Benim bitti çok şükür temizligim. Dolap içleri halılar perdeler yıkanmadık bişey bırakmadım. İlk evlendigimizde eşim bana eğer camları silersen sana hakkımı helal etmem demişti. 6 yıldır bi kere bile silmedim bende.
benim esimde camlar ne kadar pis nasil rahat oturuyosun ne kadar ayip derBenim eşim de diyor silme camları ne gerek var diyeben siliyorum, en azından önden siliyorum
Nasıl hallettin o kadr işi yasistemli mi çalıştın maşallah sana
yok canım ben hergün birinide yapamıyorum dediğin gibi kas et hatta kemik bile yok bendebi günde tüm camları silenlere hayret ediyorum bende. senin gibi her gün bi cam siliyorum. zaten 2.ye geçecek hal kalmıyo kollarımda. çelimsizim zaten kollarda ne et var ne kas ondan heralde
Ece de gecen gun ustume cay doktu kasimiz gözümüz saglamken şu cocuklari bir buyutseydik:))Başınız sağolsun canım. hayatı güzel yaşamış. nur içinde yatsın
çok sevindim canım ellerini açmasına. nazara inanırım bende. şu çocuklara bakarken maşallahı eksik etmemek lazım
bende bi gökçezedeyim. burnuma cam biberonla vurmuştu kırıldı sandım o kadar ağrımıştı ki. kafama flüt vurdu. ayağımda sallama denemelerimden birinde çeneme tekme attı. ayağıyla itekleyince arkaya dğru yataktan yere düştüm. başıma gelmeyen kalmamış
bende oyle canim ya yavas yavas yapiyorum tabi bunda cocuklarin kucuk olmasinin etkisi de var yani ece kucuk digerleri degil hep yanimda bazen bulasik yikarken bile defalarca elimi bulasiktan cikariyorum ece tek basina ya da abileriyle oynayan bir cocuk degil beni hic birakmiyor cok zorlaniyorum bazendün küçük bi odam var onun camını sildim bugün kollarımın ağrısından ölüyorum. Yapanlar nasıl yapıyo ya, benim komşum geliyor bi günde bütün işimi bitirip ertesi günlerde de başka evlere gidiyor.
Bazi insanlar kuvvetli oluyor bende goruyorum oylelerini bende de o kuvvet yokyok canım ben hergün birinide yapamıyorum dediğin gibi kas et hatta kemik bile yok bende
O birgünde temizleyen komşum geliyor normalde bu kez başka biri söyledi ben geleyim diye yokta diyemedim ama bir günde bitiremez o biliyorum bari bir odayı aradan çıkarayım diye düşündüm ama pert oldum
Ben sadece dolap içlerini yaptım. Bigün mutfagı bigün yatakodasını bigün buzdolabının içini yıkadım falan. Sonra düzenli tuttugum bi bayan var perdeleri yıkayıp astık halılarımı yıkatmaya vermiştim zaten. Cam kapı hepsini sildi. Zaten sürekli aldığım için öyle çok kirlenmiyo.Benim eşim de diyor silme camları ne gerek var diyeben siliyorum, en azından önden siliyorum
Nasıl hallettin o kadr işi yasistemli mi çalıştın maşallah sana
Benim ablam aynı annen gibi. Eve yabancı birini istemiyor. Temizlikte kendi elim değecek diyor. Bende dolap içlerini asla yaptırmam kimseye ama cam da kapıda gereksiz geliyor.benim eşimde sürekli birini tutalım diyor ama annem inatçı eve yabancı girmesin diyip ne zaman konusu olsa ertesdi gün evi dip bucak temizliyo artık girmiyoruz o yüzden o konuya gündelik annem yapıyo zaten toparlamayı bende dediğim gibi azar azar büyük şeylere giriyorum
Eşin galiba fazla titiz :)benim esimde camlar ne kadar pis nasil rahat oturuyosun ne kadar ayip derhatta ben temizlik yapacaksam surayida sil sunuda yap falan der
Evet canim ben daginikliga gelemem ama cokta titiz degilim oda tam tersi ama arada dayanamayip kendide yapar :))Ben sadece dolap içlerini yaptım. Bigün mutfagı bigün yatakodasını bigün buzdolabının içini yıkadım falan. Sonra düzenli tuttugum bi bayan var perdeleri yıkayıp astık halılarımı yıkatmaya vermiştim zaten. Cam kapı hepsini sildi. Zaten sürekli aldığım için öyle çok kirlenmiyo.
Benim ablam aynı annen gibi. Eve yabancı birini istemiyor. Temizlikte kendi elim değecek diyor. Bende dolap içlerini asla yaptırmam kimseye ama cam da kapıda gereksiz geliyor.
Eşin galiba fazla titiz :)
sen çalışmıyorsun dimi mutube?Evet canim ben daginikliga gelemem ama cokta titiz degilim oda tam tersi ama arada dayanamayip kendide yapar :))
Bn ocakta biraktrdim birdhaa sut dolmadi hatta porsudu gibi bisey oldu gecen gun baktm hala geliyo sarimsi koyu kivamli ill sut gbiKizlar emmeyi biraktirinca goguslerim hic süt dolmadi normal ama az once sıktim gogsumu cok beyaz koyu kivamda süt geldi tamamen ne zaman bitecek acaba bosaltmak gerkirmi acaba ayy bilemedim daha once ogluma biraktirmistim ama kac sene gecti ne yaptim hic hatirlamiyorum biraktiran arkadaslar sizde durum nasil
kizim dogunca istifa ettim canim ev hanimiyimsen çalışmıyorsun dimi mutube?
bizimde 6 ay oldu nerdeyse hala çok az var eğer ağrı falan yapmazsa elleme benim bazen ucunda sızlama yapıyodu o zaman az sıkıp çıkanı ucuna sürüyodumKizlar emmeyi biraktirinca goguslerim hic süt dolmadi normal ama az once sıktim gogsumu cok beyaz koyu kivamda süt geldi tamamen ne zaman bitecek acaba bosaltmak gerkirmi acaba ayy bilemedim daha once ogluma biraktirmistim ama kac sene gecti ne yaptim hic hatirlamiyorum biraktiran arkadaslar sizde durum nasil
Oteller iyice düştü diyolar ama bilmiyorum bizde ağustosta gitcez biyerlere bakalım ama uygun bi yer bakıyorum bakalım ne çıkcak şansımızatatilimizi ayarladık nasipse 6 ağustos yola çıkıcaz yalnız bu kez arabayla gidicez hadi gidiş gece ama dönüşümüz nasıl olacak şimdiden stres bastı oteller bu yıl daha uygun ama uçak fiyatları uçmuş resmen
canım benim hala geliyor sıkınca. Hiç birşey de yapmadım. Ben on gün çektim çok süt dolmuştu sonradan @hiraysen in dediği gibi porsuduKizlar emmeyi biraktirinca goguslerim hic süt dolmadi normal ama az once sıktim gogsumu cok beyaz koyu kivamda süt geldi tamamen ne zaman bitecek acaba bosaltmak gerkirmi acaba ayy bilemedim daha once ogluma biraktirmistim ama kac sene gecti ne yaptim hic hatirlamiyorum biraktiran arkadaslar sizde durum nasil
canım biz geçen sene gittiğimiz otelden daha güzel bir otele geçen seneyle aynı fiyatı ödeyerek gidicez kısmet olursa otel kendi fiyatının en uygun senesinde bu seneNerdeymiş o ucuz oteller yahuben bakıyorum geçen yıldan pahalı
bizimde 6 ay oldu nerdeyse hala çok az var eğer ağrı falan yapmazsa elleme benim bazen ucunda sızlama yapıyodu o zaman az sıkıp çıkanı ucuna sürüyodum
bende birsey yapmayayim o zaman su anda porsumedi ama oyle dolu da degil demekki biraz daha süt var gogsumde zamanla o da cekilir herhalde kendi kendine o zaman benimkide porsumus olur:)) sagoluncanım benim hala geliyor sıkınca. Hiç birşey de yapmadım. Ben on gün çektim çok süt dolmuştu sonradan @hiraysen in dediği gibi porsudu
eşimde bana diyo birini çağır diye ama bende yabancı birini istemiyorum. annem bile yapsa peşinde dolaşıyorum. camlar için alcam falan diyodum ama vazgeçtim. kollara kuvvet artık.benim eşimde sürekli birini tutalım diyor ama annem inatçı eve yabancı girmesin diyip ne zaman konusu olsa ertesdi gün evi dip bucak temizliyo artık girmiyoruz o yüzden o konuya gündelik annem yapıyo zaten toparlamayı bende dediğim gibi azar azar büyük şeylere giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?