• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün kv benim çıktığım evi boyatmaya başladı taşınma telaşı onda şimdi.hiç inip bakmadım onun bana yaptığı gibi. Yarında inip herşeye karisicam onu öyle koyma bunu niye böyle yaptın diye bi yarım saat tepesinde bıdı bıdı yapıcam. Zaten fazla iş sevmez hemen daralir bugünden darslmisdir o yarın birazda ben daraltiyim:)
Çok güldüm hadi bakalım kolay gelsın evinde huzurla otur cnm

Kizlar bayramin 1. gunu gorumceye gittik kv oradaydi kv kizimi gorunce bagirmaya basladi guya seviyor her defasinda ayni seyi yapiyor cocuk korkup agliyor bana yapisiyor hic kimseye gitmiyor oysaki ondan once annemdeydik Ece cok mutluydu yigenlerimin pesinden gidip onlarla oynadi hic bana yapismadi neyse gittigimizde kaynimgil ve diger gorumcem vardi Ece kucagimda esimin yanina oturdum gorumcemin kocasi bana nasilsin demis ben hic duymamisim esim kac kere bana seslenmis duymamisim en son enistesine bos gozlerle baktim nasilsin dedi adamcagiz tekrar iyiyim sen nasilsin dedim esim daha sonra anlatti diymadigimi orada bile fark etmedim esim diyor sen de az degilsin kafanda kimbilir ne tilkiler geziyordu ne tilkisi cocugum korktu moralim bozuldu dedim ayrica kv nin ikinci bombasi esimin cocukluk askini ballandira ballandira ogullarima anlatmasiydi esime eve gelince dedim ki benim annem sana benim eski asklarimi anlatsa ne yapardin ne hissederdin dedim cok kizardim dedi ama senin annen surekli bunu yapiyor dedim ama benim annemin kafasi normal degil dedi bu oadin beni delirtcek kizlar dayanilacak gibi degil gorumcem defalarca anne sus dedigi halde devam etti anlatmaya
Üzme kendini cnm boşver bak kadın aklı başında değil

Herkese merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun çok az okuyabildim şimdi okuyacağım inşallah sanırım bayramı bizim gibi hasta gecirenler var hoş biz herkese eşlik ediyoruz hastalıkta yalnız bırakmayız Geçmişler olsun bebişlere ilkgün ateslendi ve inanılmaz huysuzdu yemek uyku yok sadece su içti atesimiz 38 i gecmedi tam 3 gün sürdü gece gunduz fitil ilaç verdım hep ayaktaydık bayramla beraber daha da zorlaştı bazıları demiş bayramları sevmiyorum diye aslında bayram en mutlu gün olmalı ama benimde yıllardır k valde de gecer çok nadir dir tatile bayramda gidemeyiz üstelik yatılı arefeden gideriz büyükler istiyorlar bizde belki isticez çocuklarımız gelsin kalsınlar ama bebekle çok zordu birde hasta atesli sürekli ağlayan sıcakta yapışık üstelik çok iyi bir k valdem var bizi mutlu edebilmek için çırpınır iş yaptırmaz yaşlı olmasına rağmen mücadele eder ama biz zor attık annemlere kendimizi
havuza soktuk denıze soktuk ateşli çocuğu ama yıne düşmedi bugun daha iyi çok şükür eve geldiğimde kendimi evimi severken buldum allahım kimseyi evınden yurdundan ayırmAsın insanın evi gibi yok
Gecmis olsun sizede Canım.

Bencede çok iyi olmuş :KK45:

Aaah aaah! Anne evi gibisi yok işte..

Efe'de dün akşamdan beri ateşli.. Hele gece 4'te bi uyandı,yerinden bile kalkamamış yattığı yerde gözler yarı açık ağlamaklı.. Suratı başı ali kolu boynu her yeri öyle sıcaktı ki.. Bizim şu an 3 dişimiz var ama 3 tanede aynı anda gelmeye çalışıyor.. Diş ateşi bu.. Calpol verdim bende 2 kez ve şurubun içinden çıkan kaşıkla o kaşık dolusu verdim her seferinde.. Bizim doktor "artık 2.5 ml 1 yaşa göre çooook az,çok kısa süre etki eder anlamı olmaz" demişti ve cidden öyle.. Geçenlerde soktora sormadan 2.5 ml verdim 3 saat dolmadan etkisi geçmişti şurubun.. Şimdi 1 ölçek ile en az 6 saat etkili oluyor..

Bu arada Mira nasıl oldu?Düştü mü ateş?Diş mi sizin ki de?
Gecmiş olsun cnm nasıl şimdi inşallah bizde ateşliydik diş mi bilmiyırum ama kabarık kırmızı damaklarımız 38 i gecmedi dr gitmedik sen nasıl anladın diş olduğunu?

size de geçmiş olsun canım ben 3 ml şurup verdim üç kez her seferinde ilk bir iki saat etkili oldu sonra yine çıktı en yüksek hali 38 çok salyalı el ağızda ama pek bi kabarıklık yok anlamadım dişmi burun akıntısı tıkanıklık falan yok yaşından sonra 5 ml yazıyo ama miranın kilosu düşük diye cesaret edemedim gece bizimde zor geçti resmen eli ayağı yanıyodu kuzumun :KK43:
Allah şifa versın iyileşmiştir inşaallah kaçıncı gün bugun?

Gokceyi doktora götürdüm. Geniz akintisi cokmuş antibiyotik yazdı. Birde gecen ateslendiğinde idrar kültürü vermiştik ama sonucu kendi doktorumuza gösterememisti eşim. Başka bi doktora göstermişti oda temiz demişti. Ama benim kafama yatmamıştı. Cunku bakteri üredi yazıyordu. Bugun onuda söyledim, açti bakti. Hemen değistirdi yazdığı antibiyotiği. Nasıl temiz derler bu sonuca dedi. Onemsenmiyecek bi bakteri değil ki bu dedi. Sonradan yazdığı ilaç hem idrar yollarına hemde geniz akıntısına iyi gelir dedi ve 10 günden öncede kesmememi söyledi. Eskişehire gidiyorum bu hafta. Orda iyi bi doktora götürücem gökçeyi. Burda adam gibi bi doktor yok. Bu kadin iyi ama cok ilac yazıyo buda.

Gokceyi doktora götürdüm. Geniz akintisi cokmuş antibiyotik yazdı. Birde gecen ateslendiğinde idrar kültürü vermiştik ama sonucu kendi doktorumuza gösterememisti eşim. Başka bi doktora göstermişti oda temiz demişti. Ama benim kafama yatmamıştı. Cunku bakteri üredi yazıyordu. Bugun onuda söyledim, açti bakti. Hemen değistirdi yazdığı antibiyotiği. Nasıl temiz derler bu sonuca dedi. Onemsenmiyecek bi bakteri değil ki bu dedi. Sonradan yazdığı ilaç hem idrar yollarına hemde geniz akıntısına iyi gelir dedi ve 10 günden öncede kesmememi söyledi. Eskişehire gidiyorum bu hafta. Orda iyi bi doktora götürücem gökçeyi. Burda adam gibi bi doktor yok. Bu kadin iyi ama cok ilac yazıyo buda.
Çok gecmiş olsun cnm antiboyıtık 2. Gün rahatlatır bizim dr da çok ilaç yazıyo bir sağlık ocağundaki dr da bolca antıbıyotık yazıyo ilk dr muz hiç vermezdi ilaç kendi yensın diyordu bu seferde hastalık ilerliyor bende şaşırdım cnm

Çok gecmiş olsun cnm antiboyıtık 2. Gün rahatlatır bizim dr da çok ilaç yazıyo bir sağlık ocağundaki dr da bolca antıbıyotık yazıyo ilk dr muz hiç vermezdi ilaç kendi yensın diyordu bu seferde hastalık ilerliyor bende şaşırdım cnm
Bu doktor ilk dogdugunda muayne eden doktorumuz. Bi sure ona götürmeye devam ettik sonra baktim herseye ilac yazıyo doktorumuzu değistirdim. Ama simdi gene ona giturmeye başladım. Nigde kücuk yer daha iyi bir doktor bulamadim burda :KK43: Gözü kaşınıyor dedigimde bile goxune bakip hemen alerji ilacı yszmışlığı var :)

Bu doktor ilk dogdugunda muayne eden doktorumuz. Bi sure ona götürmeye devam ettik sonra baktim herseye ilac yazıyo doktorumuzu değistirdim. Ama simdi gene ona giturmeye başladım. Nigde kücuk yer daha iyi bir doktor bulamadim burda :KK43:
Niğde küçük ben bursa dayım bir sürü dr var bu kaçıncı ama istediğim gibi birini bulamadım yani aynı

Canim bizimde olmustu Iidrar yollari enfeksiyonu oral antibiyotik kullandik gecmedi igne kullandik anca gecti ve cok onemli birsey ihmale kesinlikle gelmez bobreklere buyuk zarari varmis kiz bebeklerde sik rastlaniyor

Kızlar köyden Konya'ya geldik yaşasın medeniyet diyecem ama konyayı da pek sevmem :/ oğlum köyde süt manyağı oldu günde 3-4 kez biberonunu bitiriyor. Ayrıca kendini yemeğe vurdu günlük 4-5 kase çorba devirdi. Havası süperdi aynı atleti üç gün gitindiği ıldu hiç nem yoktu hava süperdi. Yürüme işi nanay hala sürünüyor :( ganimet asıl azadda. Önümüzdeki yaz giyeceği herşey bir valiz dokusu hm, ca, zara kıyafetler. Zaten bu bit yılını da hediye kıyafetlerle geçidi biz sadece ayakkabı ve atlet alıyoruz azada. Ayrıca azada harçlık 200 Euro ve 2000 dkron, ayrıca azadın serçe parmağı kalınlığında alamancı altın kolyesi. Bana bilezik ve kıyafetler eşime hediyeler falan. Ana bittik öldük yorgunluktan.
Bunlar dışında biz eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz. Düğünde kendini organizasyona o kadar adadı ki bizi unuttu. Baya özür diledi ama , özürleri hep amalı fakatlıydı ben de kabul etmedim. Sadece azad hakkında konuşacağım dedim ve öyleyiz :( şimdilik havadislerini bunlar.

Alıntılayamadan direk daliyorum.
Oncelikle gecmis olsun herkese bayram bize de yaramadi gez gez cocuk aliskin olmayinca grip gibi oldu. Az oksuruk cok istahsizlik. Benim kiz kaza orucu tutuyor sabahtan beri bisey yemedi.
benimde dis etlerim agriyor yakladik 1 ay once on ust iki disime dolgu yapılmıştı 1 aydir dis etlerim agriyo sprey verdi gecmiyor.
Bizde bayramda harclik topladik kp gorumce nakit verdiler aslinda zenginler daha fazla olabilirdi ama simdilik idare eder. Kizima harcliklariyla elbise alacam.
Birazdan yemege annemler erkek kardesim ve nisanlisi gelecek. Biber dolma, tavuklu corba, pilav, guvec(esim yapti), salata az da kiymali borek var yeter insallah. Birde bugunu atlatsaydim yarindan sonra dinlenecem. Ben hazirliklara devam edeyim . Cok uykumda var gerginim biraz.
Bu arada gecmis bayraminiz mubarek olsun
geçmiş olsun canım. Çabuk atlatırsınız inşallah.

Kizlar bayramin 1. gunu gorumceye gittik kv oradaydi kv kizimi gorunce bagirmaya basladi guya seviyor her defasinda ayni seyi yapiyor cocuk korkup agliyor bana yapisiyor hic kimseye gitmiyor oysaki ondan once annemdeydik Ece cok mutluydu yigenlerimin pesinden gidip onlarla oynadi hic bana yapismadi neyse gittigimizde kaynimgil ve diger gorumcem vardi Ece kucagimda esimin yanina oturdum gorumcemin kocasi bana nasilsin demis ben hic duymamisim esim kac kere bana seslenmis duymamisim en son enistesine bos gozlerle baktim nasilsin dedi adamcagiz tekrar iyiyim sen nasilsin dedim esim daha sonra anlatti diymadigimi orada bile fark etmedim esim diyor sen de az degilsin kafanda kimbilir ne tilkiler geziyordu ne tilkisi cocugum korktu moralim bozuldu dedim ayrica kv nin ikinci bombasi esimin cocukluk askini ballandira ballandira ogullarima anlatmasiydi esime eve gelince dedim ki benim annem sana benim eski asklarimi anlatsa ne yapardin ne hissederdin dedim cok kizardim dedi ama senin annen surekli bunu yapiyor dedim ama benim annemin kafasi normal degil dedi bu oadin beni delirtcek kizlar dayanilacak gibi degil gorumcem defalarca anne sus dedigi halde devam etti anlatmaya
kafası normal değil ama koskoca 3 çocuklu adamın çocukluk arkadaşlarını pek iyi hatırlıyo. Asıl tilki onda dolaşıyo sanki. Hadsiz.

Herkese merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun çok az okuyabildim şimdi okuyacağım inşallah sanırım bayramı bizim gibi hasta gecirenler var hoş biz herkese eşlik ediyoruz hastalıkta yalnız bırakmayız Geçmişler olsun bebişlere ilkgün ateslendi ve inanılmaz huysuzdu yemek uyku yok sadece su içti atesimiz 38 i gecmedi tam 3 gün sürdü gece gunduz fitil ilaç verdım hep ayaktaydık bayramla beraber daha da zorlaştı bazıları demiş bayramları sevmiyorum diye aslında bayram en mutlu gün olmalı ama benimde yıllardır k valde de gecer çok nadir dir tatile bayramda gidemeyiz üstelik yatılı arefeden gideriz büyükler istiyorlar bizde belki isticez çocuklarımız gelsin kalsınlar ama bebekle çok zordu birde hasta atesli sürekli ağlayan sıcakta yapışık üstelik çok iyi bir k valdem var bizi mutlu edebilmek için çırpınır iş yaptırmaz yaşlı olmasına rağmen mücadele eder ama biz zor attık annemlere kendimizi
havuza soktuk denıze soktuk ateşli çocuğu ama yıne düşmedi bugun daha iyi çok şükür eve geldiğimde kendimi evimi severken buldum allahım kimseyi evınden yurdundan ayırmAsın insanın evi gibi yok
sizede geçmiş olsun canım. Tğm bebişler hasta ya biran önce iyileşirlerde yaramazlıklarını okuruz burda inşallah

Bu da konyadaki duygu durumumuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar köyden Konya'ya geldik yaşasın medeniyet diyecem ama konyayı da pek sevmem :/ oğlum köyde süt manyağı oldu günde 3-4 kez biberonunu bitiriyor. Ayrıca kendini yemeğe vurdu günlük 4-5 kase çorba devirdi. Havası süperdi aynı atleti üç gün gitindiği ıldu hiç nem yoktu hava süperdi. Yürüme işi nanay hala sürünüyor :KK43: ganimet asıl azadda. Önümüzdeki yaz giyeceği herşey bir valiz dokusu hm, ca, zara kıyafetler. Zaten bu bit yılını da hediye kıyafetlerle geçidi biz sadece ayakkabı ve atlet alıyoruz azada. Ayrıca azada harçlık 200 Euro ve 2000 dkron, ayrıca azadın serçe parmağı kalınlığında alamancı altın kolyesi. Bana bilezik ve kıyafetler eşime hediyeler falan. Ana bittik öldük yorgunluktan.
Bunlar dışında biz eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz. Düğünde kendini organizasyona o kadar adadı ki bizi unuttu. Baya özür diledi ama , özürleri hep amalı fakatlıydı ben de kabul etmedim. Sadece azad hakkında konuşacağım dedim ve öyleyiz :KK43: şimdilik havadislerini bunlar.
okulla beraber 7. Senem konya da sevemedim sevemiyorum.. Seninki kısa süre allahtan.eşim çalıştığı fabrika istanbula bi fabrika daha yapıyo 3 seneye bitecek. Eşimi kıdemini arttırıp oraya göndermeyi düşünüyolar. Bi yandan seviniyorum bi yandan endişeleniyorum.. Hayırlısı olsun.
Sizin ganimetlerde baya iyiymiş:KK53:
Bence eşine karşı hemen yumuşamadığın iyi olmuş. İlk tepki yeterli gelsin ki bir daha unutamasın ve yapmasın

Kızlar köyden Konya'ya geldik yaşasın medeniyet diyecem ama konyayı da pek sevmem :/ oğlum köyde süt manyağı oldu günde 3-4 kez biberonunu bitiriyor. Ayrıca kendini yemeğe vurdu günlük 4-5 kase çorba devirdi. Havası süperdi aynı atleti üç gün gitindiği ıldu hiç nem yoktu hava süperdi. Yürüme işi nanay hala sürünüyor :KK43: ganimet asıl azadda. Önümüzdeki yaz giyeceği herşey bir valiz dokusu hm, ca, zara kıyafetler. Zaten bu bit yılını da hediye kıyafetlerle geçidi biz sadece ayakkabı ve atlet alıyoruz azada. Ayrıca azada harçlık 200 Euro ve 2000 dkron, ayrıca azadın serçe parmağı kalınlığında alamancı altın kolyesi. Bana bilezik ve kıyafetler eşime hediyeler falan. Ana bittik öldük yorgunluktan.
Bunlar dışında biz eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz. Düğünde kendini organizasyona o kadar adadı ki bizi unuttu. Baya özür diledi ama , özürleri hep amalı fakatlıydı ben de kabul etmedim. Sadece azad hakkında konuşacağım dedim ve öyleyiz :KK43: şimdilik havadislerini bunlar.
Bu yazını simdi okudum o masallah onun için süper olmuş zaten köyde yasayan çocuklar sağlıkları belli hiç hastada olmazlar bizimkiler ufacık esıntı de hasta

Back
X