2014 Kasım Anneleri

Benim gibi düşünen ve hatta eşim gibi düşünen bir bayan dahaİşte bu ya, şu klasik Türk kadını imajından çıksın herkes. Her erkek , eşinin hamilelik sırasında kendisini salmasından şikayetçi zaten. Eşim geçen akşam böyle söyledi . "siz zannediyorsunuz ki aldığınız kilolardan şikayetçi erkekler, hayır asla. Eğer bir kadın hamileliği kullanıp kendini salmaz, kendine bakarsa aksine o anaç hali, o müthiş göbeği ile bence çokta seksi olabilir" tabi sonuna da ekledi "tıpkı senin gibi"

Bende hiç manikürümü, pedikürümü, ağda mı falan ihmal etmedim ama, boya konusu kafamda soru işaretiydi. İyi oldu konuşuldu. Yarın bomba gibi olacağım valla

hahahhaha eşine koptum yaaa hele doktora sormasına bomba olay :)
senin ekstra önem vermen gerekio o zaman canım yapacak bir şey yok. aslında senin de işine gelir işte, pırıl pırıl misss gibi bir hamile olarak dolanırsın ortalarda.

İçimizde yarattığımız hormonların hepsi geçiyor bebişlere, o yüzden kuruntu endişe değil huzur mutluluk keyif sevgi hormonları dolaşmalı bence içimizde. bu arada yanlış anlaşılmak da istemem bi çok arkadaşımız tedavilerle çok uzun ve üzücü yollardan geçerek kavusuyor bebeklerine. onların sıkıntılı olması ayrı bence. ama diğer kesim biraz daha rahat olmalı :)

git misler gibi süslen püslen sevgilini karşıla söyle pırıl pırıl ne güzel.

bu arada saçı makyajı tamam da kıyafet beni çok zorluyor yaa para vermek istemiyorum ama bu sefer aynı seyleri giyip duruyorum. moralimiz bozuo. siz nasıl hallediosunuz?

Sorma valla alemdir benim eşimdir. bakımsızlığa tahammülü yok. Bir de ev işlerinde de yardımcıdır çok, hadi yetişemiyorum demek gibi bir bahanem de olamaz yani Yer siler, banyo temizler, süpürür, hatta ben kuaföre gidiyorum dediğim de "sen git akşama yemeği ben yaparım" bile der.

Valla ben kıydı paraya aldım biraz birşeyler. Bir de evde tayt giyiyorum, üzerine ne giysem oluyor. Ama dışarıda iş yerinde sorun tabi. Döne döne giyiyorum işte. Çünkü hamile kıyafetine para vermek bana çok anlamsız geliyor, kullanılmayacak bir daha. Bir kaç çeşit pantalon aldım, elbise aldım, tşörtler aldım, idare ediyorum

Hahahha! Olursun tabi!

Biz de eşimle biraz bakımlıgillerdeniz. Hayatımız hep fit beden, spor,duş,bakım,kuaför,düzenli beslenme şeklinde geçiyor. Tabi ben hem kurs hem de hamilelik diye spor kaydımı durdurdum. Ama yine de ihmal etmiyorum,yürüyorum. Yüzmek için de gün sayıyorum.
Bakım konusunda da ortaokul yıllarımdan beri hep kokoşlar gibiydim. Annemin arkadaşları bu kız çok fena olacak diye espri yaparlardı. Kaşlarım çıktığında hemen bunalıma girerdim. Arkadaşlarım makyaj yaptırmak için bana gelirdi. Şimdi de arkadaşlarım sürekli kızım için süslü süslü fotolar atıyor, geleceğin Pınar'ı çok yakında diye :))
Hal böyleyken hamile halimle kendimi salarsam bunalıma girerim valla :)
Bir kadının kendine bakması için içinde heves olsun yeter, her haliyle güzel görünebilir. Eşin çok doğru söylemiş. Tabi bizim şansımız biraz eş olayında! Motivasyon,destek çok önemli. Ben arkadaşlarımın eşlerine bakınca Allah'ım iyiki bu adamı benim karşıma çıkardın diyorum. Allah nazarlardan korusun hepimizi.
İyiki var onlar..

💗💗💗💗💗

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel şey bakımlı olmak, bazen eşime takılırım "hayırdır süslendin püslendin nereye " diye. "Eşinle gurur duyman lazım, paspal paspal mı gezeyim" diyor. Artık losyonlar, parfümler, rolonlar, bizim ev sanırsın kozmetik dünyası, olsun ben şikayetçi değilim, memnunum. Beni gaza getiren, motive eden bir eşim var. Allah onları başımızdan eksik etmesin

selam kızlar

valla bakım konusu kısıden kısıye degısır, bakımlı kadını kım sevmez tabıkı

ama mıdem bulandıgı donemde dus bıle alamıyordum, sabun, sampuan kokusu mıdemı bulandırıyordu, haftada bır zorla yıkanıyordunm banyodan cıkınca da kusuyordum, makyaj malzemelerı bıle kokuyordu burnuma, ne makyaj yapabıldım ne de sacımı...

banyoya gırerken nefesımı tutuyordum ay ne zor gunlerdıiii

ya benım sıkıntım son gunlerde hormnların pık yapması, erken dogum tehlıkem ve esımın uzakta olmasıı

ben bu durumla nasıl basedıcem cozemedım, esım bayramda gelecek ama tehlıke oldugu ıcın bısıde yapamıcaz.

allak bullak oldum, kafam baska yerlerde calısmaya basladı PPP :26:

Hahahah!
Aynı cümle: gurur duy kocanla, miss gibiyim. Milletin kocası gibi pis olsaydım :)))
Oyyy kuzum benim, hep güzel kokar, tertemizdir :)
2 gündür görmüyorum ya aşka geldim. Hahahha

💕💕💕

Benim de ilk üç ayımda parfüme karşı tiksinme olmuştu. Ki ben dünyanın en çok parfüm tüketen insanlarından biriyim.

O şey konusunda da çok açık yazamıcam ama bir şey yapmadan da özlem giderebilirsiniz
Az daha dayanın! Direnin kızlar!
:)))

💕💕💕

oo o zaman, ne diyoruz Allah kavuştursun Allah nazarlardan saklısın, ben böyle anlatınca, eşim kızıyor , nazar değdireceksin diye. O yüzden nazar boncuğu koyalım , bir tane sizin için, bir tane bizim için , bir tane de bebişler için

saol canmm..sende annesi resmen tuzağa düşürmüşsün minnakını..her dk hissetsem inan bıkmam..çok güzel bi duygu

Bikilirmi ya bugunlere gelebilmek icin neler verdim ben cok sukur 12 haftalik olurmu diyodum esime zaman akip gecti cok sukur her hisssettigimde sukrediyorum insallah uyutmicaklari gunler gelsin

işte onda da kararsızım, kasılmalar erken dogumu tetıkleyebılır mı dıye

doktora da sorulmuyyor kı bısııı yaa hof

bebıse bısı olsa kendımı affetmıcem sonra

sasırdım yaa

sasırdım yaa

Erken doğum riskin varsa uzak dur tabi tatlım. Doktor bize her şey normal demesine rağmen biz kardeş kardeş yatıyoruz. İnsan tedirgin oluyor çünkü. Yine de sen bilirsin tabi. Her şey normalse korkmana gerek yok ama riskin varsa uzak dur kocisten :)

💕💕💕

Boyası yapıldı perdesi takıldı halısı serildi hihihi

Biraz karanlık çıkmış ama anlaşılıyo dimiğ

cnm kocam zaten gorevde yok yanımda, hormonlarıma bısı oldu ondan caresız kaldım, ruya faalan goruyorum kac gundur

dayanmak ıcın zorlayacagım kendımı o zaman napayım caresızlık
Boyası yapıldı perdesi takıldı halısı serildi hihihi
Eki Görüntüle 1185565 Eki Görüntüle 1185566
Biraz karanlık çıkmış ama anlaşılıyo dimiğ

cnm aksam odanın ısıgını acıp ceksen daha ıyı anlarız

cnm aksam odanın ısıgını acıp ceksen daha ıyı anlarız
temem bide öyle çekerim o zaman
perde az buçuk anlaşılıo şekerim ama halı hiç görünmğo kuzum...
annnuvv renkli tatlı bir oda olacak bizim küçük adamınn
ivit renkli olsun stedim. Halıda eflatun, daha güzel bi halı bulmazsam evdeki sevdiğim bi halı ile idare edicem, güzel bulursam dayanamaz alırım hihihi. Bu halı çamaşır makinesinde yıkanabiliyo o yönde iyi.

sasırdım yaa

Progestan kullaniosan uzun yuruyusler sakincaliysa vs cinsellikten uzak durman geekir.Zaten her sey yolunda olsa nie progestan verilsin ki. Ben de riskli gruptayim. Birlikte olmuoz esimle.allahtan benim hormonlarim itibariyle isteksizim. Esimde bebekleri gorcegimiz o guzel gunun hasretiyle yaklasmio. Bazen boyle olmasi gerekir. Idare edioz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…