sizinle doğumumuz aynı güne denk geliyor allah nasip ederse :) bebiş kız mı erkek mi ??? bende cuma günü yaptırcam şeker yüklemesi ve bir kaç test daha.
Şeker için bekliyorum kızlar içtim çok kötü değildi tadı içtikçe küp şeker yiyomuşsun gibi oluyo..
Birazdan tekrar kan alcaklar..
Bu arada normal doğum bende çok istiyodum ama ikiz olduğu için işler karışık:2:
Allahtan ben sağlık çalışanıyım diye eşim böyle konularda senden daha iyi mi bilicem diyor destek oluyor hep..
Oğlunla randevun iyi geçer inşallah haber verirsin bize de
Günaydın kızlar, herkese mutlu haftalar diliyorum. Benim iş yerinde son haftam sonra 15 günlük bir tatile çıkıyorum. Allah kısmet ederse cuma akşamı tatil için çıkacağız yola. Bu arada ben hep hafta sonu bebeğimin kilosunu 868 gr yazdım galiba ama sabah elime kağıt geçti, meğersem 886 gr'mış benim tombik kızım
Hiiç belli olmaz ben ikiz normal doğumda çok gördüm çokta güzel oluyor bakalım bebişlerimiz nasıl doğmak isteyecek
Evet belli olmaz bazen diyorum belki kendiliğinden pırt diye çıkarlar
Valla canım bende normal istiyorum ama bi bebeğim böyle küçük kalmaya devam ederse mecburen müdahale olucak
Günaydın kızlar herkese
bende bebişini cumartesi görenlerdenim biz biraz önden gidiyoruz baya büyümüşüz 38cm 1200gr tosuncuğum
Merhaba canım benim ikiz ikiside kız seninkinin cinsiyeti ne??
Benim tek yumurta ikizi olduğundan 20 eylül-15 ekim arası doğum bekleniyomuş..
İnşallah ikisi de normal gelişimlerini tamamlayıp doğarlar.. şimdiden orda yemek kaçırıyolar birbirlerinden cimcimeler ya
Günaydın kızlar herkese
bende bebişini cumartesi görenlerdenim biz biraz önden gidiyoruz baya büyümüşüz 38cm 1200gr tosuncuğum
Benim minikte 1000 gr dı son muayene de Allahım ya bugünleri de gördük ya çok şükür ne güzel şeyler yaşıyoruz valla.. inşallah sağ salim kucağımıza da alırız
Tatil üstüne tatil yaptım site de elinde bavul gidenleri görünce kedi gibi bakıyorum arkalarından yetmedi bana
Ay ne güzel inşallah benimde ikincisi ikiz olur :) benimkide kız :) rabbim hayırlısı ile kurtarsın inşallah ikiz annesi olmak çok başkadır ben çok istiyorum rabbim sağlıklı bebişler versin inşallah :)
Günaydın kızlar herkese
Annemler bizim sitede oturuyor.. son sahurda sabah ezanında kapının önünden bağrışmalar gelmiş herkes yatıyomuş annemde koşmuş inmiş komşusu karı koca doktorlar kadın doğuruyor.. tüp bebekmiş 2 gün sonraya sezaryene alcaklarmış adamda ortopedi doktoruymuş annemler bi bakmış bebeğin başı görünüyo.. koşmuş evden batikon makas getirmiş.. adam demiş ben yapamam anlamam branşım değil.. kadınlar orda doktorsun yaparsın falan deyince doğurtturmuş annem almış bebeği göbeğini kesmişler sarmışlar 112 gelmiş o arada hastaneye gitmişler beraber.. annem anlatıyo şok oldum resmen film gibi.. bi anda sancısı gelmiş kadının asansörden inmesiyle kapının önünde doğurmuş
Kızlarıma yaptığım saç bantlarıEki Görüntüle 1207675
merhaba canım,
ben önce çileğe baktım;2 model beğendim fakat dediğin gibi fiyatlar baya yüksek :26:
sadece oda takımıyla kalsa da neyse,bunun duvar kağıdı abajuru lambası halısı tülü perdesi de var
baktım hepsini istediğim gibi yapamıcam
bende oda hevesimi 2 yıl sonraya bıraktım,hem o zaman bebek odasından ziyade korsanlı genç odası takımlarına filanda bakabilirim...
ayrı odadan vazgeçip yatak odama(bu arada odam çok müsait 25 metrekare) ikeadan beşik ve çekmeceli şifonyer aldım,çok da içime sindi,500 liraya hallettim herşeyini...
yatağın üzerine 2 çerçeve aldım,şifonyerin üstüne de sepet alıcam,ohh miss
Eki Görüntüle 1207556
Amin canım inşallah Allah hayırlısını versin..
Riskleri çok olduğundan biraz diken üzerinde geçiyo benim hamileliğim..
günaydınn hanımlarrrr...
pazartesi sendromundan çıkamadım henüzz...
çok uykum var..
ben doğum konusunda ikisindende korkuyorumm..ama bir şekilde çıkacak bu tosuncuklar..bakalım bizleri neler bekliyorr
Günaydın isyan artık ben korkmıycam ya öyle karar verdim canı nasıl istiyorsa öyle doğsun minikim.. dünya da ilk doğum yapan biz değiliz ya öyle böyle olacak nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?