- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
dün yediklerimi ve ölçümlerimi mail attım, daha ne kadar az yiyim baabında :)Can sendede seker vardi dimi benim 2.kontril yarin en ufak bozdugumda cikolata yada meyveyi arttrdigimda acligim hemen 110 oluyo normalde 70 80 arasi
ya bide bi sakin hareket etsem az önce elimde bişey vardı yere düşürdüm tutmaya çalışıcam diye bi eğildim yana karnım ağrıdı şu reflekslerden kurtulamadımOlmaz mı be canım, hemde nasıl etkisi oluyo normal doğuma yardımcı oluyo. Yiyip yatan insan ile yiyip yürüyen insan bir olur mu :)
Benim bi amuda kalkmam kaldı, korkma sennerelere uzanıyom geriniyom hopluyom zıplıyom. Bayramda denizde arkadaşımı gördüm deniz yatağı vardı, aaa naber diye deniz yatağına göbek üstü bi atladımya bide bi sakin hareket etsem az önce elimde bişey vardı yere düşürdüm tutmaya çalışıcam diye bi eğildim yana karnım ağrıdı şu reflekslerden kurtulamadım
ben iki oğlumda hiç öyle olmamıştım ama bunda sağ küçük sol büyük bende baya belli kız ondan mı öyle gerekiyor ondan mı inan bende bilemedim hakkımızda hayırlısıya bence fark etmiyor ben erkek bebiş bekliyorum ama kızım da var hiç fark göremedim
hahaha deliBenim bi amuda kalkmam kaldı, korkma sennerelere uzanıyom geriniyom hopluyom zıplıyom. Bayramda denizde arkadaşımı gördüm deniz yatağı vardı, aaa naber diye deniz yatağına göbek üstü bi atladım
napıyooonnnn diyo, unuttum dedim :$
valla senin ikiz canım bak seninkini bende merak ettim daha nerelerin dolacak hayırlısı Allah yardımcımız olsun :)Benim yanlar çoktan doldu
Ayyyy sende kendimi buldum birden aynı ben çok dikkatsizim bendeBenim bi amuda kalkmam kaldı, korkma sennerelere uzanıyom geriniyom hopluyom zıplıyom. Bayramda denizde arkadaşımı gördüm deniz yatağı vardı, aaa naber diye deniz yatağına göbek üstü bi atladım
napıyooonnnn diyo, unuttum dedim :$
İfadeler çok ifadesiz dostuummhahaha deliayy bu forumdan soğumaya başladım valla ifadelere bak ya.. neden böyle yaptılar ki
teşekkürler canım dikkat et bari bundan sonra kendine Allah yardımcımız olsunselam bal kızlarrr
minnak bir uyarı benden size
totomun üzerinde oturmayıp hoppala hoppala gezip hareket ettiğimden cumartesi sancım tuttu
ara ara gelip gidio tetikte olmam lazım Allah korusunnnn
dinlenin olurmu yormayın benim gibi kendinizi
herkesi öperim çokk biraz okuym yazdıklarınızı bakamadım hiç =))
canım benimde çıkmıştı şekerim hatırlarsanız bana 10 gün önce gene yükleme yaptılar bu sefer ki 100 lük tü açlık 78,1. saat 122, 2. saat 74 ve 3. saat 64 çıktı 3 haftalık diyetten sonra, günde 5 dilim ekmek hakkım vardı 2 ye düşürdüm her gün elma ve şeftali yedim kavun, karpuz, çikolata, dondurma ve baklava kesinlikle azıma sürmedim üzüm 2 3 günde küçük bir salkım kaysıda öyle başta çok zoruma gitti diyete uymak Allah yardımcımız olsundün yediklerimi ve ölçümlerimi mail attım, daha ne kadar az yiyim baabında :)
egzersizi arttır demiş, açlıkları ölçme artık demiş, günde 2 kere tokluk ölç şaşırtmalı demiş. Heralde kafaya taktığımı anladı, moralsizlik te arttırıyo diye az ölçtürüyo. Ben çikolata hiç yemiyorum, tatlı matlı yok, geçen gün az şekerli meyve kompostosu içtim, içinde tarçın vardı pek çıkarmadı şekerimi. Yalnız şunu net olarak farkettim, ekmek (ister buğdayı tam olsun, ister çavdar banamısın demiyor) çook yükseltiyor şekeri malesef. 2 dilimden fazlası 210 şeker olarak geri dönüyo. şimdi evden getirdiğim yoğurdumu yedim. Sabah 2 ekmek arası sandüviçimle birlikte yumurta yedim, yumurta çok tıkadı. Artık böyle böyle yolumuzu bulacağız güzel arkadaşım.
Bana yazarken sesli harfleri daha çok eklediğin için teşekkür ederim :)(ne biçim ikon bu yaa tipe bak)
ahandaaa ifadelerin birazı gelmiş keşkem başka bişey isteseydim :)
iyi çıkmış.. daha önemlisi demir demir bağlama testi aslında..Kızlar doktor kansızlığıma bakmıştı bugün sonuçlara yarın bakcam hgb 13.1 çıkmış nasıl sizce düşük demi alt sınır üst sınır 12-16
Dün çok kıpraşan yavruma eşim cevap verdi: oğlum papatya ol bakim!
O ne be dedim, papatya şekline girsin açmasın kolları bacakları canın yanmasın dedi :) papatya nerden çıktı yaa
kızlar bugün tekrar şeker yüklemesi yapıldı açlık normal ama 1. ve 2. saat yüksek çıktı.1. saat 190 2.saat 170 çıkmış.insüline başlayabiliriz dedi. 15 gün ölçümlerini yap tekrar görüşelim dedi.birde HBA1C diye bir test yapmış.o normal çıkmış onun ne olduğunu bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?