2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benim eşim de diyor silme camları ne gerek var diye ben siliyorum, en azından önden siliyorum
Nasıl hallettin o kadr işi ya sistemli mi çalıştın maşallah sana
benim esimde camlar ne kadar pis nasil rahat oturuyosun ne kadar ayip der hatta ben temizlik yapacaksam surayida sil sunuda yap falan der

bi günde tüm camları silenlere hayret ediyorum bende. senin gibi her gün bi cam siliyorum. zaten 2.ye geçecek hal kalmıyo kollarımda. çelimsizim zaten kollarda ne et var ne kas ondan heralde
yok canım ben hergün birinide yapamıyorum dediğin gibi kas et hatta kemik bile yok bende
O birgünde temizleyen komşum geliyor normalde bu kez başka biri söyledi ben geleyim diye yokta diyemedim ama bir günde bitiremez o biliyorum bari bir odayı aradan çıkarayım diye düşündüm ama pert oldum

Ece de gecen gun ustume cay doktu kasimiz gözümüz saglamken şu cocuklari bir buyutseydik:))
bende oyle canim ya yavas yavas yapiyorum tabi bunda cocuklarin kucuk olmasinin etkisi de var yani ece kucuk digerleri degil hep yanimda bazen bulasik yikarken bile defalarca elimi bulasiktan cikariyorum ece tek basina ya da abileriyle oynayan bir cocuk degil beni hic birakmiyor cok zorlaniyorum bazen

Bazi insanlar kuvvetli oluyor bende goruyorum oylelerini bende de o kuvvet yok

Benim eşim de diyor silme camları ne gerek var diye ben siliyorum, en azından önden siliyorum
Nasıl hallettin o kadr işi ya sistemli mi çalıştın maşallah sana
Ben sadece dolap içlerini yaptım. Bigün mutfagı bigün yatakodasını bigün buzdolabının içini yıkadım falan. Sonra düzenli tuttugum bi bayan var perdeleri yıkayıp astık halılarımı yıkatmaya vermiştim zaten. Cam kapı hepsini sildi. Zaten sürekli aldığım için öyle çok kirlenmiyo.
Benim ablam aynı annen gibi. Eve yabancı birini istemiyor. Temizlikte kendi elim değecek diyor. Bende dolap içlerini asla yaptırmam kimseye ama cam da kapıda gereksiz geliyor.

benim esimde camlar ne kadar pis nasil rahat oturuyosun ne kadar ayip der hatta ben temizlik yapacaksam surayida sil sunuda yap falan der
Eşin galiba fazla titiz :)

Evet canim ben daginikliga gelemem ama cokta titiz degilim oda tam tersi ama arada dayanamayip kendide yapar :))

Kizlar emmeyi biraktirinca goguslerim hic süt dolmadi normal ama az once sıktim gogsumu cok beyaz koyu kivamda süt geldi tamamen ne zaman bitecek acaba bosaltmak gerkirmi acaba ayy bilemedim daha once ogluma biraktirmistim ama kac sene gecti ne yaptim hic hatirlamiyorum biraktiran arkadaslar sizde durum nasil

Bn ocakta biraktrdim birdhaa sut dolmadi hatta porsudu gibi bisey oldu gecen gun baktm hala geliyo sarimsi koyu kivamli ill sut gbi

tatilimizi ayarladık nasipse 6 ağustos yola çıkıcaz yalnız bu kez arabayla gidicez hadi gidiş gece ama dönüşümüz nasıl olacak şimdiden stres bastı oteller bu yıl daha uygun ama uçak fiyatları uçmuş resmen

bizimde 6 ay oldu nerdeyse hala çok az var eğer ağrı falan yapmazsa elleme benim bazen ucunda sızlama yapıyodu o zaman az sıkıp çıkanı ucuna sürüyodum

Oteller iyice düştü diyolar ama bilmiyorum bizde ağustosta gitcez biyerlere bakalım ama uygun bi yer bakıyorum bakalım ne çıkcak şansımıza

canım benim hala geliyor sıkınca. Hiç birşey de yapmadım. Ben on gün çektim çok süt dolmuştu sonradan @hiraysen in dediği gibi porsudu

bizimde 6 ay oldu nerdeyse hala çok az var eğer ağrı falan yapmazsa elleme benim bazen ucunda sızlama yapıyodu o zaman az sıkıp çıkanı ucuna sürüyodum

canım benim hala geliyor sıkınca. Hiç birşey de yapmadım. Ben on gün çektim çok süt dolmuştu sonradan @hiraysen in dediği gibi porsudu
bende birsey yapmayayim o zaman su anda porsumedi ama oyle dolu da degil demekki biraz daha süt var gogsumde zamanla o da cekilir herhalde kendi kendine o zaman benimkide porsumus olur:)) sagolun

eşimde bana diyo birini çağır diye ama bende yabancı birini istemiyorum. annem bile yapsa peşinde dolaşıyorum. camlar için alcam falan diyodum ama vazgeçtim. kollara kuvvet artık.

aslında bekarken hiç böyle takıntılarım yoktu umursamazdım bile. evlenince ne oldu bana anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…