2014 Kasım Anneleri

Valla ben mobilyayada yapıştırırım diyodum bilmem ki, araştırayım bari.

Parmak acıyo yaa senin kaç çıktı sonuçlar benim açlık:73 1. saat:187 2. saat:134 çıktı doktor normal dedi

Şimdi istedim sonuçları mail atıyolar, bencede parmağı jilet gibi bişiyle kesiyo çok acıyo, ama damardan öyle acımıyo.

Sonrası için hazırlık mı yapıyosun yoksa hemen doğunca kendi odasında mı kalacak aslan kral..
Benim kediciği şimdilik çocuk odasına alıştırıcam miniğim bizle aynı odada kalacak yazın kedişi çıkarıp odadan miniğe oda yapcam..

Valla bebek doğunca oda moda uğraşamam muhtemelen, 4 aya kadar da odasına bırakabilirsem kısa zaman kalır dedim, hazırlamaya başladım işte :)

Valla bebek doğunca oda moda uğraşamam muhtemelen, 4 aya kadar da odasına bırakabilirsem kısa zaman kalır dedim, hazırlamaya başladım işte :)

Anladım ben mecbur beklicem yatak falan alsam bizim kedi yatacak hep içinde bide sonra temizlemeye uğraş.. ablam sepet yatak vercek onda yatırcam bebeği çok şirin bi yatak sonrada şu park yatak falan alırım..
Kan sonucunu bana da söyle merak ediyorum tabii paylaşmak istersen

Kesinlikle çok rahat edeceksin, bizim salonda vardı. Bende bir kaç gece salonda yattım. Fakat bu arada da, eşim yatağımızı değiştirdi, çok rahat bir Yataş'ın yatağını aldık. Dün akşam ben salon da yatarken "ee dünyanın parasını verdik yatak aldık, asıl senin yatman lazım o yatakta ama sen burada yatıyorsun" dedi. Dayanamadık, yatak odasına da alıcaz bir tane klima, hem kışın bebek doğduktan sonra, kalorifer dışında ekstra bir ısıtıcı gerekirse, ufo falan almaya gerek kalmaz, klimayı kullanırız.Cumartesi günü alıcaz inşallah bizde, pazartesi takılır. Güle güle kullan canım,
nvlyz aldıklarının fotolarına bakıyorumda sen baya bırsey aldın

cok guzeller, bebişin kıyafet eksıgı kalmadı sanırım

gule gule gıydır ıns

Yok be canım daha var eksikler, hiç yelek almadım mesela. Daha kızımın banyo havlusu bile yok Ama hep aklımda bol bol çıt çıtlı badi almak vardı, baya aldım, kısa kol uzun kol falan karışık baya oldu.

Heheheh yerim ben o kedişi
Aldım değerleri, şaka gibi, Glukoz testi tüm değerler referanstan minnacık aşşada
Açlık: 91
1. Saat : 175
2. Saat 150
idrar ve hemogram bi cins çıkmış akşam evde araştırıcam anlamadım

hemogramla çis sonucunu bana yaz neresini anlamadıysan yardımcı olmaya çalısırım

Hemen hemen aynı sonuçlarımız benim 1. saat 187 ama doktor çok anlamlı değil normal dedi.. aman bi daha içirmesinler de şu sıvıyı bu sıcakta yaktı içimi böööğğ

Son düzenleme:

ben gitmeden önce aradım kuaförümü anlattım durumumu, ellerinde varmış zaten hiç sıkıntı yaşamadım. istersen sen de sor. loreal'in Inoa adlı markası..

Hemen hemen aynı sonuçlarımız benim 1. saat 187 ama doktor çok anlamlı değil normal dedi.. aman bi daha içirmesinler de şu sıvıyı bu sıcakta yaktı içimi böööğğ

bana diyet verdi, takip altındayım, seninde bitanesinin yüksek çıkmasını çok masumn görme dikkat et dostum, amaann

bana diyet verdi, takip altındayım, seninde bitanesinin yüksek çıkmasını çok masumn görme dikkat et dostum, amaann

Ya gösterdiğim doktor kendi doktorum değil zaten devlette yaptırdım bunu kendi doktoruma göstericem sonucu.. ben de tatlı yemiyorum ama meyve yiyorum mesela özelikle üzüm çok yükseltiyor kan şekerini.. öğle yemeğin de baklava vardı zaten şaka gibi midem bi kötü oldu o kadar şekerin üzerine baklavayı görünce

kızlaaaarrrr yoruma ihtiyacım var hafif bi moralim bozuldu.
şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim, 19+6'yım ve kilo 325 g boy: 21 cm çıktı. erkek olacak bebeğim. sizin değerleri hatırlıyor musunuz? neden moralim bozuldu anlatayım, ölçümler sırasında bebekte bir sıkıntı görmedi ama bebeği besleyen iki damardan birindeki kan akış hızını yavaş buldu. hatta aspirin verdi günde 1 tane. doktorum rahat aslında böyle çok büyük bir olay gibi aktarmadı bana. iki damarda da olsaydı gelişimde gerilik olurdu dedi ama haftasıyla uyumlu dedi. yine de kurt düştü içime. sizinkiler nasıldı bu haftada?

Ben artık hiç tatlı yemiyom, zaten yemezdim iyice kestim. Laborant adam nutellacımısınız dedi kaşık kaşık eşimle baktık birbirimize güldük, eşim 2 oturuşta bi nutellayı bitirir aşkla yer, ben hiç dokunmam bile, hamileyken bile çekmedi canım. ahah

Benimde sağ arterim de yetmezlik var perinatolog aspirin içebilirsin doktoruna sor dedi tuzsuz baharatsız ye soluna yat hep ayakta uzun süre kalma dedi.. doktorum da aspirine gerek olmadığını söyledi çift taraflı yetmezlik olursa başlıyoruz dedi yukarda ki önerileri o da söyledi.. benimde senin haftada 3 aşağı beş yukarı böyleydi değerlerim.. arkadaşım da çift taraflı yetmezlik vardı son zamanlarını yatarak geçirdi.. perinatoloğun en çok uyardığı şey stres ve üzüntü yok dedi sende sakın kendini üzme takip edilecek zaten bundan sonra olmazsa bizde yatarız bol bol napalım.. doktorum takip edicez eğer gelişimi geriye düşerse erken izne çıkarsın dedi..

offf demek ki cidden bir sıkıntı olabilir
benim doktorum perinatolog değil aslında ama bakıyor ayrıntılı. ben aylar öncesinden Atıl Yüksel'den (belki biliyorsunuzdur diye yazdım) randevu almıştım hatta onun randevusu da bugun. gidip gitmemekte de kararsızdım ama sen böyle dedin diye gidicem sanırım. bu arada şimdi fark ettim normalde adet tarihine göre 19+6 ama ultrason değerlerine göre 18+2 görünüyor kağıtta benim doktorum aspirini de öylesine yazdı yani kesinlikle kullanacaksın diye değil. mideni kötü yaparsa kes dedi hatta hemen.
ben en iyisi gideyim di mi bu akşam da?

75 ile yaptılar ilk açlık ölçtüler sonra içtim bi saat sonra bi daha ölçtüler sonra 1 saat sonra bi daha.. 3 kez parmağımı deldiler

parmaktan mı baktılar sonuca.normalde koldan kan almaları gerekiyor.parmaktan ölçülenle koldan alınanın arasında fark çıkıyor çünkü.

Merhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bnm sorun yapma bence, benım akıs hızını olctugunde uyumlu dedı, 20+6 da 390 gr ve 24 cm

ılerıde kansızlık yapacak bebek buyudukce dedı

sen pekmezını falan ye, ben sorun olacagını sanmıyorum

takıp edecek mı???

Bana perinatolog baktı perinatoloji daha deneyimli olduğu için onun bakması daha önemli tabii zaten doktorum yönlendirdi kendi bakmadı .. ama kendini strese sokma hemen dediğim gibi bizim tek taraflı mesela diğer tarafına yatıp istirahat edersen tuzsuz yersen çok yorulmazsan riske girmez zaten doktorun bu yüzden çok önemsememiştir..
Benim gittiği haftada 23+2 olmam gerekirken 23 çıktı 2 gün geriden geliyor du doktor bu fark açılmaya başlarsa mutlak yatak istirahati ve aspirin öneririm dedi.. arkadaşım da hem sağ hem sol uterin arterin de yetmezlik vardı 32 haftada ayrıldı işten yattı hep.. ben perinatoğa gittim onun görüşü önemli sende bi git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…