cnm bnm mıdem hep kotuMerhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
parmaktan mı baktılar sonuca.normalde koldan kan almaları gerekiyor.parmaktan ölçülenle koldan alınanın arasında fark çıkıyor çünkü.
offf demek ki cidden bir sıkıntı olabilir
benim doktorum perinatolog değil aslında ama bakıyor ayrıntılı. ben aylar öncesinden Atıl Yüksel'den (belki biliyorsunuzdur diye yazdım) randevu almıştım hatta onun randevusu da bugun. gidip gitmemekte de kararsızdım ama sen böyle dedin diye gidicem sanırım. bu arada şimdi fark ettim normalde adet tarihine göre 19+6 ama ultrason değerlerine göre 18+2 görünüyor kağıttabenim doktorum aspirini de öylesine yazdı yani kesinlikle kullanacaksın diye değil. mideni kötü yaparsa kes dedi hatta hemen.
ben en iyisi gideyim di mi bu akşam da?
cnm bnm sorun yapma bence, benım akıs hızını olctugunde uyumlu dedı, 20+6 da 390 gr ve 24 cm
ılerıde kansızlık yapacak bebek buyudukce dedı
sen pekmezını falan ye, ben sorun olacagını sanmıyorum
takıp edecek mı???
Bana perinatolog baktı perinatoloji daha deneyimli olduğu için onun bakması daha önemli tabii zaten doktorum yönlendirdi kendi bakmadı .. ama kendini strese sokma hemen dediğim gibi bizim tek taraflı mesela diğer tarafına yatıp istirahat edersen tuzsuz yersen çok yorulmazsan riske girmez zaten doktorun bu yüzden çok önemsememiştir..
Benim gittiği haftada 23+2 olmam gerekirken 23 çıktı 2 gün geriden geliyor du doktor bu fark açılmaya başlarsa mutlak yatak istirahati ve aspirin öneririm dedi.. arkadaşım da hem sağ hem sol uterin arterin de yetmezlik vardı 32 haftada ayrıldı işten yattı hep.. ben perinatoğa gittim onun görüşü önemli sende bi git istersen
bnm bebegımde 2 gun gerıden gelıyor,
doktor 2 hafta onde veya gerıde olabılır
dollenme ıle alakalı dedı
Merhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıkıntı da su hiç yiyemem öyle şeylerdüzgün beslenmiyorum da sanırım. özel takip yapmayacak sanırım, klasik 1 ay sonraya verdi randevuyu. zamanla düzelmesini bekleriz zaten bu durumlarda dedi. sanrıım ileride bakacak düzelip düzelmediğine.
sıkıntı da su hiç yiyemem öyle şeylerdüzgün beslenmiyorum da sanırım. özel takip yapmayacak sanırım, klasik 1 ay sonraya verdi randevuyu. zamanla düzelmesini bekleriz zaten bu durumlarda dedi. sanrıım ileride bakacak düzelip düzelmediğine.
bu akşam gidiyorum bu durumda
seninki 2 günse yine de iyi. ama doktor uyumlu dedi haftasıyla.. kafam karısıt iyice.
ama ben en iyisi bugun de gideyim diğer doktora baksın ne var ne yok bi daha. bakalım o ne dicek.
Çok saolun arkadaşlar..
ben gitmeden önce aradım kuaförümü anlattım durumumu, ellerinde varmış zaten hiç sıkıntı yaşamadım. istersen sen de sor. loreal'in Inoa adlı markası..
Ben kendi çalıştığım hastane de baktırdım parmaktan bakıyorlar.. parmaktan bakmakla koldan kan almak arasında fark oluyor evet
pekmezle ilgisi yok zaten kansızlık değil bu arterde olan yetmezlikten den dolayı kan akışı iyi değil.. mesela sigara içmek etkiler bunu.. bana perinatolog baktı çok aşırı önemsemedi adam öneride bulundu bunlara uy dedi.. doktoruma da gösterdim sonucu takip ederiz dedi aman aman önemsemedi yani.. takip edicez işte dikkatli olucaz sakın kafana takıp üzme kendini bi git perinatolojiye rahatlarsın ondan duyunca
git tabiki, için rahatlasın, sıkıntı etme ama, ne olursa olsun herşey dinlenmek ve iyi beslenmekten geçiyor, birde stres yapma olur mu??
ben parmaktan bakmıştım şekerime 120 idi labaratuardan gelen sonuç 90.düşün farkı
dahiliye demişti bana parmakucunu -30 düşünmen gerekiyor diye
benim insülin direncim vardı da hamile kalmadan önce glifor içiyordum 14.haftada bıraktırdılar da hassasım biraz şeker konusuna
aynen öyle yapıcam şimdi. gidip gitmemekte kararsızdım ama gidiyorum. eşim de işkillendi zaten. gidelim içimiz rahatlasın dedi.
Çok teşekkür ederim cidden yorumlarınız için
Biz şeker aletlerini aylık kalibrasyona sokuyoruz.. mesela kan alamaya gidip venöz kan şekeri alınan hastadan rica edip parmaktan bakıyoruz çıkan tahilili ile parmaktan baktığımızı kıyaslıyoruz.. çok farklı çıkıyorsa sonuç servise kalibrasyona gidiyor.. yatan hastalara mesela hep parmak ucundan bakıyoruz sürekli venden kan alamazsın.. yaa aslında sorun damar dan veya parmak ucundan alırken doğru teknikle almamak.. maalesef hala buna dikkat etmeyen bisürü çalışan var
kızlaaaarrrr yoruma ihtiyacım var hafif bi moralim bozuldu.
şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim, 19+6'yım ve kilo 325 g boy: 21 cm çıktı. erkek olacak bebeğim. sizin değerleri hatırlıyor musunuz? neden moralim bozuldu anlatayım, ölçümler sırasında bebekte bir sıkıntı görmedi ama bebeği besleyen iki damardan birindeki kan akış hızını yavaş buldu. hatta aspirin verdi günde 1 tane. doktorum rahat aslında böyle çok büyük bir olay gibi aktarmadı bana. iki damarda da olsaydı gelişimde gerilik olurdu dedi ama haftasıyla uyumlu dedi. yine de kurt düştü içime. sizinkiler nasıldı bu haftada?
Heheheh yerim ben o kedişi
Aldım değerleri, şaka gibi, Glukoz testi tüm değerler referanstan minnacık aşşada
Açlık: 91
1. Saat : 175
2. Saat 150
idrar ve hemogram bi cins çıkmış akşam evde araştırıcam anlamadım
güzel haberlerle gel inş canım..bekliyoruz seni tamamaynen öyle yapıcam şimdi. gidip gitmemekte kararsızdım ama gidiyorum. eşim de işkillendi zaten. gidelim içimiz rahatlasın dedi.
Çok teşekkür ederim cidden yorumlarınız için
malesef öyle ...bu arada bende hemşireyim
aa çok sevindim zaten anlamıştım biraz itiraf bekliyodumdur sana şikayet edeyim o zaman bugün laborant benden kan alıyo lanseti caaart diye parmağımın ortasına batırdı kan fışkırdı diyo ki tansiyon hastası mısın çok basınçlı kanın.. sonra çıkan ilk kanı silip bakacağına direkt baktı yaa dedim boşver sinir olmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?