Cok tesekkur ederim canim insallah hersey yoluna girer dua etmeden tek gunun gecmiyo inan hepimiz saglikli sihhatli bi sekilde alalim kuzularimizi kucaklarimiza insallah..ya canım benim üzme kendini sen moralini yüksek tutmaya çalıs ki direncin artsın iyi düsün olumlu düsün ağlama lütfen bak bebisin bile hissediyor anneyiz güçlü olmak zorundayız tatlım beslenmene dinlenmene dikkat et insallah bir olumsuzluk olmaz iyi düsünelim hersey iyi olsun kötü seyler düsünme onun yerine dua et canım.
cnm tsh yuksek cıkmıs ılac kullanıyor musun??Kizlar simdi kan tahlili sonuclarimi aldim gecen ay tsh 18 cikmisti ilac duzenlemesi yapildi simdi aldigim sonuc tsh 17 artik surekli bi sorun ciknasindan bunalfim kendimi cok kotu hissediyorum 4 gun oncede aktif kanamayla hastaneye yattim ondan once 2 gun dogum sancisi cekmisim kramplarim baslamis erken dogum tehkikem baslamisti adalat kullaniyorum artik isin icinden cikamiyorum kac aydir kipordamadan yatiorum bana biri bi akil versin nolur cok bunaldim artik aglaya aglaya canim cikti bebekte cok etkileniyo ben agladikca tekme atiyo garibim icerden bana biisi diyin nolur isin icinden cikamiyorum
Kızlar Merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bebek için alışverişe yeni başlayacağız. Fakat hiçbir araştırma yapmadım.
Konfor,bebek sağlığı ve ücret açısından tavsiye edebileceğiniz,şuna dikkat et diyebileceğiniz,aldığınız ya da almayı düşündüğünüz puset,ana kucağı veya kangurular ile bilgi alabilir miyim?
Aranızda alanlar da vardı diye hatırlıyorum.
Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
:44::44::44::44::44::44:
cnm tsh yuksek cıkmıs ılac kullanıyor musun??
cok gecmıs olsun
Kızlar Merhaba,
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bebek için alışverişe yeni başlayacağız. Fakat hiçbir araştırma yapmadım.
Konfor,bebek sağlığı ve ücret açısından tavsiye edebileceğiniz,şuna dikkat et diyebileceğiniz,aldığınız ya da almayı düşündüğünüz puset,ana kucağı veya kangurular ile bilgi alabilir miyim?
Aranızda alanlar da vardı diye hatırlıyorum.
Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
:44::44::44::44::44::44:
5 ayi bitirdim cok sukur ama hep sakin olmayaa calistim inan kendimi rahatlatmak icin yapmadigim sey kalmadi bide sizide uzmek istemiyorum ama 3. Ayimda babama akciger kanseri tanisi kondu eskiler bilir bnm annem vefat etti 2 kiz kardesiz onun pskolojisi zaten baya yiprandim ameliyat oldu yanina gidrmedim falan falan bugune kadar dayandim ama ben dikkat ettikce yememe icmeme ilaclarima dikkat etmeme hic kalkmadan yatmamaa ragmen hep bisilerin cikmasi yordu artik sanirim o yuzden heralde artik tutamiyorum kendimi..allahim hepimize bebeklerimizede hayirli yazilar yazmis olsun insallah .insallah kucagimiza saglikla aliriz bu gunler kotu birer hatira olarak kalmadan silinir hafizamdan...ilginiz icin cok tesekkur ederimm iyiki varsiniz..
Gonderemiyirum mesajlari cok kisa diyor ama degil anlamadim benikizlerin her zaman biri daha büyük oluyor canım, çocuklukta da devam ediyor hatta bazen yetişkinlikte bile, sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil
Saol canim cevabin için biz son gittigimizde dr bi türlü hareket ettirememisti benim oglani:)) o yuzden sordum
çok hareketli olunca da ölçümleri zorlaştırıyor, bence doğal bırak, hareketi evde sanayapsın annesi
benim de öyleydi canım dün gittiğimde doktora sordum sağa yaslanık duruyor ondan olabilir dedi, bugün de solda ağrı var ara ara giren, bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir
çok dikkat ettiğim halde ben de 4,5 kg aldım çok iyisin canım çünkü zayıflar daha çok kilo alıyormuş
Kullaniyorum dr kontrolunde mg yukselttik gecen ay ama dusmemis benim endisem tsh cok onemli bebek icin insallah bi problem yaratmamistir.cok saol canim..
cnm ben araba ve puset almadım ama kanz magazasında doll dıye bı marka var, onun arabasını begenmıstık 949 lıramı neydı
ıcı cıkarılıp yıkanabılıyor, cok hafıf, kolay katlanıyor, ıkı yonlu kullanılabılıyor,yagmurlugu var
kanguru degılde, babalıng aldı kardesım hepsı buradadan, odaha ıyıymıs
Canım merhaba aldıklarımızı fiyatlarıyla burda paylasıyoruz artık burdan takip edersen sende neler alacağını fiyatlarıyla kafanda sekillendirmis olursun http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735240&page=2&p=36088649#post36088649
Teşekkür ederim kızlar!
Araba almayı düşünmüyorum şimdilik.
Oto koltuğu,ana kucağı,kanguru tipi şeyler bakıyorum ama ne alacağımı bilemedim. :26::26::26:
5 ayi bitirdim cok sukur ama hep sakin olmayaa calistim inan kendimi rahatlatmak icin yapmadigim sey kalmadi bide sizide uzmek istemiyorum ama 3. Ayimda babama akciger kanseri tanisi kondu eskiler bilir bnm annem vefat etti 2 kiz kardesiz onun pskolojisi zaten baya yiprandim ameliyat oldu yanina gidrmedim falan falan bugune kadar dayandim ama ben dikkat ettikce yememe icmeme ilaclarima dikkat etmeme hic kalkmadan yatmamaa ragmen hep bisilerin cikmasi yordu artik sanirim o yuzden heralde artik tutamiyorum kendimi..allahim hepimize bebeklerimizede hayirli yazilar yazmis olsun insallah .insallah kucagimiza saglikla aliriz bu gunler kotu birer hatira olarak kalmadan silinir hafizamdan...ilginiz icin cok tesekkur ederimm iyiki varsiniz..
Amin butun anneleri ve bebeklerini korusun insallah..bende aynı sorunu yasıyrm, cok gecmıs olsun
benımde mg yukselıyor ama bısonrakı tahlılde yıne aynı deger cıkıyor anlamıyorum ama bnmkı senın kı kadar yuksek degıl
Allah korusun,
Insallah canim bu gunleride atlatiriz ..cok tesekkur ederimm moral destegin icin allahim tum yavrularimizi korusun:)) yuzum guldu okurkenFazla canını sıkma unutma ki her akşamın bir sabahı vardır rabbim hiç kimseye kaldırayamayacağı yükü vermezmiş vardır bundada bir hayır yavrunu düşün minik ellerini ayaklarını oy yesinler annesi
Canım burada hiçbirimiz senin kadar üzülemeyiz biliyorum ama içimin sızım sızım sızladığını bilmeni isterim.
Allah'ım şu mübarek günlerin ve karnındaki günahsızın yüzü suyu hürmetine sana yardım etsin,babana acil şifalar versin,hanenize huzur versin..
şu an burada ezan okunuyor, çok içten dua ediyorum sana.
Bebeğin sana en büyük destek bugünlerde..
Onun sana verdiği güçle ayakta kalmaya çalış..
Onunla konuş , attığı tekmeleri sana verdiği güç olarak hisset!
Unutma, Allah sevdiği kullarını sınar..
Umuyorum ki bu sınavdan mutlu bir şekilde kurtulacaksınız..
Rabbim babanı,bebeğini ve aileni sana bağışlasın.
Aminnn allah razi olsunn canim.sizleri uzmeyi hic istemiyorum bu topik ilk acildigindan beri burdayim ilk uyelerindeyim ama sizleri uzmemek icin hep okudum ama yzamadim.
Zaten ben uzuldukce oyle bi tekme atiyoki guc veriyo bana Allahim hepimizin yavrularini bizlere bagislasin.kimseyede kalfiramayacagi yuku vermesinn...iyiki varsiniz..
Aminnn allah razi olsunn canim.sizleri uzmeyi hic istemiyorum bu topik ilk acildigindan beri burdayim ilk uyelerindeyim ama sizleri uzmemek icin hep okudum ama yzamadim.
Zaten ben uzuldukce oyle bi tekme atiyoki guc veriyo bana Allahim hepimizin yavrularini bizlere bagislasin.kimseyede kalfiramayacagi yuku vermesinn...iyiki varsiniz..
Amin butun anneleri ve bebeklerini korusun insallah..
ilaci ac karnina icip 1 saat bisey yemiyosun dimi?
ben kocişe alalım falan dedim ...ooo ben burda sorayım fikir alayım derken almış bile.
benden hızlı maşallah.kızımıza feda olsun
Bundan sonra yazarsın artık oturup düsünmenin içten içe üzülmenin kimseye faydası yok canım.Yasadıkların tabi çok üzücü seyler ama bunlara yoğunlasmamalısın artık.Bak yolun yarısını geçmissiniz çok sükür 5 aylık olmussunuz insallah kalan aylarınızı da sağlıklı bir sekilde tamamlarsınız.Sürekli yatıyorsan netten alısverisini yapabilirsin yada bebisin sekerlerini falan hazırlayabilirsin oturduğun yerden mesgale olur sana kafa dağıtırsın hemde bizle paylasırsın neler yaptığını.inan bunların heyecanın insana terapi gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?