2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin

Sabah kalkti emzirdim. Yanimiza aldim. Babasiyla oynar genelde ben az daha kestiririm. Birden bi kustu. Yatak basligina kustu allahtan. Yastiga yataga gelmedi hic.
Niye kustu boyle anlamadim. Hasta olmasa bari
Geçmiş olsun da belki anlık bi kusmadır. Yani aren herşeye çok sık kusuyor. Sonra rutin devam ediyor. Sonrasında kusma olmamış ya belki on an bişey midesini bulandırmıştır.
Sizede çok geçmiş olsun. Bu arada başınız da sağolsun.

Geçende ben koltuk da uzanıyordum aren oyuncak çekiciyle kafama bi vurdu. Allahım nasıl acıdı ama. Küçükler falan ama elleri çok ağır :)

Dun butun gun yapmadi aklina gelmedi hic. Busabah ellerini yumruk yapmis uyandi yne yanaklarna koyuyo bide gormemezlikten geldim bir saat oldu kalkali hala ayni
Şimdiye kadar unutması lazımdı. Bence de uzman bi görüşden bilgi almak en mantıklısı.

başınız sağ olsun canım inşallah akifcik çok huysuzlanmaz

Blackkcat başınız sağ olsun canım

Blackkcat başınız sağolsun canım.. Allah rahmet eylesin..

Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun.saolun kızlar.ikindide kalkıcakmış cenaze.annem aradı çok kalabalık gelme şimdi dedi.bende akifi zorla uyutuyorum şuan.uyanınca giderim.
O değilde İstanbulda bi kapımız kapandı artık.albümde resimleri vardı bakıyorum inanmak çok zor.Akif doğduğunda gelemedi bir koli hediye yolladı.çok ince bi kadındı.tek işi insanlara iyilik yapardı.annemle babamı o tanıştırıp evliliklerine vesile oldu.hep bi sağ kolumuz,saygı duyduğumuz tonton babaannemizdi.rahim kanserine yenik düştü e zaten yaşlıydı

Basin sagolsun canm

Evet canim gecen gunde koltukta oturuyordum kucagima geldi ben konusurken kucagimda hizla hareket etti ceneme vurdu dilimi iki yerden isirdim ertesi gun bogazima agri yapti sisti dilim ece benden hic ayrilmadigi icin kazazede hep ben oluyorum:)

Başınız sağolsun canım. hayatı güzel yaşamış. nur içinde yatsın

Kizlar kursun doktrmeye gttik. Kadin okudukca hira esnedi. Ve birden ellerni acti. Bidhada skmadi.
Kadn cok nazar var dedi. Hira okdr esnediki agzi yirtilckti cocgun. Pskolog arastriyorm smdi nette
çok sevindim canım ellerini açmasına. nazara inanırım bende. şu çocuklara bakarken maşallahı eksik etmemek lazım
Evet canim gecen gunde koltukta oturuyordum kucagima geldi ben konusurken kucagimda hizla hareket etti ceneme vurdu dilimi iki yerden isirdim ertesi gun bogazima agri yapti sisti dilim ece benden hic ayrilmadigi icin kazazede hep ben oluyorum:)
bende bi gökçezedeyim. burnuma cam biberonla vurmuştu kırıldı sandım o kadar ağrımıştı ki. kafama flüt vurdu. ayağımda sallama denemelerimden birinde çeneme tekme attı. ayağıyla itekleyince arkaya dğru yataktan yere düştüm. başıma gelmeyen kalmamış

dün küçük bi odam var onun camını sildim bugün kollarımın ağrısından ölüyorum. Yapanlar nasıl yapıyo ya, benim komşum geliyor bi günde bütün işimi bitirip ertesi günlerde de başka evlere gidiyor.

bi günde tüm camları silenlere hayret ediyorum bende. senin gibi her gün bi cam siliyorum. zaten 2.ye geçecek hal kalmıyo kollarımda. çelimsizim zaten kollarda ne et var ne kas ondan heralde

Temizlik işi beni de yordu, bi kadın bulamadım, bahar temizliği için, her akşam çocuğu uyuttuktan sonra yapsam diyorum gözümde büyüyor

Benim eşim de diyor silme camları ne gerek var diye ben siliyorum, en azından önden siliyorum
Nasıl hallettin o kadr işi ya sistemli mi çalıştın maşallah sana

benim eşimde sürekli birini tutalım diyor ama annem inatçı eve yabancı girmesin diyip ne zaman konusu olsa ertesdi gün evi dip bucak temizliyo artık girmiyoruz o yüzden o konuya gündelik annem yapıyo zaten toparlamayı bende dediğim gibi azar azar büyük şeylere giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…