öyle canım ama ne bileyim zaman yaklaştıkça korkuyorum sanki..
bir yandanda diyorum bir şekilde çıkacak öyle yada böyle..ne düşünüosun diyorummm
Hehhe sorma cadılar yaa
Hey maşallahhh pıtırcıkdan tosuncuk aşamasına geçmiş gerçekten
maşallah daha da tosuncuk olsunbenim de tosunum en son 1000 gr dı artık kiloyla ifade edince doktor bi garip oluyo insan
Aynen daha bir kaç ay önce kaç mm olduklarından bahsediyorduk, mercimek kadardılar, şimdi ise baya baya büyüdüler. Doktorum bebeğin muhtemel doğum kilosu 4 kg veya üstü olacak dedi. Zaten boyu için 55 cm falan doğacağını tahmin ediyorum demişti, benim kızım pek yenidoğan olmayacak galiba
Valla biz sadece bayramda yazlığa kaçabildik, onun dışında tatil yapamadık. Eşimin işi dolayısıyla böyle oldu. Neyse rahat rahat tatil yapacağım inşallah. Gelsin şu cumaaaaaa
maşalahh yaa...
daha önce mm diyorduk şimdi kg diyoruzz
Valla benim normal doğum yapan arkadaşlarım da kolay diyor sezaryen olan arkadaşlarım da kolay diyor Allah gücünü veriyor demek ki bi şekilde.. Rabbim hakkımız da hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin inşallah
Sorma canım artık tosuncuğum diye seviyorum keratayı aman yesinlerde büyüsünler işleri ne bütün gün ense
senin kızlarda bulurlar dengeyi inş. canım sakın aklına kötü şeyler getirme çoğu bitti az kaldı
bu arada hafta sonu senin kilo meselesini okudum doktorun abartmış biraz
benim doktorum diyor ki benim burada ki tartımı baz alma sen evdeki tartından takip et kendini daha sağlıklı sonuçlar alırız sabahları tartıl dedi bide senin evde yaptığın gibi
Sağol canım inş. ne kadar kilo alırsa o kadar seviniyorum
ama ben kuvvetlendiğini hissediyordum zaten son günler tekmeler iyice şiddetlendi bazen zıplatıyor beni kereta sendede öyle mi?
Nilcim maşallah senin kızınada pek uzun olacak nazar değmesin
birde bu yenidoğan konusunda bende çok kararsız kaldım benim aldığım yenidoğan seti mesela 56cm ama gözüme ufacık geliyor hala artık kendimden ne bekliyorsam
İsyancım günler ne kadar çabuk geçiyor değilmi
bugünler hayal gibiydi ama şimdi içimizde kocaman birer bebek var Allahın mucizesi şükürler olsun ki
Sorma canım artık tosuncuğum diye seviyorum keratayı aman yesinlerde büyüsünler işleri ne bütün gün ense
senin kızlarda bulurlar dengeyi inş. canım sakın aklına kötü şeyler getirme çoğu bitti az kaldı
bu arada hafta sonu senin kilo meselesini okudum doktorun abartmış biraz
benim doktorum diyor ki benim burada ki tartımı baz alma sen evdeki tartından takip et kendini daha sağlıklı sonuçlar alırız sabahları tartıl dedi bide senin evde yaptığın gibi
Sağol canım inş. ne kadar kilo alırsa o kadar seviniyorum
ama ben kuvvetlendiğini hissediyordum zaten son günler tekmeler iyice şiddetlendi bazen zıplatıyor beni kereta sendede öyle mi?
birde bu yenidoğan konusunda bende çok kararsız kaldım benim aldığım yenidoğan seti mesela 56cm ama gözüme ufacık geliyor hala artık kendimden ne bekliyorsam
İsyancım günler ne kadar çabuk geçiyor değilmi
bugünler hayal gibiydi ama şimdi içimizde kocaman birer bebek var Allahın mucizesi şükürler olsun ki
Herkese günaydınlar...
Güzel bir hafta diliyorum hepinize ...
hem ne zıplatma sağdan sola vuruyor beni tosbağam eşim de diyor oğlum annene çok sert vurma
çok hıçkırıyor bide senin de oluyor mu bazen yarım saat sürüyor..
bende hıçkırık 5-6 kerede bitiyo ama tekme tokat geçen gün 12 saat sürdü, dedim içim dışım morardı heralde
aynen canım yaa..şimdi tekmelerden büyümekten uyuyamıyoruz..
bir zamanalr birşey hissetmiyoruz karnımız büyümüyor diye dertleniyordukkk
hem ne zıplatma sağdan sola vuruyor beni tosbağam eşim de diyor oğlum annene çok sert vurma
çok hıçkırıyor bide senin de oluyor mu bazen yarım saat sürüyor..
Günaydın isyan artık ben korkmıycam ya öyle karar verdim canı nasıl istiyorsa öyle doğsun minikim.. dünya da ilk doğum yapan biz değiliz ya öyle böyle olacak nasılsa
Sen hiç 0-3 aylık eşyalar fazla alma boyu uzun olursa sığmaz içine veya direkt bi kaç tane basketbolcu forması al
evet gece tekmeleri yokmu sola yatarım beğenmez sağa yatarım olmaz sırt üstü en hoşlandığı pozisyonumuz
bu arada ben gece uykularında problem başladı gece yarısı uyanıyorum bir-iki saat sürüyor sonra dalmam tekrar
yatakta tosbağa gibi dönmekte zorlanmaktan bahsetmiyorum bile komedi ötesi
aynı anda bir kaç yerden hissediyorum bende geriniyor gibi sanki bu arada geçen hafta ilk kez göbek deliğimin yanında küçük bir kabarıklık oldu dirsekmi elmi ayakmı bilemedim tabi
bu hıçkırma olayı bende hiç olmadı yaa en başından beri çokta merak ediyorum aslında
ama çok şükür ki hareketli bir bebek o hareketli oldukça içim rahatlıyor
evet gece tekmeleri yokmu sola yatarım beğenmez sağa yatarım olmaz sırt üstü en hoşlandığı pozisyonumuz
bu arada ben gece uykularında problem başladı gece yarısı uyanıyorum bir-iki saat sürüyor sonra dalmam tekrar
yatakta tosbağa gibi dönmekte zorlanmaktan bahsetmiyorum bile komedi ötesi
aynı anda bir kaç yerden hissediyorum bende geriniyor gibi sanki bu arada geçen hafta ilk kez göbek deliğimin yanında küçük bir kabarıklık oldu dirsekmi elmi ayakmı bilemedim tabi
bu hıçkırma olayı bende hiç olmadı yaa en başından beri çokta merak ediyorum aslında
ama çok şükür ki hareketli bir bebek o hareketli oldukça içim rahatlıyor
herkese günaydın, güzellll bir tatilden döndüm, trafik yüzünden 8 saatlik yolu 13 saatte gelince bacaklarım ve ayaklarım davul gibi şiştiler, nasıl inecek bakalım bunlar, yarın doktor kontrolümüz de var. oğluşumu uzun zaman sonra görecek olmak heyecanlandırmaya başladı...
Herkese günaydınlar...
Güzel bir hafta diliyorum hepinize ...
bende hıçkırık 5-6 kerede bitiyo ama tekme tokat geçen gün 12 saat sürdü, dedim içim dışım morardı heralde
Ben hiç korkmuyorum valla, benim normal doğum zor gibi görünüyor şu şartlarda, yan, 4kg falan olursa sıkıntı, hastane de yattığım gün, doğumhanenin ebesi ile konuşmuştum 3400gr falan olursa normali düşün, kilo olarak daha fazla olursa sıkıntılı olabilir demişti. Ben kendimi asla şartlamıyorum, illa normal olacak yada sezaryen diye. Normal doğum yapıp pişman olan da var çok rahat olduğunu söyleyende, sezaryen olup pişman olan da var valla çok rahattı diyende. O yüzden hiç düşünmüyorum işin o kısmınıKalacak hali yok herhalde, illa bir şekilde çıkacak.
Pek almamaya çalışıyorum aslında, genelde 3-6 aylık aldım, ama tabi 0-3 aylıkta aldık mecburen.
Canım valla ben 4100 gr doğmuşum boyum 53 cm'miş. Eşim 4300 gr doğmuş boyu 52 cm'miş. Anne babaya çekerse bu oranlarda bir bebiş olacak, inşallah.
slm şekerimm..günaydın kızlarrrr, herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta olsun inşallahvalla 2 hafta kayboldum, unutuldum galiba, sitem edebilir miyim niye kimse bana cevap vermiyor diye:26::26:
neyse hadi hatırlatırız kendimizi tekrardan
bu hafta hem şeker yüklemem hem de 2. doz aşım var, ama doktor kan ya da idrar istemedi, yaptırmalı mıyım acaba?
Canım valla ben 4100 gr doğmuşum boyum 53 cm'miş. Eşim 4300 gr doğmuş boyu 52 cm'miş. Anne babaya çekerse bu oranlarda bir bebiş olacak, inşallah.
o sağa sola döndüğünde tekmeleme durumu benim yorumum şu, biyerleri aşağıda kalıyo minik ayakları ile kendini yukarı ittirmeye çalışıyo pıt pıt pıt pıt vuruyo kesiliyo sonrasabah kalkarken çok süper oluyo sağımda yatar pozisyonda paşam, ben dikiliyom pırrrr kayıyo kaydıraktan kayar gibi aşşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?