2014 Kasım Anneleri

Tatlım aynısı 4 5 gündür bendede var mide ağrısıymış o bende şaşırdım kemik ağrısı sanmıştım yudum yudum ılık süt iç rahatlıyorsun

Çok teşekkür ederim canım.aslında aklımada gelmişti çünkü kemik haricince tam ortada kalan boşluğa bastırınca acı oluyodu ama yinede kemiktir diye düşündüm.süt içmeyi deniycem,umarım geçer:))

Arkadaşlar şimdi evlat edinme topiğinden geliyorum ne güzel anne adayları ne güzel baba adaylarıyla dolu bazılarını heyecan sarmış evlerine kontrole geliyorlarmış herkes yavrusuna aldığı önlemleri anlatıyor kimi pencere kilidi kimi sivri yerlere kalkan vs gerçektende anne olmak için doğurmak gerekmiyor baba olmak içinde onlarda meleklerini bekliyor aynı bizim gibi yüzlerini görmeden kokularını duymadan gelecek meleklerini gözü kapalı bekliyorlar gözlerim dola dola okudum hepsinin yürekleri alkışlanmaya değer inşallah tüm herkes yavrularını sağlıcakla kucağına alır

24-28. haftalar arası yapılıyor ben 25. haftada yaptırdım geç falan değil endişe etme

Bende 26. Haftada yaptiricam
bi yerde okumustum 28. Haftaya kadar zamani war diye bende doktoruma guweniyirum

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim kızlar of bu hemşireler hemen insanı paniğe sürüklüyorlar. zaten sürekli endişeliyiz.

nerede bu topik canım....
anne ababa olmak için doğurmaya yada senin kanından olmasına gerek yok..
Rabbim o sevgiyi versin yeterki...

nerede bu topik canım....
anne ababa olmak için doğurmaya yada senin kanından olmasına gerek yok..
Rabbim o sevgiyi versin yeterki...

Evlat edinme diye bir bölüm var çocuk büyütürkende sanırım tesadüfen buldum

teşekkür ederim kızlar of bu hemşireler hemen insanı paniğe sürüklüyorlar. zaten sürekli endişeliyiz.

Öhöömm ben de hemşireyim ama doğru her meslekte tuhaf kişilikler var bilmiyorum demektense illa bişey söylecek :44:

merhaba hanımlar bir şey sorcam sizlere bebişlerinizin ilk minik tekmesini ne zaman hissettinizi???

merhaba hanımlar bir şey sorcam sizlere bebişlerinizin ilk minik tekmesini ne zaman hissettinizi???

22.haftada hissetmistim önce bağırsak hareketi sandım ama değilmis simdi dısardan bile görüyorum hareketini nihayetinde dün babamızda hissetti:)

20. Haftamda hissetmistim bende, 21+1 . Gününde de eşim hissetti. Ve hergün artarak devam ediyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20. Haftamda hissetmistim bende, 21+1 . Gününde de eşim hissetti. Ve hergün artarak devam ediyor :)

daim olur inşallah :)) ilk gebeliğin peki canım???:26:

Allah razı olsun çooook teşekkür ederim

Canım doğum günün kutlu olsun. .nice nice senelere tüm sevdiklerinle beraber inşallah

Zeyy yok iyi mi acaba :s

20. Haftada canim
Ama simdi giderek artiyor minikin balikin hareketleri

💌💌💌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…