Günaydın herkese
💑💓
Gunaydin cnm sen nasil olduda kilo almadin onu yazmamissin :)
Miden bulanmiyrdur hala ins
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar gunaydin
Kimseyle paylasamayacagim icin bi durumu paylasmak istyrm sizle
Acik olacak ama napayim ;(
Erken dogum riskim oldugu icin esimle uzun zamandir birlikte olmuyrz, oncesindede bnm mide sorunlarim vardi olmasi cok zordu
Esim zaten goreve gitti yok yanimda, olmayacak yaz boyunca
Hic cinsel istegimde yoktu, ama bi kac gundur cinsel icerikli ruyalar gormeye basladim, bu gece justin timbrrlake i gordum eve gelmis oda ayri bi komikti, ustsuz kasli falan ne yakisikli diyrm ole :)))
Bu durum beni rahatsz ediyr, nasil ustesinden gelicem bi fikriniz var mi(
benim hiç midem bulanmadı. hiç kusmadım. hiç aşermedim. hala üstüme oturan bir şey giymedikten sonra karnım belli olmuyo. şu içimdeki kıpırtılar da olmasa yaniii :) bide kalbini duymamış olsam :) hamile değilm dicem nerdeyse yaa :)
bilmiyorum ki nasıl almadım. ne zaman kontrole gitsek doktorumuz bebek çok iyi, gelişimi yerinde, boyu şöyle kilosu şöyle diyor. kilomu da hiç sormuyor yahuu. ama sağlık ocağındaki ebe kızdı biraz. beslenmene dikkat et diye.
hiç bi zaman çok iştahlı biri olmadım. doydum dersem sofrada, dünyanın en güzel yiyeceklerini de koysanız önüme bi lokma almam. yine iştahsızım. hele hele Son 1 haftadır karnımın büyümesinden dolayı yemek yiyemiyorum. dün akşam 2 kepçe bile olmayan çorbadan sonra yemeğimi yiyemedim yani. sanırım bu yüzden alamıyorum kilo. ama işte bebek iyi, ben hasta değilim çok şükür, o yüzden dert etmiyorum:)
kuzenim de benimle aynı dönemlerde hamile kalmış. kızcağız ilk gebeliğinde hiç yaşamadığı bulantıları ikinci de kat kat yaşamış ve 5 kiloya yakın vermişşş :0
Allahım sağlık sıhhat versin cümlemize.
💑💓
Ayyy bende görsem keşkeKizlar gunaydin
Kimseyle paylasamayacagim icin bi durumu paylasmak istyrm sizle
Acik olacak ama napayim ;(
Erken dogum riskim oldugu icin esimle uzun zamandir birlikte olmuyrz, oncesindede bnm mide sorunlarim vardi olmasi cok zordu
Esim zaten goreve gitti yok yanimda, olmayacak yaz boyunca
Hic cinsel istegimde yoktu, ama bi kac gundur cinsel icerikli ruyalar gormeye basladim, bu gece justin timbrrlake i gordum eve gelmis oda ayri bi komikti, ustsuz kasli falan ne yakisikli diyrm ole :)))
Bu durum beni rahatsz ediyr, nasil ustesinden gelicem bi fikriniz var mi(
günaydın güzel anneler.nasılsınız? :) ben sabah tartıya çıkma hatasını yaptım ve toplam 5 kilo almış olduğumu gördümdaha önümüzde 3,5 ay var inşallah daha fazla kilo almam.yürüryüş yapıyorum ara sıra ama şimdi yoga ya da başlıcam.zaten kilolu hamile kaldım(77 kiloydum) elimden geldiğince az kilo ile bitiririm inşallah:) sizde durumlar nasıl?
bende 72 ile hamile kaldım, aman dedim kilo almiyim saplıklı besleneyim şöyle de böylede kastım kendimi burda herkes bilir kilo fobimi, hop 12 kilo aldım, oldum mu 84. fotolar çekiyom buraya atayım diye, o zaman görüyorum kendimi, normalde pek algılamıyorum kilomu. Pek aynaya bakamadığımdan farketmedim.. Üzme kendini, ban ufak ufak pilatese başladım, dün kısa yaptım ardından iftara çıktık eşimle yemeğin 3te7ini bıraktım rahatsız olurum diye ama gene de öyle bir rahatsız oldum ki anlatamam, karı koca uyuyakaldık yemekten sonra.. yani akşam yemeklerini aman kısa kesin sonrası çok fena oluyo
Bu da dün akşam pilates yapan ben
Eki Görüntüle 1184096
eşim çok iyi fotoğraf çeker maşallah, daha şişko ve bozuk açıdan çekeydin dedim
Not: top üzerinde oturunca insan daha tontik gözüküyo
canımmm madem 1 tabak yemek kapasiten var değiştirererek ye bir akşam çorba yersen bir akşam et yemeği ye, bir akşam proteinli salatalar yap onu ye, yoğurtlu birşeyler ye, benim midem de reflüden dolayı çok çabuk doluyor, boğazıma yükseliyor biraz fazla yersem, bunu öğrendim artık, her şeyden de girsin istiyorum vücuduma, yarım kepçe çorba yiyorum ekmeksiz, üzerine de ne yemek varsa tabağın çeyreği kadar alıyorum böylece 3-4 çeşit bile olsa midemi doldurmadan besin değerlerinden faydalanabiliyorum, akşam yemeğinde ekmek ve su içmiyorum, mide yanmalarım da azaldı, sık sık az az yemeye çalış, hem bebiş için hem doğumdan sonra dirençli olabilmek için depolarına dikkat et
canım bende aslında bu kadar iştahsızken nasıl oldudua 5 kilo aldım onu anlamıyorumakşam yemeklerini çok az yiyorum ,günde en az 3 litre su içiyorum ,öle yağlı falanda yemiyorum ama yinede geldi kilolar neyse doğurduktan sonra iyi bir diyete greriz artık hep birlikte:) pılates iyi gelir inşallah sana bende şu yürüyüşleri düzene sokup hemen başlıyayım yogaya:) bu arada hiç 84 görünmüyorsun maşallah boyun uzun mu? benim boyumda kısa (1.61)bildiğin güdük gibi oldum:)
güzel haberlerle gel şekerimmmKızlarrr günaydın ayrıntılı ultrason için doktorcuğumuzu bekliyoruzzçok heyecanlıym kızımda şimdi uyandı kıpır kıpırr
bende 72 ile hamile kaldım, aman dedim kilo almiyim saplıklı besleneyim şöyle de böylede kastım kendimi burda herkes bilir kilo fobimi, hop 12 kilo aldım, oldum mu 84. fotolar çekiyom buraya atayım diye, o zaman görüyorum kendimi, normalde pek algılamıyorum kilomu. Pek aynaya bakamadığımdan farketmedim.. Üzme kendini, ban ufak ufak pilatese başladım, dün kısa yaptım ardından iftara çıktık eşimle yemeğin 3te7ini bıraktım rahatsız olurum diye ama gene de öyle bir rahatsız oldum ki anlatamam, karı koca uyuyakaldık yemekten sonra.. yani akşam yemeklerini aman kısa kesin sonrası çok fena oluyo
Eki Görüntüle 1184096
günaydın güzel anneler.nasılsınız? :) ben sabah tartıya çıkma hatasını yaptım ve toplam 5 kilo almış olduğumu gördümdaha önümüzde 3,5 ay var inşallah daha fazla kilo almam.yürüryüş yapıyorum ara sıra ama şimdi yoga ya da başlıcam.zaten kilolu hamile kaldım(77 kiloydum) elimden geldiğince az kilo ile bitiririm inşallah:) sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 1184096
canım bende aslında bu kadar iştahsızken nasıl oldudua 5 kilo aldım onu anlamıyorumakşam yemeklerini çok az yiyorum ,günde en az 3 litre su içiyorum ,öle yağlı falanda yemiyorum ama yinede geldi kilolar neyse doğurduktan sonra iyi bir diyete greriz artık hep birlikte:) pılates iyi gelir inşallah sana bende şu yürüyüşleri düzene sokup hemen başlıyayım yogaya:) bu arada hiç 84 görünmüyorsun maşallah boyun uzun mu? benim boyumda kısa (1.61)bildiğin güdük gibi oldum:)
Kızlar günaydınnnButik bebe'de Azizi Bebe ürünlerinde indirim var, bakmak isteyenlere.
benim hiç midem bulanmadı. hiç kusmadım. hiç aşermedim. hala üstüme oturan bir şey giymedikten sonra karnım belli olmuyo. şu içimdeki kıpırtılar da olmasa yaniii :) bide kalbini duymamış olsam :) hamile değilm dicem nerdeyse yaa :)
bilmiyorum ki nasıl almadım. ne zaman kontrole gitsek doktorumuz bebek çok iyi, gelişimi yerinde, boyu şöyle kilosu şöyle diyor. kilomu da hiç sormuyor yahuu. ama sağlık ocağındaki ebe kızdı biraz. beslenmene dikkat et diye.
hiç bi zaman çok iştahlı biri olmadım. doydum dersem sofrada, dünyanın en güzel yiyeceklerini de koysanız önüme bi lokma almam. yine iştahsızım. hele hele Son 1 haftadır karnımın büyümesinden dolayı yemek yiyemiyorum. dün akşam 2 kepçe bile olmayan çorbadan sonra yemeğimi yiyemedim yani. sanırım bu yüzden alamıyorum kilo. ama işte bebek iyi, ben hasta değilim çok şükür, o yüzden dert etmiyorum:)
kuzenim de benimle aynı dönemlerde hamile kalmış. kızcağız ilk gebeliğinde hiç yaşamadığı bulantıları ikinci de kat kat yaşamış ve 5 kiloya yakın vermişşş :0
Allahım sağlık sıhhat versin cümlemize.
💑💓
canımm, hiç canını sıkma senin elinde olan birşey değil bu ve zaten hamilelik enteresan rüyaların çok görüldüğü bir dönemmiş, eşinle uzak kalınca bu tarz rüyalar olur tabii ben de hep kabus görüyorum mesela ama artık takmıyorum, idare et, stres yapıp da kuzuyu üzme annesi
günaydınnnherkese sağlıklı, hayırlı bereketli yeni bir gün diliyoruz prensesimle
Kızlarrr günaydın ayrıntılı ultrason için doktorcuğumuzu bekliyoruzzçok heyecanlıym kızımda şimdi uyandı kıpır kıpırr
Ayyy bende görsem keşke
GÜnaydın güzel anneler 6.ayımdayım kızlar bebek hiç yerinde durmuyor çok hareketli dewamlı tekme atıyor bana okadar güzel bir duyguymuşki asıl şimdi hamileligin tadını alıyorum babası ilk tekmesini hissettiginde nerdeyse bayılacaktı eli ayağı titredi ben ise günde kaçkere hissediyorum allahım negüzel duygular yaşatıyor bize
buna tıpta topun bedene yansıması dıyoruzbende 72 ile hamile kaldım, aman dedim kilo almiyim saplıklı besleneyim şöyle de böylede kastım kendimi burda herkes bilir kilo fobimi, hop 12 kilo aldım, oldum mu 84. fotolar çekiyom buraya atayım diye, o zaman görüyorum kendimi, normalde pek algılamıyorum kilomu. Pek aynaya bakamadığımdan farketmedim.. Üzme kendini, ban ufak ufak pilatese başladım, dün kısa yaptım ardından iftara çıktık eşimle yemeğin 3te7ini bıraktım rahatsız olurum diye ama gene de öyle bir rahatsız oldum ki anlatamam, karı koca uyuyakaldık yemekten sonra.. yani akşam yemeklerini aman kısa kesin sonrası çok fena oluyo
Eki Görüntüle 1184096
günaydın kızlar
benim de kilo olayından dolayı cok sınırlerım bozuk. ben 2-3 hafta oncesıne kadar yani 18 haftaya kadar midem cok kötüydü kustugum için kılo almıyordum fazla. ayda 800 gr falan aldım hep. ama bu ay 2.5 kılo kadar almışım sanırım. ya da şişlikten mi bilmiyorum dun iftara davetliydik herkes çok şişmişsin elin ayagın goguslerın vs dedi kendim de hissediyordum ama dısardan soylenınce sınırlerım bozuıldu. noldu birden anlamadım. ramazan oldugu ıcın dısarı da cıkamıyoruz fazla hareketsız de kaldım cokkızımda 20 kilo almıştım yine oyle alırsam mahvoldum
ayy çok şekersinn ama yaaa çok tatlııı
ama dediğin gibi fazla kiloda zararlı şekerim turman llazım kenndini
sen uzak duramıyorsundur kı
bıde justın tımberlakte oyle hayranı falan odlugum bırı degıldır, nerden gırdı ruyama anlamadım
benı mı dusundu ne malum oldu herhal:)
buna tıpta topun bedene yansıması dıyoruz:)
cok tatlısın ya gulduruytosun benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?