2014 Kasım Anneleri

Aklıma geldi kızlar, ateş ölçer alacaksınız ben baya araştırmıştım, sonunda braun kulaktan ateş ölçer aldım, tatilde falan hiç yanımdan ayırmıyorum, çok kullanılışlı oluyor. Genelde bebekler için civalı dereceleri öneriyorlar ya da elektronik minik derecelerle makattan ölçüm en sağlıksı deniliyor, biz de ilk başta ondan almıştık ama kullanım konusu çok sıkıntılı oluyor. Bebek ateşli, zar zor uykuya dalıyor saat başı ateşini ölçmeniz gerekiyor, altını aç, makattan ölç derken bebek her seferinde uyanıyor, belki öğrenilen ateş derecesi tam oluyor ama hem bebek hem sizin için sıkıntı oluyor. Ben en sonunda bu böyle olmayacak deyip kulaktan ölçer aldım, diğerlerine göre 1 derece fark edebiliyormuş ama artık hastanelerde bile bunları kullanıyorlar. Ben eczaneden almıştım, size de tavsiye derim, gerçekten çok kullanışlı bir ürün.

Ama yavrularımız hep sağlıklı olsun da hiç kullanmaya ihtiyacımız olmasın, yedekte dursun.

Kızlar ya, bu iç zıbınlardan alacak mısınız? Yoksa hastane çıkışının içindekiler yeter, zaten çıtçıtlı badi mi kullanacağız diyeceksiniz?

Herkese günaydınlar

evet haklısın canım, ama aklımda bir hatıra var. Ne zaman bir şey almaya yeltensem aklıma o gelir.. Neyse boşver. Nereden başlayacağıma karar versem de başlasam artık bende
Cicileriniz çok güzel güle güle kullanın, ben de dün senin aldığın o evin yeni sahibi yazan body varya, o kampanyadaki evin yeni reisi olanı beğendim. Belki ilk onu almakla başlayabilirim olaya

Kızlar ya, bu iç zıbınlardan alacak mısınız? Yoksa hastane çıkışının içindekiler yeter, zaten çıtçıtlı badi mi kullanacağız diyeceksiniz?

Eki Görüntüle 1181585

ben iki tane almıştım göbek kordonu düşene kadar kullandım, zaten göebk kordonu da 4 gün sonra düştü, sonra çıtçıtlı badilere geçtim, zaten bu zıbınlar o kadar küçük ki, bir kaç hafta içinde ona sığamaz hale geliyor bebekler :)

saol canmm..seninde ikinciye inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de hastane de önceden civalı derece kullanıyorduk şimdi kırılma durumu olursa zehirlenmeye neden olur diye toplatıldı artık yasak kullanmak.. sonra braun kulaktan ölçen alındı bence eksi yönü şu kulağa yerleştirmeye bağlı derece fark ediyor bide ara ara servisinde kalibre edilmesi gerekiyor.. sonra alından ölçen tabanca şeklinde alındı alın ıslak veya mesafe iyi ayarlanmazsa yanlış ölçüyor yine kalibrasyonuna dikkat edilmesi gerekiyor.. en iyisi eski usul civalı tam ölçüyor ama artık piyasada bulmak zor..normal dijital koltuk altı olanlar da iyi

Benim de aklıma takılan buydu ağır olur mu diye teşekkür ederim

bizde hafta sonu bunun yazlık takımını aldık şort ve tişört şeklinde ama model aynı babamız satnaç hakemi olunca turnuvalara giderken giydircezzz

Eki Görüntüle 1181582

çok tatlı..tam küçük adam olur bunu giydirince..bizde teşekkür ederiz bu arada isyan teyzesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Derya merhaba sen de mart annesi değilmiydin?

saol nickimm aklıma takılıodu buda benimm tşk ettikkk

Cam biberonun sağlığını da tartışmaya gerek yok sanırım, öyle bir durumda onun tutmasına müsaade etmem zaten. Yeğenimi de cam biberon ile büyüttük biz sorun olmadı, belki biraz daha dikkatli olmak gerekiyor olabilir. İnşallah kızım da annesi ve teyzesi gibi hiç biberon kullanmadan büyür.

Başlıklarını da aldın mı her aya göre peki.. bende ablama sordum avent cam al dedi senin aldıklarından bende alayım bari..sonunda alacağım bişey oldu

Sadece 2 numara aldım , çünkü tam olarak kullanılıp kullanılmayacağını bilemiyoruz. Örneği ben hiç biberon kullanmamışım, aynı şekilde kardeşimde kullanmamış. O yüzden ileride ihtiyacım olursa alırım diyerek , tüm numaralarından almadım.

Günaydın canım, kovala o aklında ki kötü şeyleri. Yumuş yumuş bebişin geliyor ve sen onun için minik minik şeyler al, içine sine sine hemde. Bende dün akşam eşime gösterdim resimlerini "sen şimdiden bu kıza yüz veriyorsun, baksana evin yeni sahibi yazıyor, tepemize çıkacak bu fıstık anlaşıldı" dedi

istifamı edeceksin canım..
yokda doğum izninemı ayrılcaksın...
ama sanırım o güne daha gün dolmuyor değilmi
dogm izni degl canm canm istfa etcm esim yeter artk dinlen cock olncada dinlemcn dedikeyf yap 3 ay dedi isim aksmakadar otrmk magaza sormlusym ama insn artk eefil efil giynp evdeolmk istyoo tesettrlym bide.

Siz bilirsiniz,

tecrübelerim ile uyarmak istedim. Cam'ın sağlığını elbette biliyorum, tehlikesini de.

canım biz aldık 2 tane..
10 lu hastane çıkışlarının içindede bazılarında var..
pazar günü biraz baktıkta..

Birde bunların altlı takım olanları var, iç üst zıbın iç alt zıbın şeklinde. Yoksa sadece böyle tek üst yeter mi? Ben 1 tane hastane çıkışı aldım şimdilik onun içinde de var. Bir hastane çıkışı daha alacağım onda da olur mutlaka. 3 takım ben alsam 2 takım da setlerin içinden gelecek. 5 takım yeterli herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…