malesef öyle ...bu arada bende hemşireyim
silmiş miydi öncesinde alkollü pamukla .silmediyse sonucu etkilemiyor ilk kanı silmesi.ilk kanı silmekdeki amaç alkolle temas ettiğinden dolayı sonucu etkileöesin diye.çoğu insan lanceti batırmadan önce parmak ucunu sıkıp öyle batırıyor.lanceti batırdıktan sonra hafif sıksalar bişey olmaz.ortalık kan olmaz en azından.oldum olası laborantları sevmemişimdir.bizim kadar hastalarla içli dışlı olmadıkları için çok soğuklar iletişim sıkıntıları oluyor birazcık.
Yok silmedi alkollü pamukla bize kan şekeri eğitimlerin de ilk kanı silin diyolar hala.. o kadar derin batırdı ki sıçradım zaten.. aynen çok soğuklar orda çalıştığını bilseler bile bi tavır hepsi.. hangi ildesin sen ?
Kizlar Aziz Bebe de indirim war kız bebek tulumları 25,26 arasi sitesine bi bakin isterseniz
Ben bunlari aldim:)
1)24 tl
2)26 tl
3)26 tl
Merhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar Aziz Bebe de indirim war kız bebek tulumları 25,26 arasi sitesine bi bakin isterseniz
Ben bunlari aldim:)
1)24 tl
2)26 tl
3)26 tl
2 numaralıyı bende aldım.bugün kargodan eşimin işyerine geldi.çok ciciler
Merhabalar herkese benim bi sorum olacak size
Ben 3-4 saat birsey yemedigim zaman midem bulanmaya basliyo boyle bisey yasayan varmi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaaarrrr yoruma ihtiyacım var hafif bi moralim bozuldu.
şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim, 19+6'yım ve kilo 325 g boy: 21 cm çıktı. erkek olacak bebeğim. sizin değerleri hatırlıyor musunuz? neden moralim bozuldu anlatayım, ölçümler sırasında bebekte bir sıkıntı görmedi ama bebeği besleyen iki damardan birindeki kan akış hızını yavaş buldu. hatta aspirin verdi günde 1 tane. doktorum rahat aslında böyle çok büyük bir olay gibi aktarmadı bana. iki damarda da olsaydı gelişimde gerilik olurdu dedi ama haftasıyla uyumlu dedi. yine de kurt düştü içime. sizinkiler nasıldı bu haftada?
Kızlar bu hastane çıkışımızın battaniyesi kendim incilerle süslüyorm dha bitmedi ama fikir olsun die paylaştm sizlerde ufak dokunuslar yaparak dha tatli hale getirebilirsiniz kuzularimizin eşyalarini:):)
Kızlar bu hastane çıkışımızın battaniyesi kendim incilerle süslüyorm dha bitmedi ama fikir olsun die paylaştm sizlerde ufak dokunuslar yaparak dha tatli hale getirebilirsiniz kuzularimizin eşyalarini:):)
Çok şirin ve şık olmuş canımkuzucuğun sağlıkla kullansın inşallah
Eline sağlık çok güzel olmuş
Kızlar sonunda kocamı ikna ettim yarın öğlen bi kadın doğum doktorunun muayenehanesine gidicez inşallah artık sağlıkla cinsiyetlerini öğreniriz..
Ve kafamdaki soruların cevabını alabilirim...
Hadi hayirlisi zeyy. Guzel haberlerini beklioruz. Iki erkek derse ayri bi sok olacam haberin olsun::))))
güzel haberlerle gel inş canım..bekliyoruz seni tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?