- Konu Sahibi durudenizderya
-
kızlar aort tan haber alan varmı nasıl acaba herşey yolundadır inş.çok teşekkürler canım.. yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım hayırlısı inşallah kötü bir şey olmaz
kızlar aort tan haber alan varmı nasıl acaba herşey yolundadır inş.
şükür canım iyi olmanıza çok sevindim inş hep böyle devam ederevet her şey yolunda şimdilik çok şükürböyle devam eder inşallah..
ayyyyyy öğrendin mi cinsiyetlerini benimkileirn hala belli değil ya .oğluşların hayırlı olsun canımKızlar bana iki tane küçük prens geliyo:)
Kızlar bana iki tane küçük prens geliyo:)
Ayy Sedef cok sevindim!!
Türkiyede erken görüp söylüyorlar ben 20ci haftama kadar beklemeliyim!!!
Alisveris artik basliyabilirsin :)
kızlar 8. haftaya yaklaşırken doktora gittim diğer kesenin içi boştu olsun Allah diğer yavrumu bağışlasın ama ikiz duygusu bambaşka bişeymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun ikiz analarına sevgiler :)
Kızlar bana iki tane küçük prens geliyo:)
çok sevindim Allah yüzlerinide görmeyi nasip etsin kuzum
peki anlatsana nasıl doktor sanada gösterdimiay çok heycanlı bende çok merak edişyorum
Kızlar sorması ayıp cinSelliğiniz ne durumda
Canim ben cok korkuyorum esimde anlayis gösteriyor ya sen?
Biri kwsin erkek diğeride büyük ihtimal erkek dedi.çok gzl bişey canım ya:) kıpır kıpırlardı hiç durmuyolardı.özledim:)
ultrason cihazlarının birde evde bakabilcek türünden neden yapmıyolar yaartık tüm gün filim seyreder gibi seyrederdik benim kanamam olduğu için birde ben çok sık girdim ultrasona bu 10 raporlu evde yatıyodum ilk defa 10 gün boyunca görmedim diye bilirim buda çok uzun bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?