2014 Kasım Anneleri

:)))) güldürdün canım beni. Aras kargo benimde aklıma geliyo. Ama daha kötüsü at kılı, kalın yün ve nehir adı olarak geçiyor. İçime sinen ismi bulamıyorum anlam çok önemli. Okulda dalga geçiyor çocuklar, kendi öğrencilerimden biliyorum. Isim işi çok zormuş.

Seçenekler sadece bu 3 isim mi canım?Bera konusun da esine katılıyorum,Aras ın anlamı da nehir ve at kılı demek,Eren güzel hem anlam hem de söylenis olarak kulağa hos geliyor.seçeneklernizi arttırın olmadı 2 isim koyarsınız hem esin hem de senin beğendiğin olur.

Bera guzel isim ama sanki kiz ismi gibi cnm Aras içlerinde en iyisi gibi

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bera aslında erkek ismi ama dediğin gibi kulağa kız ismi gibi geliyo. Acaba Berra ve Serra gibi isimlerden dolayı mı öyle geliyor diyorum bazen de. Ah ahh Arasın anlamı güzel olsa hiç düşünmeden koyardım.

Şimdilik bunlar aklımızda canım ama sanırım seçenekleri arttırmalıyız. Dediğin gibi Aras at kılı olarak ta geçiyor. Okulda özellikle ilkokulda çocuklar birbirlerine isimlerinin anlamlarını soruyolar. Isminin dalga konusu olmasını istemem. Ama artık oğlumun bi adı olsun istiyorum, soranlara daha düşünüyoruz demekten sıkıldım

Son düzenleme:

Bencede bera kız ismi gibi..
Awekecanın yazdığı isimler güzel bir de eren ismi de Güzel..

Bencede bera kız ismi gibi..
Awekecanın yazdığı isimler güzel bir de eren ismi de Güzel..

Biz eşimle üniversiteden tanışıyoruz canım o zamanlar evlenir de bi oğlumuz olursa adını Eren koyalım demiştik.( bundan 10 sene önce:) şuan da bu isimden vazgeçmiş değiliz ama benim 2 yakın akrabam eşiminde 1 yakın akrabasında var bu isim biraz da bu bizi düşündürdü açıkçası. Gerçi buna takılmak ne kadar doğru bilemiyorum..

canım kuzenımın kızı var 3 yasında adı bera erkek ısmı aslında ama kıza daha yatkın bende esının dusuncesıne katılıyorum eymen de hosuma gdııyo benım anlam olarakta cok guzel benımde oglum olcak eren guzel bırde kuzenım var erem erem adıda hosuma gdııyor benım

Merhaba kizlar
Nasilsini ne var ne yokk ben uzun zman oldu takip edemedim evde yatistayimm met sikintisi var ancak telden giriorum oda gecmisi okumak mumkunn olmuoo nele ryaptiniz kimde ne havadis varr..

Eymen ismini de düşündük canım, dediğin gibi anlamı çok güzel. Sen buldun mu paşana isim?

Son düzenleme:

Eymen ismini de düşündük canım, dediğin gibi anlamı çok güzel. Sen buldun mu paşana isim?

evet cnım bız Aren koyucaz ınsallah asıl ve soylu demek farscadada en parlak kum tanesı demek hamıle degılken bıle dıyodum oglum olursa aren ıstıyorum dıye esımınde ıcıne sındı

Biz de baska isim buluruz oğlusumuz isimsiz mi kalsın...Atakan,Atahan,Çınar,Mert,Emir,Mete anlam ve söylenis olarak erkek çocuklara yakısan isimler bunlar benden simdilik aklıma gelenler.Buluruz tek derdimiz isim olsun canım

Çok tatlısın canım. Valla yanında olsam bi sıkardım seni,çok şekersin hemde çok haklısın buluruz oğluşumuza isim

evet cnım bız Aren koyucaz ınsallah asıl ve soylu demek farscadada en parlak kum tanesı demek hamıle degılken bıle dıyodum oglum olursa aren ıstıyorum dıye esımınde ıcıne sındı

Çok beğendim anlamına çok güzel, kulağada çok hoş geliyo. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Bende bi ara Arın dedim. Eşim beğenmedi bunu da

kızlar bizde eşimin isteği üzerine kızımıza azra ismini koymayı uygun gördük.
erkek olursa ben,kız olursa sen koyarsın demişti ama nerdeeee.....
ben onun kulağına ismini okudum bile diyo bana.3 kere söyledim vazgeçemezsin diyo.
benimde içime sindi azra ismi

Çok beğendim anlamına çok güzel, kulağada çok hoş geliyo. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Bende bi ara Arın dedim. Eşim beğenmedi bunu da

amin tesekkur ederım canım sagolasın. eslere begendırmek bıraz zor oluyor ama sonunda kabul edıyolar :)

adıyla yasasın cnım ınsallah cok guzel azra ısmını bende cok begenıyorum bırde asya hosuma gııdyor ıcıne sındıyse senınde sorun yok zaten bız basladık ısmyle seslenmeye :)

Çok tatlısın canım. Valla yanında olsam bi sıkardım seni,çok şekersin hemde çok haklısın buluruz oğluşumuza isim

Cinar atakan ve mert bizimde dusundugumuz isimler bence kulagada hos geliyo anlamlarida guzel eymende guzelmis anlamini bilmiyorum gerci..Ama ben eren isminide cok seviyorum:)) yani bizdede durumlar karisikmis onu anladim sana yazarken:s

Azra ismi çok güzel bence. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah

Inşallah canım.biran evvel rahatlaman,riskli günleri atlatman dileğiyle..

Cinar atakan ve mert bizimde dusundugumuz isimler bence kulagada hos geliyo anlamlarida guzel eymende guzelmis anlamini bilmiyorum gerci..Ama ben eren isminide cok seviyorum:)) yani bizdede durumlar karisikmis onu anladim sana yazarken:s

Çok zor isim bulmak canım ya. Ama buluruz inşallah paşalarımıza isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…