Dualarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu saatten sonra herşeyi yüce rabbimin taktirine bırakıyorum. Allahım hiç kimseye böyle zor seçimler yaptırmasın. Daha kötüsünü de göstermesin. Biraz araştırmak için gezindm nette. Ne hikayeler var evlerden uzak olsun, Allahım yaşayana da sabırlar versin.
Kendi adıma konuşuyorum insanın hayatında yaşayacağı şeyleri önceden planlayabilme gibi bir lüksü yok maalesef. Bu bebeği ikimizde istedik sonuçta çiftlerden birinin tek başına yapabileceği birşey değil. Bizim planlayıp istediğimiz zaman gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı. Sonrasında bebek planlarımızı bir müddet rafa kaldırdığımız dönemde güzel haberi aldım. Ama eşimin işinin sıkıntıda olduğu bir dönemdi bu haberi almamız. Çalıştığı şirket başka bir firmaya satıldı. Bir müddet maaş ödemelerinde sıkıntılar yaşandı üstüne o dönem sağlık sorunları oldu vs. Öğrendiği günden beri şimdi bebeğin sırasımıydı diye her fırsatta söylendi durdu. Ancak büyük oğlumuza da çok düşkündür. Bebeği istememesindeki en büyük nedenin bu sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Eşim karakter olarak herşeyi kontrol altında tutmak isteyen bir yapıya sahiptir. Bir olay üzerine 20 farklı senaryo kurar kafasında. Öyle olursa şöyle olur, şöyle olursa böyle olur, ya şu olurda bu olmazsa..
Ben de tam tersi elimden geleni, mantığıma yatanı yapar geri kalanı Allahın taktirine bırakırım. Eşimde bu huyuma uyuz oluyor heralde..
En son kararı bana bıraktı, Öyle ya da böyle bir risk almak durumundayım. Kalan 4 ayı acabalarla, stres ve sıkıntıyla geçirmektense risk alıp kesin sonucu öğrenip rahatlamak en iyisi.
Yarın sabah 09:00 da hastanede olacağız. İnşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırız.
canım içini rahat tut dualarımız seninle bebeğine sağ salim kavuşacaksın inş. bir bakmışsın bu günler geride kalmış eşinin işi düzzelmiş bebeğin kucağında güzel ayaller kur hep olumlu düşünelim ki olumluyu çekelim hep)..Dualarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu saatten sonra herşeyi yüce rabbimin taktirine bırakıyorum. Allahım hiç kimseye böyle zor seçimler yaptırmasın. Daha kötüsünü de göstermesin. Biraz araştırmak için gezindm nette. Ne hikayeler var evlerden uzak olsun, Allahım yaşayana da sabırlar versin.
Kendi adıma konuşuyorum insanın hayatında yaşayacağı şeyleri önceden planlayabilme gibi bir lüksü yok maalesef. Bu bebeği ikimizde istedik sonuçta çiftlerden birinin tek başına yapabileceği birşey değil. Bizim planlayıp istediğimiz zaman gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı. Sonrasında bebek planlarımızı bir müddet rafa kaldırdığımız dönemde güzel haberi aldım. Ama eşimin işinin sıkıntıda olduğu bir dönemdi bu haberi almamız. Çalıştığı şirket başka bir firmaya satıldı. Bir müddet maaş ödemelerinde sıkıntılar yaşandı üstüne o dönem sağlık sorunları oldu vs. Öğrendiği günden beri şimdi bebeğin sırasımıydı diye her fırsatta söylendi durdu. Ancak büyük oğlumuza da çok düşkündür. Bebeği istememesindeki en büyük nedenin bu sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Eşim karakter olarak herşeyi kontrol altında tutmak isteyen bir yapıya sahiptir. Bir olay üzerine 20 farklı senaryo kurar kafasında. Öyle olursa şöyle olur, şöyle olursa böyle olur, ya şu olurda bu olmazsa..
Ben de tam tersi elimden geleni, mantığıma yatanı yapar geri kalanı Allahın taktirine bırakırım. Eşimde bu huyuma uyuz oluyor heralde..
En son kararı bana bıraktı, Öyle ya da böyle bir risk almak durumundayım. Kalan 4 ayı acabalarla, stres ve sıkıntıyla geçirmektense risk alıp kesin sonucu öğrenip rahatlamak en iyisi.
Yarın sabah 09:00 da hastanede olacağız. İnşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırız.
canım benim doktorum kontrollü olduğun sürece sıkıntı yok denize girebilirsin dedi. hatta banu alkan gibi kibar kibar yüz çok yormadan kendini dedi hatta iyimiş bile yüzmek. ancak güneşe kesinlikle çıkmıyorsun dedi. ben akşamüstü 6 dan sonra gidiyorum o yüzden . vee en önemlisi ıslak mayo ile asla kalmayacaksın dedi o yüzden çıkar çıkmaz hemen bikinimin altını değiştiriyorum ben mantar riskine karşı. hmm birde çok aşırı kalabalık olan yerde girme hijyen açısından çoluk çocuğun bol olduğu kısımlar riskli olabilir. havuz kesinlikle yasak......Slm kizlar herkese benimde şu tatilde denize girme konusunda kafam cok karışık bu konuda bilgisi olan var mii ...
Gozunaydin :) iyimisin simdi :)
Anneme kitAptan kesitler okuyrdym oglan cildirdi , sesimi duyuyor diye yapio sanirim super bisi :) ona okuyrm sandi usagim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlaarr bende ne zamandır giremedim nete ooo baya ilerlemişsiniz siz okuyamadım geçmişi artık.... neyse burdan devam edeyim beni de sağlık ocağından aradılar geçen hafta şeker yüklemesi yapçaz diye doktoruma sorayım dedim cuma günü kontrolüm vardı sordum bekle yaptırma ben burada yapçam erken daha dedi 27. hafta da kontrolüm var o zaman yapaçakmış . sağlık ocağındaki hemşireye söyledim ooo çok geç dedi ama olsun ben doktoruma güveniyorum o ne derse o:) siz ne yaptınız yaptırdınız mı
Mutlu,huzurlu,sağlıklı yasların olsun sevdiklerinle ve bebeğinle geçireceğin uzunnn bir ömür diliyorum....Günaydın güzel anneler
Bugün benim doğum günüm.. en anlamlı doğum günüm en güzel hediyem karnımda
Mutlu,huzurlu,sağlıklı yasların olsun sevdiklerinle ve bebeğinle geçireceğin uzunnn bir ömür diliyorum....
Arkadaşlar merhaba, sizleri takip ediyorum fakat çok fazla yazamiyorum. Bir şey soracagim sizlere ben 22 haftalık hamileyim. En son pzt.i Dr a gittim her şey normal dedi bebegin kilosu470 gr mis bana çok zayifmis geldi ve kendince hesap yapiyorum 5.5 ayda 470 gr olmuşsa doğuma kadar 1 kilo ancak olur diyorum çok ufak olur değil mi?? Bir de arkadaşlar son zamanlarda sürekli acaba bebegin ayagi, kolu sağlam mi olacak akli yerinde olacak mi vs diye çok kaygilaniyorum 2 li ve 3 lu testler normal detaylı ultrasyona da girmiştim 18. Haftada sikinti yoktu aklimdan cikmiyor sizde de boyle kaygilar oldu mu
kızlaarr bende ne zamandır giremedim nete ooo baya ilerlemişsiniz siz okuyamadım geçmişi artık.... neyse burdan devam edeyim beni de sağlık ocağından aradılar geçen hafta şeker yüklemesi yapçaz diye doktoruma sorayım dedim cuma günü kontrolüm vardı sordum bekle yaptırma ben burada yapçam erken daha dedi 27. hafta da kontrolüm var o zaman yapaçakmış . sağlık ocağındaki hemşireye söyledim ooo çok geç dedi ama olsun ben doktoruma güveniyorum o ne derse o:) siz ne yaptınız yaptırdınız mı
Canım bebeğinin kilosu normal benim 21-22 haftamda bebisim 430 gr dı.Zaten son aylarda kilo alıyormus bebekler sıkıntı yok yani hareketleri için de 24.haftadan sonra netlesiyor gaz mı bebek mi olduğu hem de daha hareketli oluyorlar suan karnımın dısından görebiliyorum hareket ettiğini:)testlerin de güzel çıkmısbunları düsünme hersey yolunda deyip hamileliğin tadını çıkarmaya bak hatta alısverise yoğunlas canım rahatlarsın
ya valla ben kızımda yaptrdım ama şu canan karatay yüzünden ortalık karıştı şimdi diyorumki zararlıysa kızıam niye yaptırdım evlat ayıramam bunada yapıcamsonra diyorumki amann eskiden şeker yüklemesi mi vardı sonra da diyorumki teknolojinin nimetlerinden niye faydalanmıymm
kısacası pek normal olduğumu düşünmüyorum
Valla hepimiz öyle olduk çok okumak araştırmak da iyi değil..
Valla hepimiz öyle olduk çok okumak araştırmak da iyi değil..
Cevap için çok tesekkur ederim, canim. İnşallah bir sikinti cikmaz. Ben daha hic alis veriş yapmadim korkuyorum çok erken diye ama burada ki arkadaşların yazilarini okuyup not aliyorum sunu bunu alacagim diye
tatlişkom nice mutlu huzurlu sağlıklı senelerin olsunnnnn doğum günün kutlu olsunnnn
Kızlar merhaba.Benim 2-3 gündür iki göğsümün ortasındaki kemik ağrıyo.aslında sürekli bir ağrı değil,elimle bastırdığımda sanki dayak yemiş gibi acıyor,birde yatıp kalkarken hissediyorum.Ben sürekli yan yatıyorum,sebep bu olabilir mi acaba?ya da çok terleyip ter üzerimde kurudu diyemi oluyo.Kaburgaları,ya da benim gibi tam göğsünün ortası acıyan ağrıyan var mı.Belkide karnım büyüdüğü için oluyo.
Amiiin hepimizin inşallah
Canım musmutlu seneler olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?