Tuna koyacağız bizdeoğluşumuza kızlar nasıl isim?
107 gün şafak saymaya başladım :)
Inşallah canim teşekkür ederim bilgilendrdign icin son gittiğimizde de benim oglan pek kipirdamiyodu ondan sordum dr sürekli durttu ama nafile agir takiliyo bizimki:))
cnm progestan verdı bana bı bucuk aydır kullanıyorum ama ılıskı konusunda bırsey demedı
bende senın gıbı yorumladım esımle beraber, rısk almadık zaten bende de tık yoktu :))
bı kac gundur hormonlarıma bırseyler olduu
ama boyle konusmak benı kendıme getırıyor, cok sagolun valla
bnm esımde anlayıslıdır
zaten yaz boyunca olmayacak, muhendıs kendısı goreve gıttı
sende neden rısk var??
progestanı bana sabah koy dıyor doktor, hareket edılınce daha ıyı emılır mıs
sen ne zaman kullanıyorsun? kac tane kullanıyorsun?
Boyası yapıldı perdesi takıldı halısı serildi hihihi
Eki Görüntüle 1185565 Eki Görüntüle 1185566
Biraz karanlık çıkmış ama anlaşılıyo dimiğ
Kafa bulmuyon demi bizle:)))
Yok tatlim pisirme yontemi vitamin kaybi acisindan onemlidir dye dusundum cidden merak ettm niye kafa bulayim.cevaplar icin tesekkurler kizlar.ben haslamanin daha iyi oldugunu dusunuyodum ama haslama cok kokuyo bu kez tavada yapip yiyorum ondan bi soraym dedim,hangisi daha faydalidr dye.saolun:)
Kızlar ben oğluma henüz isim bulamadım. 3 isim arasında kaldık eşimle ( Aras, Eren, Bera ) ben isminin anlamına çok önem veriyorum. Eşim Aras istiyo ama anlamı güzel değil. Ben de Bera istiyorum, anlamı çok güzel ve sahabe adı. Eşimde Bera kız ismi gibi diyo. Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Hayırlı cumalar anneler
Şeker yükleme testini yaptırdım bugünbu test kışlık bu sıcaklarda hiç gitmiyor
kaç gramla yaptılar canım?
Tugrul koycm cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm canım Tuna'nın anlamını sadece nehir olarak biliyordum ama aynı zaman da görkemli,gösterisli anlamına da geliyormus anlamıda güzel insanın gözünde uzun boylu kibar bir beyefendi profili olusturuyor:) yakısırAdıyla uzun ve sağlıkla yasasın insallah...
Amin canim eymen bana cok hos geliyor anlamida cok guzel simdiden ogluma eymenim diye seslenmeye basladim ama ikinci muallkta bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunu seçti eşim canım..
Ama güzel yapıştıramamış adam üzerinde bazı yerlerde tutkal lekeleri kaldı çok sinir oldum nasıl çıkıcak bilmiyorum..
Eki Görüntüle 1185713
75 ile yaptılar ilk açlık ölçtüler sonra içtim bi saat sonra bi daha ölçtüler sonra 1 saat sonra bi daha.. 3 kez parmağımı deldiler
Oyyyy ama çok güzel bu annesiiiiii oyyyyyyy bayıldım renk te çok tatlı..
Benim gibi boya yapanlar için sticker tavsiyesi verecoğm çok güzel biyer buldum, şunnara bakın anneleriiii
http://www.bestasticker.com/Bebek-Odasi-Sticker-10
Ben maymunlu ve zürafalı alcem
Bunların birde mobilyalarda kullanılanları var ya onları nerden bulabiliriz koçtasta falan baktım kendinden yapıskanlı inceler var sonradan çıkmazda mobilyanın boyasına zarar verir diye almadım bebek odası bakarken stickerlerin çıktığını çift yönlü bantla yapıstırdıklarını söylemislerdi sadece mobilyacılarda mı var acaba yoksa baska yerden bulabilir miyiz bilgin var mı canım?
Benim gibi boya yapanlar için sticker tavsiyesi verecoğm çok güzel biyer buldum, şunnara bakın anneleriiii
UUuu benim kolumu delmişlerdi damardan iğneyle. Ama acımadı alıştım artık deldirmeye
UUuu benim kolumu delmişlerdi damardan iğneyle. Ama acımadı alıştım artık deldirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?