Bebeğim ters duruyormuş. Yani kafası yukarda ayaklar aşağıda bi kaç gündür çok ağdım oluyor zaten bebiş çok harketli her harektinde dahada canm acıyo. Karnımda hala çıkmadı önceden takmyordm ama bilmyorm hiç çıkmadı. Bayramda da bi sürü moralmi bozacklar bilyrm
Bebeğim ters duruyormuş. Yani kafası yukarda ayaklar aşağıda bi kaç gündür çok ağdım oluyor zaten bebiş çok harketli her harektinde dahada canm acıyo. Karnımda hala çıkmadı önceden takmyordm ama bilmyorm hiç çıkmadı. Bayramda da bi sürü moralmi bozacklar bilyrm
birtanem daha döner korkma bebiş..
hem bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsinde normalmi olacak sezeryanmi Rabbim bilir..
karnınada dert etme..benim 2 haftada aldı başını gitti
Canım ben de çok kilo almama rağmen göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli değildi bu hafta birden büyüdü göbeğim yani hamile olduğum yeni belli oluyo hiç kafana takma takılacak bişey değil ne güzel işte fit bi hamilesin :) ayrıca bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa sorun yok... Ayrıca arkadaşımın da bebeği ters duruyodu 9 aya kadar dönmedi sezeryanla doğum yaptı moralini bozma böyle şeyler için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İç karnım büyükmüş de geç boşver milleti hiç şimdiden düşünüp strese girme..
ama bir foto çekte görelimm şu göbeğii yahuu..fit anneHayırlısı tabi canm inş bayrama kadar çıkar. Son kontrolde doktorn karnıma bakışnı görmen lazmdıbu napıor burda der gibi
Bebek iyi çok şükür kilo boy ayrntılıda hiç sorursz geçti tek tesellm zatn bebişm sağlıklı hayırlısı artk beklyecz baklm döner inşallh
ama bir foto çekte görelimm şu göbeğii yahuu..fit anne
Dur atym çekymde
Bi anda çıkar diyolarda ne bilym hiç yok yani. Doktr dedi ters diye dönebilir daha var doğuma dedi ama dönmezse sezeryan oluyor. Korkyrm azck sezryandan da:18:
calla canım en son ben karataylının sahurda ekmeğin arasına bol bol tereyağ sürün yeyin demesinden sonra inancım kalmadı..Kızlar Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneğinin yaptığı açıklamayı paylaşıyorum...
Eki Görüntüle 1190939
bekliyorum şekerimmm
Yüklemyor ya dur watsaptan atym sana
Kızlar sıra geldi yorgana, bebek yorganı olarak asla elyaf düşünmüyorum öncelikle bunu söylemek isterim. Pamuk yorgan mı alsam acaba? Hiç yorgan mevzusu açılmadı galiba, ben de karar vermekte zorluk çekiyorum şuan.
CootonBox pamuk bebek yorganı, fiyatı da 78.90 TL
Eki Görüntüle 1190949
canım benim annem kendisi yüm yorgan dolduracak ağır olmayacak şekilde istediği kalınlıkta..onuda diktirtecek..
elyaf yada pamuk istemedik bizde..
canım benim annem kendisi yüm yorgan dolduracak ağır olmayacak şekilde istediği kalınlıkta..onuda diktirtecek..
elyaf yada pamuk istemedik bizde..
Kızlar sıra geldi yorgana, bebek yorganı olarak asla elyaf düşünmüyorum öncelikle bunu söylemek isterim. Pamuk yorgan mı alsam acaba? Hiç yorgan mevzusu açılmadı galiba, ben de karar vermekte zorluk çekiyorum şuan.
CootonBox pamuk bebek yorganı, fiyatı da 78.90 TL
Eki Görüntüle 1190949
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?