2014 Kasım Anneleri

Ben bugün sipariş verdim bi tek emzik konusu muallak kaldı renk seçtirmiyor site ellerinde ne varsa onu yolluyolarmış mail attım aradım bakalım ne renk gelcek pembiş gelirse hepsini iade edicem

Ren seçtirmemesi ne kadar saçma internetten bu güne kadar hiçbirşey almadım cesaret edemiyorum kötü mü gelir almazlarmı diye

Ren seçtirmemesi ne kadar saçma internetten bu güne kadar hiçbirşey almadım cesaret edemiyorum kötü mü gelir almazlarmı diye

Güvenilir sitelerden alacağın herşeyin iadesinde hiç sorun olmuyor kargo bedeliyle beraber paranı iade ediyolar ben çok alışveriş yaptım internetten.. renk seçtirmemesi çok saçma yaa siparişi verince aklıma geldi aradım olmuyo işte falan dedi iade edeyim o zaman dedim gelsin belki mavi gelir pembe olursa edersiniz dedi bu kdr uğraştıracağına renk seçeneği koy çok mu zor yani

Fiona senin aldiklarina bittim zaten, cok zevklisin, bide senin sayene gormus oldum yumusak olduklari goruntulerinden anlasilio super oldu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fiona senin aldiklarina bittim zaten, cok zevklisin, bide senin sayene gormus oldum yumusak olduklari goruntulerinden anlasilio super oldu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim daha daha güzelleri sizin ve miniğin olsun

Aynen canım bende hep öyle duaettm eşimde babamın tıpkısının aynısı bu arada bizde bireysel emeklilik yaptırdık bebişimize bazen diyorum ne kadar şanslı olacak kızımız inşallah hayırlı evlat olurda kıymet bilir sokakta ailelerinin dilendirdiği melekleri görünce kahroluyorum Allah a dualar ediyorum

Tatlım hangi emzikten aldın nlyvz nin dediği avent in free flow emziğini mi bende alıcam bugünlerde birde e bebekten mi aldın bizim burda e bebek mağazası varda

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bessikci-be-261-besoko-buyuyen-besik-119321114 kızlar şu beşiğe bakarmısınız..hemde büyüyormuş..park yatak alıcaktık ama buda güzel ve fiyatı uygun geldi..

Tatlım fiyatı biraz fazla uygun geldi bi yamuğu yoksa bile boya kalitesi kötüdür bebek ayağa kalkıp kemircek oraları ben monilya olarak belis alacaktım bana ne alırsanız alın boyasını mutlaka sorun dedi belis te organik boya kullanıyorlar belgeli, çilek ise berbattı normal mobilyanın üstüne 15 tl lik stıcker alıp yapıştırmışlar teşhirde bütün stickerlar kalkmıştı boyasının belgesini sorduğumda bizde öyle bişey yok dediler biraz fazla yazdım ama beşik alacaksan bunlara dikkat et ben park yatak aldım

meraba bn 21 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkk dün ayrıntılı ultrasyona girdik böbreklerde genişleme tesbit edildi onun dışında bi sorun yok çok şükür ama çok korktuk ne düşünmem gerekio bilmiorum drmuz korkmana gerek yok kontrol altında tutcaz son aylara doğru düzelen bişey dedi ama içinizde bunu yasayan ya da bilgisi olan var mı :18:

Tatlım benim öncelikle sakin ol bilmediğimiz bir durum olursa evet endişeleniyoruz ama dr sonlara doğru düzelen bişey demiş umarım tecrübeli annelerden cvp veren olur Allah a dua et

erkek bebeklerde genelde bu böbrekte büyüme oluyor korkma oğlumdada yakınlarımdada vardı doğuma kadar herşey düzene giriyor stres yapıp kendinide bebeğinide üzme...

Tatlım hangi emzikten aldın nlyvz nin dediği avent in free flow emziğini mi bende alıcam bugünlerde birde e bebekten mi aldın bizim burda e bebek mağazası varda

Evet nil'in dün dediği avent free flow aldım 0-6 ay ikili fiyatı 21 tl gibi bişey e- bebekten aldım

Bende 23. hafta da yaptırdım 2. düzey usg yi bebeğim erkek perinatolog böbreklerde genişleme var ama 5 mm ve üstü için endişe ediyoruz senin 3.5 dedi.. eee dicektim niye söyledin o zaman sen yazınca aklıma geldi unutmuşum bile Allah ne verirse hayırlısını verir dua etmekten başka yapacağımız bişey yok şuan için

rabbim şifa verr inşallah sağlık verr bizimkinde biri 4.7 diğeri 4.3 daha yüksek olanlar var tabi bilmiorum elden bişey gelmio rabbim daha kötüsünden korusun degerler yukselmesn nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…