2014 Kasım Anneleri

Hm

Hmmm mavi olur kırmızı siyah sarı ve lacivert olur canım ama güllerde bu renler varmıdır bilmem
Canım özelden yazarmısın ben bulamadım nerden yazcağımı karışık ya site hem fiyatı söylersin bide ne kadar sürede bitiyo bunlar ben daha lohusa geceliğimi almadım onu alıp onun rengine göremi yaptırsam diyorumda pembede çok güzel olmuş ama ya;(

Doğum izni ayol, 32. haftam doluyo yani :)
ee öyle desene bende hastaneden heyet raporu sandım.. ay ben bilemiyorum ayrılsam mı 32. haftada devam mı etsem 37. haftaya kadar.. aslında sonrasında 2 yıl ücretsiz izinde alcam inşallah.. bakalım dayanamazsam bırakırım..

32. Haftan dolunca raporunu alıyorsun, sonra çalışmaya devam edebilirsin, çalıştığın kadarını iş yerin ile konuşuyosun doğumdan sonra kullanıyosun, ama raporu 32. hafta dolunca almak gerekiyormuş.

[Yaklaşıklkheyecn20, post: 36476681, member: 612242"]hesaplayamadm ya anlamadm yani.FL 4.90cm yazıyo ultrson kagıdımda.[/QUOTE]

Yaklasik bebisine boyu 35 cm cnm

32. Haftan dolunca raporunu alıyorsun, sonra çalışmaya devam edebilirsin, çalıştığın kadarını iş yerin ile konuşuyosun doğumdan sonra kullanıyosun, ama raporu 32. hafta dolunca almak gerekiyormuş.
evet biliyorum.. bakalım belki tamam derim belki devam evde de canım sıkılıyor.. akşamları yürüyüşe gidiyor musun her akşam yarım saat hafif tempolu yürüyorum inşallah faydası olur

evet biliyorum.. bakalım belki tamam derim belki devam evde de canım sıkılıyor.. akşamları yürüyüşe gidiyor musun her akşam yarım saat hafif tempolu yürüyorum inşallah faydası olur
Şeker ölçümlerimi doktoruma attım, yemenin etkisi düşük, egzersizi arttır dedi.. Bilmiyo ki yürüyemiyorum bile. Sabahki erken güne başlama meselesi enerjimi emiyo, akşam yemekten kısa bi süre sonra sızıyorum. Hımbılın teki oldum. Raporluyken bol bol yüzücem :)

valla bende yemeği yiyorum yarım saat sonra çıkıyorum.. eşim boşver yat yaa diyor ama yürüyorum bakalım faydası olur bana da inşallah

Olmaz mı be canım, hemde nasıl etkisi oluyo normal doğuma yardımcı oluyo. Yiyip yatan insan ile yiyip yürüyen insan bir olur mu :)
Can sendede seker vardi dimi benim 2.kontril yarin en ufak bozdugumda cikolata yada meyveyi arttrdigimda acligim hemen 110 oluyo normalde 70 80 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…