Tatlım çok güzel bir yazı fakat kordonun atımı bitince kesilmesini istiyoruz ne demek:44: birde bende Allah kısmet ederse bebeğimi doğar doğmaz göğsüme koymalarını isteyecektim hemen alıp mıncıklayarak silmelerini sevmiyorum
Tatlım benim öncelikle sakin ol bilmediğimiz bir durum olursa evet endişeleniyoruz ama dr sonlara doğru düzelen bişey demiş umarım tecrübeli annelerden cvp veren olur Allah a dua et
tatlim oncelikle sakinnn daha oncede bi arkdasa yazdm bu sorun ablamda vardi erken dogm olablr dendi kontrol altndaydi onunda erkkti olabiliyrms erkklerde ama hicbir sorun olmadi zamannda dogurdu simdi 18aylik:))meraba bn 21 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkk dün ayrıntılı ultrasyona girdik böbreklerde genişleme tesbit edildi onun dışında bi sorun yok çok şükür ama çok korktuk ne düşünmem gerekio bilmiorum drmuz korkmana gerek yok kontrol altında tutcaz son aylara doğru düzelen bişey dedi ama içinizde bunu yasayan ya da bilgisi olan var mı :18:
tatlim oncelikle sakinnn daha oncede bi arkdasa yazdm bu sorun ablamda vardi erken dogm olablr dendi kontrol altndaydi onunda erkkti olabiliyrms erkklerde ama hicbir sorun olmadi zamannda dogurdu simdi 18aylik:))
rabbim şifa verr inşallah sağlık verr bizimkinde biri 4.7 diğeri 4.3 daha yüksek olanlar var tabi bilmiorum elden bişey gelmio rabbim daha kötüsünden korusun degerler yukselmesn nolur
Üzülme strese girme hiç dua et inşallah bişey olmayacak bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıcaz inşallah
inş canım sizin tek böbrekte mi genişleme
Evet nil'in dün dediği avent free flow aldım 0-6 ay ikili fiyatı 21 tl gibi bişey e- bebekten aldım
Sanırım ikisinde de var tam hatırlamıyorum ilk dediğin de şaşırdım nasıl yani diye sonra 5mm üstü sorun olur falan deyince keşke demeseydi dedim.. bak ben unutmuştum şimdi sen deyince hatırladım üzülme tamam mı ben de üzülürüm yoksa
şükrediyorum ki herşeyimiz normal umarım bi sonraki usg de gzel haberler alırız üzülmeyelim beraber hatrlattım sanada kusura bakma
haklısın canım yaa..
Aynen canım bende hep öyle duaettm eşimde babamın tıpkısının aynısıbu arada bizde bireysel emeklilik yaptırdık bebişimize bazen diyorum ne kadar şanslı olacak kızımız inşallah hayırlı evlat olurda kıymet bilir sokakta ailelerinin dilendirdiği melekleri görünce kahroluyorum Allah a dualar ediyorum
meraba bn 21 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkk dün ayrıntılı ultrasyona girdik böbreklerde genişleme tesbit edildi onun dışında bi sorun yok çok şükür ama çok korktuk ne düşünmem gerekio bilmiorum drmuz korkmana gerek yok kontrol altında tutcaz son aylara doğru düzelen bişey dedi ama içinizde bunu yasayan ya da bilgisi olan var mı :18:
Babam mobilyacı o yatağın sadece ağacı bile o kadar ucuz olmaz
Selam kızlar nasılsınız?
Akşam eşimin patronu iftara davet etmiş bi kuaföre gidip saçlarımı yaptırıyım makyaj yapıyım istiyorum..
Ama doğru düzgün giyicek bişeyim yok birazdan dolabı didik didik edicem..
Birde küçük kızlarla oğlan var belki onlara da oyuncak alırım
Bebeğim ters duruyormuş. Yani kafası yukarda ayaklar aşağıda bi kaç gündür çok ağdım oluyor zaten bebiş çok harketli her harektinde dahada canm acıyo. Karnımda hala çıkmadı önceden takmyordm ama bilmyorm hiç çıkmadı. Bayramda da bi sürü moralmi bozacklar bilyrm
ya canım karnın çıkmayabilir saçmalama kuzucumm..
benimde 2 haftada büyüdü hiç yoktu biliosunn..
bebek dik durabilirki canım daha..şimdi rahat ettiği pozisyonda durur sonra döner kuzucumm..
doktormu söledi ters duruo diye..problemmiymişkide sölemiş
Bi anda çıkar diyolarda ne bilym hiç yok yani. Doktr dedi ters diye dönebilir daha var doğuma dedi ama dönmezse sezeryan oluyor. Korkyrm azck sezryandan da:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?