2014 Kasım Anneleri

Kızlar günaydınnn Butik bebe'de Azizi Bebe ürünlerinde indirim var, bakmak isteyenlere.

Gunaydin cnm sen nasil olduda kilo almadin onu yazmamissin :)

Miden bulanmiyrdur hala ins

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim hiç midem bulanmadı. hiç kusmadım. hiç aşermedim. hala üstüme oturan bir şey giymedikten sonra karnım belli olmuyo. şu içimdeki kıpırtılar da olmasa yaniii :) bide kalbini duymamış olsam :) hamile değilm dicem nerdeyse yaa :)

bilmiyorum ki nasıl almadım. ne zaman kontrole gitsek doktorumuz bebek çok iyi, gelişimi yerinde, boyu şöyle kilosu şöyle diyor. kilomu da hiç sormuyor yahuu. ama sağlık ocağındaki ebe kızdı biraz. beslenmene dikkat et diye.

hiç bi zaman çok iştahlı biri olmadım. doydum dersem sofrada, dünyanın en güzel yiyeceklerini de koysanız önüme bi lokma almam. yine iştahsızım. hele hele Son 1 haftadır karnımın büyümesinden dolayı yemek yiyemiyorum. dün akşam 2 kepçe bile olmayan çorbadan sonra yemeğimi yiyemedim yani. sanırım bu yüzden alamıyorum kilo. ama işte bebek iyi, ben hasta değilim çok şükür, o yüzden dert etmiyorum:)

kuzenim de benimle aynı dönemlerde hamile kalmış. kızcağız ilk gebeliğinde hiç yaşamadığı bulantıları ikinci de kat kat yaşamış ve 5 kiloya yakın vermişşş :0

Allahım sağlık sıhhat versin cümlemize.

💑💓

canımm, hiç canını sıkma senin elinde olan birşey değil bu ve zaten hamilelik enteresan rüyaların çok görüldüğü bir dönemmiş, eşinle uzak kalınca bu tarz rüyalar olur tabii ben de hep kabus görüyorum mesela ama artık takmıyorum, idare et, stres yapıp da kuzuyu üzme annesi

günaydınnn herkese sağlıklı, hayırlı bereketli yeni bir gün diliyoruz prensesimle

canımmm madem 1 tabak yemek kapasiten var değiştirererek ye bir akşam çorba yersen bir akşam et yemeği ye, bir akşam proteinli salatalar yap onu ye, yoğurtlu birşeyler ye, benim midem de reflüden dolayı çok çabuk doluyor, boğazıma yükseliyor biraz fazla yersem, bunu öğrendim artık, her şeyden de girsin istiyorum vücuduma, yarım kepçe çorba yiyorum ekmeksiz, üzerine de ne yemek varsa tabağın çeyreği kadar alıyorum böylece 3-4 çeşit bile olsa midemi doldurmadan besin değerlerinden faydalanabiliyorum, akşam yemeğinde ekmek ve su içmiyorum, mide yanmalarım da azaldı, sık sık az az yemeye çalış, hem bebiş için hem doğumdan sonra dirençli olabilmek için depolarına dikkat et

Kızlarrr günaydın ayrıntılı ultrason için doktorcuğumuzu bekliyoruzz çok heyecanlıym kızımda şimdi uyandı kıpır kıpırr

günaydın güzel anneler.nasılsınız? :) ben sabah tartıya çıkma hatasını yaptım ve toplam 5 kilo almış olduğumu gördüm daha önümüzde 3,5 ay var inşallah daha fazla kilo almam.yürüryüş yapıyorum ara sıra ama şimdi yoga ya da başlıcam.zaten kilolu hamile kaldım(77 kiloydum) elimden geldiğince az kilo ile bitiririm inşallah:) sizde durumlar nasıl?

Ayyy bende görsem keşke

GÜnaydın güzel anneler 6.ayımdayım kızlar bebek hiç yerinde durmuyor çok hareketli dewamlı tekme atıyor bana okadar güzel bir duyguymuşki asıl şimdi hamileligin tadını alıyorum babası ilk tekmesini hissettiginde nerdeyse bayılacaktı eli ayağı titredi ben ise günde kaçkere hissediyorum allahım negüzel duygular yaşatıyor bize

bende 72 ile hamile kaldım, aman dedim kilo almiyim saplıklı besleneyim şöyle de böylede kastım kendimi burda herkes bilir kilo fobimi, hop 12 kilo aldım, oldum mu 84. fotolar çekiyom buraya atayım diye, o zaman görüyorum kendimi, normalde pek algılamıyorum kilomu. Pek aynaya bakamadığımdan farketmedim.. Üzme kendini, ban ufak ufak pilatese başladım, dün kısa yaptım ardından iftara çıktık eşimle yemeğin 3te7ini bıraktım rahatsız olurum diye ama gene de öyle bir rahatsız oldum ki anlatamam, karı koca uyuyakaldık yemekten sonra.. yani akşam yemeklerini aman kısa kesin sonrası çok fena oluyo
Bu da dün akşam pilates yapan ben

eşim çok iyi fotoğraf çeker maşallah, daha şişko ve bozuk açıdan çekeydin dedim
Not: top üzerinde oturunca insan daha tontik gözüküyo

Son düzenleme:

canım bende aslında bu kadar iştahsızken nasıl oldudua 5 kilo aldım onu anlamıyorum akşam yemeklerini çok az yiyorum ,günde en az 3 litre su içiyorum ,öle yağlı falanda yemiyorum ama yinede geldi kilolar neyse doğurduktan sonra iyi bir diyete greriz artık hep birlikte:) pılates iyi gelir inşallah sana bende şu yürüyüşleri düzene sokup hemen başlıyayım yogaya:) bu arada hiç 84 görünmüyorsun maşallah boyun uzun mu? benim boyumda kısa (1.61)bildiğin güdük gibi oldum:)

öyle yapmaya çalışıyorum. ama yani 2 kepçe bile olmayan çorbayı ekmeksiz yedim ve tıkandım yaa. Zaten öyle az yiyince yarım saat geçmeden canım bir şeyler istiyo. :) doğum sonrası... ayy bu kısım var bi de.. doğurunca bitmiyor. annem yanımda olacak ya hiç korkmuyorum o dönemden, sağlıklı bi şekilde besler benii :)

💑💓

yok boy 157 valla resimlerde kendimi görüp korkuyorum, dediim gibi normalde gözlerim bi ellerimi bi ayaklarımı görüyo, yukardan bakınca göbeğin boyutunu algılayamıyorum ama resimler aman tanrıımm. daha geçen ay 7 kilo aldım demiştim, bi anda ne oldu bende anlamadım, ciddi perhiz şeklinde yaşayayım artık bari, yoksa doktorum beni hastası olarak kabul etmekten vazgeçecek

ayy çok şekersinn ama yaaa çok tatlııı
ama dediğin gibi fazla kiloda zararlı şekerim turman llazım kenndini

günaydın kızlar

benim de kilo olayından dolayı cok sınırlerım bozuk. ben 2-3 hafta oncesıne kadar yani 18 haftaya kadar midem cok kötüydü kustugum için kılo almıyordum fazla. ayda 800 gr falan aldım hep. ama bu ay 2.5 kılo kadar almışım sanırım. ya da şişlikten mi bilmiyorum dun iftara davetliydik herkes çok şişmişsin elin ayagın goguslerın vs dedi kendim de hissediyordum ama dısardan soylenınce sınırlerım bozuıldu. noldu birden anlamadım. ramazan oldugu ıcın dısarı da cıkamıyoruz fazla hareketsız de kaldım cok kızımda 20 kilo almıştım yine oyle alırsam mahvoldum

Kızlar günaydınnn Butik bebe'de Azizi Bebe ürünlerinde indirim var, bakmak isteyenlere.

cnm azız bebenın kendı sıtesınde onlar daha ucuz sankı :)

sen saglıklı beslenıyorsan sıkıntı yok da, beslenmıyorsan aman zorla kendını, proteının, kalsıyumun falan hep al

ben ogleden sonra bı kutu sut ıcıp muz yıyorum :)

gunaydın cnm,

stres yapmıyorum da, garıp gelıyor boyle, gormemem ıcın napmam lazım bılemedım, :) 3 haftalık ayrılıkta bu haldeysem kalan aylarda nasıl ruyalar gorurum bılemeıdm

sımdılık masumaydı yıne

Kızlarrr günaydın ayrıntılı ultrason için doktorcuğumuzu bekliyoruzz çok heyecanlıym kızımda şimdi uyandı kıpır kıpırr

ayy ne guzel, bnmkı de cok oynadı cıkolata yemıstım doktor buna bız nasıl bakacaz durmuyor hıc dedı

ıns guzel haberlerını alırz prensesın fotosunu yolla bıze :)
Ayyy bende görsem keşke

sen uzak duramıyorsundur kı

bıde justın tımberlakte oyle hayranı falan odlugum bırı degıldır, nerden gırdı ruyama anlamadım

benı mı dusundu ne malum oldu herhal :)

kesınlıkle hamılelıgın en guzel donemı yaaa Allah herkese nasıp etsın

buna tıpta topun bedene yansıması dıyoruz :)

cok tatlısın ya gulduruytosun benı

cnm bende mıde bulantılarından ilk 4 ayda 2 kılo aldım sadece, ama bır ayda 3 kılo aldım :)

takma kafana bebek ıyı olsunda, aldırıs etme

ayy çok şekersinn ama yaaa çok tatlııı
ama dediğin gibi fazla kiloda zararlı şekerim turman llazım kenndini

Valla bu tutmuş halim
Artık yemiycem. masamda dana kadar şişe var, acıktıkça su iççem hıh

bende Justin i seneler evvel görmüştüm rüyamda sexi sexi
Yaw biz uzak durmuyoz ama herifin yoğun işleri mi onu etkiledi, benim tosun halim mi bilemedim, 2 haftadır tık yok bizde. çok ilginç ben erkek olsaydım nasıl olurdum acaba, benim aklıma fikrime çok sık geliyo bu işler ama herif bi garip.
Keçiboynuzu pikmezi işe yarıyomuydu neydi o şeyler a dostlar söyleyiverin şu garibe de sevaba girin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…