• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyle salep mı olur yaaaaaaaaa. Faydasız onlar. Dün niye almadınn hııııı o kadar canını çektırdımmmmmmm:47:

Hava soğuk ama kim çıkacak şimdi :D İlk çıktığımda alıcam yoksa şişecek bi taraflarım:52: Ya canım nefsimi köreltsin diye yapacaktım en azından.:( Hiç gel ben sana yaparım demiyosun küstüm :(

hava soğuk ama kim çıkacak şimdi :d ilk çıktığımda alıcam yoksa şişecek bi taraflarım:52: Ya canım nefsimi köreltsin diye yapacaktım en azından.:( hiç gel ben sana yaparım demiyosun küstüm :(

bitane daha hediye eklendı bak hediyelerın olduğu topiğeeeeeeeee

ah kızlarr ahh kızlarr herkesin canını salep çektirdiniz hamileler var burda aaa :52::52:

hatunnn adamm taa istanbulda kavuşucaz 25 de galıba soylemıyr suprız yapıcak o zaman salepp mi içsek ne yapsak:26::26::26::17::17::17: Gerçi ben kışın salepden başka bişey içmiyorum ama[/QUO

evli olan bayanlar bugün hepimiz salep içip kocalarımızada içerirsek yandık valla :17::17:

Son düzenleme:
Eveeeeet hediyelerimi kutuya koyup ben de bugün kargoya vereyim. Bekle beni kurbanım, sürprizlerin geliyooooor :52:

Çok kötüsün ya :( Hülyanın katili gönderme ona hediyelerini :47::47::47:

Gelmeyecek zaten benim hedaaayelerim:18:
O zaman ben olamam ki ama yanlış yazdın kurbanım istanbuldan bekar ve öğrenci çooooooookta şirin bi kız yazacaktın dimi dimi :52::52::52::52::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:1::1:
Ahaaaa bunlar benimkiler galibaaaa :52:
:33::33::33::33::33:
Dövseydin kargocuyu:27::27::27::27:
:1::1::1::1::1::1:
hadi bakalım senin kurbanın da az merak etmedi yani haketmişti artık :9:

Yahu nerden biliyorsunuz birbirinizin kurbanlarını vay hınzırlar:23:

Olamaz yaaa hediyelerim bulduğum koliye sığmıyor. Şu saatten sonra koli de bulamam başka :43: Biraz sıkıştırayım bari hepsini, yapıcak bir şey yok :27:

Back
X