temem bide öyle çekerim o zaman
ivit renkli olsun stedim. Halıda eflatun, daha güzel bi halı bulmazsam evdeki sevdiğim bi halı ile idare edicem, güzel bulursam dayanamaz alırım hihihi. Bu halı çamaşır makinesinde yıkanabiliyo o yönde iyi.
Eşim boyarken ne heyecanlıydı görmelisiniz. Hadi bakalım darısı başınızaYuppiii ilk oda resmi geldi darısı başımıza inş.
güle güle kullansın canım oğluşun
Temem aşkitellam akşam çekecoğum.kesinlikle çopcuk odasında herşey yıkanabilir olmalı şekerimmm..
ama şu odanın fotosınu birde akşam çek
Gunaydin hayrli cumalar hepinize kizlar ya musavvir esmasini cekersek bebegimzde baska bi guzellik oluyms ddahacok seyivar hamilelikte unutmalm cekmeyi
Boyası yapıldı perdesi takıldı halısı serildi hihihi
Eki Görüntüle 1185565 Eki Görüntüle 1185566
Biraz karanlık çıkmış ama anlaşılıyo dimiğ
Eşim boyarken ne heyecanlıydı görmelisiniz. Hadi bakalım darısı başınıza
Temem aşkitellam akşam çekecoğum.
Vayy çok güzel olmuş güle güle uyusun bebişin orada..bizde dün duvar kağıdını yaptırdık
Evet bugün bana da zor geçiyo, yarında iş var oysaki banabugün cumaaa ve vakit geçmiyor şekerimm akşam olsun yaa..
gece tam 5 yerimden sivri ısırmışşş kolum harita gibi olmuşşş
çok heyecanlıııııııııııııııııııııııııı
Allah'ım tamamına erdirsin kuzucuğun çok mutlu olsun odasında
Progestan kullaniosan uzun yuruyusler sakincaliysa vs cinsellikten uzak durman geekir.Zaten her sey yolunda olsa nie progestan verilsin ki. Ben de riskli gruptayim. Birlikte olmuoz esimle.allahtan benim hormonlarim itibariyle isteksizim. Esimde bebekleri gorcegimiz o guzel gunun hasretiyle yaklasmio. Bazen boyle olmasi gerekir. Idare edioz iste.
işte onda da kararsızım, kasılmalar erken dogumu tetıkleyebılır mı dıye
doktora da sorulmuyyor kı bısııı yaa hof
bebıse bısı olsa kendımı affetmıcem sonra
sasırdım yaa
Bikilirmi ya bugunlere gelebilmek icin neler verdim ben cok sukur 12 haftalik olurmu diyodum esime zaman akip gecti cok sukur her hisssettigimde sukrediyorum insallah uyutmicaklari gunler gelsin
Evet bugün bana da zor geçiyo, yarında iş var oysaki bana
Doğada tek öldürebildiğim canlı sivrisinek. Ne yapiim raid zararlı olur diye takamıorum şu ara...
amiinnnnnnn
evvela günaydın mı tünaydın mı her 2side olsun odanız çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşallah
hadi darısı doğuma inşallahböylede hazır görünce Allah ım sağlıcakla tez gelsin şu günler diyoruz
107 gün şafak saymaya başladım :)
Ayyy nası bi duvar kağıdı seçtin acaba? Bende duvar kağıdı istedim ama pahalıydı biraz, vazcaydım, şu ara bütçe yaparak oda yapıyom napam
çok pardon yanlış alıntılama yapmışım, asıl sana yazacaktım :)
valla ben hem kestirdim hem de boyattım arkadaşlar. doktorum 4. ay sonrasında amonyaksız boya ile olursa izin verdi. bu arada boyanın deriden geçme oranı çok çok çok düşük yani o yüzden bu kadar korkmanıza gerek yok. sistemik dolaşıma katıldığı bile meçhul. asıl zararlı olanın o boyama esnasında içimize çektiğimiz soludugumuz amonyak kokusunun olduğunu okudum araştırınca.
kestirme konusuna gelince de, Türkiye'yi geçtim ama dünyanın herhangi bir ülkesinde kadınlar hamileyken saç kestirmiyor mu sizce? mümkün değil, bir sürü bakımlı hamile var ortalarda. hele ünlülere bakın, emin olun dünyanın sayılı doktorlarına gidiorlardır ama ne boyaları eksik ne de yeni modelleri. o yüzden bunlar tamamen bizim geleneklerimizden gelen şeyler. dikkatli kaliteli ürünler seçtikten sonra boyamanın da sıkıntı olacağını düşünmüyorum çok net bir şekilde. sanırım biz biraz abartıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?