Hmmm takim seklinde olursa bende alayim o zaman, sagolun canlarimm..
Haziran Annelerinin dogum hikayelerini okudum.. ben dogum hikayesi okuyunca dahada korkuyorum.. Nasil olacak bilemiyorum,sezaryandan da korkuyorum, normalden desezaryandan korkuyorum dikişler knusunda, normalde de var dikis nasil olacak çok cesaretsizim galiba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Endise etme bisey çıkmayacak bence en kötü ihtimal çıksa bile exchange yapmak bebeğe artık zor bişey degil.. Şimdiden kan degisimi falan düşünme hiç bi sonucun gelsin bakalim insallah iyi gelecek zaten
Canım stres yapma.bu tür uyuzmazlığa ABO uyusmazlığı deniyormus senin esinin ve senin kan gruplarınızın alt sınıfına göre bakılınca abo uyusmazlığı çıksa bile % 90 bebekte bir sıkıntı olmazmıs.gebelikte uyusmazlık tespit edilse de birsey yapılmıyormus.Bebek doğmadan antikor gelisimi varsa doğduktan sonra kanı değistiriliyormus.
inşallah kötü bir şey olmaz canım şu mubarek günde dualarımızı eksik etmeyiz Allah yardımcınız olsun amin
Kızlarrr bu çok zararlıı!! Karpuz yiyin onun yerine yada başka şekerli bir meyve. En azından lifli bişey yemiş olursunuz.
Gerçi size diyorum ama ben de haftasonu kek yaptım oturdum yedim
Takımlar daha avantajlı oluyor.
Benim iki marka var incelediğim. Birisi Wollex (tekerleri çok büyük) Diğeri de mamas and papas. bu tam şehir içi kullanıma uykun tek elle katlayabiliyorsun. Ama ikisinin de fiyatı yüksek biraz
O oradan bir şekilde çıkacak. Yapacak bişey yok. Şöyle düşün şu dakikalarda bile bir sürü kadın çatır çatır doğuruyor
o zararlı bu zararlı kırk yılda bir canımız çekiyo hamileyiz biz
Fiyatta onemli yabnm bi arkadas ikisini almis 450 tl. Baska bir tanidik sadece araba 375 tl mis.
Evet , doguracaz mecbur, ciglik ata ata dogururum ben :s pek nazliyim.
inşallah bi sorun çıkmadan kucağımıza alırız bebeğimizi.çok gerildik eşimle bugün ağlamaktan helak etti kendini .
2.kan sonuçlarımız çıkmadı daha bakalım sorun olmaz inşallah.
sorun olsa ayrıntılı ultrasonda da çıkması gerekiyormuş şükür ki herşeyimiz normaldi.
bugün hep dua edeceğim bebişim için.
çok zor kavuştuk inşallah bizimle kalacak .annesiyle babasını üzmeyecek o
Arkadaslar ayrintili ultrasonda bebegin el ve ayak parmaklari sayiliyor mu
akşama eşimim kuzenleri iftar yemeğine gelecekler. aslında böyle bir akşamı ibadet yaparak geçirsek daha iyiydi ama onları ağırlamayı çok istiyorduk. eşim de ancak bgn müsait..
en son misafir ağırladığımızda meyve faslında ben kendimden geçmiştim :)) bakalım bugün neler olacak...
💑💓
Kizlar vajinamda batma basladi sanki igne batmasi gibi diyim sizlerdede oluyomu .
Arkadaslar ayrintili ultrasonda bebegin el ve ayak parmaklari sayiliyor mu
Uleeeeennn!
Canımı un helvası çektirdiniz!
Çok da güzel yaparım ama çok kilo aldığım için tatlı yemicem diye söz verdim!
Bi de yarım saat onu kavurmak var. Sıcak vurmuş mutfağa zaten. Ühühühüüüüüüü((((
������
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar sonuçlarımız çıktı.kan gruplarımız belli oldu.
ben A rh - eşimde kendini - bildiği halde b rh + çıktı.
bu durumda aramızda kan uyuşmazlığı oluyor malesef.
ama indirek coombs testi ikinci verdiğimiz yerde negatif çıktı
kafam allak bullak oldu neye inanacağımı şaşırdım.doktorumuz eşime bir daha kan grubu baktır dedi
bayramdan sonra tekrar gidicez testi yenilemeye.
28.haftaya kadar yapılacak birşey yok zaten.28.haftada aşısı varmış o yapılacakmış bu durumda.
doğumdan da 72 saat içinde 2.doz tekrarlanacakmış.
hakkımızda hayırlısı.azram annesiyle babasını üzmez ben biliyorum
öyle öğrendik. güzel de öğretmişler. sevdiğim insanlar yaa ne bileyim gelsinler güzel olur :)misafir ağırlamakta ibadettir canım misafir 10 kısmetiyle gelirmiş 1 yer 9 unu ev sahibine bırakırmış büyüklerimiz öyle anlatırdı bize söyle bol bolda dua etsinler misafirin duası geri çevrilmezmiş
ay geçen davet ettiğim teyze sen hamilesin gelmeyelim dedi :) anam hamileyim hasta değilm gelin dedim :)Sorma canım ben misafire bayılırım ama su son 1 aydır 23:00 a kadar otursunlar istiyorum çünkü inanılmaz uykum geliyorbende yeni bebeklilere giderken en fazla 23:00 a kadar oturuyorum o da geç gidersek anlayışlı olmaya çalışıyorum
uardım edenim kocam sağolsun. yok zaten genç kafa dengi insanlar, yardımcı olurlar misafirlerim de :)hamileyken misafir ağırlamak çok sıkıntı canım yaa..
yardım edenin vardır inşallah..
servislere de çok kalkma eşin yardım etsin kendini paralama...
canım bu yıl davet yapmasaydın keşke..
ben akşamları fea geriliyorum karnım davul gibi oluyor..
misafir beni ağırlar sanırım o durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?