- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Bunların birde mobilyalarda kullanılanları var ya onları nerden bulabiliriz koçtasta falan baktım kendinden yapıskanlı inceler var sonradan çıkmazda mobilyanın boyasına zarar verir diye almadım bebek odası bakarken stickerlerin çıktığını çift yönlü bantla yapıstırdıklarını söylemislerdi sadece mobilyacılarda mı var acaba yoksa baska yerden bulabilir miyiz bilgin var mı canım?
Parmak acıyo yaa senin kaç çıktı sonuçlar benim açlık:73 1. saat:187 2. saat:134 çıktı doktor normal dedi
Oyyyy ama çok güzel bu annesiiiiii oyyyyyyy bayıldım renk te çok tatlı..
Benim gibi boya yapanlar için sticker tavsiyesi verecoğm çok güzel biyer buldum, şunnara bakın anneleriiii
http://www.bestasticker.com/Bebek-Odasi-Sticker-10
Ben maymunlu ve zürafalı alcem
UUuu benim kolumu delmişlerdi damardan iğneyle. Ama acımadı alıştım artık deldirmeye
temem bide öyle çekerim o zaman
ivit renkli olsun stedim. Halıda eflatun, daha güzel bi halı bulmazsam evdeki sevdiğim bi halı ile idare edicem, güzel bulursam dayanamaz alırım hihihi. Bu halı çamaşır makinesinde yıkanabiliyo o yönde iyi.
Sonrası için hazırlık mı yapıyosun yoksa hemen doğunca kendi odasında mı kalacak aslan kral..
Benim kediciği şimdilik çocuk odasına alıştırıcam miniğim bizle aynı odada kalacak yazın kedişi çıkarıp odadan miniğe oda yapcam..
Valla bebek doğunca oda moda uğraşamam muhtemelen, 4 aya kadar da odasına bırakabilirsem kısa zaman kalır dedim, hazırlamaya başladım işte :)
ayy kızlar o kadar şaşkınım ki..
geceleri sıcaktan uyuma konusunda baya sıkıntı çekiyorum özellikle de sinekler mahvediyordu beni...
malum izmrin sıcakları anlatmaya gerek yok.
kocişim bana sürpiz yapmış klima almış takmaya geliyolarmış
yaşasın rahat uykular artık
nvlyz aldıklarının fotolarına bakıyorumda sen baya bırsey aldın
cok guzeller, bebişin kıyafet eksıgı kalmadı sanırım
gule gule gıydır ıns
Anladım ben mecbur beklicem yatak falan alsam bizim kedi yatacak hep içinde bide sonra temizlemeye uğraş.. ablam sepet yatak vercek onda yatırcam bebeği çok şirin bi yatak sonrada şu park yatak falan alırım..
Kan sonucunu bana da söyle merak ediyorum tabii paylaşmak istersen
Heheheh yerim ben o kedişi
Aldım değerleri, şaka gibi, Glukoz testi tüm değerler referanstan minnacık aşşada
Açlık: 91
1. Saat : 175
2. Saat 150
idrar ve hemogram bi cins çıkmış akşam evde araştırıcam anlamadım
Heheheh yerim ben o kedişi
Aldım değerleri, şaka gibi, Glukoz testi tüm değerler referanstan minnacık aşşada
Açlık: 91
1. Saat : 175
2. Saat 150
idrar ve hemogram bi cins çıkmış akşam evde araştırıcam anlamadım
Sağol canim. Peki amonyaksiz boyayi kolay bulabildiniz mi. Kestirmem mümkün artık zaten bebekler yeterince büyüdü ve tutundu çok sukur düşük riski de yok elh.
Boya da kuaföre sorarım bakalım 😄😄
Hemen hemen aynı sonuçlarımız benim 1. saat 187 ama doktor çok anlamlı değil normal dedi.. aman bi daha içirmesinler de şu sıvıyı bu sıcakta yaktı içimi böööğğ
bana diyet verdi, takip altındayım, seninde bitanesinin yüksek çıkmasını çok masumn görme dikkat et dostum, amaann
Ya gösterdiğim doktor kendi doktorum değil zaten devlette yaptırdım bunu kendi doktoruma göstericem sonucu.. ben de tatlı yemiyorum ama meyve yiyorum mesela özelikle üzüm çok yükseltiyor kan şekerini.. öğle yemeğin de baklava vardı zaten şaka gibi midem bi kötü oldu o kadar şekerin üzerine baklavayı görünce
kizlar slm hemen hemen hergun sizi takip ediyorum ama birturlu yazamiyodum.biraz zor gunler gecirdim simdi daha iyiyim ama sikintilarim hala devam ediyo yatistayim yani:) ozledim sizi o yuzden artik yazmam lazim diye geldim tekrar araniza...
kızlaaaarrrr yoruma ihtiyacım var hafif bi moralim bozuldu.
şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim, 19+6'yım ve kilo 325 g boy: 21 cm çıktı. erkek olacak bebeğim. sizin değerleri hatırlıyor musunuz? neden moralim bozuldu anlatayım, ölçümler sırasında bebekte bir sıkıntı görmedi ama bebeği besleyen iki damardan birindeki kan akış hızını yavaş buldu. hatta aspirin verdi günde 1 tane. doktorum rahat aslında böyle çok büyük bir olay gibi aktarmadı bana. iki damarda da olsaydı gelişimde gerilik olurdu dedi ama haftasıyla uyumlu dedi. yine de kurt düştü içime. sizinkiler nasıldı bu haftada?
Benimde sağ arterim de yetmezlik var perinatolog aspirin içebilirsin doktoruna sor dedi tuzsuz baharatsız ye soluna yat hep ayakta uzun süre kalma dedi.. doktorum da aspirine gerek olmadığını söyledi çift taraflı yetmezlik olursa başlıyoruz dedi yukarda ki önerileri o da söyledi.. benimde senin haftada 3 aşağı beş yukarı böyleydi değerlerim.. arkadaşım da çift taraflı yetmezlik vardı son zamanlarını yatarak geçirdi.. perinatoloğun en çok uyardığı şey stres ve üzüntü yok dedi sende sakın kendini üzme takip edilecek zaten bundan sonra olmazsa bizde yatarız bol bol napalım.. doktorum takip edicez eğer gelişimi geriye düşerse erken izne çıkarsın dedi..
75 ile yaptılar ilk açlık ölçtüler sonra içtim bi saat sonra bi daha ölçtüler sonra 1 saat sonra bi daha.. 3 kez parmağımı deldiler
kızlaaaarrrr yoruma ihtiyacım var hafif bi moralim bozuldu.
şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim, 19+6'yım ve kilo 325 g boy: 21 cm çıktı. erkek olacak bebeğim. sizin değerleri hatırlıyor musunuz? neden moralim bozuldu anlatayım, ölçümler sırasında bebekte bir sıkıntı görmedi ama bebeği besleyen iki damardan birindeki kan akış hızını yavaş buldu. hatta aspirin verdi günde 1 tane. doktorum rahat aslında böyle çok büyük bir olay gibi aktarmadı bana. iki damarda da olsaydı gelişimde gerilik olurdu dedi ama haftasıyla uyumlu dedi. yine de kurt düştü içime. sizinkiler nasıldı bu haftada?
offf demek ki cidden bir sıkıntı olabilir
benim doktorum perinatolog değil aslında ama bakıyor ayrıntılı. ben aylar öncesinden Atıl Yüksel'den (belki biliyorsunuzdur diye yazdım) randevu almıştım hatta onun randevusu da bugun. gidip gitmemekte de kararsızdım ama sen böyle dedin diye gidicem sanırım. bu arada şimdi fark ettim normalde adet tarihine göre 19+6 ama ultrason değerlerine göre 18+2 görünüyor kağıttabenim doktorum aspirini de öylesine yazdı yani kesinlikle kullanacaksın diye değil. mideni kötü yaparsa kes dedi hatta hemen.
ben en iyisi gideyim di mi bu akşam da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?