2014 Kasım Anneleri

malesef öyle ...bu arada bende hemşireyim

Yok silmedi alkollü pamukla bize kan şekeri eğitimlerin de ilk kanı silin diyolar hala.. o kadar derin batırdı ki sıçradım zaten.. aynen çok soğuklar orda çalıştığını bilseler bile bi tavır hepsi.. hangi ildesin sen ?

izmirdeyim canım.istanbulda da çalıştım 2 yıl.

Kizlar Aziz Bebe de indirim war kız bebek tulumları 25,26 arasi sitesine bi bakin isterseniz
Ben bunlari aldim:)
1)24 tl
2)26 tl
3)26 tl

Eklentiler

• $1405087744150.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $1405087756322.webp
    6 KB · Görüntüleme: 27
  • $1405087777865.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 saatte bir atıştırman lazım canım aç kalma yoksa miden bulanır öyle..

Canım benim 19+5 te 345 gr 21 cm di oğlum. Dr gelişimi haftasıyla uyumlu dedi. seninkide normal sıkma canını. Aspirinin faydası olur zararı olmaz diye biliyorum. Çoğu arkadaşım gebeliğinde coraspirin kullandı.

Kızlar bu hastane çıkışımızın battaniyesi kendim incilerle süslüyorm dha bitmedi ama fikir olsun die paylaştm sizlerde ufak dokunuslar yaparak dha tatli hale getirebilirsiniz kuzularimizin eşyalarini:):)

Eklentiler

• $1405091716649.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $1405091732917.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $1405091949993.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bu hastane çıkışımızın battaniyesi kendim incilerle süslüyorm dha bitmedi ama fikir olsun die paylaştm sizlerde ufak dokunuslar yaparak dha tatli hale getirebilirsiniz kuzularimizin eşyalarini:):)

Çok şirin ve şık olmuş canım kuzucuğun sağlıkla kullansın inşallah

Kızlar bol bol kiraz yiyelim. Kirazın kan sulandırıcı özelliği var. Gebelikte çok faydalıymış.

Kızlar sonunda kocamı ikna ettim yarın öğlen bi kadın doğum doktorunun muayenehanesine gidicez inşallah artık sağlıkla cinsiyetlerini öğreniriz..
Ve kafamdaki soruların cevabını alabilirim...

Eline sağlık çok güzel olmuş

Kızlar sonunda kocamı ikna ettim yarın öğlen bi kadın doğum doktorunun muayenehanesine gidicez inşallah artık sağlıkla cinsiyetlerini öğreniriz..
Ve kafamdaki soruların cevabını alabilirim...

Hadi hayirlisi zeyy. Guzel haberlerini beklioruz. Iki erkek derse ayri bi sok olacam haberin olsun::))))

Hadi hayirlisi zeyy. Guzel haberlerini beklioruz. Iki erkek derse ayri bi sok olacam haberin olsun::))))

Hehe sağol canım valla ben şok olmam yeterki sağlıkla öğrenelim artık..
Alışveriş yapmak istiyorum isimleriyle sevmek istiyorum
Bi kız bi erkekse çok daha mutlu olurum ve dükkanı kapatırız artık
Ama hangisi hayırlıysa Allah onu nasip etsin inşallah

güzel haberlerle gel inş canım..bekliyoruz seni tamam

Canım benim özel bölgedeki ağrı devam ediyo. Henüz magnezyumun bi faydasını göremedim bazen zor yürüyorum, aşağıda ağırlık ve ağrı hissediyorum. Canım çok sıkılıyo bu duruma. Senin geçti mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…