- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
istanbul da da olsa fizan da da olsa kaderinizde varsa buluşursunuz salep içersiniz cnm![]()
valla kımse yookk seslı seslı guluyorummm hehhehehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul da da olsa fizan da da olsa kaderinizde varsa buluşursunuz salep içersiniz cnm![]()
oyle salep mı olur yaaaaaaaaa. Faydasız onlar. Dün niye almadınn hııııı o kadar canını çektırdımmmmmmm![]()
hava soğuk ama kim çıkacak şimdi :d ilk çıktığımda alıcam yoksa şişecek bi taraflarımYa canım nefsimi köreltsin diye yapacaktım en azından.
hiç gel ben sana yaparım demiyosun küstüm
![]()
bitane daha hediye eklendı bak hediyelerın olduğu topiğeeeeeeeee
hatunnn adamm taa istanbulda kavuşucaz 25 de galıba soylemıyr suprız yapıcak o zaman salepp mi içsek ne yapsak:26::26::26:Gerçi ben kışın salepden başka bişey içmiyorum ama[/QUO
evli olan bayanlar bugün hepimiz salep içip kocalarımızada içerirsek yandık valla![]()
çok fenasınnnnnnnnnn![]()
hatunnn adamm taa istanbulda kavuşucaz 25 de galıba soylemıyr suprız yapıcak o zaman salepp mi içsek ne yapsak:26::26::26:Gerçi ben kışın salepden başka bişey içmiyorum ama[/QUO
evli olan bayanlar bugün hepimiz salep içip kocalarımızada içerirsek yandık valla![]()
yok canım kocam içmesin ben içeyim yeter![]()
biz regl dolayısıyla kapalıyız![]()
![]()
Eveeeeet hediyelerimi kutuya koyup ben de bugün kargoya vereyim. Bekle beni kurbanım, sürprizlerin geliyooooor![]()
hadi bakalım senin kurbanın da az merak etmedi yani haketmişti artık![]()
Çok kötüsün yaHülyanın katili gönderme ona hediyelerini
Gelmeyecek zaten benim hedaaayelerim:18:
O zaman ben olamam ki ama yanlış yazdın kurbanım istanbuldan bekar ve öğrenci çooooooookta şirin bi kız yazacaktın dimi dimi![]()
Ahaaaa bunlar benimkiler galibaaaa![]()
Dövseydin kargocuyu![]()
Sorma, göndereyim de onun da merakı dinsin, kıyamam![]()
Bu arada buralara kar yağıyooo![]()
Yahu nerden biliyorsunuz birbirinizin kurbanlarını vay hınzırlar![]()
Ben şimdi bekarım salep içince yerimde duramazsam ne olacak![]()