2014 Kasım Anneleri

cnm baya sey almıssın ya sen bak hepsı bı araya gelınce ne guzel gormus olduk
ıneklı tuluma hasta oldum bende alsam ondan:))

kuması falan nasıl begendın mı?

çok güzel canım ben beğendim yaa..
zaten pahalı birşeyde değil giyidirilir yanii...
evet canım böle toplayınca baya birşey olmuş gibi oldu

Hepsi çok güzel eline sağlık bende keçeden magnet yapmayı düşünüyorum uğraşmayı çok severim böyle

başka nasıl yapılır bilmiorum canım yaa...
başka bir bilg. falan yokmu..
painti yüklesen tablete
.

Başka laptop var da onun bataryası bitik her defasında prize takmam lazım. En iyisi dediğin gibi buna paint yüklemek. Bu arada aldıklarına bayıldım. hayırlısıyla ve sağlıkla kullansın inşallah tosuncuk.

Canımmm şekillenip şemallenmişler ay ay ay raporlar konusunu sıkıntı etme ama sor öğren sağlık ocağı bana 2 gün yazabiliyo rapor. fazla yazmıyo. üperim ben bu kız ile çıkıntılı yavruyu oy oy huzurlu huzurlu uyuyolar :)

Maşallah topiğimize gerçekten bağımlılık yaptı bende. Makinede temiz bulaşıklar var, kalkıpta toplayamıyorum

Sağol teyzesi
Valla sağlık ocağında durumumu anlattım rapor istiyorum dedim kendi kendine yazdı 10 gün..
İnşallah bir sorun çıkmaz..

çok güzel canım ben beğendim yaa..
zaten pahalı birşeyde değil giyidirilir yanii...
evet canım böle toplayınca baya birşey olmuş gibi oldu
Bu kadar battaniye lazım oluyor muymus canım ya ben 3 tane aldım sadece alsam mı acaba dedim simdi...inekliye bayıldım bayıldım:))çok severim bu tarz seyleri bir takım görmüstüm tam pipi yerinde civciv vardı bulsam alcam ondan bebislerin tatlılığına tat katıyor bunlar.güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzel...

Neden sana 2 gün yazabiliyor canım öyle bir prosedür mü varmıs ben 1 hafta alabiliyorum.

Kizlar simdi kan tahlili sonuclarimi aldim gecen ay tsh 18 cikmisti ilac duzenlemesi yapildi simdi aldigim sonuc tsh 17 artik surekli bi sorun ciknasindan bunalfim kendimi cok kotu hissediyorum 4 gun oncede aktif kanamayla hastaneye yattim ondan once 2 gun dogum sancisi cekmisim kramplarim baslamis erken dogum tehkikem baslamisti adalat kullaniyorum artik isin icinden cikamiyorum kac aydir kipordamadan yatiorum bana biri bi akil versin nolur cok bunaldim artik aglaya aglaya canim cikti bebekte cok etkileniyo ben agladikca tekme atiyo garibim icerden bana biisi diyin nolur isin icinden cikamiyorum

En önemli şey tabiikide sakin olman ağlayarak üzülerek durumu dahada zorlaştırma dua et içini ferah tut inş. hayırlısıyla atlatırsın

ya canım benim üzme kendini sen moralini yüksek tutmaya çalıs ki direncin artsın iyi düsün olumlu düsün ağlama lütfen bak bebisin bile hissediyor anneyiz güçlü olmak zorundayız tatlım beslenmene dinlenmene dikkat et insallah bir olumsuzluk olmaz iyi düsünelim hersey iyi olsun kötü seyler düsünme onun yerine dua et canım.

canım çok geçmiş olsun ama ağlayarak kendini üzerek ne geçiyor eline, bebeğini düşün metanetli olmaya çalış, allah korusun tabii ki karşıdan konuşmak kolay ama faydası var mı kendini yıpratmanın? bol bol dua et, dinlen, bebğinle konuş ve moralini yüksek tut

Kızlar Merhaba,

Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bebek için alışverişe yeni başlayacağız. Fakat hiçbir araştırma yapmadım.

Konfor,bebek sağlığı ve ücret açısından tavsiye edebileceğiniz,şuna dikkat et diyebileceğiniz,aldığınız ya da almayı düşündüğünüz puset,ana kucağı veya kangurular ile bilgi alabilir miyim?

Aranızda alanlar da vardı diye hatırlıyorum.

Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
:44::44::44::44::44::44:

5 ayi bitirdim cok sukur ama hep sakin olmayaa calistim inan kendimi rahatlatmak icin yapmadigim sey kalmadi bide sizide uzmek istemiyorum ama 3. Ayimda babama akciger kanseri tanisi kondu eskiler bilir bnm annem vefat etti 2 kiz kardesiz onun pskolojisi zaten baya yiprandim ameliyat oldu yanina gidrmedim falan falan bugune kadar dayandim ama ben dikkat ettikce yememe icmeme ilaclarima dikkat etmeme hic kalkmadan yatmamaa ragmen hep bisilerin cikmasi yordu artik sanirim o yuzden heralde artik tutamiyorum kendimi..allahim hepimize bebeklerimizede hayirli yazilar yazmis olsun insallah .insallah kucagimiza saglikla aliriz bu gunler kotu birer hatira olarak kalmadan silinir hafizamdan...ilginiz icin cok tesekkur ederimm iyiki varsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…