyek :)Çok güzel görünüyordu amaolsa da yesek
ben 5+ kullanıyorum ebebek indiriminden 6 almıştım ama baya büyük oluyo gece yatarken bağlıyorum onucok fark var mi canim buyuklukleri arasinda.
Gokcede ufak tefek 5 cok iyi geliyo aslinda. Popoda yok pek katlaniyo aslinda alt kisim. Cok mu buyuk olur ki.
5+ alayim olmadi. Carsaf falan hep batiyo deli oldum bi aydir
Zaten bi minnakta yok onun dışında herkeste E varAy hala kopya vereyüm yok ip ucu vereyim diyip durma ya betüş de gitsin açık açık
Şimdi bizde de E var üstelik adım da iki tane
@oslew in kurbanı @kmltm o kesin artık ve benim kurbanımın L Lilium3 olduğu sonucuna nasıl vardın merak ettim valla
Benim kurbanım bi görünüyo bi kayboluyo bu aralar pek ortalıkta yok ama sağolsun bol bol fikir veriyo bana her geldiğinde uzaktan takipteyim
Aynen sonradan düşündüm de biçok kişide varmışZaten bi minnakta yok onun dışında herkeste E var
yokk artikkAyyy topikte erkek nüfusu pek azmış yahu bi erkeğe iki kız düşüyor. Ben bi gelin daha mı baksam ne @hiraysen
Valla benide daha hiç bişey alamadımNe hediye alacağına kadar verememiş beni biri dürtsün
Arenin de gözünün altı çok şişer. Her gören uykusu gelmiş galiba diyor. Alerjik bünyelerde oluyor böyle. Ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede ihmal etmemekte fayda var tabi. Geçmiş olsn cnm.Kizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
Bende taaammm 2 tane oğluşumda da 1 tane varBir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Ahh aylardır ne çekiyorum şu sızdırmadan bi bilsen.. Ben prima premium 5 numara kullanıyorum. Piyasada denemediğim bez kalmadı. Aren bi tek uykuda sızdırıyor yüz üstü yattığı için oda. Bu aralar sık sık kalkıp değişiriyorum altını çok az bile dolmasına fırsat vermiyorum. Bu arada çok geçmiş olsun dişine. Diş ağrısıda hiçbişeye benzemiyor.Kozlar su bezlerin sizdirmasina cözüm bulabilen var mi?
Fenalik geldi bez kiyafet degistirmekten 1 aydir cikmaya basladi surekli
Sen olmayasın
Neden olmasın :)
Daha bir tane bile yamuklusu olmayan var hooop noluyorAyyy topikte erkek nüfusu pek azmış yahu bi erkeğe iki kız düşüyor. Ben bi gelin daha mı baksam ne @hiraysen
Canım senin kurbanı bilmiyorum pek tahminimde yoktu açıkçası ama tüyo alabilmek için zarf attım işe de yaradı.Ay hala kopya vereyüm yok ip ucu vereyim diyip durma ya betüş de gitsin açık açık
Şimdi bizde de E var üstelik adım da iki tane
@oslew in kurbanı @kmltm o kesin artık ve benim kurbanımın L Lilium3 olduğu sonucuna nasıl vardın merak ettim valla
Benim kurbanım bi görünüyo bi kayboluyo bu aralar pek ortalıkta yok ama sağolsun bol bol fikir veriyo bana her geldiğinde uzaktan takipteyim
Gül gül sen. Dört kişiden eminimde ikisi atmasyondu sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular. Sende listeye bi el atıver kaç yanlış var.Hay çok yaşa e mi
Çok güldüm
Günaydın aynen Akifte besteledi bi tane.meme cici cici meme cici cici memeGunaydiinnn.
Gökce meme meme diye şarki söyleyerek dolasiyo evde
GünaydınGunaydinlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?