tamam hayatım ağlama sana yollayayım o kitapları kıyamammm![]()
çok teşekkür ederim bende çok severim kitap okumayı böyle ağlamaklı kitaplara bayılırım yaşamla ilgili böyle motivasyon la ilgili kitapları çok severim hepsini severim aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam hayatım ağlama sana yollayayım o kitapları kıyamammm![]()
kızlar bu sefer katilimi buldum alangu kesin kesin artık son noktayı koydum![]()
Ben de geldiiiim![]()
hoşgeldinnn .kurbanlar katiller havada uçuşuyo şu an çok heyecanlıı![]()
Ayyy evet kaç sayfa ilerlemiş. Geç bile kalmışım ben![]()
ben hepsini okudum sana özet geçiyorum:aynen devam merak etmeye![]()
kızlar bu sefer katilimi buldum alangu kesin kesin artık son noktayı koydum![]()
sen hindistan cevizli beyaz çikolata sever misin ki acaba ben kurbanıma ondan aldımmm![]()
ben beyaz çikolata ve antep fıstıklı çikolata severim hindistan cevizli hiç denemedim kuzum![]()
neyse inş.kurbanım seviyodur![]()
kurbanın ben oldugum için yerim sen ne gönderirsen yerim ben
cipsde yollarsan çok iyi olur ya![]()
yaa çok sevdim seni ben kıyamam hoşuma gidiyo takılmak sanakeşke ben olsaydım katilin ,katilini kıskanıyorum şu an şşşt berenin katili çekil aradan ona ben hediye alcam
![]()
kk dan bir bayanda bir kez mesaj atmıştı bana ya beren sana takılmak çok hoş oluyor ya diye sanırım yanlız değilsin
amaaaaaaaa katilim sensin biliyorum hissediyorum işteeeeeeeeee![]()
ooo demek hayran grubu oluştune güzellll
ama şöle bi etrafına baksan belki ben değilim katilin kim bilir
sensin işte sensin sensin sensin![]()
ama ağlamaa ben de ağlarımmnapıcam ben şimdi yaa
benim olmama ihtimalim de yüksek yani öle söylim sen anla :18:
senin katlin de şu an harıl harıl hediyelerini hazırlıyo hem de hep sevdiğin şeyleri almaya çalışıyo desem yine de ağlar mısın