2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugun ece klimacilar geldiginde cok agladi dedim ya kizlar tabi adamlar da gordu onlarda sasirdi cok aglayinca isleri bitince abla ver supurgeyi temizleyelim dediler bende gerek yok ben yaparim dedim onlarda olsun abla cocuk durmuyor zaten dediler verdim butun tozu pisligi temizlemisler odaya bir gittim tertemiz aksam esim gelince o da bir supurge vilada yapti halilari serdi bana hic is kalmadi

Canım can bebenin yeni bir bezi çıkmış sizdirmalar için bi bak istersen reklamlarda gördüm bizde sızma problemi yok 4 numara kullanıyoruz hala
can bebeyi gokce dogdugunde belediye bi hediye kutusu gondermisti. Onun icinde vardi. Kullandik ve feci pisik yapmisti hic denemeye cesaretim yok onu ama sagol canim

6 numara çok büyük olur bence hiraya kullanıyorum 6 numarayı
o zaman + deniyim hira kullaniyosa gokceye olacagini hic sanmam

O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var

Ay hala kopya vereyüm yok ip ucu vereyim diyip durma ya betüş de gitsin açık açık

Bir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.

Şimdi bizde de E var üstelik adım da iki tane

@oslew in kurbanı @kmltm o kesin artık ve benim kurbanımın L Lilium3 olduğu sonucuna nasıl vardın merak ettim valla
Benim kurbanım bi görünüyo bi kayboluyo bu aralar pek ortalıkta yok ama sağolsun bol bol fikir veriyo bana her geldiğinde uzaktan takipteyim

Hay çok yaşa e mi
Çok güldüm

çekilişte yok zaten umut @oslew
Amaann kafa mı kaldı :)
Evet geçen sefer Adana dedin ben Mardine gidecek sandım nigdeye geldi ama bencede şimdi gerçekten Mardin gibi
herkes nedense @kmltm diyo ama çok uzak anacım niğdeye geç gitti zaten bu sefer yakın olsun ilk gitsin

Çok güzel görünüyordu ama olsa da yesek
antalyadan bize gelin gidek yiyek :)

cok fark var mi canim buyuklukleri arasinda.
Gokcede ufak tefek 5 cok iyi geliyo aslinda. Popoda yok pek katlaniyo aslinda alt kisim. Cok mu buyuk olur ki.
5+ alayim olmadi. Carsaf falan hep batiyo deli oldum bi aydir
ben 5+ kullanıyorum ebebek indiriminden 6 almıştım ama baya büyük oluyo gece yatarken bağlıyorum onu

Zaten bi minnakta yok onun dışında herkeste E var

Ne hediye alacağına kadar verememiş beni biri dürtsün
Valla benide daha hiç bişey alamadım
Arenin de gözünün altı çok şişer. Her gören uykusu gelmiş galiba diyor. Alerjik bünyelerde oluyor böyle. Ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede ihmal etmemekte fayda var tabi. Geçmiş olsn cnm.
Bir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Bende taaammm 2 tane oğluşumda da 1 tane var ama yok senide eledim. Bana hiraysen çıktı kesin kes :)
Kozlar su bezlerin sizdirmasina cözüm bulabilen var mi?
Fenalik geldi bez kiyafet degistirmekten 1 aydir cikmaya basladi surekli
Ahh aylardır ne çekiyorum şu sızdırmadan bi bilsen.. Ben prima premium 5 numara kullanıyorum. Piyasada denemediğim bez kalmadı. Aren bi tek uykuda sızdırıyor yüz üstü yattığı için oda. Bu aralar sık sık kalkıp değişiriyorum altını çok az bile dolmasına fırsat vermiyorum. Bu arada çok geçmiş olsun dişine. Diş ağrısıda hiçbişeye benzemiyor.

Canım senin kurbanı bilmiyorum pek tahminimde yoktu açıkçası ama tüyo alabilmek için zarf attım işe de yaradı.

Günaydın kızlar..
Hayırlı kandiller...dualarda birleşmek dileğiyle
Ben bugün oruca niyetlendim Allah kabul ederse.ramazan için bi denemede olur bakalım dayanabilecekmiyim.Zaten çok oruç borcum var nasıl tutucam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…