cnm baya sey almıssın ya sen bak hepsı bı araya gelınce ne guzel gormus olduk
ıneklı tuluma hasta oldum bende alsam ondan:))
kuması falan nasıl begendın mı?
Kızlar uzun süredr gremiyodum ve oğluşuma çok güzel şeyler yaptım umarım beğenirsiniz. Almk isteyn olursa yapablrim :)
Eki Görüntüle 1184485 Eki Görüntüle 1184486 Eki Görüntüle 1184487 Eki Görüntüle 1184491 Eki Görüntüle 1184492 Eki Görüntüle 1184493 Eki Görüntüle 1184494 Eki Görüntüle 1184495 Eki Görüntüle 1184496 Eki Görüntüle 1184499
.başka nasıl yapılır bilmiorum canım yaa...
başka bir bilg. falan yokmu..
painti yüklesen tablete
Selam kızlar doktordan geldim..
Heyet raporu vermedi kendi rapor hakkım bitmediği için..
10+10 dan sonra bi 10 daha memur olduğumdan aynı doktordan alamıyomuşum..
Sağlık ocağına gidip 10 gün rapor aldım sonra kendi doktorum heyet yazıcakmış inşallah..
Umarım yanlış bişey yapmamışımdır rapor konusunda :44:
Bebeklerim çok şükür iyiler 22+4 günlük çıktılar
Boyları 23 cm civarındaymış..
Biri kesin kız diğerinde de bir çıkıntı var ama o da kıza benziyo dedi
Hayırlısı olsun inşallah..
Bunlarda benim çirkinlerim
Bu tablette paint yüklü değil kioff aldıklarımı ekliyemicemmmmm
Canımmm şekillenip şemallenmişler ay ay ay raporlar konusunu sıkıntı etme ama sor öğren sağlık ocağı bana 2 gün yazabiliyo rapor. fazla yazmıyo. üperim ben bu kız ile çıkıntılı yavruyu oy oy huzurlu huzurlu uyuyolar :)
Painte gerek yok canım ekran alıntısı yap prt screen..
çok güzel canım ben beğendim yaa..
zaten pahalı birşeyde değil giyidirilir yanii...
evet canım böle toplayınca baya birşey olmuş gibi oldu
Bu kadar battaniye lazım oluyor muymus canım ya ben 3 tane aldım sadece alsam mı acaba dedim simdi...inekliye bayıldım bayıldım:))çok severim bu tarz seyleri bir takım görmüstüm tam pipi yerinde civciv vardı bulsam alcam ondan bebislerin tatlılığına tat katıyor bunlar.güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzel...çok güzel canım ben beğendim yaa..
zaten pahalı birşeyde değil giyidirilir yanii...
evet canım böle toplayınca baya birşey olmuş gibi oldu
Canımmm şekillenip şemallenmişler ay ay ay raporlar konusunu sıkıntı etme ama sor öğren sağlık ocağı bana 2 gün yazabiliyo rapor. fazla yazmıyo. üperim ben bu kız ile çıkıntılı yavruyu oy oy huzurlu huzurlu uyuyolar :)
Kizlar simdi kan tahlili sonuclarimi aldim gecen ay tsh 18 cikmisti ilac duzenlemesi yapildi simdi aldigim sonuc tsh 17 artik surekli bi sorun ciknasindan bunalfim kendimi cok kotu hissediyorum 4 gun oncede aktif kanamayla hastaneye yattim ondan once 2 gun dogum sancisi cekmisim kramplarim baslamis erken dogum tehkikem baslamisti adalat kullaniyorum artik isin icinden cikamiyorum kac aydir kipordamadan yatiorum bana biri bi akil versin nolur cok bunaldim artik aglaya aglaya canim cikti bebekte cok etkileniyo ben agladikca tekme atiyo garibim icerden bana biisi diyin nolur isin icinden cikamiyorum
Kizlar simdi kan tahlili sonuclarimi aldim gecen ay tsh 18 cikmisti ilac duzenlemesi yapildi simdi aldigim sonuc tsh 17 artik surekli bi sorun ciknasindan bunalfim kendimi cok kotu hissediyorum 4 gun oncede aktif kanamayla hastaneye yattim ondan once 2 gun dogum sancisi cekmisim kramplarim baslamis erken dogum tehkikem baslamisti adalat kullaniyorum artik isin icinden cikamiyorum kac aydir kipordamadan yatiorum bana biri bi akil versin nolur cok bunaldim artik aglaya aglaya canim cikti bebekte cok etkileniyo ben agladikca tekme atiyo garibim icerden bana biisi diyin nolur isin icinden cikamiyorum
En önemli şey tabiikide sakin olman ağlayarak üzülerek durumu dahada zorlaştırma dua et içini ferah tut inş. hayırlısıyla atlatırsın
Insallah tesekkur ederim sakiin olmak icin ustun bi caba sarfediyorum ama gercekten sanirin artik sinirlerim iyice bozuldu..
Dün gittin mi randevuna önceki sayfaları okumadım yazmışsındır belki bi sıkıntı yok inşallah..
canım çok geçmiş olsun ama ağlayarak kendini üzerek ne geçiyor eline, bebeğini düşün metanetli olmaya çalış, allah korusun tabii ki karşıdan konuşmak kolay ama faydası var mı kendini yıpratmanın? bol bol dua et, dinlen, bebğinle konuş ve moralini yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?