- Konu Sahibi durudenizderya
-
10 gün neki:)bi problem olmadığı için aylık cagırıyo beni.zamanda geçmiyo
Kızlar meraklanmayın bizdede tık yok
ultrason cihazlarının birde evde bakabilcek türünden neden yapmıyolar yaartık tüm gün filim seyreder gibi seyrederdik benim kanamam olduğu için birde ben çok sık girdim ultrasona bu 10 raporlu evde yatıyodum ilk defa 10 gün boyunca görmedim diye bilirim buda çok uzun bir süre
Hande sansliyiz eslerimiz cok zorlukta cikarabilirlerdi..
Allahtan bizi anliyan cinslerle evliyiz :)
Aslinda hic sakincasi yokmus ama iste olsun isimizi garantiye alalim :)
Bu arada kizlar kac gündür kafa agrisi cekiyorum, cekenler varmi? Nasil geciyor??????? :'(
kızlar günaydın
Bugün cinsiyetlerimizi söyledi doktor KIZ annesi oluyorum ikitane prenses geliyo bize
Allahım sana şükürler olsun
Doktor biri kız dedi büyük ihtimal diğeride kız dedi ikitane prenses ikitane aşk
Babalarının başına ikitane belakızlar babacı olurya akşamları babaya koşarlar bende rahat ederim
kızlar günaydın
Bugün cinsiyetlerimizi söyledi doktor KIZ annesi oluyorum ikitane prenses geliyo bize
Doktor biri kız dedi büyük ihtimal diğeride kız dedi ikitane prenses ikitane aşk
Babalarının başına ikitane belakızlar babacı olurya akşamları babaya koşarlar bende rahat ederim
Gözünüz aydin olsun!!! Ne mutlu sana 2 kiz annesi olmak bence super birsey!!!
Benim yigenimde 15 haftalikken baktirmisti onunki tek tabi kiz dediler 1 hafta sonra erkek dediler ve suan hala erkek :)
Ama türkiyede daha iyi bilirler tabi :) burdakilere nasil güvenecegim hic bilmiyorum :)
Ayy ne güzel iki tane kızın olcak:))daha ne istersinki:)
Merhaba ikiz anneleri. Biz dr dan geldik cok şükür ikiside iyiler.bi dahaki randevumuz 12.ci hafta ikili ölçümleri yapicak kan yapilmicakmis.sizler naptiniz kan istedimi dr unuz?
Merhaba ikiz anneleri. Biz dr dan geldik cok şükür ikiside iyiler.bi dahaki randevumuz 12.ci hafta ikili ölçümleri yapicak kan yapilmicakmis.sizler naptiniz kan istedimi dr unuz?
Bana kanda yapıldı canım sonuçlarınıda şimdi öğrendim allaha şükür hiç bi sorun yok oğluşlarımda.inş seninkide sorunsuz çıkarda rahatlarsın
Bana kanda yapıldı canım sonuçlarınıda şimdi öğrendim allaha şükür hiç bi sorun yok oğluşlarımda.inş seninkide sorunsuz çıkarda rahatlarsın
ikiz bebeklerde kandan tarama testleri yapılmıyomuş canım ense kalınlığı ölcümleri yapılıyo ultrasonla
kızlar günaydın
Ewet tatlım iki tane yakışıklı oğlum olcak:)aaaa jelybon cinsiyet belli oldu mumaşallah yaaaa
Benim doktorumda sadece ikili istediBenim tüp drum 2li yaptir 3 lu yaptirma demişti.hatta kan tahlilini ankarada biyere gondermemi soylemisti.ama burdaki dr kan hangi bebeğin sonucunu vericek yaniltir dedi.sasirdim doğrusu..
canım tebrik ederim. iki kız annesi olmak güzel bir duygudur. bana da geçen cuma biri kesin erkek diğeri büyük ihtimalle kız dendi. bugün yine biri kesin erkek diğerinde de bi çıkıntı gördü, geçen seferki gibi büyük ihtimalle kız diyemedi bu sefer. ben tabi böyle kaldımçok alıştırmışım kendimi bir kız bir erkek fikrine
yok canım kan testinin ikizlerde bi anlamı yokmuş
Evet canim iki dr farklı konusunca garipsedim.hos kotu cikti desede Allah korusun kotu cikani al diyecek halim yok.Rabbim saglikli sihhatli tum uzuvlari yerinde hayirli evlatlar nasib etsin inşallah cumlemizin yavrulari Rabbime emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?