2014 Kasım Anneleri

öyle canım ama ne bileyim zaman yaklaştıkça korkuyorum sanki..
bir yandanda diyorum bir şekilde çıkacak öyle yada böyle..ne düşünüosun diyorummm

Valla benim normal doğum yapan arkadaşlarım da kolay diyor sezaryen olan arkadaşlarım da kolay diyor Allah gücünü veriyor demek ki bi şekilde.. Rabbim hakkımız da hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin inşallah

Hehhe sorma cadılar yaa
Hey maşallahhh pıtırcıkdan tosuncuk aşamasına geçmiş gerçekten

Sorma canım artık tosuncuğum diye seviyorum keratayı aman yesinlerde büyüsünler işleri ne bütün gün ense
senin kızlarda bulurlar dengeyi inş. canım sakın aklına kötü şeyler getirme çoğu bitti az kaldı
bu arada hafta sonu senin kilo meselesini okudum doktorun abartmış biraz
benim doktorum diyor ki benim burada ki tartımı baz alma sen evdeki tartından takip et kendini daha sağlıklı sonuçlar alırız sabahları tartıl dedi bide senin evde yaptığın gibi

maşallah daha da tosuncuk olsun benim de tosunum en son 1000 gr dı artık kiloyla ifade edince doktor bi garip oluyo insan

Sağol canım inş. ne kadar kilo alırsa o kadar seviniyorum
ama ben kuvvetlendiğini hissediyordum zaten son günler tekmeler iyice şiddetlendi bazen zıplatıyor beni kereta sendede öyle mi?

Nilcim maşallah senin kızınada pek uzun olacak nazar değmesin
birde bu yenidoğan konusunda bende çok kararsız kaldım benim aldığım yenidoğan seti mesela 56cm ama gözüme ufacık geliyor hala artık kendimden ne bekliyorsam

maşalahh yaa...
daha önce mm diyorduk şimdi kg diyoruzz

İsyancım günler ne kadar çabuk geçiyor değilmi
bugünler hayal gibiydi ama şimdi içimizde kocaman birer bebek var Allahın mucizesi şükürler olsun ki

valla bana daha çok sezeryan zor dedilerr..
anesteziden uyanması..sonra olan sancı falan..
aman neyse bir şekilde doğurcaz hepimizzz

aynen canım yaa..şimdi tekmelerden büyümekten uyuyamıyoruz..
bir zamanalr birşey hissetmiyoruz karnımız büyümüyor diye dertleniyordukkk

hem ne zıplatma sağdan sola vuruyor beni tosbağam eşim de diyor oğlum annene çok sert vurma
çok hıçkırıyor bide senin de oluyor mu bazen yarım saat sürüyor..

Evet kızlar.benim bebis tekme hareketine ek olarak kaymaya da başladı:)) sabah 7 de uyandırdı beni tontoşum:)))

hem ne zıplatma sağdan sola vuruyor beni tosbağam eşim de diyor oğlum annene çok sert vurma

bende hıçkırık 5-6 kerede bitiyo ama tekme tokat geçen gün 12 saat sürdü, dedim içim dışım morardı heralde

aynen canım yaa..şimdi tekmelerden büyümekten uyuyamıyoruz..
bir zamanalr birşey hissetmiyoruz karnımız büyümüyor diye dertleniyordukkk

evet gece tekmeleri yokmu sola yatarım beğenmez sağa yatarım olmaz sırt üstü en hoşlandığı pozisyonumuz
bu arada ben gece uykularında problem başladı gece yarısı uyanıyorum bir-iki saat sürüyor sonra dalmam tekrar
yatakta tosbağa gibi dönmekte zorlanmaktan bahsetmiyorum bile komedi ötesi

aynı anda bir kaç yerden hissediyorum bende geriniyor gibi sanki bu arada geçen hafta ilk kez göbek deliğimin yanında küçük bir kabarıklık oldu dirsekmi elmi ayakmı bilemedim tabi
bu hıçkırma olayı bende hiç olmadı yaa en başından beri çokta merak ediyorum aslında
ama çok şükür ki hareketli bir bebek o hareketli oldukça içim rahatlıyor

Günaydın isyan artık ben korkmıycam ya öyle karar verdim canı nasıl istiyorsa öyle doğsun minikim.. dünya da ilk doğum yapan biz değiliz ya öyle böyle olacak nasılsa

Ben hiç korkmuyorum valla, benim normal doğum zor gibi görünüyor şu şartlarda, yan, 4kg falan olursa sıkıntı, hastane de yattığım gün, doğumhanenin ebesi ile konuşmuştum 3400gr falan olursa normali düşün, kilo olarak daha fazla olursa sıkıntılı olabilir demişti. Ben kendimi asla şartlamıyorum, illa normal olacak yada sezaryen diye. Normal doğum yapıp pişman olan da var çok rahat olduğunu söyleyende, sezaryen olup pişman olan da var valla çok rahattı diyende. O yüzden hiç düşünmüyorum işin o kısmını Kalacak hali yok herhalde, illa bir şekilde çıkacak.
Sen hiç 0-3 aylık eşyalar fazla alma boyu uzun olursa sığmaz içine veya direkt bi kaç tane basketbolcu forması al

Pek almamaya çalışıyorum aslında, genelde 3-6 aylık aldım, ama tabi 0-3 aylıkta aldık mecburen.

Canım valla ben 4100 gr doğmuşum boyum 53 cm'miş. Eşim 4300 gr doğmuş boyu 52 cm'miş. Anne babaya çekerse bu oranlarda bir bebiş olacak, inşallah.

aynen canım benimde en sevdiği sol..sırt üstü yattığımda toplanıyor hissediyorum..
gece zaten 10 kez falan uyanıyorum sabahta böyle oluyorumm sanırım doğum sonrasına alıştırma bunlarr

o sağa sola döndüğünde tekmeleme durumu benim yorumum şu, biyerleri aşağıda kalıyo minik ayakları ile kendini yukarı ittirmeye çalışıyo pıt pıt pıt pıt vuruyo kesiliyo sonra sabah kalkarken çok süper oluyo sağımda yatar pozisyonda paşam, ben dikiliyom pırrrr kayıyo kaydıraktan kayar gibi aşşa

Herkese günaydınlar...
Güzel bir hafta diliyorum hepinize ...

Günaydın kızlar

bende hıçkırık 5-6 kerede bitiyo ama tekme tokat geçen gün 12 saat sürdü, dedim içim dışım morardı heralde

Aynen öyle ya içerde kalacak değiller ya herkes nasıl doğuruyorsa bizde doğurucaz bi şekilde zaten.. doktoruma çok güveniyorum eli pratik ve bilgili bir doktor gerisi miniğe kaldı bakalım nasıl doğmak isterse paşa gönlü bilir

günaydın kızlarrrr, herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta olsun inşallahvalla 2 hafta kayboldum, unutuldum galiba, sitem edebilir miyim niye kimse bana cevap vermiyor diye:26::26:
neyse hadi hatırlatırız kendimizi tekrardan
bu hafta hem şeker yüklemem hem de 2. doz aşım var, ama doktor kan ya da idrar istemedi, yaptırmalı mıyım acaba?

slm şekerimm..
bende daha şeker yüklememi yaptırmadım üşeniyorum..
haftayada 2. doz aşım var..
kan idrarı her seferinde istemiyorlar canım..

Kızlar dün internette okudum, 906 gr bir bebek dünyaya gelmiş, kalbinde sorun varmış ve ameliyat edilmiş. Ufacık, minnacık bir şey, eşim de diyor "bak bizim ki şimdi bu kadar"

Canım valla ben 4100 gr doğmuşum boyum 53 cm'miş. Eşim 4300 gr doğmuş boyu 52 cm'miş. Anne babaya çekerse bu oranlarda bir bebiş olacak, inşallah.

bende 52cm 4000gr doğmuşum ama eşim 4800gr (kayınvalidemde ufak tefektir zorda olmadı diyor)
bende bu oaranlara göre hesap edince ne olacak diye merak ediyorum
ama birde şöyle birşey var geçen ay bir tanıdık doğum yaptı bebek çok uzun olur diye bekliyorduk kız 1.82boy eşi 1.90boy bebek 49cm doğdu offf işte insan merak etmeden duramıyor sağlıklı olsunlarda meleklerimiz

bende sola yatınca başlıyor vurmaya korkuyorum valla ezmekten yavrumu (psikopat anne modu) sonra hemen pozisyon değişikliği
bu arada canım göğüs ucu kremini ne zaman kullancaz biz kafam karışık bu konuda doktorada sormayı unuttum ama daha vardır heralde erken oluncada tehlikeliymiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…