- 4 Eylül 2013
- 129
- 32
- 43
canım sen muhakkak sor yinede benim şimdilik bir problem yok göğüsle ilgili seninde düzelir umarım bir an önce
arkadaşlar merhaba grip oldum bu yaz gününde içinizde grip geçiren var mı nasıl atlattınız ıhlamur filan içtim limonu sıktım onuda içtim boğaz ağrım biraz hafifledi ama ağrı var vücudumda burun akıntısı filan doktorda ilaç vermiyormuş napcağımı şaşırdım .:2:
Yav doğum iznine çıkacam diye işlere sardım toparlamaya çalışıyom, çok yoğun giremez oldum kankisinin gülü. Nasılsın bakim sen?
iyiyim bende şekerimmm..
ohh izne erken ayrıılcann sen ne güzel benim şafağa daha çookkk varrr...
benimde göğüs uçlarım yara olmaya başladı..
bende bebek yağı sürüom ama uçlarını oynamadan..
e vitamini bende alayım olmazsa
sağol tatlım, naber nasılsın? karşılaşamıyoruz epeydir, nasıl gidiyor hamişlik?İyi haftalar canım sanada
ayva çekirdeğini nasıl kullanıcaz ki acaba:26:
Günaydın sana da iyi haftalar tikita
Emzirme yastığı tarifini sen vermiştin dimi eşim bana da yaptı bitane
Canım sirkeyi su ile incelt saatte bir yarim saatte bir gargara yap.acayip iyi geldi bana.elma sirkesi ya da üzüm sirkesi olabilir.
evet tatlım ben paylaşmıştım,sende güle güle kullan tatlım,emin ol çok işimize yarayacak :))
Annemin yaptığı emzirme yastığı kızlar
Eki Görüntüle 1200389 Eki Görüntüle 1200390
not: kılıfı benim bebeklik çarşafımdan yaptı :)))
O tarifi bidaha yazarmısın bebeem, bende kocama yaptıriim
Kızlar bi videoda dinlediğim doktor şöyle diyo, 32. haftasında rapor alıp 36. haftasında doğum yapan anneye doğum raporu kısa kesiliyomuş.
Doğum iznine 32. haftasında değil 39. haftasına kadar çalışıp çıkmak isteyen anne ise 32. haftada raporunu alıp işe öyle devam etmesi gerekiyor yoksa yanar cart curt diyo. Ben 32 de çıkıp dönmeyi düşünmediğimden çok araştırmadım ama daha çalışacağım diyen varsa bi araştırın anneler, malum oturmamış düzeni olan bir memlekette doğum yapacağız, alacağımız iki kuruş rapor parasını da kesmesinler.
selam kızlar ne güzel yürüyüşlere devam ediyorsunuz... ben ayağa bile kalkınca gözüm kararıyor nefes almakta güçlükçekiyorum hişç bi yere gdiemiyorum birde çok aşağılarda hissediyorum tekmeleri ayrıca kasıklarıma yanlarıma ve aşağılara çok ağrılar saplanır oldu kontrolüme 1 hafta var ama gitsemmi doktora bilemedim ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı doğuma kadar çok rahattım
arkadaşlar merhaba grip oldum bu yaz gününde içinizde grip geçiren var mı nasıl atlattınız ıhlamur filan içtim limonu sıktım onuda içtim boğaz ağrım biraz hafifledi ama ağrı var vücudumda burun akıntısı filan doktorda ilaç vermiyormuş napcağımı şaşırdım .:2:
evet tatlım ben paylaşmıştım,sende güle güle kullan tatlım,emin ol çok işimize yarayacak :))
kızlaaar nasılsınızbiz bebişim kocacım ve ailemle yüzüyoruz bol bol kızım denizi çok sevdi sabah 8de bir saat ve akşam 4gibi bir saat olmak üzere iki saat yüzüyoruz sizler nasılsınız
Kızlar bi videoda dinlediğim doktor şöyle diyo, 32. haftasında rapor alıp 36. haftasında doğum yapan anneye doğum raporu kısa kesiliyomuş.
Doğum iznine 32. haftasında değil 39. haftasına kadar çalışıp çıkmak isteyen anne ise 32. haftada raporunu alıp işe öyle devam etmesi gerekiyor yoksa yanar cart curt diyo. Ben 32 de çıkıp dönmeyi düşünmediğimden çok araştırmadım ama daha çalışacağım diyen varsa bi araştırın anneler, malum oturmamış düzeni olan bir memlekette doğum yapacağız, alacağımız iki kuruş rapor parasını da kesmesinler.
Evet ben de 32. haftada çalışabilir raporu alıcam devam edicem bi aksilik olmazsa.. 37. haftaya kadar izin veriliyor zaten diye biliyorum en geç rapor alınca da.. 32. hafta yı geçirip rapor alınca kaçırdığın günleri doğum sonrasına aktarılmıyor yanmış oluyo dikkat edicez o zamana artık
sağol tatlım, naber nasılsın? karşılaşamıyoruz epeydir, nasıl gidiyor hamişlik?
Ayva çekirdeğini; küçük bir kasenin içine su ya da gülsuyu (emzirirken gülsuyu uygun olmaz sanırım) koyup, ayva çekirdeklerini içine koyup yaklaşık 1 gün bekleteceksin. O su jelleşiyor. Ve o jeli göğüs uçlarına sürüyorsun canım
bir daha paylaşır mısın canım
Hosgeldinnn evladini allah bagislasin insallah 2.bebeginde sag salim kucagina alirsin canim
zehra ada koyacaz allahın izni ile bizim ilk bebişimiz daha :) elif sare de çok güzelmiş rabbim isimleriyle sağlıklı ömürler versin inşallah.
bu ayki kontrolünüz ne zaman ? benim cuma günü ve testler istedi açlık şekeri şeker yüklemesi kan sayımı ve idrar tahlili sabahtan gidip onları yaptırcam bakalım kızım kaç gr oldu geçen ay 382 gr 24 cm di :)
Kızlar ben dun bişeler aldim,yanimda buyuk kimse de yoktu iyi mi ettm bilmiyorum, burda bi bakarsanz degistrmem gereken şeyler varsa degiştireyim,
Tulum sadece 3~6 ay sizce buyuk mu baya, yoksa iyi mi?
Biberon 240 cc avent 1m+ galiba 1aydan sonra yaziyor, emzikte hata mi ettim blmiyorum, 1 tane yeni dogan aldim, 1tane 4+ aldim. Burun aspiratoru aldim , sac taragi aldm ama kv niye aldin cok hassas zaten tarayamazsin dedi, geri verip kiyafet alabilme şansim var, sizce napayım ?
28. Haftadayim ve herzaman donan ben bu ara acayip yanıyorum kızlar:))avuçlarımin içi fırın gibi
emzirme yastığı 25 tl yan yatma yastığı 15 tl Eki Görüntüle 1207295 Eki Görüntüle 1207297 göğüs ucu kremi 7-8 tl fanaldı sanırım tam hatırlamıyorum,bakım seti ates ölçer falan da var içinde 45 tl,biberon bebekte gaz olayını önlüyormus cam 250 ml 35 tl 125 ml 30 tl ydi değiscez Eki Görüntüle 1207302 kapı süsü 15 tl,askı 5 tl sanırım,banyo havlusu içi tülbentli 20 tl(tülbentli olanlar suyu çabuk emiyormus),patik 2,5 tl
Kızlarıma yaptığım saç bantlarıEki Görüntüle 1207675
selam kızlar ne güzel yürüyüşlere devam ediyorsunuz... ben ayağa bile kalkınca gözüm kararıyor nefes almakta güçlükçekiyorum hişç bi yere gdiemiyorum birde çok aşağılarda hissediyorum tekmeleri ayrıca kasıklarıma yanlarıma ve aşağılara çok ağrılar saplanır oldu kontrolüme 1 hafta var ama gitsemmi doktora bilemedim ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı doğuma kadar çok rahattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?