2014 Kasım Anneleri

Gözünüz aydın canım maşallah

doktor bana yarım saat once dıyor ama ben heemen kahvaltıdan once ıcıyrm napayım erken kalkmam lazım

uyuyorm bende :s

Ben saatimi kuruyorum kalkmadan 1 saat onceye iciorum yatiorum kalkinca kahvaltimi yapiorum sanada onerebikirim cynku ilacin etkisini cok azaltiyo hemen bisiler yemek ,troid yuksekligi inanilmaz uyku ve halsizlik yapiyo zaten ben kafami kaldiramiyorum desem yeridir:)

Canım sana adalat ne için verdiler tansiyon sorunun mu var?ayrıca adalat gebelik kategorisi C olan bir ilaç tansiyon sorunun olsa bile ilk verilmesi gerek Alfamet gebelik kategorisi B kullandın mı bilemiyorum.tsh ın da normalde olması gereken değer 0.8-4.5 arası bunun normal olması için de Levotiron kullanılması gerekiyormus doktoruna bir danıs vermediyse yada daha önce kullanmadıysan.

Tansiyon sorunum yok cok sukur ama kasilmalarim basladi bundan 10 15 gun once gaz sancisi sandigim sey megerse dogum sancisiymis bu kasilmalari onlemek icin verdi dr um yani mecbur kullanmak zorundatmisim cunku erken dogum tehlikem var bunun yaninda progestan ve magneztumda iciyorum.troid icinde etrox 175 mg icmeme ragmen degerim bu sekilde cikti endokrin takibindeyim guya :s bu yuzden zaten bu kadar gerildim...

Bilmem 2 güne kadar rapor verebiliyorum sıkıntın olursa gel didi.. Ala allaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi öğrendim canım neden 2 güne kadar verebildiğini..3 gün ve üstündeki raporlar da ortaya çıkabilecek herhangi bir durumda mesela isyerinden bir sikayet olursa bu durum da savcılık denetim hakkı oluyormus haliyle de doktorlar kendini sıkıntıya sokmamak için kendi insiyatiflerine bağlı olarak 2 günden fazla rapor vermeyebilirlermis.

Anladım canım.Aadalat kalsiyum kanal blokörü olduğu için kasılmayı azaltarak erken doğum riskini azaltıyormus.Etrox un içeriğinde de Lavotiron varmıs zaten ilaçlardan yana sıkıntın olmasın yanlıs birsey yok sadece Etrox un 175 mg ın dozajını arttırıp 200 mg çıkarılması,15 gün kullanımdan sonra da düsüs olmazsa değerlerde 250 mg ye çıkarılması gerekiyormus.bunlar aklında bulunsun en azından olması gerekeni kendinde takip edip doktoruna sorabilirsin canım.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederimmm evet drumda aynen boyle soyledi zaten:)) sadece 1 bucuk aydir yuksek seyrettigi icin baya bi korktuk ama Allaha emanet artik bebegim insallah etki etmemistir tsh yuksekligi..

Kizlar sizce bebis icin yemem gereken yumurtayi sahanda mi yersek daha faydali yoksa haslamak mi daha faydali ?bi fikriniz var mi ne dersiniz

Kizlar sizce bebis icin yemem gereken yumurtayi sahanda mi yersek daha faydali yoksa haslamak mi daha faydali ?bi fikriniz var mi ne dersiniz

Haslamak tam pismis olmasi lazim

💌💌💌

Yumurta yumurtadır canım her türlü de proteini alırsın sen yeter ki ye de nasıl olacağı sadece damak zavkine kalmıs.

Kızlar ben oğluma henüz isim bulamadım. 3 isim arasında kaldık eşimle ( Aras, Eren, Bera ) ben isminin anlamına çok önem veriyorum. Eşim Aras istiyo ama anlamı güzel değil. Ben de Bera istiyorum, anlamı çok güzel ve sahabe adı. Eşimde Bera kız ismi gibi diyo. Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleme:

Ah canım ya.kiyamam.bu tehlike hep devam mi edecek peki? Nazlı bi Bebis geliyor sana anlaşılan

ilk defa duyuyorum bera ismini..eşine katılıyorum..erkeğe uygun değil canmm..aras güzel ama aklıma hep aras kargo geliyo :) ..benm oğlum olsaydı bora,poyraz,rüzgar,ayaz bunlardan birini düşünürdüm (doğa isimlerini seviyorum)isimleriyle yaşaşınlar inş

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bera guzel isim ama sanki kiz ismi gibi cnm Aras içlerinde en iyisi gibi

💌💌💌

Ah canım ya.kiyamam.bu tehlike hep devam mi edecek peki? Nazlı bi Bebis geliyor sana anlaşılan

Cok saol insallah devaam etmez etmesin diye bisuru ilac kullaniyorun ve surekli yatiorum tsh icinde ilacimi duzenlicez ama insallah devam etmez dr 28. Haftaya geldigimizde rahatlicaz ondan sonra dogsada cok sorun olmaz dedi ama ben yinede dua ediyorum surekli ve dikkat ediyorun insallah zamani gelince dogar benimkiyle beraber hepimizin melekleri:)
Sanirim baya nazli olcak :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…