2014 Kasım Anneleri

Kızlaaar taril dönüşü doğum topiği açalımmmm ayy çok heyecanlı doğumlar zeyy in ikizlerden dolayı 35 küsürlerde başlar başka ikiz vardı hatırladığım kadarıyla zeyy nerdesinnnnnn

Çokk zor oluyo en son 3 ay önce gördm annemi babamı şubatta
kız niye bekliosunki o kadar..
benimde kuzen ankarada..
hafta sonları gelir 2-3 haftada bir..
sende hafta içleri gitsene anacığına..

Kızlaaar taril dönüşü doğum topiği açalımmmm ayy çok heyecanlı doğumlar zeyy in ikizlerden dolayı 35 küsürlerde başlar başka ikiz vardı hatırladığım kadarıyla zeyy nerdesinnnnnn

neyy doğummuuu... anammm geliozmu o günlereee

Belki aynı anda doğururiz kız görüşrz hastanede

O zamaaaaaaannn topiğimiz hazııııırrrrrr!!!!!

2014 Kasım Anneleri Doğum Hazırlığı ve Doğum Hikayeleri

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=737506

Hepimize hayırlı olsun.

Bol bol güzel anılarla dolsun!

arkadaşlar hamilelikte kaç kalori almalıuız günde maksimum

ballı lokmalar günaydınnnnnnnnn
ya bu şeker yüklemesinde mutabık mıyız yaptırıym mı çağırdıda cumartesi?
geriye dönüp okuyamadım çok hızlı hatunlarsınız hepiniz iyisinizdir umarımmm

Gunaydin 1 agustosda benimde war galiba gidicem kuzu kuzu werdikleri seker orani 4 dilim baklawaya esitmis waffle yada kunefe yiyincede seker yukleniyor,
Bir yandan ac karnina bebegime yazik sekerli su uzuluyorum yanlis mi dogru mu bilmiyorum :s

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum tipim ve kilo artışım dolayısıyla beni şeker hastası adayı olarak görmediğini açlık ve tokluk kan şekerine baktıracağını söyledi. Ona göre karar verecekmiş. Şeker testi zor seni zorlamayalım ona göre karar veririz dedi :44:

kızlaarr bende ne zamandır giremedim nete ooo baya ilerlemişsiniz siz okuyamadım geçmişi artık.... neyse burdan devam edeyim beni de sağlık ocağından aradılar geçen hafta şeker yüklemesi yapçaz diye doktoruma sorayım dedim cuma günü kontrolüm vardı sordum bekle yaptırma ben burada yapçam erken daha dedi 27. hafta da kontrolüm var o zaman yapaçakmış . sağlık ocağındaki hemşireye söyledim ooo çok geç dedi ama olsun ben doktoruma güveniyorum o ne derse o:) siz ne yaptınız yaptırdınız mı

Slm kizlar herkese benimde şu tatilde denize girme konusunda kafam cok karışık bu konuda bilgisi olan var mii ...

ya valla ben kızımda yaptrdım ama şu canan karatay yüzünden ortalık karıştı şimdi diyorumki zararlıysa kızıam niye yaptırdım evlat ayıramam bunada yapıcam sonra diyorumki amann eskiden şeker yüklemesi mi vardı sonra da diyorumki teknolojinin nimetlerinden niye faydalanmıymm
kısacası pek normal olduğumu düşünmüyorum

Bizde de ayni durum sansliyiz

Daha kötüsünü de göstermesin. Biraz araştırmak için gezindm nette. Ne hikayeler var evlerden uzak olsun, Allahım yaşayana da sabırlar versin.

Kendi adıma konuşuyorum insanın hayatında yaşayacağı şeyleri önceden planlayabilme gibi bir lüksü yok maalesef. Bu bebeği ikimizde istedik sonuçta çiftlerden birinin tek başına yapabileceği birşey değil. Bizim planlayıp istediğimiz zaman gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı. Sonrasında bebek planlarımızı bir müddet rafa kaldırdığımız dönemde güzel haberi aldım. Ama eşimin işinin sıkıntıda olduğu bir dönemdi bu haberi almamız. Çalıştığı şirket başka bir firmaya satıldı. Bir müddet maaş ödemelerinde sıkıntılar yaşandı üstüne o dönem sağlık sorunları oldu vs. Öğrendiği günden beri şimdi bebeğin sırasımıydı diye her fırsatta söylendi durdu. Ancak büyük oğlumuza da çok düşkündür. Bebeği istememesindeki en büyük nedenin bu sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Eşim karakter olarak herşeyi kontrol altında tutmak isteyen bir yapıya sahiptir. Bir olay üzerine 20 farklı senaryo kurar kafasında. Öyle olursa şöyle olur, şöyle olursa böyle olur, ya şu olurda bu olmazsa..
Ben de tam tersi elimden geleni, mantığıma yatanı yapar geri kalanı Allahın taktirine bırakırım. Eşimde bu huyuma uyuz oluyor heralde..

En son kararı bana bıraktı, Öyle ya da böyle bir risk almak durumundayım. Kalan 4 ayı acabalarla, stres ve sıkıntıyla geçirmektense risk alıp kesin sonucu öğrenip rahatlamak en iyisi.
Yarın sabah 09:00 da hastanede olacağız. İnşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırız.[/QUOTE]
Hayatin ne getirecegi ne goturecegi gercekten belli deil esinde strese girmis bnm esimde isleri yolunda gitmediginde kabuguna kapanir ne kadar yansitmamaya calissada bi sekilde yansitiyolar cunku erkekler bizim kadar guclu olamiyo malesef bende bi suru sorun yasiyorum defalarca bebegimi kaybetme derecesine geldim esim ne kadar yanimda durmaya calissada bebegi biizm tasimamiza ragmen sanki onlar tasiyolarmis gibi cabuk yeniliyolar strese ama Allah o kadar buyukki sayesinde bi sekilde su akip yolunu buluyo...tek siginabilecegimiz kapimiz rabbimiz dualarim dualarimiz seninle insallah oyke guzel haberlerle gelki bebegin saglikla sihhatle kucaginda esinin isleri duzelmis bi sekilde bizede burda halay cekmek kalsin:)))bebek kismetiyle gelirmis.allahim yar ve yardimcimiz olsun once senin sonrada hepiiimmmiiizzziiinnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…