- Konu Sahibi durudenizderya
-
Kendi annen olsa kırıldığın darıldığın noktalar olur bunu hiç unutma ama ikitane bebiş yardımsız çok zor diyolar sen çocuklara bakarken bir tas çorba yapıyosa eşinle senin dışarıda 1 saat işiniz olsa bebişlerine bakıyosa sana evlat gibi el uzatıyosa sende ses çıkarma derim
tabi bu benim kendi düşüncem ama şunu hiç unutma fikir ayrılıkları bizim aramızda dahi oluyo iki arkadaş arasında kızıyosun kırılıyosun aynı evin içinde kafaya takmamayı küs tutmamayı iyi öğrenmen gerikiyo tabi bu benim fikrim
Anladım canım öyle bişey olursa zaten gelme diyemem ben.hiç sevmesem bile eşim için ses çıkarmam .bu zamana kadar eşimle benle ilgili bi fesatlığını görmedim.eltimin kızına hep o bakar.onlar gezmeye tatile giderler.eltimde benim karşı komşum olacak ondanda aynı şekilde bi oda istiyo.dur bakalım zaman ne gösterecek
tabi fıstığım onlar zamanı gelince konuşuruz biz şimdi bebişlerden konuşalım seninkiler çift yumurtamı tek yumurtamı
Benimkilerde çift:)2 trans edildi bana allaha şükür ilk denemede tuttu.
çok şükür allahıma
sen çalışıyomusun ?
Yok canım ew kuşuyum.bu arada kızlar bugün kadir gecesi hepimşzin duaları kabul olsun.ben bugün orucum.heralde bi zararı olmaz bebişlere bi günlük orucun
Allah kabul etsin kuzum ama bana göre çok tehlikeli vücudu susuz bırakıyosun bebeklerini annenin bu günde en 2,5 litre su içmesi gerekiyo ve çay meyve suyu kola gibi içiçekler suyun yerini tutmuyo
evet kadir geceniz mubarek olsun dualrınız kabul olsun
Çok kötü hissedersem bozarım canım bakalım.sen bebişlere kimle bakıcan tatlım calışıyosun galşba
Evet güzelim çalışıyorum ben
Allah uzun ömür versin Kayınvalidemde annemde aynı şehirde baksınlar torunlarına
ben çalışcam diyorum onlarda kara kara düşünüyolar nasıl yapcaz diye
oooy ne güzel ben de iki gündür tuhaf bi kıpraşma hissediyorum. daha önce hissetmediğim bir kıpırtı. onlar heralde. ama çok uzun sürmüyor. o an çok heyecanlanıyorum.günaydınlarrrrr....kızlar benm kelebeklerim pırpır etmeye başladı maşallah harika bir duyguymuş onlar hareket ettikçe ben kafayı yiyorum ALLAhım herkese nasip etsin bu duyguyu ...
kuzum valla kesin değil dendi ama bakalım hayırlısı. bayramdan sonra belli olur dedi.orkidecim msj alıntısı yapamadım ama iki oğluşmu geliyorrrrrrrrrbnm kızlardan biride çükülü olabilme ihtimali var o zman desene artık bayramdan sonra kesinleştirir doktorumuz inşallah..
çift yumurta gülüm benimkiler
mucizem onlar benim aralarında ortama 5 gün var tüp bebek transferi tek yumurta yapıldı bana ama ben birine kendim hamile kaldım
öyle garip bir durum var bende doktorla kapışmıştım bile ben tek transfer istemiyorum çift istiyorum diye ikinci denememizde tek koymak zorundayım dedi iki tane koyamam napcan mecbur büktük boynumuzu yanlız işlemlerden önce bir gece var ilişki olan sonra yumurta toplama sonra transfer ortalama 5 gün var aralarında hesaplayınca farkta 5 gün çıkıyo baştan tek yumurta bölündü sandık biz ama perinatoloji diye bir bölüm var doc.dr.ra gözüktüm kesinlikle çift yumurta ikizi dedi
Allah kabul etsin canım. bir şey olmaz inşallahYok canım ew kuşuyum.bu arada kızlar bugün kadir gecesi hepimşzin duaları kabul olsun.ben bugün orucum.heralde bi zararı olmaz bebişlere bi günlük orucun
Benim annemde yakınımda ama kaynanam gibi gelip bakamaz o küçük kardeşim var okula gidip geliyo.kaynanam bi başına yaşıyo
kuzum ozaman kayın valideni kaçırma sakın bırakma onu iki tane bir anda ağlamaya başlıyorlar birini aldın kucağına diğeri kesinlikle hertürlü yardımı kabul etmeli ikiz anneleri
Başka carem yok gibi:)şimdi pek havalı konuşuyorum ben bakarım ikisinede yeterim ddiyorum:)
tabi canım annemin bir lafı vardı bekara karı boşaması kolay diyeşimdi diyoruz ben bakarım ben yaparım diye neden ağlayan yok zırlayan yok meme isteyen yok altımı değiştir diyen yok ver kopsun yaygara yapan yok doğduktan sonra konuşalım bunları jelybon tabi böyle rahat yazabilirsek nette
hamilelikte denize girilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?