- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
miranın favoriside nolduuu :)Benim oğlanın bu aralar favori kelimesi nedeeen peşine ekliyor çünküüüü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
miranın favoriside nolduuu :)Benim oğlanın bu aralar favori kelimesi nedeeen peşine ekliyor çünküüüü![]()
Aynen öyle :)Neden böyle olduAraya Azad mı girdi
![]()
bende bu kadar çabuk memeyi bırakmasına anlam verememiştim. kendi kararlarını kendileri veriyor zıpırlar.. bence fazla takılma canım büyüyorlar artık.. dün akşam büyük kızım babasından geldi gece bana sarıldı sabah evden beraber çıktık elimi tutuyor bırakmıyor. normalde ben tutsam bırak elimi ben küçük müyüm derdibende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama işte o neden sorusu kemiriyo içimiyo![]()
yaa özlemiş demekkibende bu kadar çabuk memeyi bırakmasına anlam verememiştim. kendi kararlarını kendileri veriyor zıpırlar.. bence fazla takılma canım büyüyorlar artık.. dün akşam büyük kızım babasından geldi gece bana sarıldı sabah evden beraber çıktık elimi tutuyor bırakmıyor. normalde ben tutsam bırak elimi ben küçük müyüm derdi![]()
mira da ani seslerden çok korkuyo anne korktu korktu diye paçama sarılıyo hemenKizlar ece her sesten korkuyor ve hemen korktum diyor yalniz bir odada durmak istemiyor birde gece uyumaya gittigimizde golgelerden korkuyor golge annecim bak bu senin golgen bu benim golgem diyorum parmaklarimla tavsan yapiyorum hosuna gidiyor guluyor o da yapiyor ama yine ilk once korkuyor sizinkilerde boyle yapiyormu korkuyorlarmi
En azindan o zevki tatmissin biz bi kez bile nail olanadikMarket dönüşü çiçekle gelmişlipi bile vardır hiçbir özel gün olmamasına rağmen kahvaltı masamızda kalsın diyip getirirDİ, sabah bana kahvaltı hazırlarDI, hiç aklıma hayalime gelmeyecek sürprizler yaparDI , hepsi di Li geçmiş Zaman![]()
ben esimin ailesiyle otursam cicek bile gondermezdi kesin utancindanBiz yeni evliydik esim bana cicek almis evde kalabalikti gorumceler eltim falan vardi kv le oturuyorduk zaten mustakil evdi evi kalabalik gorunce iceri girmeden merdivenlerin oraya saklamis cicegi onlar gidince getirmisti sonra birkac kez daha aldi kendi getirdi gecen gun de gül toplamis bir yerden sana getirdim koparirken ellerime dikenler batti dedi:)))
sagol canim darisi basiniza insallah kolaylikla birakirsiniz
bizimki küçükken korkardı hemen başlardı ağlamaya şuan korkmuyor sadece sert bir şekilde yapma dediğimizde avazı çıktığı kadar bağırıyor. adapazarında komşunun köpeğini uzaktan da görse ağlardı şimdi bıraksak üstüne çıkacak.. anlam veremiyorum bazen davranışlarına...Kizlar ece her sesten korkuyor ve hemen korktum diyor yalniz bir odada durmak istemiyor birde gece uyumaya gittigimizde golgelerden korkuyor golge annecim bak bu senin golgen bu benim golgem diyorum parmaklarimla tavsan yapiyorum hosuna gidiyor guluyor o da yapiyor ama yine ilk once korkuyor sizinkilerde boyle yapiyormu korkuyorlarmi
mira da bana ismimi söyleyip sus diyo artık ne kadar konuşuyosamBugun eceyi ogle uykusuna yatiracaktim yatak odasina gittik ece kosarak salona gitti abisine medih(melih) ses yapma dedi dun aksamda aynisini babasina soyledi:))))
Benim sipa da avmlerdeki oyun alanlarinda sarsilan bi araba var ondan. Bi deben bas asagi cevirip ayaklarindan tutup elleri uzerinde yurutmeye calisiyorumKizlar ece her sesten korkuyor ve hemen korktum diyor yalniz bir odada durmak istemiyor birde gece uyumaya gittigimizde golgelerden korkuyor golge annecim bak bu senin golgen bu benim golgem diyorum parmaklarimla tavsan yapiyorum hosuna gidiyor guluyor o da yapiyor ama yine ilk once korkuyor sizinkilerde boyle yapiyormu korkuyorlarmi
Eşinle çocuklarınla geçirebilecegin güzel yıllarınız olur inş :)günaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm![]()
Üzülme bence bilerek yapmamıştır. Gündüz hep ananeyle ya arada bi gece de onunla uyumak istemiştir. Çocukların bi günü diğerini hiç tutmuyor ki.mirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde![]()
Ya nerelere takılıyorsunuz. Bigün baskın yapayımFena olmazdı valla her haftasonu izmitteyiz zaten
Ay yok sen durumu yanlış anlamışsın. Ben senin kurbanınım demek istedim. Sen alcan bana hediye :)aa buldum zanlimi. İtiraf etti.Sizin tarafa gelcem elden alirm artik
nice seneleriniz olsun canm.mutlu romantik romantik![]()
Benim eşim de çok romantik. Hiç bi özel günü kaçırmaz. Hediyesini elden vermez görebilecegim yerlere koyar. Çicek alır. Çikolata kutusunun içine takı koyar falan. Hatta geçen avm de dolaşıyoruz bi yere bakıp gelcem sen takıl dedi. Neyse işimiz bitti arabaya döndük bi baktım oturduğum koltumda bi demet çiçek. Aslında ilk başta böyle değildi sonradan oldu :)Ya benim esim iyidir hostur ama adamda romantizm sifir ozel gunler yaklastiginda sen ne ihtiyacin varsa al der hep hediye ya ihtiyacsa sen bak dusun bu kadinin neye ihtiyaci var surpriz yap demi yok bende kabullendim artik hadi gidelim alalim ihtiyacimi diyorum canini okuyorum![]()
Evet aynen ani seslerden korkuyor hele yalnizsa odada ses gelince hemen yanima geliyor korktum diyemira da ani seslerden çok korkuyo anne korktu korktu diye paçama sarılıyo hemen
Orada otururken bir kere getirdi bir de esimin tarafi cok dalga gecer hemen kilibiga baglarlarEn azindan o zevki tatmissin biz bi kez bile nail olanadik
ben esimin ailesiyle otursam cicek bile gondermezdi kesin utancindanne guzel kendi getirmis bi de eniste
![]()
hayvanlari ece de cok seviyor hic korkmuyor ama sesten yalniz kalmaktan ve golgelerden korkuyor insallah gecer zamanlabizimki küçükken korkardı hemen başlardı ağlamaya şuan korkmuyor sadece sert bir şekilde yapma dediğimizde avazı çıktığı kadar bağırıyor. adapazarında komşunun köpeğini uzaktan da görse ağlardı şimdi bıraksak üstüne çıkacak.. anlam veremiyorum bazen davranışlarına...
teşekkür ederim canım inşallahEşinle çocuklarınla geçirebilecegin güzel yıllarınız olur inş :)
Üzülme bence bilerek yapmamıştır. Gündüz hep ananeyle ya arada bi gece de onunla uyumak istemiştir. Çocukların bi günü diğerini hiç tutmuyor ki.
Ya nerelere takılıyorsunuz. Bigün baskın yapayım
Ay yok sen durumu yanlış anlamışsın. Ben senin kurbanınım demek istedim. Sen alcan bana hediye :)
Benim eşim de çok romantik. Hiç bi özel günü kaçırmaz. Hediyesini elden vermez görebilecegim yerlere koyar. Çicek alır. Çikolata kutusunun içine takı koyar falan. Hatta geçen avm de dolaşıyoruz bi yere bakıp gelcem sen takıl dedi. Neyse işimiz bitti arabaya döndük bi baktım oturduğum koltumda bi demet çiçek. Aslında ilk başta böyle değildi sonradan oldu :)
Zaten golge korkusu gecen gun elektrikler kesilince basladi golgeleri bakip bakip korkuyorum diye bana sarildi unutur insallah bir an once masallah Gokce yeBenim sipa da avmlerdeki oyun alanlarinda sarsilan bi araba var ondan. Bi deben bas asagi cevirip ayaklarindan tutup elleri uzerinde yurutmeye calisiyorumonu yaparken korktum korktum diyo.
Baska hic biseyden korktugu yok. Bu da normal mi bilemedim. Elektrik kesildi etraf zifiri karanlik guluyo. Annee diye baguriyo. Cevap verince burdaymis deyip guluyo.
Gerci bende biraz korkusuzumdur ama kucuk cocukta olunca garip geliyo
ayy ne guzel masallah canim bende surprizleri severim ama esim de olmayinca bende de kalmadi artikEşinle çocuklarınla geçirebilecegin güzel yıllarınız olur inş :)
Üzülme bence bilerek yapmamıştır. Gündüz hep ananeyle ya arada bi gece de onunla uyumak istemiştir. Çocukların bi günü diğerini hiç tutmuyor ki.
Ya nerelere takılıyorsunuz. Bigün baskın yapayım
Ay yok sen durumu yanlış anlamışsın. Ben senin kurbanınım demek istedim. Sen alcan bana hediye :)
Benim eşim de çok romantik. Hiç bi özel günü kaçırmaz. Hediyesini elden vermez görebilecegim yerlere koyar. Çicek alır. Çikolata kutusunun içine takı koyar falan. Hatta geçen avm de dolaşıyoruz bi yere bakıp gelcem sen takıl dedi. Neyse işimiz bitti arabaya döndük bi baktım oturduğum koltumda bi demet çiçek. Aslında ilk başta böyle değildi sonradan oldu :)
Diyene de bak bende bayagi yazmisimBugun hiziniza yetisemiyorum kizlar bir yandan yaziyorum bir yandan bildirimler geliyor:))
ay ben onada razıyım sus otur yerine :)Benimki cicek aliyo ama kendi getirmiyo. Cicek sepeti sagolsun.bi gunde elinden alsam ya hayatim sunu diyorum. Kendi getiremezmiz..
birisi gorurse rezil olurmus.
Ögrenciykende bi keresinde getirmisti. Onuda posete koymus arabada kimse gormeden verdi![]()
azadzede :)Market dönüşü çiçekle gelmişlipi bile vardır hiçbir özel gün olmamasına rağmen kahvaltı masamızda kalsın diyip getirirDİ, sabah bana kahvaltı hazırlarDI, hiç aklıma hayalime gelmeyecek sürprizler yaparDI , hepsi di Li geçmiş Zaman![]()