hangi banka?
internet bankacılığı yada çağrı merkezi aracılığıyla açılmaz mıki?
Cnm chicconun tarAgi oyle hepsiburadada 17 lirami neydi
Ben yorumlara bakip bebedor aldim pismanm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İsyancm havale ile al oluosa:) ne begendin link ver bakayim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bessikci-be-261-besoko-buyuyen-besik-119321114 kızlar şu beşiğe bakarmısınız..hemde büyüyormuş..park yatak alıcaktık ama buda güzel ve fiyatı uygun geldi..
yakından görmeden alma bence mobilya bu kadar uygun olması aklını karıştırıyor
Biberon: Avent (120ml olan cam, 260 ml BPA free natural)
Tırnak Makası Seti: Bebedor (Törpüsü var)
Bebek Sabunu: Sebamed
Emzik: Avent (BPA free silikon)
Tarak görerek mi alsak böyle at kılı gibi olanlar var yumuşacık onlar çok güzel oluyor
24 haftalığım ben.daha once gittiğim doktorlar pek üstünde durmamıştı.on gün önce değiştim doktorumu. O da önlem olarak kullanmamı istedi.Vurmayı unutursak birsey olur mu hiç bilmiyorum.Ben çok unutkanımdır telefonumun çalar saatini ayarladım unutmamak için.
Sonun da biberon, emzik, tırnak makası, sabun aldımtabii şöyle bi sıkıntı var ellerin de hangi emzik varsa onu yolluyomuş akıllılar pembe de gelebilir aradım belirttim olmuyomuş öylee pembiş gelirse iade edicem
Ramazandan sonra havuzlu hana gidicem bakalım bi kıyafetlere.. bidee tahtakaleye gidicem keçe falan alıp miniğim için buzdolabı magneti yapcam
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım çok kötü geçti tadı çok kötüydü neredeyse bayılcaktımçok şükür sonuç güzel çıktı ama tahlil göstermek için tam 1 buçuk saat bekledim
Bende keçeden bebek süsü yapıcaktım da tuhafiyecide istediğim renk keçe bulamadım. Tahtakaleyede gidemem iş güç. İnternetten sipariş verilebiliyomu bakiim daha kolay olur benim için
Sevgili anneler e-bebek ten ürün alıp teslimat veya kalitesin de sorun yaşadınız mı?? :44: ben bu siteden bişeyler attım sepete alıcam da
Sevgili anneler e-bebek ten ürün alıp teslimat veya kalitesin de sorun yaşadınız mı?? :44: ben bu siteden bişeyler attım sepete alıcam da
ben mağazadan aldım netten almadım ama karamelin ürünleri çok güzel birde organik hastane çıkışı almıştım elledim yumuşacık tavsiye ederim
ama internet satışı teslimatı nasıldır hiç bilmiyorum :44:
Keçe de zor olan kesmek kalın olduğundan düzgün kesebilirmiyim diye düşünüyodum bi akrabam da lazer kesim makinesi varmış iş yerinde ondan rica ediciiim.. puset şeklinde bi kalıp olcak bi de tekerlekleri ayarlayıp kestirirsem gerisi kolay
4 senedir hem magaza hem internet sayfasından alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım bide puan kartı çıkartıyorlar biriken puanlarlada ufak tefek bişeler almak çok güzeldaha öncede demiştim bayramlarda hediye çeki kampanyaları oluyor ben bayramı bekliyorum her 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?