garanti açılmıyor canım yaa offff
hmm kesim çirkin olursa bişeye benzemez. ya uygun fiyata birine yaptıriim ya da minik bebek patiği ördüreyim o zaman kaynanama..
Ben bugün sipariş verdim bi tek emzik konusu muallak kaldı renk seçtirmiyor site ellerinde ne varsa onu yolluyolarmış mail attım aradım bakalım ne renk gelcek pembiş gelirse hepsini iade edicem
Ren seçtirmemesi ne kadar saçma internetten bu güne kadar hiçbirşey almadım cesaret edemiyorum kötü mü gelir almazlarmı diye
Ren seçtirmemesi ne kadar saçma internetten bu güne kadar hiçbirşey almadım cesaret edemiyorum kötü mü gelir almazlarmı diye
Fiona senin aldiklarina bittim zaten, cok zevklisin, bide senin sayene gormus oldum yumusak olduklari goruntulerinden anlasilio super oldu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de babamla aram çok farklıdır, hayatımın erkeği hep ona benzesin istedim Allah gönlüme göre verdi. Eşim babamın çocuğu olsa ancak bu kadar benzerdi huyu suyu herhalde :) Benim eşim de kız olduğunu öğrendiği gibi bireysel emeklilik yaptırdı, "erkek çocuğu limon satsa olur ama kız çocuğu bu devirde ayakları üzerinde durmalı, babanın seni yetiştirdiği gibi yetiştirmek istiyorum kızımı" dedi. Anlattı beni..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonun da biberon, emzik, tırnak makası, sabun aldımtabii şöyle bi sıkıntı var ellerin de hangi emzik varsa onu yolluyomuş akıllılar pembe de gelebilir aradım belirttim olmuyomuş öylee pembiş gelirse iade edicem
Ramazandan sonra havuzlu hana gidicem bakalım bi kıyafetlere.. bidee tahtakaleye gidicem keçe falan alıp miniğim için buzdolabı magneti yapcam
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bessikci-be-261-besoko-buyuyen-besik-119321114 kızlar şu beşiğe bakarmısınız..hemde büyüyormuş..park yatak alıcaktık ama buda güzel ve fiyatı uygun geldi..
http://www.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1020784-dogum-tercihlerini-hazirlamak güzel bi yazı okumanızı tavsiye ederim...
meraba bn 21 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkk dün ayrıntılı ultrasyona girdik böbreklerde genişleme tesbit edildi onun dışında bi sorun yok çok şükür ama çok korktuk ne düşünmem gerekio bilmiorum drmuz korkmana gerek yok kontrol altında tutcaz son aylara doğru düzelen bişey dedi ama içinizde bunu yasayan ya da bilgisi olan var mı :18:
meraba bn 21 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkk dün ayrıntılı ultrasyona girdik böbreklerde genişleme tesbit edildi onun dışında bi sorun yok çok şükür ama çok korktuk ne düşünmem gerekio bilmiorum drmuz korkmana gerek yok kontrol altında tutcaz son aylara doğru düzelen bişey dedi ama içinizde bunu yasayan ya da bilgisi olan var mı :18:
Tatlım hangi emzikten aldın nlyvz nin dediği avent in free flow emziğini mi bende alıcam bugünlerde birde e bebekten mi aldın bizim burda e bebek mağazası varda
Bende 23. hafta da yaptırdım 2. düzey usg yi bebeğim erkek perinatolog böbreklerde genişleme var ama 5 mm ve üstü için endişe ediyoruz senin 3.5 dedi.. eee dicektim niye söyledin o zamansen yazınca aklıma geldi unutmuşum bile Allah ne verirse hayırlısını verir dua etmekten başka yapacağımız bişey yok şuan için
erkek bebeklerde genelde bu böbrekte büyüme oluyor korkma oğlumdada yakınlarımdada vardı doğuma kadar herşey düzene giriyor stres yapıp kendinide bebeğinide üzme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?