2014 Kasım Anneleri

İsyancm havale ile al oluosa:) ne begendin link ver bakayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım çok kötü geçti tadı çok kötüydü neredeyse bayılcaktım çok şükür sonuç güzel çıktı ama tahlil göstermek için tam 1 buçuk saat bekledim

Sonun da biberon, emzik, tırnak makası, sabun aldım tabii şöyle bi sıkıntı var ellerin de hangi emzik varsa onu yolluyomuş akıllılar pembe de gelebilir aradım belirttim olmuyomuş öylee pembiş gelirse iade edicem
Ramazandan sonra havuzlu hana gidicem bakalım bi kıyafetlere.. bidee tahtakaleye gidicem keçe falan alıp miniğim için buzdolabı magneti yapcam

chicco nun tarak seti ıkılı canım. normal tarak ve at kılı gıbı olan ıkısı de cok iyi. ben biberon konusunda cok kararsızım. kızımda dr brown kullandım ilk zamanlar. ama ıcındeki plastik boru ıslak kalınca kararıyor ve temızlemesı cok zordu. daha sonra avent kullandım hep. kızım sarılık oldugu ıcın kılo verdı güçsüz olunca ememedi bir süre biberonla beslemek zorunda kaldım biberon emmeyi unutturabılıyor. o yuzden anne göğsüne en yakın olanı. nuby doğal dokunuş diye bir model var yorumlarını okudum kımısı akıtıyor yazıyor kımısı cok memnun karar veremedım.

cam alsam dıyorum ama kızım cok yaramaz sağı solu belli olmaz cam bıberonun bızım evdekı omru cok az olur emınım. bebege de zarar verebılır.

sanki hiç doğurmamış gibiyim ne alacağımı şaşırıyorum. insan unutuyormuş gerçekten. bana akıl verin kızlar (

Son düzenleme:
Kızlar avent cam biberona karar verdim ama kaç ml lik alıyım sizce?
Yazdıklarınızı not ettim. Sizin dediklerinizi alcam.

💕💕💕

canım benimdi pıhtılaşma testleri yapıldı ama hicbirşey cıkmadı dr yinede kulanalım dedi ve bebek cok şükür iii bende unutacam diye ödüm kopuyor....

Bende keçeden bebek süsü yapıcaktım da tuhafiyecide istediğim renk keçe bulamadım. Tahtakaleyede gidemem iş güç. İnternetten sipariş verilebiliyomu bakiim daha kolay olur benim için

Gozunaydin :) iyimisin simdi :)

Anneme kitAptan kesitler okuyrdym oglan cildirdi , sesimi duyuyor diye yapio sanirim super bisi :) ona okuyrm sandi usagim :)

Bende keçeden bebek süsü yapıcaktım da tuhafiyecide istediğim renk keçe bulamadım. Tahtakaleyede gidemem iş güç. İnternetten sipariş verilebiliyomu bakiim daha kolay olur benim için

Keçe de zor olan kesmek kalın olduğundan düzgün kesebilirmiyim diye düşünüyodum bi akrabam da lazer kesim makinesi varmış iş yerinde ondan rica ediciiim.. puset şeklinde bi kalıp olcak bi de tekerlekleri ayarlayıp kestirirsem gerisi kolay

Sevgili anneler e-bebek ten ürün alıp teslimat veya kalitesin de sorun yaşadınız mı?? :44: ben bu siteden bişeyler attım sepete alıcam da

ben mağazadan aldım netten almadım ama karamelin ürünleri çok güzel birde organik hastane çıkışı almıştım elledim yumuşacık tavsiye ederim
ama internet satışı teslimatı nasıldır hiç bilmiyorum :44:

Sevgili anneler e-bebek ten ürün alıp teslimat veya kalitesin de sorun yaşadınız mı?? :44: ben bu siteden bişeyler attım sepete alıcam da

4 senedir hem magaza hem internet sayfasından alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım bide puan kartı çıkartıyorlar biriken puanlarlada ufak tefek bişeler almak çok güzel daha öncede demiştim bayramlarda hediye çeki kampanyaları oluyor ben bayramı bekliyorum her 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki gibi

Ben bugün sipariş verdim bi tek emzik konusu muallak kaldı renk seçtirmiyor site ellerinde ne varsa onu yolluyolarmış mail attım aradım bakalım ne renk gelcek pembiş gelirse hepsini iade edicem

hmm kesim çirkin olursa bişeye benzemez. ya uygun fiyata birine yaptıriim ya da minik bebek patiği ördüreyim o zaman kaynanama..

ben 100 tl lik alışveriş yaptım biberon, emzik v.s.. kıyafeti görerek almak istiyorum internetten başka alacak bişey kalmadı sanırım bi şampuan alıcam mustela e-bebekte yoktu bu marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…