2014 Kasım Anneleri

Hımmm o halde abartmadan almak gerek. 3 tane alırım hastane çıkışlarının içinden de 2 takım çıkacak 5 takım dedim ama o bile çok olacak galiba.

Derya merhaba sen de mart annesi değilmiydin?
Merhaba canım, maalesef ben mart annesi olamadım.
O zaman durumumu anlatmıştım topikten ayrılmadan. Kısmet Kasım'a inşallah sen nasılsın, bebeğin nasıl, büyümüştür epey

Ayyy ama o kampanya bitmiş kiii tühhh bir şey almaya niyetlendim ilk kez, o da bitmiş Neyse öğleden sonra sindire sindire bakarım başka sitelere de
Eee öyle, kocalar anlasın artık, bebişler gelince pabuçları dama atılacak

canım ben altı üstlü aldım eldiveni ile birliklte..
am hastane çıkışındada varmış..
bir tanede 10 lu öyle alıcam 3 takım olacak yeterde artar bile kuzum

dogm izni degl canm canm istfa etcm esim yeter artk dinlen cock olncada dinlemcn dedikeyf yap 3 ay dedi isim aksmakadar otrmk magaza sormlusym ama insn artk eefil efil giynp evdeolmk istyoo tesettrlym bide.

canım bence1 ay daha sık dişini derim..
sonra doğum parası alacaksın onu çocuğun için kullanırsın

tatlım bendede aynı sorun war bn çalışıyorum diye cumartesi gidiyorum doktoro hep son hastası oluyorum 5dakka bakıyor saglıgı iyi herşey yolunda diyip yolluyo bni gıcık oluyorum çocugu dogru dürüst göstermiyo o kendi organlarına bakıyo haa iyi diyo tamama yolla bir ay sonra gel diyo bn ayrıntılıya giriyorumda görüyorum çocuğu yoksa görecegim de yok

dogm izni degl canm canm istfa etcm esim yeter artk dinlen cock olncada dinlemcn dedikeyf yap 3 ay dedi isim aksmakadar otrmk magaza sormlusym ama insn artk eefil efil giynp evdeolmk istyoo tesettrlym bide.

Mağazacılık sektörü çok zor, Allah kolaylık versin. Ama dayanabilirsen 32. haftaya kadar çalışıp 32. haftanda doğum öncesi raporunu alsan, doğumdan sonra da doğum sonrası raporunu alıyorsun kanunen, raporların bitince de istifanı verirsin, böylece doğum raporlarının da paralarını da alabilirsin, tabi ihtiyacın yoksa hemen ayrılman daha iyidir ama brüt maaşına göre raporlu olduğun süreye eş değer bir parayı almak da o kadar masrafta iyi gelir.

Eki Görüntüle 1181293 Eki Görüntüle 1181294

teyzeleriii..bakın kızıma neler aldımm :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güle güle kullansın kuzu, çok şeker

bi arasını bulucaz inşallah canım, çok hassas olmaya da karşıyım, tehlikeli hareketlere de, bir de seven kişi önemli tabii 1. dereceden aile dışında önüne gelen de dokunmasın bi zahmet kuzuma

Hayırlı sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın kızlar bugünde hayırlı güzel haberler alırız inşallah Rabbim hepimizin yar vede yardımcımız olsun

amin canım hepimizin
bizde hafta sonu bunun yazlık takımını aldık şort ve tişört şeklinde ama model aynı babamız satnaç hakemi olunca turnuvalara giderken giydircezzz

Eki Görüntüle 1181582

çok şeker canım, minik adam güle güle giysin

teşekkürler canım kendi adıma dikkate alıcam bunu

Kızlar ya, bu iç zıbınlardan alacak mısınız? Yoksa hastane çıkışının içindekiler yeter, zaten çıtçıtlı badi mi kullanacağız diyeceksiniz?

Eki Görüntüle 1181585

10 lu hastane çıkışı almıştım, onların ikisinden çıktı, en kaliteli olanda çıkmadı , galiba çok da tercih edilmiyor dedim böyle görünce, 2 taneyi yeterli görüyorum canım zaten o kadar küçük ki daha fazlasını alsak giyebilir mi bilmiyorum, bir de 0-3 malzemelerin bazıları öyle küçük ki 53cm in üzerinde doğan bebişler zor giyer, bunlar zaten göbek düşene kadar giyilirmiş, göbekler de 1 haftayı bulmuyor malum, bence 2 yeterli

ve günaydınnn kızımın arkadaşlarının şeker anneleri hepinize hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün diliyorum

canım ben altı üstlü aldım eldiveni ile birliklte..
am hastane çıkışındada varmış..
bir tanede 10 lu öyle alıcam 3 takım olacak yeterde artar bile kuzum

Bende 2 takım o şekilde alayım o halde. Fazla kullanılmıyormuş zaten. Teşekkürler.

Kızlar şimdi aşımı oldum da geldim bebişimin kalp atışlarını da duydum Allah ım hayırlısıyla bir de kucağımıza sağ sağlim almamızı nasip eder inşallah 2 gün sonrada şeker yüklemesine gideceğiz

hadi ya bitmiş mi? Neyse kısmet değilmiş, başka bir şey alırsın. Yok kız ben kocamın pabucunu dama atamam, hayallerimi süsleyen bu güzel minik kıza eşim sayesinde kavuşuyorum. Allah iyi ki eşimi çıkartmış karşıma, eşimden de, onu doğuran annesinden Allah razı olsun. Minik kızım da, bu aşkın meyvesi, aşkla sevgiyle büyüyecek inşallah.

Bende 2 tane almaya karar verdim, hastane çıkışı aldım 1 tane ondan da çıktı. Şimdi bir tane daha hastane çıkışı alacağım, yeter. Deneyimli anneler fazla kullanılmadığını söyledi zaten.

Geçmiş olsun ben de 2. dozu perşembe yaptırıcam cuma da şeker yüklemesine gidicem ondan sonra da artık bişey kalmıyor bebişleri beklicez

Kampanyanın adı neydi hatırlıyor musun canım? Bir daha çıktığında kaçırmayayım, aklımda bulunsun.
Ya o lafın gelişi elbette eşlerin yeri ayrı, ama gerçekten de evin yeni sahipleri yeni reisleri minikler olacak, artık hayatımız onlara göre şekillenecek

Aynen öyle olacak, bizim görevimizde onlara mutlu huzurlu bir yuva vermek. "Gözünaydın" yazıyordu canım kampanya adı olarak.

saol canmm..daha ii leri size olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun ben de 2. dozu perşembe yaptırıcam cuma da şeker yüklemesine gidicem ondan sonra da artık bişey kalmıyor bebişleri beklicez

Benim 2. Doz 1 ay sonraya bide şeker yüklemesinin atlatsak hayırlısıyla dediğin gibi yavruları kuzuları beklicez

Ben böyle hafta da iki defa falan süpüreyim diye istiyorum normal süpürge var evde ama toz tüy olmasın diye.. tozu tüyü güzel topluyor mu peki koltuğu falanda süpürebirmiyim :44:

canım ihlas ın var bir süpürgesi öyle,muhteşem,yan, bütçem yeticek olsa bir dakika düşünmeden alırdım biraz tuzlu çünkü...malum benim evimde de kedi var seninki gibi...

canım ihlas ın var bir süpürgesi öyle,muhteşem,yan, bütçem yeticek olsa bir dakika düşünmeden alırdım biraz tuzlu çünkü...malum benim evimde de kedi var seninki gibi...

Valla tikita kayınvalidem de hem ihlas var hem arnica bora el koyucam o zaman yapcak bişey yok benim minnoş da anladı mı ne pabucunun dama atılacağını iyce sevimli oldu bizimle aynı oda da yatıyor çocuk odası daha yapmıcam o yüzden önümüzde ki ay kedişi çocuk odasına alıştırcam orada kalcak bi süre yaza artık bebek odası yapınca yine gelir yanımıza zaten

Ay valla bizim ki de aynı inanırmısın ... yapmadığı şebeklik kalmadı bir de yeni bir huy edindi...yatak odamdaki çekmecelerimi açıp içlerini boşaltıo sıpa
etraftan don külot çorap toplamaktan bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…