dusuk degıl kı, bnm 11Kızlar doktor kansızlığıma bakmıştı bugün sonuçlara yarın bakcam hgb 13.1 çıkmış nasıl sizce düşük demi alt sınır üst sınır 12-16
Aa işte daha onun sonuçları çıkmamış yarın çıkcak galibaiyi çıkmış.. daha önemlisi demir demir bağlama testi aslında..
cok basarılı ya, cok sevdım cok guldum.... :)Dün çok kıpraşan yavruma eşim cevap verdi: oğlum papatya ol bakim!
O ne be dedim, papatya şekline girsin açmasın kolları bacakları canın yanmasın dedi :) papatya nerden çıktı yaa
bu sonucun iyi demir depolarında iyiyse tamamdır..Aa işte daha onun sonuçları çıkmamış yarın çıkcak galiba
o 3 aylık ortalama seker degerıdır. bence senın ınsulın kullanılacak kadar yuksek degıl kı, ılk etapta dıet ıle duzene gırmesı lazım.
ben endokrınolojıye gıttım, benım 98-185-161 bana 3 gun her ogunun aclık ve tokluk sekerını olcememı ıstedı, haftaya bakıcak sonuclara, bırde dıetısyene yonlendırdı ama dıetısyenın verdıgı lısteyı begenmedım. standart bır lıste, ne anladım ondan, kavun karpuz bıle var. ben sordum da patates, pırııncı falan oyle cıkardı... ıste arastırma hastanesı olunca boylee... ama ben dıkkat edıcem seker yemezsem duser dıye dusunuyorum
Evet canım diyetteyimmkübra sen diyettemisin?
Ben hiç ilaç kullanmıyorum canım ondan bakalım bi femişti doktorumdusuk degıl kı, bnm 11
İnşallah güzel çıkarbu sonucun iyi demir depolarında iyiyse tamamdır..
maltofer verdi bana, pekmez de yiyemiyorum artık şekerden dolayı :Sbenim 9
valla bende anlamadım cnm sadece gebelikten önce diyabet değilmişsin dedi.diğer değerler yüksek 15 gün sıkı diyet yap gel dedi ama banada gayet standart bir liste verdi.ben ölçümleri evde yaptığımda normal çıkıyor ama yüklemelerde enteresan bir şekilde yüksek anlamadım gittineyse bebeklerimiz iyi olsunda 3 ay tatlı yemeyelim sorun değil.
Canim bir cevap yazacagim yarım saat suruyor inanKesinlikleee cnimsevmedim ben zor da geldi valla alisicaz ama degismez bu bence artik :)
Kızlar siyah kuru üzüm yiyin ben ara ara tükeketiyofum faydası oluyo demekki ilaç içmiyorum çünkü benbenim 9
bana verılen dıet lıstesıde standart bır lıste, sekerı hayatımızdan cıkarır, hamur ısı ve kızartmamaları yemezsek sorun hallolur gıbı gelıyor bana,
bnmde evde normal cıkıyor, bakalım bu onumuzdekı 3 gun olcumlerım nasıl cıkacak,
ortalama sekerın ıyı cıkması son 3 ayda sekerden yana bı sorunun olmadıgı anlamına gelıyor. bnm annem seker hastası hep o degerıne bakıyorlar ordan bılıyorum :)
bebek acısından bı sakıncası olmadıgını soyledı doktorum. sadece gebelık sonrası seker haftası olabılme potansıyelıne sahıpmısız. mesela bı 5 yl sonra seker cıkabılır vs dedı. rısk tasıyrz. dıkkat edersek de bebeklerımız ıcın hiiiiiiiiiiic bır sakıncası yok :)
a
benim doktorumda bebeğe bir zararı yok merak etme dedi:)aynen cnm bende senin gibi düşünüyorum,kızartma ,tatlı çıktımı düşer inşallah.ben ölçüm cihazındanda şüpheliyim ya seninkinin markası nedir? bana eczacı code Free diye bir marka verdi yalnışmı ölçüyor acaba?doktorum abbott diye bir cihazı önermişti ama bulamadılar malesefbirde benim hamile arkaşadaşımda da şeker çıktı onun diyetisyeni yürüş yaptığın günler 2 top sade dondorma yiyebilirsin demiş.inşallah bizede az da olsa izin verirler.
kızlar nasılsınız bakalım,bugün de hava çok sıcaaakk...dünde öyleydi ve ben nezle oldum sıcakta hiç ama hiç çekilmio
loğusa gecelik sabahlık ve pijama takımımı aldım,bulunduğunuz yerde relax mode mağazası varsa ve almadıysanız şiddetle tavsiye ederim hemde şuan %50 indirim var.ben 2 gecelik bir pijama ve bir sabahlık aldım 170 tl tuttu hepsi..bugün de ucuz bir çift terlik aldım 6.90 tl ye hastane içinama çok da güzel
onun dışında bebeğimin şampuan losyonun aldım bebek yağını daha öncden almıştım,birde dalinn yumuşutacısını aldım..
aldıklarımı hep paylaşmak istiyorum paylaşıcam inşallah en kısa zamanda
Güle güle kullan canım. Fotoları bekliyorum.. Hava gerçekten sıcak. Durdugum yerde sıcaklıyorum. Klimasız yada Vantilatör olmadan hayat zor... Dışarı bile çıkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?