2014 Kasım Anneleri

Unutmadık eksikler kendini belli ediyor.. nasılsın keyfin nasıl.. benden de ekstra kan idrar istenmedi kendimde istenilecek bi durum da gözlemlemedim ben açıkcası

Bizim haftalarımız hemen hemen aynı bana da söyleyin ne zaman kullanıcaz kremi benim daha randevuma çok var

Son düzenleme:

Bekleyip göreceğiz elden başka birşey gelmiyor

Ben pozisyonda azıcık bekliyom petiklemeler kesiliyo merak etme. Piskopat değiliz, zora alıştırıyoz sadece hihihi.
Benim 2 ay evvel memikler tahriş olduğunda uçlarına sürmek için e vitamini kapsülü vernişti, kesip yarısını bi memik ucuna, kalanı ötekine sür dedi, 1-2 yaptım kestim, şimdi tahrişler arttı başladım gene. Lansinohu sorucam çarşamba günü kontrolde ama muhtemelen e vitamini sürmenin daha iyi olacağını söyleyecek. Vitaminim de bu ;

slm şekerimm..
bende daha şeker yüklememi yaptırmadım üşeniyorum..
haftayada 2. doz aşım var..
kan idrarı her seferinde istemiyorlar canım..
sadece 1 kere verdim en başta, yeterli heralde, doktor bakınca anlıyor sanırım

Kızlar dün internette okudum, 906 gr bir bebek dünyaya gelmiş, kalbinde sorun varmış ve ameliyat edilmiş. Ufacık, minnacık bir şey, eşim de diyor "bak bizim ki şimdi bu kadar"

oyy dünya mucizelerle dolu, allahım yardımcısı olsun

doğum boyu ve kilosu belirleyici olmuyormuş canım, ben 47 cm doğmuşum boyum 1.65 , çok korkmuşlar büyümeyeceğim diye:18::18: arkadaşım da eşi de 1.80 in üstünde kızı 51 cm doğdu hem de 41 haftalıkken şimdi 6 yaşında ve tüm yaşıtlarından uzun, benim doktorum sadece ölçümleri söylüyor, hiç tahminde bulunmuyor doğuma dair, ben biraz yokluyorum, hatta elimdeki çıktıları dümdüz yukarıya götürüp kendim tahmin bile oluşturup söylüyorum ama hiççç oralı olmuyor, hamilelik sürprizlerle dolu bir süreçtir diyor, bebişim baştan beri önden gidiyor, ben doğum tarihi değişti mi diyorum, her seferinde ısrarla sorduğum halde, bunları konuşmak için erken diyor

8. aydan itibaren diye biliyorum canım, ben kremi aldım ilk 3 ay çok ağrı ve döküntü vardı, ama hiç sürmeden dayanmaya çalıştım, döküntüler devam ediyor ama ağrı yok artık

Unutmadık eksikler kendini belli ediyor.. nasılsın keyfin nasıl.. benden de ekstra kan idrar istenmedi kendimde istenilecek bi durum da gözlemlemedim ben açıkcası

demek ki doktor da gözlemlemedi iyi canım başladı hafiften kramplar, çok çabuk kesilmeler, yürüyüşe çıkmaya çalışıyoruz ama sıcakta ne mümkün ayaklar havaya dikili, günde birkaç tur duş ile gün sayıyorum valla, sen nasılsın?

Son düzenleme:

Kramp çok şükür olmadı hiç ödem de 9 gün yatınca gitti valla ama bebiş göbek deliğinin üstüne çıktığından 1 kiloyu da geçti diyaframımı sıkıştırıyor yukarı doğru nefes almak zorlaşıyor.. ben de dün akşam yarım saat yürüyüş yaptım eşim pert oldu ben yürümem parkta beklerim sen dön dur etrafımda diyo

Son düzenleme:

Ben iç güdüsel doğum diye bir kitap okumaya başladım. Tavsiye ederim

Bizim haftalarımız hemen hemen aynı bana da söyleyin ne zaman kullanıcaz kremi benim daha randevuma çok var

Benimde bir ay var artık randevuma unuttuğum için ama çokta geç olmaz heralde diye düşünüyorum o zamanda 7,5 aylık falan olucaz
bakalım eileithyia bi sorsun ona göre davranırız artık

canım sen muhakkak sor yinede benim şimdilik bir problem yok göğüsle ilgili seninde düzelir umarım bir an önce

evde değil de parkta bekleyecek o da birşey benim eşim sporun her türlüsüne çok meraklı yaa akşamları yarım saat diye çıkıyoruz, sitenin etrafında dolaşıyoruz, beni başka yollara soka soka 45-50 dakikayı bulduruyor, bu durumda pert olan ben tabii öcünü alıyor eskiden beri beni yürütmeye çalışır, haberim olmadan spora yazdırır hep yarı yolda bırakırım onu, şimdi canına minnet

Selam bayanlar, iyi haftalar herkese

Meme ucu kremi konuşmuşsunuz, ben 8. aydan itibaren kullanılıyor diye biliyorum. Bir de ayva çekirdeği göğüs ucu bakımında çok faydalı, aklınızda olsun

Aynen canım benim doktorumda sadece ölçümleri veriyor ama merak işte durmuyor hep öğrenmek istiyoruz
artık nilinde söylediği gibi bekleyip görücez gerçekten başka çaremiz yok
geçmiş olsun sanada inş sütümüz olurda ağrısız sancısız emziririz yavrularımızı

Selam bayanlar, iyi haftalar herkese

Meme ucu kremi konuşmuşsunuz, ben 8. aydan itibaren kullanılıyor diye biliyorum. Bir de ayva çekirdeği göğüs ucu bakımında çok faydalı, aklınızda olsun

İyi haftalar canım sanada
ayva çekirdeğini nasıl kullanıcaz ki acaba:26:

ben biraz sakar olduğum için düşerim falan göze alamaz onu gözünün önünden ayırmaz akşam valla yürüyüş iyi geldi her akşam çıkmak istiyorum bakalım belki doğuma da faydası olur

selam kızlar ne güzel yürüyüşlere devam ediyorsunuz... ben ayağa bile kalkınca gözüm kararıyor nefes almakta güçlükçekiyorum hişç bi yere gdiemiyorum birde çok aşağılarda hissediyorum tekmeleri ayrıca kasıklarıma yanlarıma ve aşağılara çok ağrılar saplanır oldu kontrolüme 1 hafta var ama gitsemmi doktora bilemedim ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı doğuma kadar çok rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…