2014 Kasım Anneleri

Şeker dieti yapan arkadaşlar,

Benim dietisyenden bir halt olmaz. :)

Yasaklanan meyve ve sebzelerinizi söyler misiniz bana?

Ben aklıma geldikçe sordum cvp aldım, pekmez, incir, hurma, pirinç, patates... yediklerimden bunları artık yemeyeceğim ama o kadar çok tatlı şey var ki, ne biliyim işte kavun, karpuz, üzüm vs.

birde demiri düşük olan arkadaşlara, et yanında portakal suyu içmek gibi, protein ve c vitaminin beraber tüketmeyi önerdi dietisyen, yani demir bağlama kapasitesi artıyormuş, mesela pekmeze limon sıkıp içilebilir bir kaşık dedi.

valla bende anlamadım cnm sadece gebelikten önce diyabet değilmişsin dedi.diğer değerler yüksek 15 gün sıkı diyet yap gel dedi ama banada gayet standart bir liste verdi.ben ölçümleri evde yaptığımda normal çıkıyor ama yüklemelerde enteresan bir şekilde yüksek anlamadım gitti neyse bebeklerimiz iyi olsunda 3 ay tatlı yemeyelim sorun değil.

bana verılen dıet lıstesıde standart bır lıste, sekerı hayatımızdan cıkarır, hamur ısı ve kızartmamaları yemezsek sorun hallolur gıbı gelıyor bana,

bnmde evde normal cıkıyor, bakalım bu onumuzdekı 3 gun olcumlerım nasıl cıkacak,

ortalama sekerın ıyı cıkması son 3 ayda sekerden yana bı sorunun olmadıgı anlamına gelıyor. bnm annem seker hastası hep o degerıne bakıyorlar ordan bılıyorum :)

bebek acısından bı sakıncası olmadıgını soyledı doktorum. sadece gebelık sonrası seker haftası olabılme potansıyelıne sahıpmısız. mesela bı 5 yl sonra seker cıkabılır vs dedı. rısk tasıyrz. dıkkat edersek de bebeklerımız ıcın hiiiiiiiiiiic bır sakıncası yok :)

a

benim doktorumda bebeğe bir zararı yok merak etme dedi:)aynen cnm bende senin gibi düşünüyorum,kızartma ,tatlı çıktımı düşer inşallah.ben ölçüm cihazındanda şüpheliyim ya seninkinin markası nedir? bana eczacı code Free diye bir marka verdi yalnışmı ölçüyor acaba?doktorum abbott diye bir cihazı önermişti ama bulamadılar malesef birde benim hamile arkaşadaşımda da şeker çıktı onun diyetisyeni yürüş yaptığın günler 2 top sade dondorma yiyebilirsin demiş.inşallah bizede az da olsa izin verirler.

benım annem hasta oldugu ıcın doktor annemın cıhazından olcum yapmamı soyledı, cıhaz yazmadı, onunda markasını bılmıyorum

dondurma yenılebılır bencede arada olur, ama ben erken dogum rıskımden dolayı egzersız ya da yuruyus yapamıyorum :s

kızlar nasılsınız bakalım,bugün de hava çok sıcaaakk...dünde öyleydi ve ben nezle oldum sıcakta hiç ama hiç çekilmio
loğusa gecelik sabahlık ve pijama takımımı aldım,bulunduğunuz yerde relax mode mağazası varsa ve almadıysanız şiddetle tavsiye ederim hemde şuan %50 indirim var.ben 2 gecelik bir pijama ve bir sabahlık aldım 170 tl tuttu hepsi..bugün de ucuz bir çift terlik aldım 6.90 tl ye hastane için ama çok da güzel
onun dışında bebeğimin şampuan losyonun aldım bebek yağını daha öncden almıştım,birde dalinn yumuşutacısını aldım..
aldıklarımı hep paylaşmak istiyorum paylaşıcam inşallah en kısa zamanda

Kızlar hava çok sıcaktı. Bugun Dışarı çıktım uzak değil ama tanıdıga gittim hem nesef nfese kaldım hemde kendimi çok toplayamadım durdugum yerde terledim. Acep ben sıkıntıya girdim diye mi bebeğim hareketsiz :S YOksa acıktım biraz ondan mı?

Güle güle kullan canım. Fotoları bekliyorum.. Hava gerçekten sıcak. Durdugum yerde sıcaklıyorum. Klimasız yada Vantilatör olmadan hayat zor... Dışarı bile çıkamıyorum.

Güle güle kullan canım. Fotoları bekliyorum.. Hava gerçekten sıcak. Durdugum yerde sıcaklıyorum. Klimasız yada Vantilatör olmadan hayat zor... Dışarı bile çıkamıyorum.

canım aynen valla bunaldım sıcaktan bir de üstüne şu nezle olayı tuzu biberi burnum hep tıkalı ya da akıo (((
aldıklarımı organize edip foto çekip yüklicem canım en kısa zamanda hem burda hem diğer topikte paylaşırım inşallah...bir de acilen eksik listesini çıkarmam lazım çünkü artık ağırlaşmaya başladım göbeğim çok büyüdü benim acayip yani abartmıyorum ya ikiz zannediyorlar ya da doğumum çok yakın zannediyorlar....artık bir an önce herşeyimi tamamlayıp dinlenme moduna geçmek istiyorum .... sen nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…