Evet canım cam aldım ben, biri 120 diğeri 240 ml' ydi.
evet haklısın canım, ama aklımda bir hatıra var. Ne zaman bir şey almaya yeltensem aklıma o gelir.. Neyse boşver. Nereden başlayacağıma karar versem de başlasam artık bendeAl sen al, hiç içini bozma, Allah yavrularımızı bize kısmet ettiyse zaten doğacaklar, ama aksi bir şey yazılıysa kaderimizde, 7 ayda da, 9 ayda da doğduktan sonra da o yaşanır. Sen için ferah tut, al ufak ufak birşeyler.Ekledim canım az önce aldıklarımı.
Kızlar ya, bu iç zıbınlardan alacak mısınız? Yoksa hastane çıkışının içindekiler yeter, zaten çıtçıtlı badi mi kullanacağız diyeceksiniz?
Eki Görüntüle 1181585
Kızlar ya, bu iç zıbınlardan alacak mısınız? Yoksa hastane çıkışının içindekiler yeter, zaten çıtçıtlı badi mi kullanacağız diyeceksiniz?
Eki Görüntüle 1181585
Yaaa ne kadar güzel şeyler almışsınız güle güle kullanın
erkek anaları nerde yaa kıskanıyorum bu cicili alınan şeyleri
Ben yine mustela hakkında uzmanla görüşünce bilgilerimi paylaşırım kızlar
yada araştırma içinde olan bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim
bebe yağı + sabun + pişik kremi + pudra
Aklıma geldi kızlar, ateş ölçer alacaksınız ben baya araştırmıştım, sonunda braun kulaktan ateş ölçer aldım, tatilde falan hiç yanımdan ayırmıyorum, çok kullanılışlı oluyor. Genelde bebekler için civalı dereceleri öneriyorlar ya da elektronik minik derecelerle makattan ölçüm en sağlıksı deniliyor, biz de ilk başta ondan almıştık ama kullanım konusu çok sıkıntılı oluyor. Bebek ateşli, zar zor uykuya dalıyor saat başı ateşini ölçmeniz gerekiyor, altını aç, makattan ölç derken bebek her seferinde uyanıyor, belki öğrenilen ateş derecesi tam oluyor ama hem bebek hem sizin için sıkıntı oluyor. Ben en sonunda bu böyle olmayacak deyip kulaktan ölçer aldım, diğerlerine göre 1 derece fark edebiliyormuş ama artık hastanelerde bile bunları kullanıyorlar. Ben eczaneden almıştım, size de tavsiye derim, gerçekten çok kullanışlı bir ürün.
Ama yavrularımız hep sağlıklı olsun da hiç kullanmaya ihtiyacımız olmasın, yedekte dursun.
aa ismi yazan da var çok güzel güle güle giysin prenses :119:
Merhaba.
125 cclik biberonun cam olması güzel ama büyüğünü cam tavsiye etmiyorum, bebeğiniz ilerde elinden düşüp kırabilir ve yaralanabilir. zaten 125cclikle işiniz bittiği zaman bebeğiniz nesneleri tutabiliyor kavrayabiliyor olacak. elinde tutarken bile yüzüne düşürebilir.
cam biberonla yaralanma hikayelerini çok okudum maalesef.
bizde hafta sonu bunun yazlık takımını aldık şort ve tişört şeklinde ama model aynıbabamız satnaç hakemi olunca turnuvalara giderken giydircezzz
Eki Görüntüle 1181582
Herkese günaydınlar
evet haklısın canım, ama aklımda bir hatıra var. Ne zaman bir şey almaya yeltensem aklıma o gelir.. Neyse boşver. Nereden başlayacağıma karar versem de başlasam artık bende
Cicileriniz çok güzel güle güle kullanın, ben de dün senin aldığın o evin yeni sahibi yazan body varya, o kampanyadaki evin yeni reisi olanı beğendim. Belki ilk onu almakla başlayabilirim olaya
saol nickimm aklıma takılıodu buda benimm tşk ettikkkMerhaba.
125 cclik biberonun cam olması güzel ama büyüğünü cam tavsiye etmiyorum, bebeğiniz ilerde elinden düşüp kırabilir ve yaralanabilir. zaten 125cclikle işiniz bittiği zaman bebeğiniz nesneleri tutabiliyor kavrayabiliyor olacak. elinde tutarken bile yüzüne düşürebilir.
Benim de aklıma takılan buydu ağır olur mu diye teşekkür ederim
Merhaba.
Başlıklarını da aldın mı her aya göre peki.. bende ablama sordum avent cam al dedi senin aldıklarından bende alayım bari..sonunda alacağım bişey oldu
Herkese günaydınlar
evet haklısın canım, ama aklımda bir hatıra var. Ne zaman bir şey almaya yeltensem aklıma o gelir.. Neyse boşver. Nereden başlayacağıma karar versem de başlasam artık bende
Cicileriniz çok güzel güle güle kullanın, ben de dün senin aldığın o evin yeni sahibi yazan body varya, o kampanyadaki evin yeni reisi olanı beğendim. Belki ilk onu almakla başlayabilirim olaya
dogm izni degl canm canm istfa etcm esim yeter artk dinlen cock olncada dinlemcn dedikeyf yap 3 ay dedi isim aksmakadar otrmk magaza sormlusym ama insn artk eefil efil giynp evdeolmk istyoo tesettrlym bide.istifamı edeceksin canım..
yokda doğum izninemı ayrılcaksın...
ama sanırım o güne daha gün dolmuyor değilmi
Cam biberonun sağlığını da tartışmaya gerek yok sanırım, öyle bir durumda onun tutmasına müsaade etmem zaten. Yeğenimi de cam biberon ile büyüttük biz sorun olmadı, belki biraz daha dikkatli olmak gerekiyor olabilir. İnşallah kızım da annesi ve teyzesi gibi hiç biberon kullanmadan büyür.
canım biz aldık 2 tane..
10 lu hastane çıkışlarının içindede bazılarında var..
pazar günü biraz baktıkta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?