2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar merhaba grip oldum bu yaz gününde içinizde grip geçiren var mı nasıl atlattınız ıhlamur filan içtim limonu sıktım onuda içtim boğaz ağrım biraz hafifledi ama ağrı var vücudumda burun akıntısı filan doktorda ilaç vermiyormuş napcağımı şaşırdım .:2:

canım sen muhakkak sor yinede benim şimdilik bir problem yok göğüsle ilgili seninde düzelir umarım bir an önce

Tamam sorarım, memik ucunu hafiften sertleştirmeye başlıyo sanırım lansinoh, bebiş emince yara olmasın diye 8. ayda fln sürülüyo diye duymuştum, doktorcuğuma sorar paylaşırım kuzucuklarım

Canım sirkeyi su ile incelt saatte bir yarim saatte bir gargara yap.acayip iyi geldi bana.elma sirkesi ya da üzüm sirkesi olabilir.

Yav doğum iznine çıkacam diye işlere sardım toparlamaya çalışıyom, çok yoğun giremez oldum kankisinin gülü. Nasılsın bakim sen?

iyiyim bende şekerimmm..
ohh izne erken ayrıılcann sen ne güzel benim şafağa daha çookkk varrr...
benimde göğüs uçlarım yara olmaya başladı..
bende bebek yağı sürüom ama uçlarını oynamadan..
e vitamini bende alayım olmazsa

İyi geliyo am asadece kahverengi kısma sürülüyo, bide çok yağlı kalıyo cıbıl gezemeyeceğimden kapatıyorum tişörtümle kurumadan, beklemiyorum yani, rahatsız da etmiyo..

İyi haftalar canım sanada
ayva çekirdeğini nasıl kullanıcaz ki acaba:26:
sağol tatlım, naber nasılsın? karşılaşamıyoruz epeydir, nasıl gidiyor hamişlik?
Ayva çekirdeğini; küçük bir kasenin içine su ya da gülsuyu (emzirirken gülsuyu uygun olmaz sanırım) koyup, ayva çekirdeklerini içine koyup yaklaşık 1 gün bekleteceksin. O su jelleşiyor. Ve o jeli göğüs uçlarına sürüyorsun canım

kızlaaar nasılsınız biz bebişim kocacım ve ailemle yüzüyoruz bol bol kızım denizi çok sevdi sabah 8de bir saat ve akşam 4gibi bir saat olmak üzere iki saat yüzüyoruz sizler nasılsınız

Kızlar bi videoda dinlediğim doktor şöyle diyo, 32. haftasında rapor alıp 36. haftasında doğum yapan anneye doğum raporu kısa kesiliyomuş.
Doğum iznine 32. haftasında değil 39. haftasına kadar çalışıp çıkmak isteyen anne ise 32. haftada raporunu alıp işe öyle devam etmesi gerekiyor yoksa yanar cart curt diyo. Ben 32 de çıkıp dönmeyi düşünmediğimden çok araştırmadım ama daha çalışacağım diyen varsa bi araştırın anneler, malum oturmamış düzeni olan bir memlekette doğum yapacağız, alacağımız iki kuruş rapor parasını da kesmesinler.

Evet ben de 32. haftada çalışabilir raporu alıcam devam edicem bi aksilik olmazsa.. 37. haftaya kadar izin veriliyor zaten diye biliyorum en geç rapor alınca da.. 32. hafta yı geçirip rapor alınca kaçırdığın günleri doğum sonrasına aktarılmıyor yanmış oluyo dikkat edicez o zamana artık

geçmiş olsun canım, günlük hayatını bu derece etkiliyorsa bence randevunu beklemene hiç gerek yok, mutlaka git doktoruna

ben canım sürekli sinüzitle griple uğraşıyorum, günde 3-4 kez yutmadan karbonatlı su ile gargara yapıyorum, dayanamazsam da arada parol içiyorum, ıhlamura bal katıp içiyorum, günde 1-2 fincanı geçmeden, ve bol dinlenme de şart
evet tatlım ben paylaşmıştım,sende güle güle kullan tatlım,emin ol çok işimize yarayacak :))

bir daha paylaşır mısın canım

kızlaaar nasılsınız biz bebişim kocacım ve ailemle yüzüyoruz bol bol kızım denizi çok sevdi sabah 8de bir saat ve akşam 4gibi bir saat olmak üzere iki saat yüzüyoruz sizler nasılsınız

oohhh süpersiniz, iyi eğlenceler, biz tatilden döndük

teşekkürler, bunları bilmek iyi oldu, 32. haftada mutlaka kontrole gidip çalışabilir raporu alıcaz o zaman

Çok şükür biz iyiyiz canım cumartesi gördüm oğlumu kocaman olduk artık iyi gidiyor
ben bayram öncesi yıllık izinden dolayı evdeydim yazamadım ondan uzun oldu ara
sen nasılsın oğluşun nasıl ?
bu tarifi yazdım bi kenara aklımızda bulunsun kime neyin iyi geleceği belli olmuyor bazen

Link atsaydın keske bakardık ben bayramdan sonra ayrılmayı düsünüyordum bayrama kadar raporlarla geçistirecektim 2 haftayı

Herkese iyi haftalarrr umarım iyisinizdir, geçmişe bi göz atayım dedim ama çenenize sağlık kızlar maşallahınız var çok hızlı geçmek zorunda kaldım. İşyerinde öğle molasındayım Allahtan

Hosgeldinnn evladini allah bagislasin insallah 2.bebeginde sag salim kucagina alirsin canim

Sağol canımm cemi cümlemizin inşallah

zehra ada koyacaz allahın izni ile bizim ilk bebişimiz daha :) elif sare de çok güzelmiş rabbim isimleriyle sağlıklı ömürler versin inşallah.

Sizinkide çok güzelmiş çok kibar, söylemesi de kolay. Bizimki kesin değil ama benim içime sinen bu oldu

Canım benim kontrol ay sonlarına denk geliyor genelde 21 inde gidicem kısmetse, şeker yüklemesi yapılacak, kan sayımı yaptırdım biraz düşük çıktı ama ilaç içemiyorum içmeye çalış dedi, pekmez falan yiyorum ama ne kadar fayda eder bilmem

Güle güle kullanın canım hepsi de çok güzeller

28. Haftadayim ve herzaman donan ben bu ara acayip yanıyorum kızlar:))avuçlarımin içi fırın gibi

Al benden de o kadar, sıcaklar bizi çok etkiliyor sanırım, ben evde bezleri ıslatıp ıslatıp ayaklarıma koyuyorum, nefesim daralır gibi oluyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hele de biraz yemek yersem tamam Allahım yardım etsin şu sıcakları atlatalım rahatlarız diye düşünüyorum

Ne güzel şeyler almışsınızz hepsi de çok güzel iyi günlerde kullanın canım

Kızlarıma yaptığım saç bantlarıEki Görüntüle 1207675

Wuhuuu pek marifetliyiz sanırım harika olmuş bunlar ellerine sağlık

Aynen canım oğlumda ilk 3 ay anam ağlamıştı bulantı ve kusmalardan ama sonrasında zıpır zıpırdım, bunda daha şimdiden oflayıp tıslıyorum ne olacak halimiz bilmem

bıktım bu enfeksiyondan yaa ( yeter ama. kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu..... yine lökosit çıkmış tit de. ve çok fazla

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…