Gunaydin . Bir limonata yap. Hem serinletir. Hem c vitamini bogaz yollarina iyi gelir. Ben genelde bi bardak suya bi limon sıkarm bol seker katar sulandirip icerim. Iyi gelir. Gecmis olsun.günaydın tüm annelere, herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun
akşam eve geç gelince eşimi yalnız bırakmadım onunla sahur yaptım ama yapmasaydım keşke midemdeki baskıdan duramıyorum şimdi, halbuki sahuru yapıp yatınca 12 ye kadar aralıksız uyuruz diyordumbir de boğazımı üşütmüşüm, nasıl geçecek bilmiyorum:2::2:
carputi selam, dun aksam gıttım doktora. perinatolog ve tr'de adı geçen adamlardan dolayısıyla guven acısından suphem sıfır (adam prof ve 650 tl verdik dusun!) tek tek tum organlara kemiklere baktı ve bebekle ilgili sıkıntı gormedi cok sukur. hatta 5-6 gun ileride dedi nasıl rahatladımresmen suclu gibi hissetmiştim kendimi o ultrason cıktılarından sonra.
bu damar olayına gelinde aynen doktorumun dediği gibi sol tarafta yavaslık var dedi ama sağ tarafla ortalaması alınınca belli bir değer varmıs ve o degerın altında kalmadıgı ıcın hiiiiç sıkıntı yok dediaspirin olayını da sordum litereturde bazı çalışmalar var ozellikle fransa kaynaklı calısmalar. ama sonrasında cok daha fazla calışma yapıldı ve faydası olmadıgı gosterıldi. kullanma dedi. dolayısıyla senin de o ortalamaya baktırman lazım sanırım için rahatlasın. kısaca durum bu ve cok keyıflıyım çok şükür :)
kısaca durum bu bende.. çooook şükür. cok saolun kızlar bu arada
unuttum yazmayı esim saga sola yatmayla alakası var mı dedi bu olayın, doktor alakası yok dedi..
carputi selam, dun aksam gıttım doktora. perinatolog ve tr'de adı geçen adamlardan dolayısıyla guven acısından suphem sıfır (adam prof ve 650 tl verdik dusun!) tek tek tum organlara kemiklere baktı ve bebekle ilgili sıkıntı gormedi cok sukur. hatta 5-6 gun ileride dedi nasıl rahatladımresmen suclu gibi hissetmiştim kendimi o ultrason cıktılarından sonra.
bu damar olayına gelinde aynen doktorumun dediği gibi sol tarafta yavaslık var dedi ama sağ tarafla ortalaması alınınca belli bir değer varmıs ve o degerın altında kalmadıgı ıcın hiiiiç sıkıntı yok dediaspirin olayını da sordum litereturde bazı çalışmalar var ozellikle fransa kaynaklı calısmalar. ama sonrasında cok daha fazla calışma yapıldı ve faydası olmadıgı gosterıldi. kullanma dedi. dolayısıyla senin de o ortalamaya baktırman lazım sanırım için rahatlasın. kısaca durum bu ve cok keyıflıyım çok şükür :)
kısaca durum bu bende.. çooook şükür. cok saolun kızlar bu arada
unuttum yazmayı esim saga sola yatmayla alakası var mı dedi bu olayın, doktor alakası yok dedi..
kızlar eşimle dün dışarıdaydık kızımıza bişeyler aldık .eve dönünce ben uzanmıştım kocişimde kızını seviyordu kızımmm dedi yüksek sesle içerden sert bir tekme hissettim ilk defa o kadar kuvvetli vurdu ki elim kocişimin elinin üstündeydi ordan bile hissettim.acayip bi duyguydu sizle paylaşmak istedim
Kahrolsun kapitalist düzen
Yaşasın uykusunu alabilen anneler
Hahahaha nevar diye bağırmış içeriden. Yavrum benim, bazen öyle ilginç tepkiler veriyo minnaklar hadi biz neyse de eşlerin şokunu izlemek çok keyifli dimi :))
Bence de kahrolsun..
Kadınların özellikle de annelerin çalışma koşulları düzeltilsin. Hiçbir kadın cumartesi ve resmi tatil günlerinde çalışmasın. çalışacağı saatlere kendisi karar versin günde 5 saatten fazla çalışmasın. Ama maaşından da kesilmesin..
Evine, çocuklarına, eşine hepsinden önemlisi kendine daha çok vakit ayırabilsin..
Kadınlar daha mutlu olsun..
ben zaten kendimi değil de hep kocişimin tepkilerini merak etmişimdir.nasıl kucağına alacak ne yapacak özellikle kardeşime söyleyeceğim eşimin kızıyla ilk buluşma anlarını kameraya alsın .malum ben sezeryan olacağım göremeyeceğim o anları.ağlar benim duygulu kocişim yaaaa
Evet... kadınlar daha mutlu olsun, çocuklar da daha sevgi dolu büyümüş olur.. Vatan kurtulur be.
sağ ol canım inşallah, senin rüyanı biliyorum
marmara çevresinde takılmayı düşünüyoruz ama neresi bilmiyorum, malum buralar da çok dolu oluyor, buluruz inşallah
bu alışveriş bir bağımlılık, başlayınca durmuyor, hafta sonu mobilya gezmeye çıktık kim sorarsa, ama o kadar gezmeden sonra eve elim boş dönmek olmaz dedim, yine giyecek bir şeyler aldım prensesegeçen hafta kız kardeşim anneme sızlanıyor, dolabında birşey yokmuş, duru'nun bile benden çok kıyafeti var diyor güzel günlerde kullansınlar inşallah canım
dikkat et canım geçmiş olsun, benim de sağlık ocağında biraz yüksek çıktı ama ben oranın yoğunluğuna bağladım, gürültüye dayanamıyorum ben hamileliğimde sesten kaçma gibi bir refleks oldu, hastanede de bir keresinde adamın biri görevli ile tartışıyordu yüksek sesle o zaman yükselmişti
eleithya bu arada aklıma gelmişken sen çayı kahveyi fazla mı tüketiyorsun acaba, kansızlık ilaca rağmen çıkmış?
Siyasete atılalım en iyisi..
Gerçi bu millet bize oy vermez. Takılmış plak gibiler..
Kadın dayanışması güçlü olsa, kadınlar verse yeter de. İşte.. Amann ağır mezvular, bu ara ağır taşımak yasak bize boşver...
Hahahaha nevar diye bağırmış içeriden. Yavrum benim, bazen öyle ilginç tepkiler veriyo minnaklar hadi biz neyse de eşlerin şokunu izlemek çok keyifli dimi :))
Benim de gecen esimi elini koydu gobegime icerde habire hareket ediyor minik.. Esim de diyor evini duzenliyo heralde plasenta sen saga gec... olmadiii sen sola gec..koptum oyle deyince :))
Kadın dayanışması güçlü olsa, kadınlar verse yeter de. İşte.. Amann ağır mezvular, bu ara ağır taşımak yasak bize boşver...
Kızlar haklı olabilirsiniz ama bu memleketin size çok ihtiyacı var kardeş 5 saat yeterli olmaz hı şu cumartesi tatil olayına katılıyorum onu erkeklere de yapsınlar canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gülmekten karnıma kramplar girdi walla
Hergün soruyor oğlum ne yemek istersin basliyo sayiyo bisürü yemek hangisin de vurursa onu yicekmişiz :)) bide gecen bi siteden okuduk bebekler ince sesleri net algilarmis babalarin sesleri kalin oldugundan inceltip konusmak lazimmis biz de tam tersi esimin sesi ince benim kalin dedim cocuk beni babasi saniyo kesin :)))
Siz ne kadar eğlenceli bir çiftsiniz ya maaşallah.
Oğluşunuz doğmadan espiri yeteneği tavan yapacak bu gidişle
Benim de gecen esimi elini koydu gobegime icerde habire hareket ediyor minik.. Esim de diyor evini duzenliyo heralde plasenta sen saga gec... olmadiii sen sola gec..koptum oyle deyince :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?