2014 Kasım Anneleri

Merhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bnm mıdem hep kotu
doktor bana 10 ogun yıyeceksın dıyor
ama ben yıyemıyrm calısıyrm sonucta
bende yanma falan oluyor, bulanıyor gıbı bı garıp

cekıyrz ıste

parmaktan mı baktılar sonuca.normalde koldan kan almaları gerekiyor.parmaktan ölçülenle koldan alınanın arasında fark çıkıyor çünkü.

Ben kendi çalıştığım hastane de baktırdım parmaktan bakıyorlar.. parmaktan bakmakla koldan kan almak arasında fark oluyor evet

bnm bebegımde 2 gun gerıden gelıyor,

doktor 2 hafta onde veya gerıde olabılır
dollenme ıle alakalı dedı

sıkıntı da su hiç yiyemem öyle şeyler düzgün beslenmiyorum da sanırım. özel takip yapmayacak sanırım, klasik 1 ay sonraya verdi randevuyu. zamanla düzelmesini bekleriz zaten bu durumlarda dedi. sanrıım ileride bakacak düzelip düzelmediğine.

bu akşam gidiyorum bu durumda

bnm bebegımde 2 gun gerıden gelıyor,

doktor 2 hafta onde veya gerıde olabılır
dollenme ıle alakalı dedı

seninki 2 günse yine de iyi. ama doktor uyumlu dedi haftasıyla.. kafam karısıt iyice.
ama ben en iyisi bugun de gideyim diğer doktora baksın ne var ne yok bi daha. bakalım o ne dicek.

Çok saolun arkadaşlar..

Merhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pekmezle ilgisi yok zaten kansızlık değil bu arterde olan yetmezlikten den dolayı kan akışı iyi değil.. mesela sigara içmek etkiler bunu.. bana perinatolog baktı çok aşırı önemsemedi adam öneride bulundu bunlara uy dedi.. doktoruma da gösterdim sonucu takip ederiz dedi aman aman önemsemedi yani.. takip edicez işte dikkatli olucaz sakın kafana takıp üzme kendini bi git perinatolojiye rahatlarsın ondan duyunca

bu akşam gidiyorum bu durumda

pekmezle ilgisi yok zaten kansızlık değil bu arterde olan yetmezlikten den dolayı kan akışı iyi değil.. mesela sigara içmek etkiler bunu.. bana perinatolog baktı çok aşırı önemsemedi adam öneride bulundu bunlara uy dedi.. doktoruma da gösterdim sonucu takip ederiz dedi aman aman önemsemedi yani.. takip edicez işte dikkatli olucaz sakın kafana takıp üzme kendini bi git perinatolojiye rahatlarsın ondan duyunca zaten

seninki 2 günse yine de iyi. ama doktor uyumlu dedi haftasıyla.. kafam karısıt iyice.
ama ben en iyisi bugun de gideyim diğer doktora baksın ne var ne yok bi daha. bakalım o ne dicek.

Çok saolun arkadaşlar..

git tabiki, için rahatlasın, sıkıntı etme ama, ne olursa olsun herşey dinlenmek ve iyi beslenmekten geçiyor, birde stres yapma olur mu??

Ben kendi çalıştığım hastane de baktırdım parmaktan bakıyorlar.. parmaktan bakmakla koldan kan almak arasında fark oluyor evet

ben parmaktan bakmıştım şekerime 120 idi labaratuardan gelen sonuç 90.düşün farkı
dahiliye demişti bana parmakucunu -30 düşünmen gerekiyor diye
benim insülin direncim vardı da hamile kalmadan önce glifor içiyordum 14.haftada bıraktırdılar da hassasım biraz şeker konusuna

aynen öyle yapıcam şimdi. gidip gitmemekte kararsızdım ama gidiyorum. eşim de işkillendi zaten. gidelim içimiz rahatlasın dedi.
Çok teşekkür ederim cidden yorumlarınız için

Biz şeker aletlerini aylık kalibrasyona sokuyoruz.. mesela kan alamaya gidip venöz kan şekeri alınan hastadan rica edip parmaktan bakıyoruz çıkan tahilili ile parmaktan baktığımızı kıyaslıyoruz.. çok farklı çıkıyorsa sonuç servise kalibrasyona gidiyor.. yatan hastalara mesela hep parmak ucundan bakıyoruz sürekli venden kan alamazsın.. yaa aslında sorun damar dan veya parmak ucundan alırken doğru teknikle almamak.. maalesef hala buna dikkat etmeyen bisürü çalışan var

aynen öyle yapıcam şimdi. gidip gitmemekte kararsızdım ama gidiyorum. eşim de işkillendi zaten. gidelim içimiz rahatlasın dedi.

Rica ederim ne demek birbirimizi rahatlatıcaz tabi ki.. doktordan gelince söylediklerini yazarsan sevinirim bakalım senin doktor neler diyecek..

malesef öyle ...bu arada bende hemşireyim

canım dur hemen endişelenme..
bence aldığın randevuya git için rahatlasın..
bebeklerin 2-3 gericde yada ilerden gelmesi normalmiş..önemli olan hafta oynamamasıymış canım..

alla alla neden anormalki şekerimm..
şekerde sınırda çıkmoş kuzum dikkat et

güzel haberlerle gel inş canım..bekliyoruz seni tamam

malesef öyle ...bu arada bende hemşireyim

aa çok sevindim zaten anlamıştım biraz itiraf bekliyodum dur sana şikayet edeyim o zaman bugün laborant benden kan alıyo lanseti caaart diye parmağımın ortasına batırdı kan fışkırdı diyo ki tansiyon hastası mısın çok basınçlı kanın.. sonra çıkan ilk kanı silip bakacağına direkt baktı yaa dedim boşver sinir olmaa

silmiş miydi öncesinde alkollü pamukla .silmediyse sonucu etkilemiyor ilk kanı silmesi.ilk kanı silmekdeki amaç alkolle temas ettiğinden dolayı sonucu etkileöesin diye.çoğu insan lanceti batırmadan önce parmak ucunu sıkıp öyle batırıyor.lanceti batırdıktan sonra hafif sıksalar bişey olmaz.ortalık kan olmaz en azından.oldum olası laborantları sevmemişimdir.bizim kadar hastalarla içli dışlı olmadıkları için çok soğuklar iletişim sıkıntıları oluyor birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…