2014 Kasım Anneleri

sizinle doğumumuz aynı güne denk geliyor allah nasip ederse :) bebiş kız mı erkek mi ??? bende cuma günü yaptırcam şeker yüklemesi ve bir kaç test daha.

Merhaba canım benim ikiz ikiside kız seninkinin cinsiyeti ne??
Benim tek yumurta ikizi olduğundan 20 eylül-15 ekim arası doğum bekleniyomuş..

Hiiç belli olmaz ben ikiz normal doğumda çok gördüm çokta güzel oluyor bakalım bebişlerimiz nasıl doğmak isteyecek

Allahtan ben sağlık çalışanıyım diye eşim böyle konularda senden daha iyi mi bilicem diyor destek oluyor hep..
Oğlunla randevun iyi geçer inşallah haber verirsin bize de

ben de anneme havale edicem artık :))
inşallah bugün renkli görmek istiyorum. umarım görebilirim...

💑💓

Benim minikte 1000 gr dı son muayene de Allahım ya bugünleri de gördük ya çok şükür ne güzel şeyler yaşıyoruz valla.. inşallah sağ salim kucağımıza da alırız
Tatil üstüne tatil yaptım site de elinde bavul gidenleri görünce kedi gibi bakıyorum arkalarından yetmedi bana

Hiiç belli olmaz ben ikiz normal doğumda çok gördüm çokta güzel oluyor bakalım bebişlerimiz nasıl doğmak isteyecek

Evet belli olmaz bazen diyorum belki kendiliğinden pırt diye çıkarlar
Valla canım bende normal istiyorum ama bi bebeğim böyle küçük kalmaya devam ederse mecburen müdahale olucak

Evet belli olmaz bazen diyorum belki kendiliğinden pırt diye çıkarlar
Valla canım bende normal istiyorum ama bi bebeğim böyle küçük kalmaya devam ederse mecburen müdahale olucak

İnşallah ikisi de normal gelişimlerini tamamlayıp doğarlar.. şimdiden orda yemek kaçırıyolar birbirlerinden cimcimeler ya

Günaydın kızlar herkese
bende bebişini cumartesi görenlerdenim biz biraz önden gidiyoruz baya büyümüşüz 38cm 1200gr tosuncuğum

Günaydın kızlar herkese
bende bebişini cumartesi görenlerdenim biz biraz önden gidiyoruz baya büyümüşüz 38cm 1200gr tosuncuğum

maşallah daha da tosuncuk olsun benim de tosunum en son 1000 gr dı artık kiloyla ifade edince doktor bi garip oluyo insan

Merhaba canım benim ikiz ikiside kız seninkinin cinsiyeti ne??
Benim tek yumurta ikizi olduğundan 20 eylül-15 ekim arası doğum bekleniyomuş..

Ay ne güzel inşallah benimde ikincisi ikiz olur :) benimkide kız :) rabbim hayırlısı ile kurtarsın inşallah ikiz annesi olmak çok başkadır ben çok istiyorum rabbim sağlıklı bebişler versin inşallah :)

İnşallah ikisi de normal gelişimlerini tamamlayıp doğarlar.. şimdiden orda yemek kaçırıyolar birbirlerinden cimcimeler ya

Hehhe sorma cadılar yaa

Günaydın kızlar herkese

Hey maşallahhh pıtırcıkdan tosuncuk aşamasına geçmiş gerçekten

Aynen daha bir kaç ay önce kaç mm olduklarından bahsediyorduk, mercimek kadardılar, şimdi ise baya baya büyüdüler. Doktorum bebeğin muhtemel doğum kilosu 4 kg veya üstü olacak dedi. Zaten boyu için 55 cm falan doğacağını tahmin ediyorum demişti, benim kızım pek yenidoğan olmayacak galiba

Valla biz sadece bayramda yazlığa kaçabildik, onun dışında tatil yapamadık. Eşimin işi dolayısıyla böyle oldu. Neyse rahat rahat tatil yapacağım inşallah. Gelsin şu cumaaaaaa

günaydınn hanımlarrrr...
pazartesi sendromundan çıkamadım henüzz...
çok uykum var..
ben doğum konusunda ikisindende korkuyorumm..ama bir şekilde çıkacak bu tosuncuklar..bakalım bizleri neler bekliyorr

Amin canım inşallah Allah hayırlısını versin..
Riskleri çok olduğundan biraz diken üzerinde geçiyo benim hamileliğim..

Ayyy maşallah diyelim
bende inş normal ve kolay bir doğum olsun diye dua ediyorum
Allah hepimizi zorlanmadan bebeklerimizle birlikte sağlıklı bir şekilde kurtarsın inş.

Kızlarıma yaptığım saç bantlarıEki Görüntüle 1207675

Zeyycim bayıldım ellerine sağlık ne kadar yakışır minnoşlarına şimdi bunlar

Güle güle sağlıkla kullanın canım çok güzel olmuş

Amin canım inşallah Allah hayırlısını versin..
Riskleri çok olduğundan biraz diken üzerinde geçiyo benim hamileliğim..

kötü düşünme iyi düşün rabbim senide bebişlerinide sağsalim kurtarır inşallah hamilelerin duası kabul olur derler dua et bol bol benimde aşağı yerleşmiş kızım şuan için bişey yok ama ilerde erken doğum olabilir dedi doktor bakalım hayırlısı ile sorunsuz gerçekleşir inşallah hepimiz için hangi hastaneye gidiyorsun ?

günaydınn hanımlarrrr...
pazartesi sendromundan çıkamadım henüzz...
çok uykum var..
ben doğum konusunda ikisindende korkuyorumm..ama bir şekilde çıkacak bu tosuncuklar..bakalım bizleri neler bekliyorr

Günaydın isyan artık ben korkmıycam ya öyle karar verdim canı nasıl istiyorsa öyle doğsun minikim.. dünya da ilk doğum yapan biz değiliz ya öyle böyle olacak nasılsa

Valla biz sadece bayramda yazlığa kaçabildik, onun dışında tatil yapamadık. Eşimin işi dolayısıyla böyle oldu. Neyse rahat rahat tatil yapacağım inşallah. Gelsin şu cumaaaaaa[/QUOTE]

Sen hiç 0-3 aylık eşyalar fazla alma boyu uzun olursa sığmaz içine veya direkt bi kaç tane basketbolcu forması al

Günaydın isyan artık ben korkmıycam ya öyle karar verdim canı nasıl istiyorsa öyle doğsun minikim.. dünya da ilk doğum yapan biz değiliz ya öyle böyle olacak nasılsa

öyle canım ama ne bileyim zaman yaklaştıkça korkuyorum sanki..
bir yandanda diyorum bir şekilde çıkacak öyle yada böyle..ne düşünüosun diyorummm

herkese günaydın, güzellll bir tatilden döndüm, trafik yüzünden 8 saatlik yolu 13 saatte gelince bacaklarım ve ayaklarım davul gibi şiştiler, nasıl inecek bakalım bunlar, yarın doktor kontrolümüz de var. oğluşumu uzun zaman sonra görecek olmak heyecanlandırmaya başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…